Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ne žele li primiti bonove umjesto plaće - otkaz cijelom kolektivu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mzzi
Ukupno postova: 284
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 15.10.2011. 1:10 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

slavonija je napisao/la:
Svi ste vi krivi..više nego majka koja šuti što prima bonove...zbog toga što mora školovati dijete....!!!
Šta može očekivat majka od društva, od vas..kad ju sustavno ugnjetava poslodavac, društvo, interenet, medij, komšiluk...nabili ste svima komplekse manje vrijednosti, svima koji rade i bore se za život....proglašavte prodavačice loozerima, radnice niškorisnima....na forumima jedva čekate nekom nabit svoju dipomu egiptologije pod nos...kompletan pojam rada..RADA ste obezvrijedlili...jer je danas IN "nosit revije" pred pohotnim igračima nogometnog tima prije utakmice, IN imat završen fakultet egiptologije u državi bez piramida...IN je bit kriminalac jer se ne moraš bojat kazne kad ništa ne funkcionira....sve je IN samo radit i bit pošten više nije nimalo IN!! Svi ste se tu raspisali a nitko ne bojkotira te trgovačke lance..pa nek propadnu ako treba...nitko nije otišao pred te firme koje daju bonove pa bacao jaja po istima..zašto..jer tamo neće bit kamera....

Molim te, nemoj mi prodavačice po Konzumima, Plodinama i sličnim trgovinama nazivati radnicama koje se muče i koje treba žaliti. Jer u tim istim trgovinama redovito radi jedna blagajna, 20 ljudi čeka u redu, 3 prodavačice se šetkaju po trgovini ili ćaskaju, a još 3-4 sa stražnje strane zgrade sjede i puše vani. I još nešto, intelektualni rad je također RAD. Neki nisu voljeli/mogli/željeli učiti, pa će biti šljakeri, a neki će se baviti intelektualnim radom i upravljati šljakerima. Bilo kako bilo, ne osuđujem ja samo te radnice, jer na svim područjima naše države, u svim ustanovama vlada takav nerad, jer mi smo takav mentalitet - samo da je izbjeć rad i što prije otići s posla. Kod nas se ne cijeni rad, kod nas se svi dive onima koji su nešto postigli, a da nisu previše radili. Dive se, i - zavide!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
gaap

Ukupno postova: 2694
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.10.2011. 8:06 
Naslov:  

Koliko ja znam riječ je o Opeki, MK Slavoniji...

Ukupno postova: 2038
Post Postano: 16.10.2011. 9:25 
Naslov:  

sokrat je napisao/la:
zlusch je napisao/la:
sokrat je napisao/la:
zlusch je napisao/la:
Glasno razmišljam.... nije li ovo lako utuživo - iznos na isplatnom listiću treba odgovarati iznosu uplate na tekući račun. Ukoliko ovo štima, bonovi za Konzum su zapravo bonus na plaću što nije uopće loše.

...bonus definitivno nije.....

Nego je - što?

nego je dio plaće.....ovako..na platnoj listi piše da je plaća 3000 kn....na račun ide 2400 kn, a 600 kn se dobije u koverti sa isplatnom listom...eto...

Ja ne vidim ovdje problem... anonimna prijava inspekciji rada i stvar riješena. Imaš sve crno na bijelo. Tih 600 fiktivnih kuna je moralo biti dignuto s računa poslodavca kako bi bilo isplaćeno u gotovini. Ako nije - najeb'o je. Ili nije, ako podmazuje nekog stranačkog guzonju, kao što zna biti praksa u ovoj našoj usranoj pripizdini.

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
Boost
Ukupno postova: 765
Post Postano: 16.10.2011. 10:38 
Naslov:  

zlusch je napisao/la :
sokrat je napisao/la:
zlusch je napisao/la:
sokrat je napisao/la:
zlusch je napisao/la:
Glasno razmišljam.... nije li ovo lako utuživo - iznos na isplatnom listiću treba odgovarati iznosu uplate na tekući račun. Ukoliko ovo štima, bonovi za Konzum su zapravo bonus na plaću što nije uopće loše.

Nego je - što?

nego je dio plaće.....ovako..na platnoj listi piše da je plaća 3000 kn....na račun ide 2400 kn, a 600 kn se dobije u koverti sa isplatnom listom...eto...

Ja ne vidim ovdje problem... anonimna prijava inspekciji rada i stvar riješena. Imaš sve crno na bijelo. Tih 600 fiktivnih kuna je moralo biti dignuto s računa poslodavca kako bi bilo isplaćeno u gotovini. Ako nije - najeb'o je. Ili nije, ako podmazuje nekog stranačkog guzonju, kao što zna biti praksa u ovoj našoj usranoj pripizdini.

Sry, ali u kojem ti svijetu živiš? Kakva inspekcija? To je kao da kažeš da policija služi za sprječavanje kriminala, za sigurnost u prometu itd..to je tako možda negdje, ali ne kod nas.

zlusch

Ukupno postova: 2038
Post Postano: 16.10.2011. 13:00 
Naslov:  

Boost je napisao/la:
Sry, ali u kojem ti svijetu živiš? Kakva inspekcija? To je kao da kažeš da policija služi za sprječavanje kriminala, za sigurnost u prometu itd..to je tako možda negdje, ali ne kod nas.

Aje, uvijek možeš šutjeti i trpjeti.... a možeš nešto i učiniti. Ovo je prvi korak.

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
sokrat

Ukupno postova: 982
Post Postano: 16.10.2011. 21:20 
Naslov:  

zlusch je napisao/la:
sokrat je napisao/la:
zlusch je napisao/la:
sokrat je napisao/la:
zlusch je napisao/la:

Nego je - što?

bilo je vec kontrole, ali nekako uvijek u papirima sve valja.....u detalje ne bih ulazio.....

Ukupno postova: 1739
Post Postano: 17.10.2011. 18:33 
Naslov:  

mzzi je napisao/la:

Molim te, nemoj mi prodavačice po Konzumima, Plodinama i sličnim trgovinama nazivati radnicama koje se muče i koje treba žaliti. Jer u tim istim trgovinama redovito radi jedna blagajna, 20 ljudi čeka u redu, 3 prodavačice se šetkaju po trgovini ili ćaskaju, a još 3-4 sa stražnje strane zgrade sjede i puše vani...

A ti molim te, kad budeš radila kao blagajnica u Konzumu ili Plodinama onda reci da to nisu radnice koje nešto rade i muče se. Dotad se pokrij ušima.

Da čovjek može izjavit takvu notornu glupost.

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 17.10.2011. 18:59 
Naslov:  

-nella- je napisao/la:
mzzi je napisao/la:

Molim te, nemoj mi prodavačice po Konzumima, Plodinama i sličnim trgovinama nazivati radnicama koje se muče i koje treba žaliti. Jer u tim istim trgovinama redovito radi jedna blagajna, 20 ljudi čeka u redu, 3 prodavačice se šetkaju po trgovini ili ćaskaju, a još 3-4 sa stražnje strane zgrade sjede i puše vani...

A ti molim te, kad budeš radila kao blagajnica u Konzumu ili Plodinama onda reci da to nisu radnice koje nešto rade i muče se. Dotad se pokrij ušima.

JBG-a promakao mi je ovaj nazovimo komentar od @mzzi.
Netko se nije vruć vode napio u životu, pa ne zna cijeniti tuđi rad i znoj. osijek031.com smile

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
mzzi
Ukupno postova: 284
Post Postano: 17.10.2011. 22:35 
Naslov:  

simo031 je napisao/la:
-nella- je napisao/la:
mzzi je napisao/la:

JBG-a promakao mi je ovaj nazovimo komentar od @mzzi.
Netko se nije vruć vode napio u životu, pa ne zna cijeniti tuđi rad i znoj. osijek031.com smile

Da, kad prođem tamo i vidim ih kako vani puše i znoje se na suncu, bude mi ih žao... Daj molim te!

Skoči u forum: