Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

NK Osijek: Kerže: „Pomirili smo se s činjenicom da smo drugorazredan klub!“

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Duminske Trake

Ukupno postova: 401
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 26.08.2011. 21:14 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ne znam koliko je onda jedan klub kao što je Bayern lud što je uzeo Pranjića...bajdvej di ćeš njega uspoređivat s onim tupim stupovima od Pranjića,Stranatića,Gavrića i Pelaića...

Ukupno postova: 2492
Post Postano: 26.08.2011. 21:40 
Naslov:  

lega moj, to su ti te dumine.. Laughing

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Frost

Ukupno postova: 6403
Post Postano: 26.08.2011. 22:32 
Naslov:  

IVO ERGOVIĆ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Ukupno postova: 148
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.08.2011. 9:49 
Naslov:  

Uuuuuf kad se sjetim tate Rudike i Ive! Boli me kerac za maloga i njegovog glasnogovornika tipičnog Osječanina.

Ukupno postova: 108
Post Postano: 27.08.2011. 10:37 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la:
pratim ovu antišpeharovsku histeriju po forumima i ne vjerujem da ima toliko zlobnih i jalnih ljudi...ne vjerujem..zapravo vjerujem..kad pogledam kako se osječka publika odnosila prema malom Špeharu sve mi je jasno..i onda se netko čudi što je Robert Špehar uzeo sina za ruku i odveo ga u Dinamo...
moram dodati još neke stvari..
nikad ali nikad se u povijesti NK Osijeka nije dogodilo da se jedan europski velikan kao što je Bayern iz Minhena zanima za nekog igrača NK Osijeka..to sve govori o malom..a oni što ga pljuju i služe se lažima ne bi li kao nešto dokazačli stvarno ispadaju jadni i bijedni..
1. glavni skaut Bayerna došao je gledati malog Špehara u Zagreb na utakmicu Lokomotiva-NK Osijek..to je činjenica i sad svi što seru po Špeharima mogu dubit na glavi i pričat kako se nitko nije zanimao za malog, kako je sve to laž..činjenica ostaje činjenica...i ne samo skaut Bayerna al dobro...
2. Robert Špehar da je htio mogao je pustit malog da igra u NK Osijeku dok ne napuni 18 godina i ladno s njim otić u neki europski klub..klub bi dobio mizernu naknadu za treniranje a sva lova bi išla obitelji Špehar..a šta je Špehar sr. napravio? potpisao je s malim profi ugovor i tako u slučaju prodaje uključio nepotrebnu stranu, tj. NK Osijek..da je Špehar sr. htio napuniti svoje đepove onda sigurno ne bi sa sinom potpisao profi ugovor i tako NK Osijeku osigurao sigurnu odštetu..jer ako Bayern iz Minhena kaže, imamo 500k za kupnju malog Špehara, ako mali nema profi ugovor sa NK Osijekom 450k ide obitelji Špehar a 50k NK Osijeku..ali ako ima profi ugovor onda 300k ide NK Osijeku a 200k obitelji Špehar..mogu li to zamagljeni mozgovi shvatiti? naravno da ne...
3. da, mali se forsirao u prvom timu.. a zašto? zbog NK Osijeka..točnije, zbog što veće moguće odštete..točnije, zbog raznoraznih skauta koji su ga dolazili gledati..točnije , u konačnici zbog NK Osijeka..mogu li to jalni i zlobni ljudi shvatiti? mogu li shvatiti da mali nije forsiran zbog privatnog interesa tate Roberta nego zbog NK Osijeka? (da je otac gledao svoj privatni interes nikada njegov sin ne bi potpisao za NK Osijek..već sam objasnio zašto a svaki normalan čovjek može shvatiti ono što sam napisao) naravno da ne mogu..psihologija stada..i još kad u stadu zavlada mržnja, pamet i zdrav razum kažu laku noć..
3. mali Špehar je pažnju skauta skrenuo na sebe igrama za reprezentaciju ili za mlađe uzraste NK Osijeka na inozemnim turnirima kao što je npr. bio turnir u Grčkoj gdje je NK Osijek u finalu pobijedio Grčki Iraklis..ne morate se bojati da turnir nije popraćen od kojekakvih skauta i menađera..ah da, gle čuda, mali Špehar je bio najbolji strijelac turnira a ako me sjećanje dobro služi i najbolji igrač..ili turnir na Kvarneru sa Izraelom,Grčkom i Bugarskom gdje je mali Špehar bio kapetan reprezentacije a usput je od 4 gola reprezentacije on zabio 3..trebam li pričati koliko je skauta pratilo taj turnir? Židak je pisao da ih je bilo više nego običnih gledatelja..e vidite dragi moji, tu skauti snimaju svoje lovine, u ovom slučaju malog Špehara..na takvim turnirima ulazi u njihov radar i budno praćenje a ne to što je forsiran u HNL-u ..to forsiranje u HNLu je bila nada da će mali ubrzano skupljati iskustvo i što brže se prodati jer vremena nije bilo na bacanje..kasa prazna, troškovi veliki, sponzora ima na kapaljku, prihodi kluba nikakvi, ponude za igrače nikakve(baš me čudi to nema interesa za igrače koji su izborili fenomenalno 8. mjesto u HNLu)
znači nikakvi interes osim za malog Špehara..i sad rulja pljuje što je mali forsiran?
ah da, mogu li ti ljudi shvatiti ovo što pišem? NARAVNO DA NE! mogu li ti ljudi shvatiti da su svojim ponašanjem prema malom Špeharu debelo zaslužni što se mali prodao Dinamu za kikiriki? NARAVNO DA NE..jer da su se služili mozgom vidjeli bi dalje od "tata predsjednik a mali mora igrati"..da mora igrati, ali zbog pokušaja da ga NK Osijek u konačnici tog forsiranja što bolje proda...da ga drži u izlogu..pa šta je trebalo da ga se drži na klupi a skauti europskih klubova najavljuju da ga dolaze gledati..i ne moraju doći samo zbog njega..mogu doći zbog Pere perića iz protivničkog kluba a vidjeti Dinu Špehara..ma čim se jedan skaut najavio da dolazi nebitno zbog koga, mali je morao igrati...morao!
možete li to shvatiti? naravno da ne..znam da je uzaludno što vo pišem, znam da sam idiot što se živciram zbog tuđe gluposti ali morao sam napisati..iako znam da 99,9% ljudi ovo ne može shvatiti..sve što vide je "otac predsjednik, sin igra"..i tu je priči kraj..hvala Bogu i meni..napisao sam što sam imao za napisati i tu je priči kraj..neki možda za nekoliko godina ipak shvate što sam pisao i to kad smeće Mamić proda malog Špehara za 20 puta veće novce nego ga je platio..i u sebi zahvali osječkim navijačima što su mu ga isporučili...

dali si ti Robert Špehar???

Duminske Trake

Post Postano: 27.08.2011. 11:51 
Naslov:  

Možda i je ^^ hehe.

Sad kad malo bolje čitam o svemu imam osjećaj da je ovaj posao dogovoren već mjesecima unaprijed,samo se čekao pravi tajming. Maminjo je već postao crkva u hnl-u kojoj se svi mole kad zaškripi,a bome i on sam pokupuje igrača čim nanjuši da bi netko mogao biti dobar. Često puta i pogriješi ali čovjek si je sastavio 3 ekipe (1. i 2. momčad i Lokomotiva) i boli ga briga,da hoće mogao bi cijelu ligu kupiti sam. Nisam imao ništa protiv Špehara ali ipak su nas izdali,obojica. Najgore je to što se novinarima nije ništa javilo a još je i iznos transfera odjednom tajan. Da ti tvoji suigrači ne znaju da si prodan dalje...ma sramota. I onda gledam na televiziji potpisivanje i kreveljenje za javnost jel...mali je jedva dočekao da ispali "ja volim Dinamo,ponosan sam i dat ću sve za njega",ona njegova stara jedva dočekala da se malo naslika pred objektivima i kamerama,stari ne zna više ni sam koji je kurac napravio...

Pitanje je šta će Kohorta sad na ovo reći...jebote šećem gradom i gledam sve te grafite po gradu...izgleda na prvu ruku kao da imamo neki veliki klub i na tisuće navijača kad ono kurac. A kada je osijek igrao europske utakmice niti je bilo toliko grafita,transparenata i svega,a na stadionu je bilo više nas običnih navijača nego Kohorte. Ali jednako se vatreno navijalo... Smiješno mi sad izgleda što je svaki drugi ćošak u gradu posvećen NK Osijeku a već godinama smo u banani.

Kad se podvuče crta jedino navijači tj. Kohorta ali i ostali redovni gledatelji (mazohisti) nisu podbacili,sve ostalo jest. Još žalosnije je to da je jedini Dragutin Kerže ovima u lice rekao šta je istina i koliko ona boli,mogu si tek zamislit koliko su tupava bila lica na Vladi Biliću i mislim Vrgoču koji je bio na konferenciji. Da,Osijek je postao drugorazredan klub. Možda će nas jednog dana i razuvjeriti s rezultatima ali u klubu će ostati isto,isti način rada,isti dugovi i neisplate plaća... Ne možemo ni reći da je za to kriv Špehar koji je tu kraće vrijeme,pa ni Matković ni Bubalo...tu su krivi svi od Novalića pa nadalje (a možda i prije njega) i sad se to dobrano nakupilo.

Bez obzira na to prosječnost je ono što boli,to jebeno 7. ili 8. mjesto na tablici,to je ono što stvarno boli. Boli i to što gledam kako se ti igrači ne trude,kako uopće nisu ponosni na taj dres što ga nose. Imam osjećaj da bi na bilo kojem jačem malonogometnom turniru pokupio bolje igrače (a tamo se nalaze upravo oni dobri koji nisu bili podobni za profi nogomet jer nisu mogli platiti to). Shvaćam i da boli kada ne dobiješ plaću ali nemoj se čovječe brukati pred svijetom da trčiš na tabanima,hropćeš jer nemaš snage i uopće ti se ne da napadati protivnika. Uf,sumnjam da ću jednog dana svoje dijete upisati na nogomet,bolje nek vesla na Dravi...

Post Postano: 27.08.2011. 12:12 
Naslov:  

esseker81 je napisao/la :
Osječanin je napisao/la:
pratim ovu antišpeharovsku histeriju po forumima i ne vjerujem da ima toliko zlobnih i jalnih ljudi...ne vjerujem..zapravo vjerujem..kad pogledam kako se osječka publika odnosila prema malom Špeharu sve mi je jasno..i onda se netko čudi što je Robert Špehar uzeo sina za ruku i odveo ga u Dinamo...
moram dodati još neke stvari..
nikad ali nikad se u povijesti NK Osijeka nije dogodilo da se jedan europski velikan kao što je Bayern iz Minhena zanima za nekog igrača NK Osijeka..to sve govori o malom..a oni što ga pljuju i služe se lažima ne bi li kao nešto dokazačli stvarno ispadaju jadni i bijedni..
1. glavni skaut Bayerna došao je gledati malog Špehara u Zagreb na utakmicu Lokomotiva-NK Osijek..to je činjenica i sad svi što seru po Špeharima mogu dubit na glavi i pričat kako se nitko nije zanimao za malog, kako je sve to laž..činjenica ostaje činjenica...i ne samo skaut Bayerna al dobro...
2. Robert Špehar da je htio mogao je pustit malog da igra u NK Osijeku dok ne napuni 18 godina i ladno s njim otić u neki europski klub..klub bi dobio mizernu naknadu za treniranje a sva lova bi išla obitelji Špehar..a šta je Špehar sr. napravio? potpisao je s malim profi ugovor i tako u slučaju prodaje uključio nepotrebnu stranu, tj. NK Osijek..da je Špehar sr. htio napuniti svoje đepove onda sigurno ne bi sa sinom potpisao profi ugovor i tako NK Osijeku osigurao sigurnu odštetu..jer ako Bayern iz Minhena kaže, imamo 500k za kupnju malog Špehara, ako mali nema profi ugovor sa NK Osijekom 450k ide obitelji Špehar a 50k NK Osijeku..ali ako ima profi ugovor onda 300k ide NK Osijeku a 200k obitelji Špehar..mogu li to zamagljeni mozgovi shvatiti? naravno da ne...
3. da, mali se forsirao u prvom timu.. a zašto? zbog NK Osijeka..točnije, zbog što veće moguće odštete..točnije, zbog raznoraznih skauta koji su ga dolazili gledati..točnije , u konačnici zbog NK Osijeka..mogu li to jalni i zlobni ljudi shvatiti? mogu li shvatiti da mali nije forsiran zbog privatnog interesa tate Roberta nego zbog NK Osijeka? (da je otac gledao svoj privatni interes nikada njegov sin ne bi potpisao za NK Osijek..već sam objasnio zašto a svaki normalan čovjek može shvatiti ono što sam napisao) naravno da ne mogu..psihologija stada..i još kad u stadu zavlada mržnja, pamet i zdrav razum kažu laku noć..
3. mali Špehar je pažnju skauta skrenuo na sebe igrama za reprezentaciju ili za mlađe uzraste NK Osijeka na inozemnim turnirima kao što je npr. bio turnir u Grčkoj gdje je NK Osijek u finalu pobijedio Grčki Iraklis..ne morate se bojati da turnir nije popraćen od kojekakvih skauta i menađera..ah da, gle čuda, mali Špehar je bio najbolji strijelac turnira a ako me sjećanje dobro služi i najbolji igrač..ili turnir na Kvarneru sa Izraelom,Grčkom i Bugarskom gdje je mali Špehar bio kapetan reprezentacije a usput je od 4 gola reprezentacije on zabio 3..trebam li pričati koliko je skauta pratilo taj turnir? Židak je pisao da ih je bilo više nego običnih gledatelja..e vidite dragi moji, tu skauti snimaju svoje lovine, u ovom slučaju malog Špehara..na takvim turnirima ulazi u njihov radar i budno praćenje a ne to što je forsiran u HNL-u ..to forsiranje u HNLu je bila nada da će mali ubrzano skupljati iskustvo i što brže se prodati jer vremena nije bilo na bacanje..kasa prazna, troškovi veliki, sponzora ima na kapaljku, prihodi kluba nikakvi, ponude za igrače nikakve(baš me čudi to nema interesa za igrače koji su izborili fenomenalno 8. mjesto u HNLu)
znači nikakvi interes osim za malog Špehara..i sad rulja pljuje što je mali forsiran?
ah da, mogu li ti ljudi shvatiti ovo što pišem? NARAVNO DA NE! mogu li ti ljudi shvatiti da su svojim ponašanjem prema malom Špeharu debelo zaslužni što se mali prodao Dinamu za kikiriki? NARAVNO DA NE..jer da su se služili mozgom vidjeli bi dalje od "tata predsjednik a mali mora igrati"..da mora igrati, ali zbog pokušaja da ga NK Osijek u konačnici tog forsiranja što bolje proda...da ga drži u izlogu..pa šta je trebalo da ga se drži na klupi a skauti europskih klubova najavljuju da ga dolaze gledati..i ne moraju doći samo zbog njega..mogu doći zbog Pere perića iz protivničkog kluba a vidjeti Dinu Špehara..ma čim se jedan skaut najavio da dolazi nebitno zbog koga, mali je morao igrati...morao!
možete li to shvatiti? naravno da ne..znam da je uzaludno što vo pišem, znam da sam idiot što se živciram zbog tuđe gluposti ali morao sam napisati..iako znam da 99,9% ljudi ovo ne može shvatiti..sve što vide je "otac predsjednik, sin igra"..i tu je priči kraj..hvala Bogu i meni..napisao sam što sam imao za napisati i tu je priči kraj..neki možda za nekoliko godina ipak shvate što sam pisao i to kad smeće Mamić proda malog Špehara za 20 puta veće novce nego ga je platio..i u sebi zahvali osječkim navijačima što su mu ga isporučili...

dali si ti Robert Špehar???

nisi vidio? ja sam plaćen od Roberta Špehara da "branim" njega i sina.. osijek031.com smile

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 27.08.2011. 14:49 
Naslov:  

@Osječanin, samo dva pitanja; 1. jel po tebi normalno da predsjednik jednog prvoligaškog kluba proda svog sina klubu kojeg istinski mrzi 90% navijača prvospomenutog kluba?
2. ako su za usluge malog špehara toliko zagrizli jedni od najvećih klubova na svijetu, misliš li da dino špehar u ovom trenutku nije mogao biti prodan u neki od tih klubova za više od 250.000 eura?

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
Duminske Trake

Post Postano: 27.08.2011. 15:51 
Naslov:  

Mladjo,s Dinamom je stvorena uska suradnja...nažalost i preuska. A pošto su ga htjeli strpati u roku od 1-2 dana Mamić je bio najbliži i to je to,recimo s Bayernom bi se oteglo (dok mali ode u Njemačku,pa onda dok se obave pretrage...). Ovako ti je to samo "halo Maminjo" štos,zvrcneš ga i deal je dogovoren. Kad se pogleda koliko smo im igrača dali (i to kakvih) Dinamo bi nam trebao biti vječno zahvalan...a ne trpati nam 4 komada kod kuće Razz

Post Postano: 27.08.2011. 17:02 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la :
@Osječanin, samo dva pitanja; 1. jel po tebi normalno da predsjednik jednog prvoligaškog kluba proda svog sina klubu kojeg istinski mrzi 90% navijača prvospomenutog kluba?
2. ako su za usluge malog špehara toliko zagrizli jedni od najvećih klubova na svijetu, misliš li da dino špehar u ovom trenutku nije mogao biti prodan u neki od tih klubova za više od 250.000 eura?

1. da, normalno je
2. mi ne znamo koliko su strani klubovi zagrizli, znamo da su ga gledali(ili možda hoćeš reći da je sve to laž?),niti znamo koliko je NK Osijek dobio za malog Špehara..sve ovo je trla baba lan, da joj prođe dan...

Mladjo, odgovori ti meni nešto. Da si ti u identičnoj situaciji kao Špehar, da li bi razmišljao o željama i mržnjama navijača ili bi napravio najbolje za sina u ovakvoj situaciji kakva je bila? I nemoj mi samo molim te početi o tome kako ti ne bi forsirao svog sina jer te to nisam pitao..pitanje je jasno i glasno..da si u IDENTIČNOJ SITUACIJI kao Špehar da li bi razmišljao o "glazbenim željma" navijača ili bi napravio kako je najbolje za tvog sina?

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 27.08.2011. 17:36 
Naslov:  

naravno da bi napravio najbolje za svog sina, to sam uostalom i napisao, ali ovdje se radilo o evidentnom sukobu interesa, jer ne možeš izjaviti da si "u zagreb došao u svojstvu oca i predsjednika kluba". zar nije to u svojoj biti nespojivo?! ne slažem se s odgovorom na tvoje prvo pitanje. meni to nije nimalo normalno, pogotovo zato što je u više navrata rečeno od strane špeharovih da poslije osijeka u obzir dolazi samo inozemni klub... ovo je isto glupost da je ugovor potpisan s dinamom zato što je para najbrže sjela. i da je to točno, a nije, jer kako smo vidjeli i transfer vide u leverkusen se odigrao preko noći, ne mijenja puno na stvari. igračima koji nisu dobili plaću 5 mjeseci jedan dan ne znači ništa. dakle, kada se predsjednik kluba pomirio s činjenicom da smo drugorazredan klub, vrijeme je i da se mi navijači pomirimo s tim. možda nam tada buduće nuspjehe bude lakše prihvatiti.

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 27.08.2011. 17:38 
Naslov:  

ajde ajde.. sad protiv Cibalije... to je borba dva ranjena vuka... ali netko mora dvorište zapišat..valjda ćemo mi:D

Post Postano: 27.08.2011. 19:57 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la :
naravno da bi napravio najbolje za svog sina, to sam uostalom i napisao, ali ovdje se radilo o evidentnom sukobu interesa, jer ne možeš izjaviti da si "u zagreb došao u svojstvu oca i predsjednika kluba". zar nije to u svojoj biti nespojivo?!

ma o čemi ti pričaš??? kakav sukob interesa??? koje licemjerje...gdje si ti bio s tim tvojim sukobom interesa kada je mali potpisivao profi ugovor sa NK Osijekom???MOLIM???? šta onda nije bio i predsjednik i otac??? kako onda niste vrištali o sukobu interesa??? joj daj molim te, ne da mi se više raspravljati o toj temi..

Duminske Trake

Post Postano: 27.08.2011. 20:19 
Naslov:  

A u pičku,marš gledat tekmu! Very Happy osijek031.com smile

Ukupno postova: 225
Post Postano: 27.08.2011. 21:54 
Naslov:  

Najnoviji transfer NK Osijeka, Hrvoje Bubalo potpisao za HNK Drinovci. Po starom dobrom običaju glasnogovornik kluba o transferu nezna ništa, za detaljne informacije obratite se njegovom menageru. ( igrom slučaja njegov menager je i njegov prezimenjak )

Skoči u forum: