Autor |
Poruka |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
koliko novih nickova samo da bi se napisale gluposti
stvarno ne razumijem vas koji ne vidite dalje od svog nosa, ili se pravite da ne vidite kakvo je sranje glavaš napravio od Osijeka u posljeratnim godinama.
jel imate ikakav iole razuman argument da ga branite, a ne da nije bilo njega ne bi bilo ni Osijeka?
kao prvo nije glavaš sam branio grad, a ne vjerujem ni da je čučao u rovu po cijele dane, pa tako umanjivanje uloge svih onih koji su se stvarno borili i ginuli za ovaj grad je sramotno. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Danas, nakon toliko godina od domovinskog rata, jako je teško napisati objektivan komentar o događajima koji su se događali tada. Moramo znati da rat iz svakog čovjeka izvlači one najekstremnije osjećaje. Rat je drugo ime za nemoral, inat, bijes, aroganciju, nepromišljenost, agresivnost i druge ljudske osobine koje se u mirnodopskim uvjetima puno lakše zadržavaju negdje duboko u ljudima. Ne, ne želim pokušati opravdati niti jedan počinjeni zločin pod okriljem rata i ratnih zbivanja, međutim svatko od nas se treba zapitati kako bi reagirao kad mu susjed sa kojim je još jučer pio i jeo zapuca na trudnu ženu? Kad se zbog neprestanog granatiranja razdvoje obitelji, kad svaki dan ideš na sahranu nekom od poznanika, ili kad posjećuješ ranjenog kolegu u bolnici, sa kojim si do nedavno trenirao nogoš, a on više nikad neće stati na svoje noge. U ratu, slijedom gore navedenih okolnosti, ljudi počine stvari kojih se u miru gnušaju, no rat iskrivljuje ljudsku sliku realnosti, morala i svega dobroga u čovjeku i iz tog aspekta treba gledati na događaje koji su se tada događali.
Opet navodim, to nije nikakvo opravdanje za zločine koji su se dogodili, međutim baca jednu bitno drugačiju sliku na sva događanja iz tog vremena. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
Na žalost, optužen je za ratni zločin umjesto za privredni kriminal!! |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
Dobro se zna što su Glavonja i ekipa radili po Osijeku za vrijeme rata. To nema veze ni s ratom ni s mozgom. To je jednostavno degradacija moralnih i etičkih načela koja su dobro nahranila Mrak.
Nitko, ali baš nitko ne bi smio biti pošteđen pred pravdom. Taman i da je general svih generala, heroj nad herojima. Zna se koja su pravila ratovanja i zašto postoje. Svako odstupanje od tih načela i zakona mora biti kažnjeno. To, nas ljude razlikuje od životinja.
Da je ovo sve bilo politični tempirano je, ali isto tako, ta sva trakavica se trebala dogoditi još davno, prije 10ak godina. Iskreno, valja zahvaliti politici na ovome.
I što na kraju reći o jednom HDSSBu ? Hrvatska stranka koja ne priznaje Pravosuđe RH? Meni to sve liči na Miloševića i ekipu koji ne priznaju Hag. Sve je to nevjerovatna hrpa *******. |
|
_________________ Tata mudantino, sestra drakula. |
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
hvala kupusu da su ga napokon uhvatili - cuvali se dobro taj zatvor? da im pobjegulja ne bi zbrisala nekamo u argentinu ili mexiko, kamo ono vec idu mafijasi i zlocinci u bijegu od zakona...
hoce li mu djapic opet nositi cokoladice (ako sam dobro shvatila, debeli planira karijeru u bosni)?
 |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
 |
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Na ovom forumu ocito vecinu komentara dijele ljudi iz oporbenih stranaka u gradu Osijeku, Srbi i budale!
|
eto, zahvaljujući ovom komentaru svi koji misle drugačije ispadaju oporbenjaci, Srbi i budale. sad barem znam tko sam. dosada to nisam znao.
Ako je ratni zločin braniti svoj grad i domovinu, ja sam ratni zločinac. To su Branimirove riječi.
Branimire tvoj grad je uz tebe!!!
|
vidi moždanog proljeva branimirovog fana. nije mu se sudilo zbog obrane domovine, pročitaj optužnicu ukoliko si pismen, u pitanju su ratni zločini protiv civila.
ovaj topic je smijeh, i vidim toliko idiotskih komentara da to nije normalno, neću komentirati Glavaševo uhićenje al ću reći da mi je jako žalosno što u hrvatskoj ima toliko ljudi koji bi jeli govna svaki dan, samo da je na tetrapaku hrvatski grb.
|
potpisujem od riječi do riječi.
vidi ih sto slave, može vas biti sram! Da nije bilo njega pola bi ljudi ovog grada izginilo, pola bi sigurno proslo agoniju koju je prosao vukovar, borovo...
|
vidi ovog. branimir jednako superman. da nije bilo Osječanki i Osječana te prognanika iz ostatka Slavonije i Baranje, Osijek bi bio Ocek. uvijek mi je draga pričao o superman branimiru koji je obranio grad. ni riječi o nama koji smo strahovali i smrzavali se po terenima od laslova do osijeka. superman branimir je uz pomoć medija sebe prikazao kao osobu koja je obranila grad. niti jedna riječ o vladi zetoviću, stevi krpanu, ivici benakoviću te ostalim herojima poginulima u obrani grada čija su imena poznata samo suborcima. stoka sitnog zuba ne zaslužuje čak i to da se njihova imena na spomeniku poginulim braniteljima i civilima u ratu jer superman branimir je obranio Osijek.
Ti i takvi ste sramota Hrvatske, vi ste korov hrvatskog društva. Zbog vas Hrvatska nazaduje, proizvodite mržnju, unosite nemir i podjele među narodom.
|
je li ovo upis odrasle osobe ili jednostaničnog organizma tipa amebe?
A gdje ste velike Hrvatine bili kad je dotični uništavao tvornice i prodavao ih svojim pajdašima po kunu, gdje se bili kad je pravio tajkune preko noći od polupismenih imbecila, gdje ste bili kada su ljudi koji su cijeli život radili po tim mjestima ostajali bez posla, kad je naš veliki general pretvarao u sirotinju bez ikakvih mogućnosti za nalaženje zaposlenja, jeste li reagirali kad je pretvarao Slavoniju u zadnju rupu na svirali i pretvorio je u svoju privatnu prčiju?
|
bravo maradona. eto ima i ljudi čije je pamćenje dulje od tri sekunde. u svoj ovoj priči boli mali broj godina dosuđen za zločin, boli i to što će za razliku od svojih sugrađana kojima je toliko nanio štete imati redovite obroke i uredan smještaj, boli i to što će se sada Osijekom iz Zenice, a njegovi pioniri će koristiti resurse Grada kako bi mu išli u redovite posjete. branimiru mogu samo poželiti ugodan boravak i neka se više ne vraća ovdje. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
 |
grunding Ukupno postova: 13 Spol:  Nebitno
|
nek i ostane sto dalje od osijeka dovoljno je unistio privredu u tajkunizaciji s lokalnim tajkunima, a posvadjali se zobgo hipo panke i podjele love oko tajnih racuna. bar se nece vise razvlacit po novinama, a nasi trenutno na vlasti valjda vise nece obilazit u bosni vise njihove kombinate i davat im nase osjecke novce..... |
|
|
|
|
 |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol:  Žensko
|
|
|
 |
nadut666 Ukupno postova: 16 Spol:  Nebitno
|
Uglavnom komentira djechurlija, hrpa novopechenih ustasha koje nema veze s povijesti i koja je za vrijeme rata bila u tatinim jajima il van njih jedno 2,3 godine. Osijek je njegov grad bio, radio je shta mu se prohtjelo... sad je najebo. Tochka. |
|
|
|
|
 |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol:  Nebitno
|
taj čovjek nikad nije trebao bit osuđen za ratne zločine, već za gospodatrski kriminal!
evo jedan prijedlog:
e sad lijepo nek proda tu kuću, koju je sagradio s parama koje je pokupio 90tih iz Slavonije, u onoj selendari koja je tzv. prijestolnica grada Osijeka i nek uplati te pare za obovu škola, vrtića ili čiščenje pješčanika od psečih govana u "njegovom" gradu Osijeku jer mu ta kuća očito više nije potrebana! |
Zadnja promjena: oftopik; 29.09.2010. 12:49; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |
filip_90 Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
Službeno ratni zločinac i svako veličanje zločina i njegovih provoditelja nije dobrodošlo. Žao mi je što mu se neće suditi za gospodarski kriminal. Neka masa viče heroj! i general!....ja ću se nasmijati i zapjevati dobru staru: u zenicu kada pođem ja prati me pet šest drotova |
|
|
|
|
 |
slk Ukupno postova: 62 Spol:  Nebitno
|
hvala Bogu, čovjek nas je opljačkao i unazadio da se nećemo nikad oporaviti, obični kriminalac koji se okoristio na štetu naroda u kojeg se zaklinje |
|
|
|
|
 |
crni os Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
samo da napomenem da nije potreban novi nick otvoriti kako bi se rekle neke stvari,a pogotovo da se kaže istina!
gospodo komentirate optužnicu protiv generala Branimira Glavaša,a svatko tko i malo kuži neke stvari vidi da argumenata za njegovu osudu nema,zadnje riječi presude su banalna laž koje na kraju svode priču na to da je Hrvatska vodila agresorski rat i da nije imala pravo organizirati obranu svoje samostalnosti...
O čemu mi gospodo pričamo... |
|
|
|
|
 |
filip_90 Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
Koliko samo jugoslavena, jogonostalgičara,četnika,komunista,srba,srbofila i jugofila u Rvackoj, jedino se nikad neće uvuć u pore svete ercegovine. Puna vas je rvacka od vrhovnih i ostalih sudaca pa do ovih ovdje na forumu. Vi ste i napadali rvacku 91!!!(lagano drhtanje u glasu pred plač napunjen emocijama potaknutim izdajom)  |
|
|
|
|
 |
crni os Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
Običan montirani politički proces koji je imao za cilj maknuti Branimira Glavaša iz Slavonije i otvoriti prostor za manipulacije Hdz-a i Sdp-a i njihovih satelita... |
|
|
|
|
 |
 |
|