Kako je nastao Vaš nick sa foruma?
Kad je rat prošao, počeli i jedan drugog tako nazivati. JBG.
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

always ready
neee sviiiiđaaa mi seee.... jel se može to promijeniti....

tamna stranapaaa kak da sad to kažem
kak je nastao
pa ono...ja napisao tamna strana...
i pritisnuo enter
echoesSlažem se,a i avatar govori sam za sebe
moj nick je naslov jedne od najboljih pjesama na svijetu![]()

morgananagramiranjem imena + još jedno slovo
PsychoSoldier
morgananagramiranjem imena + još jedno slovo
margo+n![]()

always ready
ili goran + m
1step2far
Kao da je ova tema već bila, ali nema veze: moj nadimak je nastao iz ljubavi prema Faithless i pjesmi One step too far.
Dovla Šex
Nick je nastao kao sarkazam na onu svima dobro znanu pijanu spodobu

redhead
moja boja kose![]()
![]()
Futile ExistenceI nadasve neočekivano
redhead
moja boja kose![]()
![]()
Vrlo originalno![]()
au natural il nafarbano?OligofreniDikobrazoidFutile ExistenceI nadasve neočekivano
redhead
moja boja kose![]()
![]()
Vrlo originalno![]()
au natural il nafarbano?
redhead
oš se ti svađat mali?![]()
Futile Existenceredhead
Hocu
redhead
Futile Existenceredhead
Hocu
bolje nemoj, crvenokose su opasne, satrat ću te![]()
![]()
redhead
ma nee, pa ne tučem mlađe od sebe![]()
Futile Existenceredhead
A sta ako se to meni svidja?
redhead
Futile Existenceredhead
A sta ako se to meni svidja?
onda si na krivom mjestu. pitaj meidenicu hoće li te tući, ona ti je po godinama bliže![]()
Stella1989S obzirom da sam već dugo na forumu, bio bi red da i ja objasnim kako je nastao moj nick. Malo je zamršeno, ali evo...
![]()
Sam nick Stella nastao je još u 1. srednje, tamo negdje oko 2004. godine. Legica koja je sjedila sa mnom je iz mog naselja i obje smo znale Denisa koji je išao sa mnom u razred u osnovnoj. Lud lik, bio bi dobar u nekoj komediji. Uvijek je pravio neke smiješne face i zbijao šale.
Ugl...druga legica iz razreda je imala legicu iz školskog doma, koja se zvala Stella. Njezina fotka s jednog maskenbala je izašla u nekim novinama, a na toj istoj fotki napravila je facu kao, gore spomenuti, Denis.
Onda sam ja napravila facu kakvu i ona i onda se legica, koja je sjedila sa mnom, pukla smijat i rekla: "Hahahahaha, Stella!" - i tako sam dobila nick Stella.
Forumskom sam dodala svoju godinu rođenja i to je to.
PEGY
Stella1989S obzirom da sam već dugo na forumu, bio bi red da i ja objasnim kako je nastao moj nick. Malo je zamršeno, ali evo...
![]()
Sam nick Stella nastao je još u 1. srednje, tamo negdje oko 2004. godine. Legica koja je sjedila sa mnom je iz mog naselja i obje smo znale Denisa koji je išao sa mnom u razred u osnovnoj. Lud lik, bio bi dobar u nekoj komediji. Uvijek je pravio neke smiješne face i zbijao šale.
Ugl...druga legica iz razreda je imala legicu iz školskog doma, koja se zvala Stella. Njezina fotka s jednog maskenbala je izašla u nekim novinama, a na toj istoj fotki napravila je facu kao, gore spomenuti, Denis.
Onda sam ja napravila facu kakvu i ona i onda se legica, koja je sjedila sa mnom, pukla smijat i rekla: "Hahahahaha, Stella!" - i tako sam dobila nick Stella.
Forumskom sam dodala svoju godinu rođenja i to je to.
jel kod tebe u životu sve tako zbrkano?
PEGY
aj dobro! al mene sad baš kopka....što je dalje bilo s Denisom?
nake_rado
PEGY
aj dobro! al mene sad baš kopka....što je dalje bilo s Denisom?
Ma jebeš Denisa, jel se Stella proslavila od onog izlaska u novinama?