Old Bridge Pub, Osijek - misljenja
Društvo, politika
Nije lose. Uredjeno kao kakvo odmoriste za zastupnike u britanskom parlamentu. Dakle, masivno drvo, koza. Prostrano, pazilo se na detalje. Naravno, umjesto "Novine", pise "Newspapers"... na vratima WCa takodjer britanski nazivi... Ono po cemu mozes znati da te netko nije teleportirao u London su zene. Balkanska ljepota...citaju se magaCini, vidi se... u ovom pubu pivo piju cak i zene koje ne piju pivo... sve za skup...pardon, sretne svatove! ;-)
Jako mi se svidjelo sto je ventilacija dobra i sto nije zadimljeno (prostranost ovdje igra dodatnu ulogu).
Minus ide na ozvucenje (preglasno, zbilja preglasno i nerazumljivo). Vecer kad sam bio pustao se house - sto samo po sebi i nije nesto pretjerano lose, ako se uzme obzir da se za klijentelu puca na "osjecku pseudoZlatnu Mladez", ali koliko house odgovara interijeru takvog stila, to je vec jedna druga prica.
Sve u svemu, nije to pivnica kao sto budu one bozicne pivnice gdje su svi sretni, pijani i skvice po stolovima...
Ovo vise lici na kakvu citaonicu... ;-)
Btw. cijene su umjerene...
Leteci mungos
Ovo vise lici na kakvu citaonicu... ;-)
Btw. cijene su umjerene...
Ok... Ovo prvo je nešto sto mi se nije svidilo. No mjesto je novo, ljudi još ne znaju kak bi se postavili. Kao da ispipavaju teren. Bio sam danas (ponedjeljak) i slažem se s ovim gore. Ne znam još hoće li ovo biti mjesto gdje će se moći zabaviti, plesati, glupirati ili će biti jedno od fancy-šminker mjesta.
Cijene su za sad umjerene, no pitanje je dokle.
Točeno Osječko 0,5l = 8,00 kn (ali je razvoooodnjjeeeeeenoooooo)
Old Bridge Pub
Meni ne baš. Glazba je preglasna i totalno ne primjerena jednom pubu.
A posluga!!! koji su to puževi!! Čekali smo prvo 10 minuta da nas netko pita što želimo, 20 minuta da nam donesu cugu, a drugu rundu nisu uopće donijeli.
8 konobara na 30 gostiju i takva katastrofa!!
mene neće vidjeti u skoro vrijeme
Re: Old Bridge Pub
Mjesto je lijepo uređeno, ima pravi pubovski štih, mjuza je u nedjelju navečer nila pristojna, ne glasna, ali posluga je najgora posluga koju sam ikada vidio, a vjerujte mi, bio sam svuda i vidio svašta. I zato više neću ići tamo, časna pionirska. Ne vjerujem da ću im mnogo nedostajati, ali mogu im napraviti dobru antireklamu...I dat ću sve od sebe.
Re: Old Bridge Pub, Osijek - misljenja
mjuza mi baš i nije za pub.
al lokal je što se tiče sređenosti za pohvalit. izgleda stvarno ok.
konobari, hmm, neka druga priča, neuigrani totalno. valjda će se to skoro promjenit, al mjesto je pravo osvježenje za grad

gaap
nisam bio i ne želim... bljuje mi se od wannbe zlatne mladeži i najlon pičkica
ak je to jedini razlog da negdje ne izađeš onda se slobodno možeš zaključat i baciti ključ.
koliko god me smetalanazovi "zlatna mladež" oni nikada neće biti razlog da ne odem ondje gdje ja hoću ići. a takvu gospodu se itekako uspješno da izbjegavat, kako na ulici , tako i u pubu u ostalom i životu.
Don't worry be happy
gaap
nisam bio i ne želim... bljuje mi se od wannbe zlatne mladeži i najlon pičkica
ak je to jedini razlog da negdje ne izađeš onda se slobodno možeš zaključat i baciti ključ.
koliko god me smetalanazovi "zlatna mladež" oni nikada neće biti razlog da ne odem ondje gdje ja hoću ići. a takvu gospodu se itekako uspješno da izbjegavat, kako na ulici , tako i u pubu u ostalom i životu.
slažem se, kao i ti i ja biram mjesto i društvo...dakle ako mi nešto ne paše, poput Q-a u koji nikad nisam ušao, nije razlog da se zaključavam... ja se izuzetno dobro zabavljam na mjestima na koja takvi nikada ne ulaze... a ti sunce just have fun!
ni ove noći
neće mooooćiiii...
A da se bacim na narodnjake? Štikla-nikla-ciklaaaaaa....
Netko se pozalio na poslugu, a ja imam istu zamjerku.
Konobar je po onom digitalnom blokicu cackao nekoliko minuta, meni iznad glave, tako da je na kraju njemu bilo neugodno. Trazio sam duzu kavu sa slagom i casu vode, a dobio sam super kratku kavicu s nekim sumnjivim slagom i sve to, naravno, bez case vode...
Da, posluga je spora.
Sam prostor mi se svidja, ali ne izgleda mi kao da ce to nekima biti baza, samo mjesto za popiti kavu ili pivo. Na uredjenju se nije stedilo ni u kojem pogledu. Sve izgleda svjetski...
bilo je krcato i ak mi se nije učinilo, unutra sam vidio neku babu s trajnom
Isis
danas sam prolazio pored puba...
bilo je krcato i ak mi se nije učinilo, unutra sam vidio neku babu s trajnom![]()

Don't worry be happy
evo u tvrđi otvoren novi lokal. jel neko bio u pubu? zasad lišen narodnjaka. nadam se da će na tome i ostati.
Htjedoh u subotu tamo otići s prijateljicom, ali bilo je zatvoreno za običan puk. Rezervirano za porinovce.
gazda777
kava je odlična
Važno da ti kava odgovara.
ili to možda rade da bi uvijek izgledalo kao da imaju gužvu.
nadam se da će onaj kvazi konobar koji nas je posluživao što prije letiti odtamo.
inače ,tamo nikad više.
Isis
danas sam prolazio pored puba...
bilo je krcato i ak mi se nije učinilo, unutra sam vidio neku babu s trajnom![]()
A šta fali trajnama? Mnogi prekrasni ljudi su nosili trajne!
@gaap... to ti je predrasuda.
pub, bi po mojem misljenu, po defaultu trebao biti birtija gdje si sam uzimas pivo sa sanka i gdje svira glazba izvornog podnjeblja, gdje se posluzuju fish&chips u novinskom papiru (ok, nitko im nebi prigovarao da su izostavili novinski papir...
bilo kako bilo, potrosila se masa para na interijer kojemu se koncept raspao sa MTV "dance floor" glazbom...
klijentelu necu komentirati.
kava stigla za minut...(valjda zbog lijepih očiju)
Izbor tamnih piva nikakav.
Bila, vidjela i neću se vraćati.
p.s.
Izbor glazbe nema veze s izvornim pubom, ali to nije samo u ovom.
gaapnisam bio i ne želim... bljuje mi se od wannbe zlatne mladeži i najlon pičkica
jednostavno i lijepo rečeno Pozdrav 'Dedi'
Hummin
gaapnisam bio i ne želim... bljuje mi se od wannbe zlatne mladeži i najlon pičkica
jednostavno i lijepo rečeno
![]()
De molim te... Prvo i prvo nije sva "mladež" jadna i pijana cijelo vrijeme, dobar postotak je al ne svi. Drugo, isto tako nisu sve zenske "najlon pčkice" jebote. Po tvom sam je tvoja generacija dobro drustvo?!? odma ono bljuje mi se... Bljuje se i meni kad vidim lega da ljudi u 30-ima bare moju generaciju...
Masivno drvo, ogroman sank sa odlicnim izborom pica. Naruci sto ti srce pozeli, od kave do rakije. Jedino se moras strpiti neko duze vrijeme da ti to i stigne.
Ne bih rekao da su konobari prespori. Jednostavno ih je premalo, a jos ih dodatno usporava notebook na kojem ih nitko nije poucio kako se radi.
Nadalje, prakticki zatvorena terasa nema svoj pravi smisao. Jedini pogled je 4 zida koja te okruzuju kao da si u zatvorskom dvoristu, doduse isto kulturno uredjena.
Prostor samog Puba je ogroman, ali moja zamjerka je to sto nema WC-a u prizemlju, nego samo na katu i u podrumu. Svi znamo nuspojave i produkte piva koji te jednostavno tjeraju na toalet, a tebi je blize otici u susjedni lokal nego se gurati do podruma ili na kat....
Cijene su stvarno pristojne. Osjecko toceno od pola kile je 8 kn, doduse razvodnjeno, ali sto bi vi za 8 kn. Za sada je prihvatljivo, samo hoce li zazivjeti.
E da... i glazba je katastrofalna... Ako su htjeli napraviti irski pub, onda su to mogli potkrijepiti i sa irskom glazbom, naravno ne stalno, ali zasto ne organizirati npr. Veceri ispijanja piva uz irsku nacionalnu glazbu.
Ipak Pub bi trebao biti Pub!
CatharineA ako cemo iskreno I'm addicted to good music.
A šta je to po tebi dobra glazba? Tamo ima itekako dobre glazbe, pitanje je šta ti voliš.
Catharine
Ne cini dobar kaf/pub samo dobro uređen prostor. Cine ga ljudi, usluga i dobra glazba.
Istina. Eo jučer bila tekma sa Španjolskom. Htio sam je negdje u gradu pogledati i pao mi na pamet onaj gornji dio OBPa. Prostor + plazma se činila kao dobitna kombinacija. No kao što kažeš, nije prostor ono što čini Pub. Puštala se neka bezlična glazba, ljudi ukurcu, kao u kazalištu na puzi između činova.
Uglavnom 2. poluvrijeme sam odgledao kod kuće...
Catharine
Ne cini dobar kaf/pub samo dobro uređen prostor. Cine ga ljudi, usluga i dobra glazba.
Ja bih dodala, i atmosfera, iako to nije nešto što mogu lako definirati.
korisnikCatharineA ako cemo iskreno I'm addicted to good music.
A šta je to po tebi dobra glazba? Tamo ima itekako dobre glazbe, pitanje je šta ti voliš.
Eh, pogledaj samo sto misle ostali ljudi u postovima ispod pa mozda bude jasnije. A to da tamo ima itekako dobre glazbe... ima, ali kako za koga. Budimo iskreni-jazz je nekad mozda bio popularan, sada nije. Naravno da sve vrste glazbe trebaju biti zastupljene, ali sad bas nemojmo pretjerivati. Old Pub bi meni bio ok mjesto za recimo otici na coffee da je coffee dobra,a li nije dobra i posluga nije dobra i jos ni glazba ne valja. I ne zelim vise nist reci. Ljudi s mozgom i stavom znaju sto sam htjela reci. Ostali citajte do iznemoglosti, mozda shvatite my point
Meni je totalno jasno da mjesto o kojem imaš nepovoljan prvi dojam neće ni zaslužiti priliku za drugi (na to bi ugostitelji prvi trebali paziti, a ovi su se u tom debelo zahe...)
"...zlatni papgaj, tata plaća sve račune,
....zlatni papagaj, jer mi smo snobovi!..."
CatharinekorisnikCatharineA ako cemo iskreno I'm addicted to good music.
A to da tamo ima itekako dobre glazbe... ima, ali kako za koga.
That's the point! Ako ti se sviđa - ideš tamo, ako ne - ne ideš. Ideš tamo gdje ti odgovara. Nemoj da se ljutiš, želim samo reći da bi u gradu trebalo biti više tematskih lokala tako da mi konzumenti imamo mogućnost izbora.
Kraljevski sendwich - jedna porcija dvoje ljudi s velikim apetitima, sigurno....
osoblje je trulo i treba im 100 godina da te posluže i 10 godina da donesu ono što si STVARNO naručio, ali zbog ambijenta opraštam....
gazda? kak je bilo na klopi???
osoblje je promptno odradilo traženo.
(vjerujem da je to posljedica mog prošlog dolaska)
Izvrsno mjesto, pogotovo u podrumu
Subo
Super klopa (probajte topli sendvič sir-šunka, 4 topla sendviča + pomfri za 15 kuna) + erdinger ako pijete pivo ili studenu od brusnice ako ne pijete...
Izvrsno mjesto, pogotovo u podrumu![]()
Cek, cek... 4 topla sendviža + pomfri = 15 kn ??? jel i erdinger ukljucen u to il ? jel uz svaki od 4 senviža ide porcija pomfrija ? i jel se uz sve to dobije 4 erdingera ??
kakvi su ti senvidži !? koliki tocnije ? kolko komadica pommessa dobijes ?
pa 3 dec erdingera je 15kn u starom pubu...
toni
kolko komadica pommessa dobijes ?
Poppy
))) sta da radim kad me nasmijavas!
eto.. a ja ozbiljno pitam..

meni je najjače bilo kad sam odvela malog brata tamo na papanje tih "famoznih" sendvi. tražio on da mu donesu kečap koji se inače ne dobije uz taj sendvič. i dobio ga! idem ja platit, a na računu, između ostalog, stoji "ketchup, 1 kom, 0.01 kn". nisam mogla vjerovat pa sam mjesec dana svima pokazivala taj račun...
paperje
ma 4 ona trokuta od tepsijaša. po kile erdingera je 17.5 kn u obp-u.
meni je najjače bilo kad sam odvela malog brata tamo na papanje tih "famoznih" sendvi. tražio on da mu donesu kečap koji se inače ne dobije uz taj sendvič. i dobio ga! idem ja platit, a na računu, između ostalog, stoji "ketchup, 1 kom, 0.01 kn". nisam mogla vjerovat pa sam mjesec dana svima pokazivala taj račun...
cist racun, duga ljubav!
Poppy
paperje
cist racun, duga ljubav!![]()
mudro zboriš!
paperjeidem ja platit, a na računu, između ostalog, stoji "ketchup, 1 kom, 0.01 kn". nisam mogla vjerovat pa sam mjesec dana svima pokazivala taj račun...
paperje
Opet ne kuzim. Danas sam osobito glup.
Znaci 4 trokuta od tepsijasa je 15 kuna ? Il je samo jedan trokut 15 naku ? Sa il bez pomesa ? ok, skuzio sam da je bez erdingera...
inače, obp je ok. sve što sam tamo jela bilo je stvarno jako fino, nema greške. erdinger uvijek prekrasan...
posluga spora pa poučena iskustvom uvijeksama odem do šanka i kupim si svašt fino...
toni
paperje
Opet ne kuzim. Danas sam osobito glup.![]()
Znaci 4 trokuta od tepsijasa je 15 kuna ? Il je samo jedan trokut 15 naku ? Sa il bez pomesa ? ok, skuzio sam da je bez erdingera...
ovako... uzmeš četr šnjite od tepsijaša i ono sve šta ide unutri u senfič. od tih šnjita napraviš dvije sendve pa svaku po dijagonali prepoloviš da dobiješ spomenute trokute. uz ta 4 trokuta dobiješ jednu porciju pomfrita i to ti je sve 15 kunića. doar tek
paperje
ovako... uzmeš četr šnjite od tepsijaša i ono sve šta ide unutri u senfič. od tih šnjita napraviš dvije sendve pa svaku po dijagonali prepoloviš da dobiješ spomenute trokute. uz ta 4 trokuta dobiješ jednu porciju pomfrita i to ti je sve 15 kunića. doar tek
Hvala, ali sad se pojavio drugi problem...
kako povuci dijagonalu na trokutu ??
glupe'l igre niš' ne kontam