Kupila bih civavu
Društvo, politika

Monstrum
biće, polako![]()
Hehehe
la čupakabra
ohladi glavu i kupi psa, a ne hranu drugim psima
hvala na savjetu!
Dobro pazi kad ju šećeš...ako vidiš velikog psa, spremi ju u džep, da ga ne napadne i potrga.
a sad sto se tice zivcanosti manjih pasa i agresivnosti, pa to se zna da su manji psi uvijek agresivni prema vecim psima jer se osjecaju ugrozenim i to im je obrambeni mehanizam
PsychoSoldier
hmmm sestricna ima civavu i znam da nikad nije bila zivcana u mojoj blizini, cak stovise tolko smo se igrali da sam ju znao doslovce istrcatu u maloj spavacoj sobi...
a sad sto se tice zivcanosti manjih pasa i agresivnosti, pa to se zna da su manji psi uvijek agresivni prema vecim psima jer se osjecaju ugrozenim i to im je obrambeni mehanizam
Ma znaju oni to, neg sam mene sprdaju sto ga zelim
pa kad setas gradom i vidis nekog s civavom pitaj ga di ju je kupio
PsychoSoldier
ajoj, to je vec proslo podosta godina, ali znam da joj je decko tada kupio u beogradu jer su u hrvatskoj kostale oko 1000 eura tada, a ne znam koje su sad cijene...
pa kad setas gradom i vidis nekog s civavom pitaj ga di ju je kupio![]()
plavusaa
eto sam da znate, kupila sam si civavu hihi![]()
Sretno
Monstrum
100
evra?
Re: Kupila bih civavu
plavusaa
hehehe ma neeee, presladak je300eura je
Sunce ti *ebem za te pare taj mora da sprema po kući,
kuva i pere.
kjuwllll
...
kjuwwwwwwwwwwwwwwlllllllllll

UBOJICA?
MissTake
kako se zove?
UBOJICA?

MissTake
jes' mu kupila odgovarajuću ogrlicu?
![]()
Ova je malkoc pre brutalna. Bolje bi mu odgovarala neka od Marka Grubnića.
nabavila sam preko poznanika jednog, on je znao jednu gospođu koja je imala leglo otisla vidjeti i odmah ga uzela

..
oš' ga išetavat na špici?
ma svi su psi zakon, od onih najmanjih pa do onih ogromnih, samo ih treba voliti

MissTakeako ćemo te minijaturne đukeletine, radije bi pinča, crnoga... kojeg sam imala priliku dadiljati... ali ovo ne fala... mada je meni od rasnih pasa Husky No.1 ...
... tak' da bi njega prvogaaaa..
a gle mu rođe
http://photocompetition.upclive.com/original/425483/akita_im_schnee/akita_hund_schnee_nachmittags.jpg
kako je kjuuuut
koja to vrsta, prvi put vidim
ufffffff
ja bi inače vuka i kad sam čula za ovu pasminu odmah sam ga htjela imati, ali nakon gledanja intervjua sa vlasnikom jednog takvog đukca malo sam si razmislila, ali opet
čehoslovački vučji pas
MissTake
ajme
kako je kjuuuut
koja to vrsta, prvi put vidim
ufffffff
ja bi inače vuka i kad sam čula za ovu pasminu odmah sam ga htjela imati, ali nakon gledanja intervjua sa vlasnikom jednog takvog đukca malo sam si razmislila, ali opet
![]()
čehoslovački vučji pas
Aaaa to je Akita Inu iliti japanski špic prelijep je
hahaha ne lakiram mu kandže pobogu muško je XD hihi šalim se nbi mu lakirala ni da je žensko. Ne išetavam ga na špici
nit znam kad je nit gdje, nit ikad idem.
@simo031 - jel to njemački bokser? Predivan je
Šta god ljudi pričali, imala sam psa iz azila, sad imam labradoricu i čivavu, i svi su mi prekrasni na svoj način. Čivavu sam izabrala ne da bi ga furala u torbici i lakirala mu nokte XD (i farbala ga u roza što sam vidjela da neki rade svojim maltezerima
) nego jer su stvarno po karakteru fantastični. Jako mi je poslušan, velika maza samo hoće u krilo, jako se vezao za mene i slaže se sa ostalim psima (nemam mačku tak da ne znam kako bi na nju reagirao hehe). Uopće nije živčan, ko što su me neki upozoravali da će biti. Eto tak da sam ja jako zadovoljna odabirom. Re: Kupila bih civavu
plavusaa
@simo031 - jel to njemački bokser? Predivan jeNe šetam ga još dok ne dobije sva cjepiva
Da, njemački boxer. A za psića se ne sekiraj postat će živčan, kad malo sazri.
i natakla crvenu mašnu
uzas sta neki ljudi radeRe: Kupila bih civavu
Iz razumljivih razloga ne mogu se igrati baš ravnopravno,ali se jako vole i uvijek se pozdrave,i zovu preko ograde čim se probude
manichea zasto je prijatelj u stavu za juris? i jos vezan
Nije stav za juriš,nego stav da se poigraju,a kao što vidiš nijedan pas nije nakostriješen.
Što se tiče vezanja,na pločniku smo,znači na javnoj površini i obavezno je imati psa na povocu.
Inače,Tony je prenježan za igru i trku kakvu mu prijatelj nudi,neka ga malo nagazi i eto problema.
Monstrumoće se jebat
da,Tony je lud za kujicama
simo031Meni ta slika izgleda kao da je "Bijelko" došao na večeru, pa nije zadovoljan količinom ponuđenoga mesa. U najmanju ruku jebe ga razmišljanje dal' da prlja zube ili ne mačijom hranom.
Meni izgleda da nisi dobro procijenio,jel da si pravi detektiv obratio bi pažnju na sjenu i dokučio da se radi o jutru,tako da ne može biti govora o večeri,već možda samo o doručku.
Nadalje,Bijelku se ne sviđa što njegovog legu nazivaš mačjom hranom,tako da...dobro pogledaj avatar prije slijedećih komentara.
Monstrum
to mu od jebanja![]()
sve znaš
Bizo
simo031Meni ta slika izgleda kao da je "Bijelko" došao na večeru, pa nije zadovoljan količinom ponuđenoga mesa. U najmanju ruku jebe ga razmišljanje dal' da prlja zube ili ne mačijom hranom.
Meni izgleda da nisi dobro procijenio,jel da si pravi detektiv obratio bi pažnju na sjenu i dokučio da se radi o jutru,tako da ne može biti govora o večeri,već možda samo o doručku.
Nadalje,Bijelku se ne sviđa što njegovog legu nazivaš mačjom hranom,tako da...dobro pogledaj avatar prije slijedećih komentara.![]()
A ja bio siguran da je to novo pakiranje Whiskasa
nego, jel' to samo meni čiuvava ima pogled izbekeljenih očiju, da mi je znat od čega?
MissTake
nego, jel' to samo meni čiuvava ima pogled izbekeljenih očiju, da mi je znat od čega?
Bogami ispale joj oči ko' u kuvana zeca.