Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Festival SAFT završio s inspekcijom i policijom!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 30.07.2010. 11:42 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

justice je napisao/la :
he he,kakav kretenizam pa to je za ne povjerovati...
da koncerti,partyi i takva vrsta zabave počinje u 8,9 sati,pa dječije matineje u Vegi ranih 90-ih nisu tada počinjale a kamoli sada.
tko će normalan otići po ljeti (a i po zimi) tako rano vanka,pa nemoš se pošteno ni otrovati.

potpisujem i nadodajem još da nevjerujem kolko debila ima ovdje na forumu. neću argumentirati. kao j**eni babe i djedovi, dao bog da ne imali gdje izaći nikad više i da vam bile cajke svugdje i oni čobanizmi od dana piva sa tamburicama.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Evil Poodingh

Ukupno postova: 2517
Spol: Muško Muško
Post Postano: 30.07.2010. 15:18 
Naslov:  

Malo da pokažem kako u Europi ljudima nije problem doći popodne na svirku, no u Europi ljudi na festivale idu zbog svirki...

16:00 sati
http://www.youtube.com/watch?v=14PwIKlXcbI

17:15 sati
http://www.youtube.com/watch?v=uJc7ZKAdSP0

Inače, kod oba benda dan je bio nedjelja...

Post Postano: 30.07.2010. 15:22 
Naslov:  

Evo da ne bude da su svi na main stageu, evo druga dva stagea...

18:45
http://www.youtube.com/watch?v=3Vi9wPOIDgw

Zanimljivo, da main stageu je program bio gotov u 1, na ostalima je jednom ošlo i do 3, ali to je festival koji se održava na stazi formule 1, znači van grad, i svejedno, nije do ranih jutarnjih sati...

http://www.rock-am-ring.com/spielplan

Ukupno postova: 818
Post Postano: 30.07.2010. 15:44 
Naslov:  

Ma izvrsno!

Ali pogledaj 150 km istocno gdje se nalazi jedan od najboljih europskih festivala. I znas sto, traje do 8 u jutro. Wink

A najbolje je kad svane.

Kraj u 1 mi zvuci kao da imam 6-7 banki i idem petkom na plesnjak u Royal. Dajte ljudi, molim vas. Ili festivalit kako Bog zapovjeda ili nista. A ovi kojima smeta, nek se vrate u selo iz kojeg su dosli. Zivjeli!

Post Postano: 30.07.2010. 16:06 
Naslov:  

Electro stageovi u šatorima večinom traju toliko, i protiv toga nemam apsolutno ništa...mislim na svirke, na rock stageove...ionako su na UFOu npr poslije 1 većina ljudi odlazila...

Ukupno postova: 1173
Upozorenja : 1
Post Postano: 30.07.2010. 16:23 
Naslov:  

avantgarde je napisao/la :
Ma izvrsno!

Ali pogledaj 150 km istocno gdje se nalazi jedan od najboljih europskih festivala. I znas sto, traje do 8 u jutro. Wink

A najbolje je kad svane.

Kraj u 1 mi zvuci kao da imam 6-7 banki i idem petkom na plesnjak u Royal. Dajte ljudi, molim vas. Ili festivalit kako Bog zapovjeda ili nista. A ovi kojima smeta, nek se vrate u selo iz kojeg su dosli. Zivjeli!

koji si ti šaban majko mila..
znači ta buka smeta samo nekim seljacima ili luđacima?
sigurno ne ljudima koji ujutro rade i žele svoj mir?
pa u pola radnog tjedna se odvijao taj festival...
ajde šabane idi radi.

avantgarde
Ukupno postova: 818
Post Postano: 30.07.2010. 16:38 
Naslov:  

Šabani ti se šetaju po kuci, seljo seljavi.

Radim ja, radim, a to se tebe ne tice. Wink Radim u privatnoj firmi i vjerojatno zarađujem plaću tebi ili nekom slicnom drkađiji iz javnog sektora.
Ovaj grad je apsolutno poseljacio. Ti si zivi primjer.

Bez ponude, sve zatvoreno iza 23:00, otuzna lica gdje god se okrenes, prepun nekih padavicara koji kao neki kurac rade, a svi u mirovinama, te cijeli Isusov dan vise po birtijama i kladionicama te samo nesto seru sebi u bradu. Stvarno svasta.
Sad se neki kurac pjenite i zelite ugasit i protjerat i ono malo sto grad donekle, izdaleka cini zivljim.
Ovako, bas k'o neko seoce, sve mrtvo iza 23:00. Cekam samo da me na ulici pozdravljaju sa hvaljen Isus. osijek031.com smile

Mene boli džon gdje ti radis i kakav mir zelis, ok?
Odi lijepo preseli se u Čepin, Višnjevac ili neko drugo prigradsko naselje, uzgajaj kokoši i bravce i nek ti ptičice cvrkuću do mile volje. Sta radis u gradu ako ti smeta buka?

Ukupno postova: 19
Post Postano: 30.07.2010. 16:45 
Naslov:  

maniche je napisao/la:
Ma izvrsno!

A najbolje je kad svane.

koji si ti šaban majko mila..
znači ta buka smeta samo nekim seljacima ili luđacima?
sigurno ne ljudima koji ujutro rade i žele svoj mir?
pa u pola radnog tjedna se odvijao taj festival...
ajde šabane idi radi.

CHILL OUT MAN !!!

daisy girl
Ukupno postova: 19
Post Postano: 30.07.2010. 16:46 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la:
justice je napisao/la :
da koncerti,partyi i takva vrsta zabave počinje u 8,9 sati,pa dječije matineje u Vegi ranih 90-ih nisu tada počinjale a kamoli sada.
tko će normalan otići po ljeti (a i po zimi) tako rano vanka,pa nemoš se pošteno ni otrovati.

potpisujem i nadodajem još da nevjerujem kolko debila ima ovdje na forumu. neću argumentirati. kao j**eni babe i djedovi, dao bog da ne imali gdje izaći nikad više i da vam bile cajke svugdje i oni čobanizmi od dana piva sa tamburicama.

SVAKA ČAST!!! POTPISUJEM

maniche

Ukupno postova: 1173
Upozorenja : 1
Post Postano: 30.07.2010. 18:43 
Naslov:  

Šabani ti se šetaju po kuci, seljo seljavi.

Radim ja, radim, a to se tebe ne tice. Wink Radim u privatnoj firmi i vjerojatno zarađujem plaću tebi ili nekom slicnom drkađiji iz javnog sektora.
Ovaj grad je apsolutno poseljacio. Ti si zivi primjer.

Bez ponude, sve zatvoreno iza 23:00, otuzna lica gdje god se okrenes, prepun nekih padavicara koji kao neki kurac rade, a svi u mirovinama, te cijeli Isusov dan vise po birtijama i kladionicama te samo nesto seru sebi u bradu. Stvarno svasta.
Sad se neki kurac pjenite i zelite ugasit i protjerat i ono malo sto grad donekle, izdaleka cini zivljim.
Ovako, bas k'o neko seoce, sve mrtvo iza 23:00. Cekam samo da me na ulici pozdravljaju sa hvaljen Isus. osijek031.com smile

Mene boli džon gdje ti radis i kakav mir zelis, ok?
Odi lijepo preseli se u Čepin, Višnjevac ili neko drugo prigradsko naselje, uzgajaj kokoši i bravce i nek ti ptičice cvrkuću do mile volje. Sta radis u gradu ako ti smeta buka?

ok, kao što si rekao na pp, različita su nam mišljenja i dobro.
ali pazi, za mene su največe seljačine, i to je dokazano na bezbroj primjera, upravo takvi poput tebe koji se isfuravaju na nešto.

Kao što je već nekoliko ljudi tu pozdravilo takvu odluku, pozdravljam ju i ja..lijepo sam rekao, vinekdom je to sve ok, ali tokom radnog tjedna ljudi imaju pravo na mir.
i stvarno ti je debilna spika, ja bih trebao ići u čepin ili negdje da imam svoj mir..pa meni zakon jamči kućni red iza 10 sati, da ne bi možda po ljeti držao zatvorene prozore zbog jebenih nolifera koji mogu u sred radnog tjedna đuskati do 5 ujutro?

hvatate se za europu a ne shvaćate da se festivali vani održavaju uglavnom van naselja, po hipodromima..ako i bude nešto unutar grada, onda je to jedan festival godišnje na kojem taj grad okrene milijune eura...

a ovdje je situacija da 5 stambenih naselja mora slušati i trpiti zabavu 200 ljudi, i to u sred radnog tjedna.

@a ti mala daj furaj, ne zanimaš me.

dino_bno

Ukupno postova: 1157
Post Postano: 30.07.2010. 19:17 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la:
justice je napisao/la :

Dani piva s tamburicama su najbolja zabava i dao bog ko sto ti kazes da bude po cijelom gradu Wink

Skoči u forum: