THE band

Kultura, zabava, sport, hobby

THE band

koji vam je najbolji bend?

kako imam raznolik glazbeni ukus i volim eksperimentirati imam više naj bendova ovisno o glazbenom pravcu..

moji bendovi su:
Pink Floyd - the best of classic rock
Isis - the best of sludge
Massive Attack - the best of downtempo, trip-hop
Tom Waits - the best of jazz, glazbi sličnoj jazzu
Porcupine Tree - the best of noviji rock
Što se tiče bandova rijetko kad mi se nešto u potpunosti svidi,ali evo nekih od mojih naj bendova:
Nirvana,Pixies,Nick Cave,Tracy Chapman, Skunk Anansie,David Bowie,Joy division
U biti imam razdoblja kad mi neke grupe odgovaraju više od drugih tak da mi je teško izabrat baš naj,naj bend.
dobar izbor, nema šta ;)

i kod mene je pretežito po razdobljima tj. kako se osjećam i što mi odgovara, ali su ovi nekako all time favs (bar se dosta vremena drže na ovom mjestu od zadnje izmjene)
Ja se isto tako uvijek vraćam Nirvani. Nekad ih ne slušam po godinu dana,pa onda imam razdoblje kad ih slušam non stop i tak stalno. Primjetila sam da uvijek kad ih slušam da mi se neki peh dogodi-čudno
Marigold

Ja se isto tako uvijek vraćam Nirvani. Nekad ih ne slušam po godinu dana,pa onda imam razdoblje kad ih slušam non stop i tak stalno. Primjetila sam da uvijek kad ih slušam da mi se neki peh dogodi-čudno

meni se uvijek dogodi neki peh kad poslušam neku ženu...nimalo čudno... :wink:
Prvi si koji me danas nasmijao ovdje. :)
Marigold

Prvi si koji me danas nasmijao ovdje. :)

zaslužio sam kavu, znači... :wink:
Definitivno, i to ne samo jednu
Marigold

Definitivno, i to ne samo jednu

ok. nadam se da znaš skuhati kavu...
Još nisam imala pritužbi
laka ti noć..
Marigold

Što se tiče bandova rijetko kad mi se nešto u potpunosti svidi,ali evo nekih od mojih naj bendova:
Nirvana,Pixies,Nick Cave,Tracy Chapman, Skunk Anansie,David Bowie,Joy division
U biti imam razdoblja kad mi neke grupe odgovaraju više od drugih tak da mi je teško izabrat baš naj,naj bend.

svaka čast na izboru; ja bi ih malo drugačije posložio; cave bi mi definitivno bio na prvom mjestu... jedino me zanima kako se osjećaš kad izađeš van, a svugdje oko tebe svira neki trash???
nije pitanje za mene, al kad ja izađem obično sam ne shvaćen po glazbenom ukusu :P

a i većinom nitko ne može samnom pričat o glazbi jer ima tu bendova za koje nije ni sam izvođač čuo :)
euchrid

svaka čast na izboru; ja bi ih malo drugačije posložio; cave bi mi definitivno bio na prvom mjestu... jedino me zanima kako se osjećaš kad izađeš van, a svugdje oko tebe svira neki trash???

Kad izađem van,zapravo budem vani a ne u nekim kafovima.Dobro,kad je stvarno jako hladno onda odemo negdje ali to već bude kasno navečer tako da ne ostajem dugo unutra.
A neka mjesta potpuno izbjegavam-gdje "glazbu" ne mogu podnijet.

Zanima me jesi li možda bio na koncertu Nick Cavea?
Ja nisam imala love da odem, al sad već skupljam lovu za Pixies U Zg.
ja sam namjeravao na Cavea, ali je trajala školska i koncert je bio par dana prije kraja nastave tako da me to zeznulo...

zadnji bolji koncert je bio Tommy Emmanuel u HNK ;)
Ja sam zadnji put bila na Vaderu u Slaviji mislim.
Dečko mi je metalac pa...
euchrid

jedino me zanima kako se osjećaš kad izađeš van, a svugdje oko tebe svira neki trash???

Ja se osjecam lose... zapravo, ne toliko lose, koliko me pece savjest sto gubim vrijeme na takve gluposti...

Doduse, kad sam vani sumnjam da bih se mogao zabaviti uz mjuzu koju najcesce slusam doma... to su malo drugaciji porivi, motivi zabave...

Kako god, u vecini slucajeva vanka je mjuza koju ne slusam doma i uz koju ne mogu plesati, zekati se... steta :( U Big Benu zna biti relativno ok...

Ali nema mjesta do Bunkera... :(
Marigold

Ja sam zadnji put bila na Vaderu u Slaviji mislim.
Dečko mi je metalac pa...

strvarno?
bio sam i ja, al to je bilo prije skoro 2 godine...
ne slušam tako šta, al sam išao jer su oni s kojima sam izlazio bili metalci...

ionako sam stalno bio vani

bio sam ovo ljeto na szigetu, u budimpešti i bilo je više nego predobro... nadam se da ću opet, negdje, uskoro, imat priliku otići na njegov koncert
ove godine su na szigetu Robert Plant and Strange Sensation
Ljubomorna sam.

euchrid

bio sam ovo ljeto na szigetu, u budimpešti i bilo je više nego predobro... nadam se da ću opet, negdje, uskoro, imat priliku otići na njegov koncert
ove godine su na szigetu Robert Plant and Strange Sensation

i ja sam ljubomoran. na sve koji sada ne znaju gdje im je dupe a gdje glava...
Ma ko ih šljivi,sam nek spavaju.
Uostalom podočnjaci su sexi.
Marigold

Ma ko ih šljivi,sam nek spavaju.
Uostalom podočnjaci su sexi.

znači da ću sutra biti wamp... :D

Re: THE band

a ja mislio da sam ja jedini budan
Nisi,ima nas još-možda bi mogli osnovat stranku
predloži naziv
Marigold

odlična ideja.
trebala bi se zvati "nenadjebivi"...s razlogom: svaku noć nas jebe nesanica... :goof:
gazda777

Marigold

odlična ideja.
trebala bi se zvati "nenadjebivi"...s razlogom: svaku noć nas jebe nesanica... :goof:

bolje išta nego ništa :-)
ili PNKNPP- Par nesaničara koji nemaju pametnijeg posla
Sad baš slušam ove Arctic Monkeys na stv-u. Nisu tak loši
Meni je preveliki izbor, ne znam mogu li ikoga navesti, ali evo probat cu iz svih vrsti glazbe koje slusam uzeti po barem jednog

W.A. Mozart, The Who, Mad Caddies, Stevie Ray Vaughan, Joe Satriani, Trans-Siberian Orchestra, Six Pack, Van Halen, In Flames, Richard Clayderman, James Blunt, B. Smetana, U2, Toto...

A jesam ga zašarao :) :) :)
da, bome jesi :p

od klasike, preko rocka i metala do punka :D
Jebiga, takav sam, a to nabrojano je samo 5% izvođača koje redovno slušam :)
u službi avijacije?
ti si jedan od njih?
jučer smo sprdali onu Mandragoru u Bastionu :lol:
A to si ti...hehe...nisam znao da si tako mlad :D
mislio si da sam ko twinsi? :D
hm pa da...

btw ja njih zovem Klonovi :)
klonovi, blindovi, kako god :D
a valjda se vidimo večeras kod školjke ;)
Ja slusam trip-hop, drum'n'bass, downtempo, chillout glazbu, pa su mi najdrazi bendovi Massive Attack, Lamb, Mono, Portishead, Moloko, The Knife, Frou Frou, Morcheeba(stara), Nouvelle Vague, itd., itd.
Hmmm... Najdrazhi bendovi su mi Tool, APC, Doorsi, Monster Magnet, Kyuss, Queens of The Stone Age, Let3, NIN, RATM i Stone Temple Pilotsi... Ayme, puno bendova... XD
Pearl Jam, Nirvana, Pulp
Koji od ta tri mi je najdraži ovisi o dobu dana i raspoloženju..
swamp

Pearl Jam, Nirvana, Pulp
Koji od ta tri mi je najdraži ovisi o dobu dana i raspoloženju..

eee, pulp... dobriii...
Isis

koji vam je najbolji bend?

U zadnjih nekoliko mjeseci ne mogu se otarasiti Kyuss-a. Konstantno mi je u MP3 playeru.
Osim njih slušam:
Motörhead, Nick Cave&The Bad Seeds, Pink Floyd, Johnny Cash, Calexico, Pulp, QOTSA, John Spencer Blues Explosion, Richard Cheese (Lounge Against The Machine), Zvonko Bogdan, Kraftwerk, Portishead, Massive Attack, Beck, Frank Zappa, klasiku, Hepcat, Beat Junkies, Cypress Hill......
Uf, umorio sam se od nabrajanja....
Uglavnom, foobar je krcat playlistama :-)
bazooka_joe

Uglavnom, foobar je krcat playlistama :-)

Hehe, kolega po playeru... ;-)

10tak playlista... ovisno o moodu i onome sto radim...

Konkretno (sad pokrecem foobar i pregledavam ;-)):
- Depeche Mode, Kraftwerk, Rambo Amadeus, Let3, Gotan Project, Brasil bossa (Getz, Astrud & Joao Gilberto, Sylvia Telles, Jobim), Public Enemy, The2LiveCrew, J.M.Jarre, Vangelis, Hushpuppies, Partibrejkers, Boye, El. orgazam...

I nazivi playlista s kojekakvim kompilacijama: NU funk, funk, brasil bossa, smooth jazz, 80s, mazenje, lounge, mood...

Ja stvarno svašta slušam:

The Killers,Bravery,Depeche Mode,Fort Minor,Fray,Keane,Shirley Bassey,Lisa Gerrard,Corinne Bailey Rae,Amy Winehouse,Nelly Furtado,Mariah Carey,Lena Horn,Sean Paul,Norah Jones,Carla Bruni,Faith Evans,Crossfade,The Crystal Method,Cold,Bjork

i još jako puno toga,sve zavisi kako se osjećam !!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bazooka_joe

U zadnjih nekoliko mjeseci ne mogu se otarasiti Kyuss-a. Konstantno mi je u MP3 playeru.
Osim njih slušam:
Motörhead, Nick Cave&The Bad Seeds, Pink Floyd, Johnny Cash, Calexico, Pulp, QOTSA, John Spencer Blues Explosion, Richard Cheese (Lounge Against The Machine), Zvonko Bogdan, Kraftwerk, Portishead, Massive Attack, Beck, Frank Zappa, klasiku, Hepcat, Beat Junkies, Cypress Hill......

Kyuss su stvarno dobri, a i tvoja lista isto. :)
Jel Bazooka Joe prema pjesmi Big Blacka?
Isis

Kyuss su stvarno dobri, a i tvoja lista isto. :)
Jel Bazooka Joe prema pjesmi Big Blacka?

Of kors :D
Prva upotreba na faksu - počeli smo partiju Counter Strikea (do tada sam bio nick bouncer) kad je počela svirati stvar... Trk u konzolu i promijenio nick. Tako je i ostalo...

Vidiš, nisam ih dugo slušao, thnx! ;-)
Ma super bend, u zadnje vrijeme mi se dosta sviđa taj noise zvuk. ;)
Morat ću malo oderati i po Sonic Youthu nakon dugo vremena. :)
nije pošteno.. lako nabrojat sto bendova. mučenje je kad se moraš odlučit za 2-3.. meni je trebalo 10 minuta prije nego sam se prisilio da stisnem "Pošaljite" na svoj top3 u kojem nemam talking headse :)
evo ja cu odabrat 3 omiljena benda na slovo M:
Mišo kovać
Melvins
Magazine (al za dlaku onaj britanski prije nego hrvacki)
swamp

meni je trebalo 10 minuta prije nego sam se prisilio da stisnem "Pošaljite" na svoj top3 u kojem nemam talking headse :)

Ok, imas pravo... Evo, top3...

Depeche Mode, Public Enemy, Kraftwerk

Ali, nije fer, sad nema mjesta za Ramba... :(
Ajde, ajde, nek moji budu Pink Floyd, Porcupine Tree, Massive Attack.
Teška srca odabrano. :D
evo ovako. The Band of all times je QUEEN!!! A onda slijede Depeche Mode, Massive Attack, Red Hot Chilli Peppers, Placebo, Staind, Rolling Stones, Placebo, Foo Fighters, Chemical Brothers, Prodigy...
ja imam dvije kategorije :
:coolman: sixpack, overflow, gužva, grupa , pennywise, less than jake, ska-p, teen idol, millencolin, slick shoes, catch 22.........
:smoke2: cake, doves , the national, mae, plus 44, strays dont sleep, the subways, ramirez,jimmy eat world, tegan and sara, radikal dub kolektiv, dubioza.... and many many more ....
:yahoo:
Ja cu isto navesti tri grupe različitih žanrova, u svakoj po nekoliko meni najdražih izvođača tog žanra iliti Taga.

1. TECHNICAL & HC PUNK ROCK - Rise Against, Propagandhi, Strung Out, A Wilhelm Scream, Venerea, With Honor, Much The Same, Comeback Kid, Dalys Gone Wrong, The Idoru...

2. METALCORE - Bullet For My Valentine, All That Reimains, As I Lay Dying, Shai Hulud, Bridge To Solace, Trivium, In Flames...

3. NEW BRITISH ROCK & INDIE ROCK - Kaiser Chiefs, Killers, Arctic Monkeys, Bloc Party, Franz Ferdinand, Fire When Ready, Mogwai, Yaphett Kotto, Explosions In The Sky...

No glazba je moj život, bavim se glazbom na više različitih načina, volim stvarno jako puno toga, obožavam i klasiku, poslušam i dobar pop ( tu večinom mislim na odlične solo vokale tipa Seal, James Blunt, Jack Johnson ), Balašević je car, ima i dobre elektronike, jazza, blues je nešto predivno, ska je fantastičan za ples, Elvis je najbolji vokal u povijesti, Johnny Cash je nesto posebno, Lou Reed je fantastican, Leonard Cohen, ma ne vrijedi nabrajati, previše je toga...

Jednostavno kada voliš glazbu ne možeš biti orijentiran na nekoliko izvođača. Moja last fm lista dovoljno govori o tome da nema nikakve šanse da me nekoliko dana drži nešto isto. www.last.fm/user/3vilp
3vilP, Mogwai i EITS su izdali nove albume, jesi čuo? :)
Isis

3vilP, Mogwai i EITS su izdali nove albume, jesi čuo? :)

a tko je to :lol:

pa naravno da sam cuo i slusao ;) Mogwaiev Zidane me oduševio...
ne mogu se odlučiti za samo tri najbolja pa evo onih troje koji su mi već nekoliko dana na plejlisti: Nick Cave, Tom Waits, Bjork
jefferson airplane, doorsi, nick cave (i novi grinderman), nirvana, zeppelini, bowie, haustor, tj. rundek (ako prihvaćate i domaće), van morrison je isto super...i ... a sjetim se ja još....
euchrid

ne mogu se odlučiti za samo tri najbolja pa evo onih troje koji su mi već nekoliko dana na plejlisti: Nick Cave, Tom Waits, Bjork

sorry ali ne razumijem kasko netko može slušati Bjork...Meni je to, uz Tool, najlosija pojava u povijesti glazbe...

Pjevanje joj je odvratno i vrlo cesto prelazi u prenemaganje, a ekscentricnost joj je originalna ali i bizarna, ako se nekome svidja oukeeeeeej...
meni je bjork baš super...
originalna je i drukčija...ok, neke je stvari teže slušati, ali one koje su slušljive su super!
meni...
bjork voliš ili ne voliš, ne postoji nešto između, iako se slažem da su mi neke stvari ipak malo "prenerazumljive"; stvar je u tome što svaki puta prekorači horizont očekivanja i iznenadi... uopće je ne treba probati razumjeti, već je samo slušati...
Dvije grupe.
1. Bob Dylan, The Rolling Stones, Dire Straits, Bruce Springsteen, Bruce Dickinson, Eric Clapton, Dinosaur Jr, Led Zeppelin, Pink Floyd, The Doors... (to nije ni približno, ali ove najčešće slušam)
2. Bright Eyes, Velvet Revolver, The Killers, Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs, Tenacious D, Red Hot Chili Peppers, Pixies, The Libertines, Bloc Party, !!!... (ovo su neke novije koje sve češće slušam, izuzetak Pixies)
TOP 3: Bob Dylan, Dinosaur Jr, Arctic Monkeys...
aethur

Dvije grupe.
1. Bob Dylan, The Rolling Stones, Dire Straits, Bruce Springsteen, Bruce Dickinson, Eric Clapton, Dinosaur Jr, Led Zeppelin, Pink Floyd, The Doors... (to nije ni približno, ali ove najčešće slušam)
2. Bright Eyes, Velvet Revolver, The Killers, Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs, Tenacious D, Red Hot Chili Peppers, Pixies, The Libertines, Bloc Party, !!!... (ovo su neke novije koje sve češće slušam, izuzetak Pixies)
TOP 3: Bob Dylan, Dinosaur Jr, Arctic Monkeys...

ni loše! ;)
hmmm, nemam ga,,,,ali bjork,,,,,bjork,,, :puke: joj fuj,,,ne mogu smislit tu ribu

Slušam skoro sve al najbolji su mi:
Ramones, Motorhead, Zeke, Kyuss, Fu manchu, Johnny Cash, Pantera, Anthrax, Black Sabbath, Rambo Amadeus, Gotan project, Zabranjeno pušenje (stare stvari), Tvonko Bogdan (nije bend al ga obožavam) ima još toga sam se nemogu sjetit, u zadnje vrijeme slušam stare rock bendove iz 60, 70 ih i mogu izdvojit par koji su mi ludilo John Mayalls bluesbreakers, Grand funk railroad, Budgie (prezakon), Creedence clearwater revival, The band of gipsies, Uriah heep
METAL:Accept,Emperor,Desaster,Overkill,Sodom,Exodus,Testament,Dismember,Angizia,King Diamond,Demolition Hammer,Anacrusis,Malevolent Creation,Gorgoroth...i milijardu drugih.

Ne-Metal:House Of Pain,Ramones,Pink Floyd(stari),Army Of Lovers,Black Sabbath(stari sa Ozzyem),Mortiis,Das Ich,Goethes Erben,Lacrimosa...
Evo preporuka svima za jedan genijalan album

BRIGHT EYES - Digital Ash In Digital Urn ( 2005 )
Evil Poodingh

Evo preporuka svima za jedan genijalan album

BRIGHT EYES - Digital Ash In Digital Urn ( 2005 )

Mene je njegov novi, Cassadaga, zaista oduševio. Osim uvodne pjesme, koja mi je potpuno nerazumljiva, sve ostale su dobre, pa i više od toga...
Eto isto preporuka: J Mascis - Martin + Me
Akustični lider Dinosaur Jr... posebno bih istaknuo "What else is new", čak mi je bolja od Dinosaurovog originala...
Trajalo bi...evo samo dio
Walkabouts,Pixies,PJ Harvey,U2,Snow Patrol,Editors,Triffids,Martin Stephenson&Daintees,Lambchop,Tindersticks,Ben Harper&Innocent Criminals,Portishead,Massive,Joy Division,New Order,Cocteau Twins.......

Ok... čini mi se da ću ostati prilično usamljena u svom izboru =)
The Roots. Kad se radi o kojekakvim "greatest" listama, oni su najzanemareniji bend ikad. Sramota :beee:

Eh da... i (uglavnom) volim Bjork =))

Rootsi dooobar izbor (y)
flogging molly, dropkick murphys, sex pistols, perkele,adicts,......... and much more
mahones,pogues,dropkick,belfast food,prekele,opcha opasnost,flogging molly,riblja chorba,ska-p,rambo.. wiiii ima ih^_^

Lynyrd Skynyrd, Rolling Stones, CCR, Eric Clapton, Guns'n'Roses, Dire Straits...
radiohead
Iron Maiden, Children Of Bodom, AC/DC, Azra, .........ima ih jos par...

Prodigy, Depeche mode, Chemical Brothers kakvi su bili prije i Faithless. Ubacila bih i Kosheen.
najbolji band....led zeppelin....

...a bandovi, uh, ima ih i previše
najbolji bend i daleko od svih drugih je IRON MAIDEN..najjaci bend i mislim da jos dugo dugo vremena nece biti nitko ni blizu maidenima...UP THE IRONS

u izboru glasa slavonije bend godine su ARCTIC MONKEYS, mogao bi se složiti, a što se tiče hrvatske mislim da je TBF naša najbolja grupa....
hmmmm....u zadnje vrijeme Dead Can Dance, Echo & The Bunnymen, Depeche Mode, The Cure, Punish Yourself....
1.Slayer
2.DevilDriver
3.Sepultura
4.Exodus
5.Kreator
6.Pantera
1step2far

Prodigy, Depeche mode, Chemical Brothers kakvi su bili prije i Faithless. Ubacila bih i Kosheen.

Prodigy ?? Chemical Brothers?? Faithless???

ŽENI MEEEEEEE,JEBOTE !!!!!

jako dobar izbor!!!!
Led Zeppelin,Prodigy, Depeche mode,AC/DC,Aerosmith,Skid Row,Deep Purple,Whitesnake,The Ramones,Basement Jaxx,Moloko,Dubioza Kolektiv,Asian dub foundation,Maideni,Pantera
aaa ajmee ima ih joššš kojih se mogu naslušat...
ska bendovi,hmmm onda još atheist rap...antenat,stilnes...aaa joj svega
depeche mode,RHCP,franz ferdinand, arctic monkeys....
lagwagon, bad religion, voodoo glow skulls, mad caddies, 10 foot pole, ska-p, uglavnom ska muziku, uglavnom. da.
i naravno, elio pisak
ajme..pa tu bi se dalo danima pisat i raspravljat. eto onda i mojih bendova,bez nekog posebnog reda:

Killers,Ignite,Nirvana,Queens of the stone age, Sonic Youth,Velvet Underground,Smithis,NIN,Joy Division,Pixies,The Cure,Dinosaur Jr.,Stone Temple Pilots,Six Pack,Debeli precjednik,Darkwood Dub,Moloko....ma ima ih :D
Rhapsody of Fire .......najbolji def. tako šta se ne događa često.......u svakom slučaju nema im premca......................
naked raygun
the killers, u2, talkig heads, modest mouse, dire straits, joy division , EKV , Urban...

Helloween, Nightwish, Pink Cream 69, Wednesday 13
1.Pink Floyd ( naravno, i nick je u stilu ( no dobro i lokacija)) :)
2. rekla bi Dream Theater, al fakat sam ih premalo slušala, al sve što znam mi predobro, pa onda
Deep Purple, Led Zeppelin, Nick Drake,Simple Minds, The Clash, The Doors, The Cure, The Who, Bob Dylan, Van Morisson, Janis Joplin, Grateful Dead, David Bowie, Dire Straits, Kings of Convenience, Riblja Čorba,Zadruga,TBF.
a od metalaca ( il šta li su) su ok Alice Copper, Iced Earth, The Cult,Iron Maiden, Metallica, Sonata Artica.
ugl, to je to.,nije da znam svu diskografiju svih izvođača ( osim Floyda, naravno)al kolko znam dobro je. :)

R.E.M, Morcheeba, Cowboy Junkies, Radiohead
RISE AGAINST
TBF, točka
coldplay, u2
echoes

1.Pink Floyd ( naravno, i nick je u stilu ( no dobro i lokacija)) :)
2. rekla bi Dream Theater, al fakat sam ih premalo slušala, al sve što znam mi predobro, pa onda
Deep Purple, Led Zeppelin, Nick Drake,Simple Minds, The Clash, The Doors, The Cure, The Who, Bob Dylan, Van Morisson, Janis Joplin, Grateful Dead, David Bowie, Dire Straits, Kings of Convenience, Riblja Čorba,Zadruga,TBF.
a od metalaca ( il šta li su) su ok Alice Copper, Iced Earth, The Cult,Iron Maiden, Metallica, Sonata Artica.
ugl, to je to.,nije da znam svu diskografiju svih izvođača ( osim Floyda, naravno)al kolko znam dobro je. :)

:gg:
Linkin Park, U2, Dire Straits
Riblja Čorba, Balašević, Partibrejkersi, Orgazam
ovisi također o razdoblju...oni dani u mjesecu i to...al ima par vrlo dobrih kao što su...
Bad Copy, hladno pivo, nickelback, gnarls barkley i tram 11...to je to...
"All That Remains" i "As I Lay Dying"...u zadnje vrijeme
Dobar izbor Malisha...

Probaj u tom žanru još dva meni prejebena benda

Darkest Hour
Bridge To Solace
walls of jericho,henry rollins

Peter Green's Fleetwood Mac/ Bluesbreakers/ Splinter Group
Creedence Clearwater Revival
Pink Floyd
The Doors
Led Zeppelin/ Black Sabbath/ Deep Purple
Rolling Stones
Cream/ Derek And The Dominoes/ Yardbirds
Dire Straits
Average White Band
The Beatles

Ajkula

Lynyrd Skynyrd, Rolling Stones, CCR, Eric Clapton, Guns'n'Roses, Dire Straits...

Mogao sam samo prepisati ovu listu, a ne se truditi da ju sam tipkam.
Ma dobro, dodao sam još 2-3 u istom stilu :wink:
Evil Poodingh

Dobar izbor Malisha...

Probaj u tom žanru još dva meni prejebena benda

Darkest Hour
Bridge To Solace

Hvala Poodingh. Pogledat cu ih
Within Temptation, Epica, LP, Rammstein, BFMV, BLink 182, The Prodigy, After Forever, Amon Amarth, NOFX... svašta.. :walkman:
Hmm... Ne znam... Ima toga jaako puno, i ovisi koji albumi... Al ajd 3 različita koji su mi bili faze, koraci kroz glazbu u životu...
Azra - još tamo negdi u osnovnoj školi...
SOAD - kroz srednju, prva 3 albuma su mi odlična, zadnja 2 tak tak...
A sad poslušam svašta, od starog rocka do mrtvog metala, no najčešće vrtim Slayer...
Po ovome što većina piše, tu smo si negdi...
Keep it rockin!!!
exHOP3on

SOAD - kroz srednju, prva 3 albuma su mi odlična, zadnja 2 tak tak...

Waaaaaaa, SOAD sam zaboraviLa, sram me biLo! :lookaround:
Hmm..sad bi me zanimala neka dobra metalcore grupa, nešto kao As I Lay Dying ili All That Remains, jel mi može netko predložiti nešto novo?
Aa, lamb of god, chimaira... Ove druge mi lega sluša od prvog albuma... Zarazio me...
Sjetio sam se još jednih, agony scene, imaju obrađeno paint it black...
BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB!!!!!

Tagovi