Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječki turisti u Slatini: Bacili smo novac u vjetar

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
wombat
Ukupno postova: 20
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.01.2010. 10:27 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

dumbaos je napisao/la:
wombat je napisao/la :
nisu htjeli vozit tamo gdje se na njih vrsi pritisak i psiholoski mobing!

A mucice.

hahaha... a sta da kazem da nam se ne da vozit di nam neko jede govna! haha

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 19.01.2010. 10:37 
Naslov:  

wombat je napisao/la:
al su dvojica prijatelja odma okrenuli leda i osli prema autu jel nisu htjeli vozit tamo gdje se na njih vrsi pritisak i psiholoski mobing!

Evo sad vidimo zašto nije trebalo ukinuti obavezno služenje vojnog roka. Čisto da dečki malo upoznaju planine i na drugi način, stražareći.

Koliko god ova priča bila smiješna (a u kompletu sa ostalim komentarima "Wombata" mogla bi postati forumaški hit), postavlja se pitanje treba li u školama angažirati psihologe ili učiteljima kupiti šibe - sutra će osvanuti dopis medijima o bezobraznom prodavaču kokica ili gruboj bakici na pijaci.

Monstrum

Ukupno postova: 6541
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.01.2010. 10:38 
Naslov:  

wombat je napisao/la :
dumbaos je napisao/la:
wombat je napisao/la :
nisu htjeli vozit tamo gdje se na njih vrsi pritisak i psiholoski mobing!

A mucice.

hahaha... a sta da kazem da nam se ne da vozit di nam neko jede govna! haha

aj priznajte sad svima da niste išli jer ne bi mogli pljugat Smile aj sad lijepo priznajte Smile

chaknoris

Ukupno postova: 591
Post Postano: 19.01.2010. 10:45 
Naslov:  

Wink

Zadnja promjena: chaknoris; 18.07.2010. 16:51; ukupno mijenjano 1 put.

wombat
Post Postano: 19.01.2010. 10:52 
Naslov:  

chaknoris je napisao/la:
Mali mamini *. Šmrc. Neopisivo mi ih je žao.

Slavonija, kao takva je najpoznatija u ovom dijelu Europe, ako ne i šire, po svom planinskom kraju i velikoj količini skijališta i glečera. Jedino je Austrija došla blizu Slavoniji.

Takva geografska struktura i historijsko nasljeđe omogućilo je nevjerojatan razvoj skijanja, koje je našim ljudima ušlo u krv i samu srž našeg identiteta.
Još su Trenkovi panduri bili poznati po nevjerojatnoj umješnosti upravljanja s skijama podmazanim svinjskom masti. Od onih elitnijih Trenkovih jurišnika i njihovih korištenja saonica korijenje vuče pojava snovbordinga u Slavonaca.
Kasnije tu tradiciju nastavljaju jurišnici Jove Čaruge.
Današnjih dana tu plemenitu vještinu spuštanja daskom po nizu glečera u Slavoniji njeguje niz mlađahnih osobas upitne inteligencije.

Pa jeste li vi priglupi ili samo neradnici?
Uhvatite se nekog posla a ne kukati i srati da ste žrtve mobinga.
Ukratko, pičke ste.
I mimoze.
I mamini sinovi.
Da ste morali 8 sati raditi ne bi vam palo na pamet, ali 16 sati se daskom spuštati može, jel tako?
* i danguge.
I žrtve mobinga Very Happy

* moj dragi. Osim sto ko poslovođa gradilišta imam minimalno 10 sati dnenog rada, jos vanredno studiram i gradevinu. te se bavim snowboardingom i fitnesom. zato nemoj unaprije srat o necem o cem nemas pojma!

chaknoris

Post Postano: 19.01.2010. 11:02 
Naslov:  

Wink

Zadnja promjena: chaknoris; 18.07.2010. 23:12; ukupno mijenjano 1 put.

wombat
Post Postano: 19.01.2010. 11:11 
Naslov:  

chaknoris je napisao/la:
Zaista ne osuđujem ničiju spolnu orjentaciju, ali zamolio bih te da me ne zoveš "dragi". Ne znam te, niti želim znati.

Još si zaboravio napisati da si član Mense, 23 puta si bio proglašen udarnikom, 3 puta zaredom osvajač Lidrana (što se vidi iz nivoa pismenosti), spavaš 2 sata na dan, čitaš 18 knjiga na mjesec, uređuješ novi svezak Opće enciklopedije. Yeah, we got the picture!

Može li jedan mali prijedlog, kada si već u građevini. Ajde izgradi jedan veliki snoubording centar. Kao što Dubai ima? Jel može Very Happy ?

dost si dugo ovo smisljo! ja ne diram u nikog sta si se ti okomio na nas, razmisli malo ako je čovjek koji se bavi novinarstvom cijeli zivot htjeo da mu napišem priču za članak. ko zna bolje jel ovo ne pravda ti ili on. jel ne objavljuje se na dva portala neka bezvezna prica, vec nesto sto nema smisla i sto treba popravit i upozorit druge na njihove greske. bar nece poslije ov0og ni edan boarder otic tamo ako je procito clanak. a slatinski tjednik je dao duplericu kako im grad tjera turiste. ja ne znam sta tebi nije jasno??

baobabe
Ukupno postova: 3
Post Postano: 19.01.2010. 11:24 
Naslov:  

Kodrann je napisao/la :
snowboarderi su propali skijaši

neš ko zubari doktori

dakle moj prijatelj zubar, koji inače i borda je totalni životni promašaj. a nezaposleni ekonomista koji sjedi cijeli dan pred kompom u bademantilu i natikačama, te komentira forum jer nema život, pšosao i obitelj, o hobijima i inim interesima da i ne govorim, je pogodio živou "usridu". kakav si ti mulac bokte!

chaknoris

Post Postano: 19.01.2010. 11:33 
Naslov:  

Wink

Zadnja promjena: chaknoris; 18.07.2010. 16:51; ukupno mijenjano 1 put.

wombat
Post Postano: 19.01.2010. 11:39 
Naslov:  

baobabe je napisao/la:
Kodrann je napisao/la :
snowboarderi su propali skijaši

neš ko zubari doktori

dakle moj prijatelj zubar, koji inače i borda je totalni životni promašaj. a nezaposleni ekonomista koji sjedi cijeli dan pred kompom u bademantilu i natikačama, te komentira forum jer nema život, pšosao i obitelj, o hobijima i inim interesima da i ne govorim, je pogodio živou "usridu". kakav si ti mulac bokte!

nes tu njih gadno jebe, ne znam zast su svi toliko ogorceni. Ja radim, studiram i u slobodno vrijeme obilazim skijališta sa boardom. i u clanku sam samo uputio na ne pravdu, a njih jebe sto je auto u igri neki lik spominje i pone, al onda mi sve postane jasno kad vidim da ima preko 1000 postova, znaci da se pravi pametan na svaki clanak koji izade. jako sam se razocaro u ljude ovdje. svega 4,5 normallnih komentara za koje se vii da su ih pisali inteligentni ljudi i da shvacaju di je problem i da ga stvarno treba riješit!

wombat
Post Postano: 19.01.2010. 11:43 
Naslov:  

chaknoris je napisao/la:
@wombat

Koliko sam dugo smišljao? Sekundu, riječi samo krenu. Pišem romane, eseje, kratke priča, pa mi onda to nije problem.

O čemu ja uopće pišem? O tukcima koji su si umislili da su nešto. O dangubama koje evidentno imaju viška vremena.
Ma koji crni snowboarding ovdje? Šta je svima vama? Ako se drogirate onda je to razumljivo. Idete uspoređivate Austriju i Italiju s Slavonijom. Pa na čemu ste.
I te priče o mobingu. "Nitko nas ne voli". Isto kao moj poznanik iz Zagreba, koji se bavi kite-surfingom, snowboardingom i svakom mogućom budalaštinom, samo da ne bi radio.
Ma koje crne veze ima itko odavdje s skijanjem?

pa ja radim prema preraspodijeli i slobodan sam taman u zimskim mjesecima, znaci snowboarding je logičan sport koji volim,i obiso sam sva skijališta u hrvatskoj skoro i vani sam bio na puno skijališta uživam u tom zimskom sportu. a janica i ivica kostelic su naucili skijat gdje? ak u hrvatskoj nema staza. ima samo se ti ne baviš time pa ni ne znaš.

baobabe
Ukupno postova: 3
Post Postano: 19.01.2010. 11:51 
Naslov:  

@ wombat. ma de šta se uopće natežeš s njima? članak je sigurno nekome koristio, u slatini znaju da imaju problem sa tzv. "skijalištem". napravio si skroz dobro. nemoj se uzrujavati zbog šačice očajnika koji ionako kritiziraju sve i svakoga. kritizirali bi isto tako i da si, štajaznam bokte, spsio djevu od zle vještice. Smile) vidiš da ih više uzrujava kako si potrošio 500kn na benz nego nebuloza tzv. skijaškog saveza. i šta reći uopće takvim ljudima onda? vozi 'beni jumbo jet! eto zato troši sto litara po kilometru! ajd živ bio!

Ingo

Ukupno postova: 3470
Post Postano: 19.01.2010. 12:25 
Naslov:  

ljudi moji cuda nevidjenoga

slavonsko skijaliste i vjeverica koja skija na vodi !!!

andjusticeforall

Ukupno postova: 214
Post Postano: 19.01.2010. 12:32 
Naslov:  

Monstrum je napisao/la:
ja sam siroma. ja ništ nemam. ni medu ne zeku ni ježića ni kuću. nemam ni bord dasku da se daskujem po obroncima framcuske ni švicarske a bome ni avustrije. niš nemam. nemam ni za gorivo a kamoli za kola koja troše 25 - 70 litara goriva na sto kilometara. imam samo diflomu završenog fakulteta kojom si mogu dupe obrisat jer u ovoj jebenoj kurvinskoj državi čoek ne može poso nać sa završenim fakultetom dok neko drka kurac po obroncima Very Happy nego diste vi bili 91 Very Happy

Ili još bolje za kog ste glasali? Glasovali?

maniche

Ukupno postova: 1173
Post Postano: 19.01.2010. 13:06 
Naslov:  

Citat:
pa ja radim prema preraspodijeli i slobodan sam taman u zimskim mjesecima, znaci snowboarding je logičan sport koji volim,i obiso sam sva skijališta u hrvatskoj skoro i vani sam bio na puno skijališta uživam u tom zimskom sportu. a janica i ivica kostelic su naucili skijat gdje? ak u hrvatskoj nema staza.

i...su ti se svidjela oba? Laughing

problem je što ste plačipičke, lijepo je rečeno da je tamo boardanje zabranjeno, znači nije vam taj čuvar na svoju ruku nešto zabranio.
i sad se našla "a je to " ekipa koja je prošla sva hrvatska skijališta, i jedno europsko..pametovat i vrištat kako su žrtve mobbinga, diskriminacije, ne znam čega još.prvo proučite pojmove "mobbing" i "diskriminacija" prije nego nekog za to optužite.

strašno koji ste vi klokani Laughing
a što se teksta tiče, napisan je idiotski i vrlo subjektivno, stoga me ne bi čudilo da postoji samo zato što poznajete novinara ili je čak on dio te board ekipe.

do boardanja! Very Happy

Skoči u forum: