Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ultimatum Dinamu: Platit ćete masno ili doviđenja! & Kohorta Osijek: Priopćenje za medije

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
centurion
Ukupno postova: 938
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.01.2010. 15:06 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

aj ne uvlaci glavasa i politiku u svaki jebeni topic.
naporan si previse.al stvarno.
nekad te je zanimljivo citati al ovo prerasta u bolest.
sta ces ti navijacima govorit sta trebaju napravit. kad nas neko jebe mi napravimo nesto bez tvog dopustenja kolka god ti bio njuska Wink
hedl jesi to ti? Smile

Ukupno postova: 154
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.01.2010. 15:53 
Naslov:  

Ne možete vi navijači ama baš ništa tu. Ako Vidu Glavaš želi prodati kao protuuslugu Mamiću za pomaganje gradnje kuće u Drinovcima, on će ga i prodati.
I da, Glavaš ti se sam uvlači u sve teme. Ne uvlače ga forumaši. A ti skandiraj njegovo ime na tekmama onda.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
centurion
Post Postano: 13.01.2010. 15:59 
Naslov:  

ocu. ko i do sada Smile
ak ga glavas odluci prodati nebi sve ovo dosad bilo po novinama nego bi ga odmah prodao a ne ovako razvlacio i na kraju sebi zabio autogol

Ukupno postova: 210
Post Postano: 14.01.2010. 9:37 
Naslov: Cool 

centurion je napisao/la :
sta ces ti navijacima govorit sta trebaju napravit. kad nas neko jebe mi napravimo nesto bez tvog dopustenja kolka god ti bio njuska Wink
hedl jesi to ti? Smile

Čekaj jel ti to nas zaje...š ili što? Pa tko će na kraju odlučiti o SVIM transferima u tom klubu? Ti, ja ili Glavaš? Jel klub vode zaljubljenici u taj sport ili političari koji samo žele zaraditi? Nije tu u pitanju samo ova uprava kluba nego i ona prije nje, samo ona prije nje je bila više mafijaška ali su barem imali nekakve rezultate a ova nema ništa.
S obzirom da su u klubu političari koji slijepo slijede Glavaša i njegove naredbe nije mi jasno kako da se ne uvlači politika i u ovo? Pa skoro 4 godine je bila sve psrisutna i u Kohorti. Možeš se ljutiti na tu činjenicu, ali to je zaista i činjenica. I ne možeš očekivat da samo zato što je otišao Šatvar će ljudi odjednom zaboraviti to sve i nastaviti kao da toga nikada ni nije bilo. Mogu ja i jesam Cool al nemoš to od svakoga očekivati. I mislim da bi i Kohorta dobila na snazi kada bi sjeli i vidjeli tko je sve iz kohorte otišao zbog Šatvara i pokušali ih vratiti. E onda bi se napravio posao. To je, naravno, samo moj prijedlog.

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 14.01.2010. 10:04 
Naslov: Cool 

...

Zadnja promjena: Osječanin; 14.01.2010. 11:08; ukupno mijenjano 2 put/a.

centurion
Post Postano: 14.01.2010. 10:45 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la:
astec je napisao/la :
hedl jesi to ti? Smile

Čekaj jel ti to nas zaje...š ili što? Pa tko će na kraju odlučiti o SVIM transferima u tom klubu? Ti, ja ili Glavaš? Jel klub vode zaljubljenici u taj sport ili političari koji samo žele zaraditi? Nije tu u pitanju samo ova uprava kluba nego i ona prije nje, samo ona prije nje je bila više mafijaška ali su barem imali nekakve rezultate a ova nema ništa.
S obzirom da su u klubu političari koji slijepo slijede Glavaša i njegove naredbe nije mi jasno kako da se ne uvlači politika i u ovo? Pa skoro 4 godine je bila sve psrisutna i u Kohorti. Možeš se ljutiti na tu činjenicu, ali to je zaista i činjenica. I ne možeš očekivat da samo zato što je otišao Šatvar će ljudi odjednom zaboraviti to sve i nastaviti kao da toga nikada ni nije bilo. Mogu ja i jesam Cool al nemoš to od svakoga očekivati. I mislim da bi i Kohorta dobila na snazi kada bi sjeli i vidjeli tko je sve iz kohorte otišao zbog Šatvara i pokušali ih vratiti. E onda bi se napravio posao. To je, naravno, samo moj prijedlog.

Jel tebe Šatvar politički davio u Kohorti? Jel ti držao politička predavanja? Možda govorio za koga trebaš glasati? Jel ti naredio da na tribini moraš skandirati Glavašu?
Ne kužim. Shocked

pa i astec je bio u hdssb pa je morao vikat ako ga satvar slucajno pogleda a ovaj suti bilo je pendrecenja u stranci.
zapravo kolko se ja sjecam otkad je satvar predsjenik nismo nista vikali za glavasa a ni nikakava koreografija nije bila. to je sve bilo u mandatu prijasnjeg predsjednika.
a kako i osjecanin kaze svi smo mi odrasli ljudi i tko nas moze natjerati da nesto vicemo. osim mozda vas par stranackih ljudi ovdje sto serete a vi ste bili takvi dok ste bili sa njima Smile)

Ukupno postova: 182
Post Postano: 14.01.2010. 12:23 
Naslov:  

joj što kenjate, skandirao sam Glavašu kad su ga optužiali za ratne zločine i skandirao bi mu opet kad je to u pitanju! Ništa se u Kohorti što se toga tiče nije promjenilo u zadnjih 4-5 godina, niti neće!
Bio u pitanju Glavaš, Gotovina, Bobetko il tko već.
Al da ću ga podržati što se tiče politike i takvih stvari što sad radi i radio je poslje rata, nema šanse! Dosadni ste više s time. Jebala vas politika i hddssb i hdz i sdp i hns i hsp i tko sve ne.

SAMO OSIJEK!!!

Osječanin
Post Postano: 15.01.2010. 11:05 
Naslov:  

Tko amenuje prodaju Vide (u Dinamo )? Jebga, kuća je kuća i još kada se dobije za "đeparac"... :-<=

'Mislim da je sve oko njegove prodaje medijski prenapuhano. To šteti i njemu i klubu. Nisu realni iznosi koji se spominju i još su manje pokazatelj objektivnih vrijednosti. I Osijek, koliko god se opirao medijskom pritisku o Vidinom transferu i koliko god se tvrdilo da ga nećemo prodati, bojim se da ukoliko ne odlučimo drukčije, nećemo mu omogućiti daljnje napredovanje', rekao je Glavaš za Sportske novosti te nastavio:

'Ako mu ne omogućimo sazrijevanje u velikom klubu u Hrvatskoj ili inozemstvu, bojim se da ćemo mu učiniti medvjeđu uslugu, ali i sebi i klubovima koji ga žele angažirati. Olako izbacivanje brojki od nekoliko milijuna eura koje bi netko trebao dati nije realno.'

RKL

Ukupno postova: 226
Post Postano: 15.01.2010. 13:02 
Naslov:  

Evo, za centuriona i ekipu, koja misli da se Glavaša, jadnog i nedužnog, uvlači u svaki topic.

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 15.01.2010. 13:19 
Naslov:  

Dakle, imamo situaciju gdje ce Vida mozda zavrsiti u Dinamu, a NK Osijek ce dobiti manje novaca nego se neki nadaju.

Pitanje je - je li Vida zaista manje vrijedan od onoga sto se pretpostavlja, ili ce dio novca ici drugim putem i zaobici klupsku blagajnu?!

Misljenja?

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 15.01.2010. 13:50 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la :
Dakle, imamo situaciju gdje ce Vida mozda zavrsiti u Dinamu, a NK Osijek ce dobiti manje novaca nego se neki nadaju.

Pitanje je - je li Vida zaista manje vrijedan od onoga sto se pretpostavlja, ili ce dio novca ici drugim putem i zaobici klupsku blagajnu?!

Misljenja?
nažalost nije preteško odgovoriti na tvoje pitanje Rolling Eyes

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 15.01.2010. 14:04 
Naslov:  

Baš se eto i ja zainteresirao za nogometni sport, pa mogu reći da ovaj Glavaš u stvari nije rekao ništa što ne stoji - ako hoćete da dečko napreduje mora otići u nk Dinamo ili veći europski klub, jer inače neće nikad igrati u reprezentaciji, a samo to je nužni dio napredovanja. Piše u nekim novinama - kuhinja Mamić-Bilić, a dodaje se evo i Glavaš.

Zapravo hoću reći da me čudi idealizam nogometnih navijača, koji se u ovom mulju sitnih kriminalaca, mafijaša, olinjalih političara, kvazi-zvijezda i kvazi-talenata, pljačkaša po raznim savezima, potkupljenih novinara, potkupljenih trenera, sudaca pripadnika obavještajnog i mafijaškog podzemlja - a sve je to danas nogomet u Hrvatskoj - nadaju nekakvom napretku i uspješnom sportskom natjecanju gradskog nam nogometnog kluba.

I sve to uz činjenicu da se ta mafijaška nogometna struktura održava isključivo zahvaljujući 50-milijunskim donacijama grada Zagreba, bez kojih bi se kula urušila kao da je od karata. Naivnost i nerealna očekivanja navijača samo podržavaju taj mulj, umjesto da se s njim raščisti.

Ako već pišete nekakva priopćenja, onda je krajnje vrijeme da se imenuju glave - dakle, samo priopćenja u kojima se navode odgovorni (a ima ih podosta) imaju smisla.

Provokator

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 15.01.2010. 14:49 
Naslov:  

oće kohorta sad i dalje lizat šupak glavašu ko i prije ili je sad kraj lizanja šupka glavašu ?

najbolje da mu se opet prilagodite iako će otjerat najboljeg igrača unazad nekoliko godina iz osijeka, pa opet na utakmicama vičite branimir glavaš i budite sretni.. nažalost sjebala vas je politika, šteta Sad

Post Postano: 15.01.2010. 14:57 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la :

Misljenja?

Mala analiza cijele priče

Od prvog pojavljivanja na sceni prve lige Vida je pokazao da je predodređen za velike stvari. Nije odigrao pošteno ni dvadeset utakmica za NK Osijek već je stigla ponuda od Zdravka Mamića i Dinama od milion eura. NK Osijek je glatko odbio jer su u klubu znali da će Vida vrijediti puno više od milion eura.
Iduće dvije godine Vida se polako prometnuo u vođu ekipe, predvodnika mlade generacije NK Osijeka, igrača koji je i u mladoj reprezentaciji dokazao da vrijedi pa je i Bilić nesklon igračima koji nisu iz HajDina najavio uvrštenje Vide u krug A reprezentativaca. Cijelo to vrijeme mamić ga je pokušavao ukrasti NK Osijeku.
dolazi sezona 2009./2010. kada je Vida eksplodirao. Uzbuna u Dinamu! Uzbuna kod Mamića i njegovih slugu. Ako ga ne ugrabe ove zime teško da će ga dobiti na ljeto kada počinje prava kupovina na europskom tržištu. Mamić preko svojih dupelizaca iz zg tiskovina polako pušta probne balone sa ponudom od milion eura. NK Osijek nije zainteresiran a ni Vida. Želi ostati do ljeta.
Mamića baš i ne brine takav stav i lukavo odlazi kod Glavaša. Zna gdje su ključevi dovođenja Vide.
Iz NK Osijeka govore kako ih nitko nije ni kontaktirao u vezi Vide. Naravno kada mamić zna koji putevi vode do transfera Vide u Dinamo. Sigurno ne oni preko Wilsonove bb!!!!!
Glavaš se javlja prije nekoliko dana i demantira da je uopće razgovarao sa Mamićem oko prodaje Vide Dinamu. Oni su samo prijatelji a Mamić mu je pomogao oko gradnje kuće u Drinovcima.
Odjednom (gle čuda!) Glavaš izlazi sa novim izjavama u javnost gdje govori upravo suprotno od onoga što je rekao 3-4 dana prije. Danas priča kako su nerealni iznosi odštete NK Osijeku koji se spominju u javnosti, kako se koči napredak Vidi, kako je najbolje za Vidu i NK Osijek da ga se proda u neki veliki hrvatski klub (ili inozemstvo ).
Cijelo to vrijeme mamić se pravi blesav, on i nije nešto posebno zainteresiran za Vidu, imaju oni takvih igrača u Dinamu, pa izjavljuje da je Vida poluigrač i sl.
Prodajom Lovrena kreće u napad i očito da uspijeva jer Glavaš okreće priču a zna se koga se pita iako on to demantira.
Vidin menadžer Cvjetković šuti iako ne sumnjam da će se uskoro javiti kako bi potvrdio priče kako za Vidu nitko nije zainteresiran osim Dinama. To me nimalo ne čudi jer je Cvjetkoviću u interesu da Vida ode u Dinamo. Ne sumnjam da bi ga gazda mamić bogato nagradio plus što bi dobio lijepu lovicu kada bi Vida iz Dinama odlazio van. I ne samo to. Cvjetković je kuhan i pečen sa Mamićem, njegovi igrači su u i oko Dinama i svakako mu je u interesu da ne naljuti Zdravka Mamića transferom Vide u inozemstvo jer bi mu mamić mogao zagorčati menadžerski život i suradnju sa Dinamom. Iako je Cvjetković prije mjesec dana tvrdio da se desetak jakih europskih klubova zanima za Vidu, prate ga, uskoro će pričati kako za Vidu nema ponuda i da je najbolje za sve tri strane da ove zime preseli u Dinamo.
Za kraj, primjetno je kako su iz kluba ušutjeli oko pompozne priče da samo što nisu sa Vidom produžili ugovor. Odjednom muk iz kluba! Pa onda jedan dan prodaju Kneževića u Rusiju, drugi dan ništa od toga. Naravno da posao propada jer kako onda objasniti navijačima da se Vida prodao u Dinamo zbog besparice u klubu a u isto vrijeme klub uzeo nekoliko stotina tisuća eura na ime odštete za Kneževića. I ne samo to. Klb ide na pripreme u Tursku gdje će igrati pripremne utakmice a zna se da su se zadnji transferi upravo odigrali poslije priprema u Turskoj. Zato traje ova kampanja da se Vida što prije proda Dinamu jer bi NK Osijek mogao doći do novaca od transfera drugih igrača a onda propada najveći i najjači argument prodaje Vide, besparica u klubu...
Još nešto. Mamić nudi za Vidu milion eura. Svjestan je kao i cijela javnost da je Vida bolji igrač od Lovrena. U očima lopova računica je jasna. Ako je Lovrena prodao za 8+1,5 miliona eura u doba recesije, Vidu će za dvije godine prodati za 10 miliona eura. Osijeku platio milion eura, Vidi dao pola miliona a sebi u đep stavio 8 miliona eura.

noob

Ukupno postova: 182
Post Postano: 15.01.2010. 15:03 
Naslov:  

Provokator je napisao/la :
oće kohorta sad i dalje lizat šupak glavašu ko i prije ili je sad kraj lizanja šupka glavašu ?

najbolje da mu se opet prilagodite iako će otjerat najboljeg igrača unazad nekoliko godina iz osijeka, pa opet na utakmicama vičite branimir glavaš i budite sretni.. nažalost sjebala vas je politika, šteta Sad

lizat ćemo mu šupak i dalje..

joj što volim ovaj forum Laughing

Skoči u forum: