Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Zbog Đapića informatičarima Grada 10 posto manja plaća!?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.06.2009. 13:08 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Trippy je napisao/la: Eto ti odgovor na PM.
Ne znam zasto nisi javno napisala ili ne napisala uopce to sto si napisala u PM, jer se radi o sadrzajno bezvrijednim porukama. Zapravo, sadrzaj samo potvrdjuje tezu iz moje prijasnje poruke.

@bazooka, i ja bih volio vidjeti sto pise u opisu posla. Tko zna, mozda se i spominje odrzavanje web stranice [mada sumnjam da je izrijekom navedeno da informaticari biraju sadrzaj koji ce biti objavljen], ali ako je informaticarima ostavljeno na volju birati sadrzaj koji ce biti na web stranicama - onda treba sankcionirati onoga tko im je to dodijelio, buduci da je to posao za odjele s kontaktima s javnostima (valjda) ili nekim drugim strucnijim osobama.

No, tko zna... sigurno je samo da je uvijek najlakse uvaliti kajlu onima koji nemaju zaledje. Naravno da nece najebati neki drkofuzer iz politicki dirigiranog odjela na cijem celu se izmjenjuju ljudi po stranackom kljucu.

Ukupno postova: 136
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.06.2009. 13:32 
Naslov:  

Zato što ne mora cijeli svijet znat kao što sam rekla da neću ničija imena također odavati, odeš tamo pa pitaš njih. Za mene je tema zaključana ionako. Svoje sam rekla, a vi dalje raspravljajte.

Post Postano: 19.06.2009. 14:11 
Naslov:  

Trippy je napisao/la: Zato što ne mora cijeli svijet znat kao što sam rekla da neću ničija imena također odavati, odeš tamo pa pitaš njih. Za mene je tema zaključana ionako. Svoje sam rekla, a vi dalje raspravljajte.
S obzirom da si odlucila iznijeti pricu iz PM-a [sama spominjes imena], onda ju valja iznijeti u cijelosti.

Rekla si da radis u GP-u i da tako znas opise njihovih radnih mjesta. Kako ne vjerujem da radis u GP-u, bas kao sto ne vjerujem ni da si vidjela opise radnih mjesta, pitao sam te da nabrojis imena bar 2-3 ljudi koji tamo rade. Onda si se pocela izmotavati.

Sljedeci put ne trosi moje vrijeme na te tvoje izljeve neistina po PM-ovima.

Post Postano: 19.06.2009. 14:25 
Naslov:  

Isto tako sam te zamolila za tajnost jer PM su PRIVATE, ali tebi su očito usta veličine Đapićeve guzice, takve lajave gnjusobe ne podnosim i zato pa-pa, permanent ignore.

Post Postano: 19.06.2009. 14:35 
Naslov:  

Trippy je napisao/la: Isto tako sam te zamolila za tajnost jer PM su PRIVATE,
Podatke iz PM-a si sama prva iznijela glumeci heroja koji ne zeli odati svoje prijatelje. A zapravo znas da se radilo o provjeri istinitosti tvojih tvrdnji da radis u GP-u i da si vidjela opise poslova informaticara.

Ah, steta, vise bih volio da ti se moglo vjerovati. Sad moramo cekati da se pojavi netko tko doista stoji iza onoga sto kaze.

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 19.06.2009. 14:37 
Naslov:  

...@Trippy - ne kužim u čemu je problem - ako već nekom nepoznatom (pretpostavljam da se ne znaš baš sa forumashima) daješ imena preko PM, a zašto i mi ostali ne bi znali....
...uostalom, Mungos nije ništa iznio....

Post Postano: 19.06.2009. 14:41 
Naslov:  

Nisam ni njemu dala imena, pitao je, rekla sam da neću odavat ničija imena. Samo sam mu rekla gdje radim i da imam uvid u taj ugovor ali da ne priča gdje radim jer ne mora znat cijeli svijet. Naivna sam ispala, obično mi žene imamo lajava usta, ali ovaj se je odmah izlajao jer nije dobio što je želio. Nego samo neka protupitanja i bahaćenje.

A problema ionako više nema, takve ljude ignoriram.

Zadnja promjena: Trippy; 19.06.2009. 14:43; ukupno mijenjano 1 put.

Post Postano: 19.06.2009. 14:42 
Naslov:  

...peace, brothers Smile

Post Postano: 19.06.2009. 14:46 
Naslov:  

anakonda je napisao/la: ...@Trippy - ne kužim u čemu je problem - ako već nekom nepoznatom (pretpostavljam da se ne znaš baš sa forumashima) daješ imena preko PM, a zašto i mi ostali ne bi znali....
...uostalom, Mungos nije ništa iznio....
Nije nista tako dramaticno i zanimljivo ni u PM-ovima.

Dakle, ona je prva javno iznijela tvrdnju da zna opise poslova za informaticare u GP-u. Kako nisam vjerovao toj tvrdnji, napisao sam post na koji je njen odgovor bio da u PM-u imam objasnjenje.

U objasnjenju je pisalo "Radim u GP-u, ali nemoj nikom reci". Kako sam sumnjicav prema takvim osobama trazio sam nekakav oblik dokaza. Onaj tko radi u GP-u i tko je vidio opise poslova, vjerojatno zna bar njihova imena. Stoga ju, kao potvrdu istinitosti tvrdnje da radi u GP-u, pitah za imena bar 2-3 osobe. Dobih odgovor da imena ne otkriva. Pomislih kako se radi o standardnom forumskom fejkeru koji se ne libi ni iznositi notorne lazi kad ponestane stvarnih argumenata, i istog trenutka zaboravih na tu epizodu.

Onda ona javno iznese da su od nje trazena nekakva imena... pa kad vec iznosi dio PM rasprave, onda treba iznijeti sve, da netko ne bi pomislio da su ta imena trazena iz razloga slaganja voodoo lutaka ili urokljive krizaljke...

A sad je i zena patnica koja stradava zbog svog jezika. U par postova iznad sam dao u sridu tocnu dijagnozu.

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 19.06.2009. 14:50 
Naslov:  

Evo ja ću 'odati' imena, ali i telefonske brojeve javnosti dostupna preko interneta Very Happy

Citat:
Obavijesti

Uvođenjem nove telefonske centrale omogućeno je direktno pozivanje djelatnika na njihov lokal.
U nastavku vam donosimo direktne telefonske brojeve djelatnika Odsjeka za informatiku
031/229 213 mr.sc.Zdravko Schmidt, voditelj odsjeka
031/229 295 Nevenka Drahotuski, informatički referent
031/229 299 Domagoj Klobučar, dipl. oec. Informatički suradnik - organizator programer
031/229-172 Igor Galir, dipl. oec. Informatički suradnik - organizator programer

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda

Post Postano: 19.06.2009. 14:55 
Naslov:  

...@bazooka, eo kikosha..... a tako je bilo jednostavno .....osijek031.com smile

Post Postano: 19.06.2009. 14:56 
Naslov:  

Eto pa nazovite pa neka vam dostave kopiju ugovora Razz

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 19.06.2009. 15:04 
Naslov:  

Trippy je napisao/la:
Eto pa nazovite pa neka vam dostave kopiju ugovora Razz

Da, hvala na ničemu, tzv. zaposlenice poglavarstva...

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Trippy

Post Postano: 19.06.2009. 15:16 
Naslov:  

Nema na čemu. Misli si šta god poželiš. Wink

Post Postano: 19.06.2009. 15:21 
Naslov:  

...sad kad smo već kod rada/nerada - @Trippy: izgleda da ti kao zaposlenica GP imaš jaaaaako puno vremena kad možeš toliko biti na forumu?...de i meni sredi nešto takvo, a da su državne jasle.....

Skoči u forum: