Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Smjena čeka većinu direktora

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
hengl
Ukupno postova: 234
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 03.06.2009. 22:04 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dobro si se sjetila. Šta je s tim stanom? Šišljagić je žestoko napadao Krahuleckin stan na Gradskom vijeću, šta sad? Šta je s Nikolovkonom grobnicom na Aninom groblju koju ima pod tuđim imenom? Šta je sa kioscima, kad se miču? kad se otpuštaju te stotine radnika iz Ukopa i Unikoma što su primljeni samo zato što su HSPovci? Kolki je zbroj minusa što je Doležal napravio u Ukopu i Unikomu? Ko je Markoviću zatvor pokrio godišnjim odmorom? kad će Unikomova nabavljačica vratit lovu što je prodala komad bašče Ukopu? Ajmo radit dečki...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
rođena u Osijeku

Ukupno postova: 300
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.06.2009. 23:34 
Naslov:  

Pročitajte, pa sami donesite zaključak što bi se moglo dogoditi, nadajmo se da neće. Ne bih to voljela ni u kom slučaju.

Rajnus

Ukupno postova: 1029
Post Postano: 04.06.2009. 9:29 
Naslov:  

Vec mi je muka od slusanja naklapanja po birtijama o Glavasu i Djapicu.
MI stvarno ne znamo biti realni. Ili smo bezuvjetno za nekog ili nekog mrzimo do kosti (a glasali smo za jos nedavno)

Slusam ja tako kako likovi pljuju po Glavasu kako je unistio svu industriju u gradu, kako sada necemo dobiti niti kune od Sanadera...

Da se razumijemo ja Glavasa nikad nisam volio niti cak bio indiferentan...
No Gdje su ti svi ljudi bili dok je to Glavas radio? Nije li malo licemjerno sada pljuvati na sva usta, a dok se to dogadjalo su kopali nos... Bolio ih je K****. Uvijek cu se drzati one studentske "tko se ne bori za svoja prava nije ih niti zasluzio" Koliko god je Glavas unistio firme on to fizicki nije mogao sam. Nije mogao bez svojih podanika i nije mogao bez letargicnog "gradjanstva". Smatram da smo za sjebane tvornice velikim djelom i mi sami krivi. Nije da nismo znali sto se dogadja dok se to dogadjalo. Ceg smo se bojali?

Znam za par primjera gdje su takodjer htjeli unisitit firmu pa su radnici stali u obranu i obranili svoju firmu, svoj kruh i buducnost. Nije da se tada nije moglo prosvjedovati (radio 101). Tako da...moji divni gradjani (stariji) snosite dio odgovornosti za trenutnu situaciju...

Nadalje oko Sanadera i njegove pipe. Stvarno mi nije jasno sto su sve svi sada uzjebali oko toga sto vise necemo dobivati novac... 15g Osijek i Slavonija nisu nista dobili i sada smo dobili mrvice. Koji smo mi to novac dobili? Dvoranu koju bi i tako dobili bez obzira na vlast? Autoput koji se najmanje gradio radi nas, vec posljedica medjunarodnog sporazuma. Popnasamo se ko djeca u svatovima kad im kum baci sitnis pa grabi brze bolje i cekaj sljedece svatove dok se drugi goste za stolom...

Koje mi to sada novce necemo dobiti? Pa drzava je u tolikim govnima da nitko vise nista nece dobiti. Drzava nudi okolo svoje obveznice nebili nekim cudom uspjeli izbjeci MMF, a kad MMF zakuca na vrat svi se mogu pozdraviti sa svim investicijama i slicnim ulaganjima. Zapravo kako ja vidim (mozda ne primjecujem dobro) mi necemo dobiti novce koje drzava niti nema...

Ne vidim zasto bi ova opcija bila "izolacija" sa Slavoniju. Istina Sanader je privatno rekao "ako ti smradovi pobjede Osijek nece dobiti niti kune", no politika je jedna jako divna stvar...kurva... Ko da smo zaboravili koalicije najljucih neprijatelja ili raspad nerastavljivih prijateljstava.

Ako ova ekipa iole odradi svoj posao, oni ladno na nacionalnim izborima mogu dobiti 5 saborskih zastupnika. Kako znamo da u slucaj i jednog mjesta stranka moze lijepo profitirati (DC), 5 saborskih mjesta je cisto lijepa brojka za koaliciju.

Necemo se mi tako brzo opraviti iz ove rescesije (kako to uki narod zna reci) da bi mogli zaliti za nekim novcima iz Zagreba. No iskreno se nadam da ce do parlamentarnih izbora stvari biti puno bolje. Smatram da SDPovci moraj biti apsolutni idioti da opet izgube izbore. Dovoljna im je silecnio stampa i HDZ ce sam sebe pobjediti na izborima. Uopce ne bi bilo nerealno za ocekivati da ova lokalna garnitura ne upadne u kombinaciju za vladajucu koaliciju i eto nama veselja i novaca.
S druge strane i da HDZ kojim slucajem pobjedi...zdusno ce Sanader primiti ruku pomirenja...jer svi mi znamo kako to vec ide...

Da rezimiram dio izlaganja... Ovom koalicijom smo izgubili novce koje drzava trenutno nema, ali imamo dobar zalog za bolje pozicioniranje Osijeka na sljedecim parlamentarnim izborima. Iskreno se nadam da se Slavonija probudila iz letargije odnosno oslobodila Seksovih okova...

Jos nesto... ja ne znam kakvo je stanje u HDSSBu i koliko Glavas upravlja strankom.
Vjerujem da je to dijelom samo HDZ/HSPova floskula za argument kontra, a cijela pompa oko Glavasa HDSSBov argument za. Daleko od ociju, daleko od srca. I jaci igraci su oodleprsali iz politike, a ne da ne bi Glavas. Njegov utjecaj ce biti sve manji dok na kraju u potpunosti ne iscezne...i treba ga sto prije zaboraviti...

Eto moje skromno vidjenje...Ja sam za opciju bolji Osijek, bez obzira na politicku opciju.

Ukupno postova: 158
Post Postano: 04.06.2009. 10:05 
Naslov:  

Rajnus je napisao/la:
Vec mi je muka od slusanja naklapanja po birtijama o Glavasu i Djapicu.
MI stvarno ne znamo biti realni. Ili smo bezuvjetno za nekog ili nekog mrzimo do kosti (a glasali smo za jos nedavno)

Slusam ja tako kako likovi pljuju po Glavasu kako je unistio svu industriju u gradu, kako sada necemo dobiti niti kune od Sanadera...

Da se razumijemo ja Glavasa nikad nisam volio niti cak bio indiferentan...
No Gdje su ti svi ljudi bili dok je to Glavas radio? Nije li malo licemjerno sada pljuvati na sva usta, a dok se to dogadjalo su kopali nos... Bolio ih je K****. Uvijek cu se drzati one studentske "tko se ne bori za svoja prava nije ih niti zasluzio" Koliko god je Glavas unistio firme on to fizicki nije mogao sam. Nije mogao bez svojih podanika i nije mogao bez letargicnog "gradjanstva". Smatram da smo za sjebane tvornice velikim djelom i mi sami krivi. Nije da nismo znali sto se dogadja dok se to dogadjalo. Ceg smo se bojali?

Znam za par primjera gdje su takodjer htjeli unisitit firmu pa su radnici stali u obranu i obranili svoju firmu, svoj kruh i buducnost. Nije da se tada nije moglo prosvjedovati (radio 101). Tako da...moji divni gradjani (stariji) snosite dio odgovornosti za trenutnu situaciju...

Nadalje oko Sanadera i njegove pipe. Stvarno mi nije jasno sto su sve svi sada uzjebali oko toga sto vise necemo dobivati novac... 15g Osijek i Slavonija nisu nista dobili i sada smo dobili mrvice. Koji smo mi to novac dobili? Dvoranu koju bi i tako dobili bez obzira na vlast? Autoput koji se najmanje gradio radi nas, vec posljedica medjunarodnog sporazuma. Popnasamo se ko djeca u svatovima kad im kum baci sitnis pa grabi brze bolje i cekaj sljedece svatove dok se drugi goste za stolom...

Koje mi to sada novce necemo dobiti? Pa drzava je u tolikim govnima da nitko vise nista nece dobiti. Drzava nudi okolo svoje obveznice nebili nekim cudom uspjeli izbjeci MMF, a kad MMF zakuca na vrat svi se mogu pozdraviti sa svim investicijama i slicnim ulaganjima. Zapravo kako ja vidim (mozda ne primjecujem dobro) mi necemo dobiti novce koje drzava niti nema...

Ne vidim zasto bi ova opcija bila "izolacija" sa Slavoniju. Istina Sanader je privatno rekao "ako ti smradovi pobjede Osijek nece dobiti niti kune", no politika je jedna jako divna stvar...kurva... Ko da smo zaboravili koalicije najljucih neprijatelja ili raspad nerastavljivih prijateljstava.

Ako ova ekipa iole odradi svoj posao, oni ladno na nacionalnim izborima mogu dobiti 5 saborskih zastupnika. Kako znamo da u slucaj i jednog mjesta stranka moze lijepo profitirati (DC), 5 saborskih mjesta je cisto lijepa brojka za koaliciju.

Necemo se mi tako brzo opraviti iz ove rescesije (kako to uki narod zna reci) da bi mogli zaliti za nekim novcima iz Zagreba. No iskreno se nadam da ce do parlamentarnih izbora stvari biti puno bolje. Smatram da SDPovci moraj biti apsolutni idioti da opet izgube izbore. Dovoljna im je silecnio stampa i HDZ ce sam sebe pobjediti na izborima. Uopce ne bi bilo nerealno za ocekivati da ova lokalna garnitura ne upadne u kombinaciju za vladajucu koaliciju i eto nama veselja i novaca.
S druge strane i da HDZ kojim slucajem pobjedi...zdusno ce Sanader primiti ruku pomirenja...jer svi mi znamo kako to vec ide...

Da rezimiram dio izlaganja... Ovom koalicijom smo izgubili novce koje drzava trenutno nema, ali imamo dobar zalog za bolje pozicioniranje Osijeka na sljedecim parlamentarnim izborima. Iskreno se nadam da se Slavonija probudila iz letargije odnosno oslobodila Seksovih okova...

Jos nesto... ja ne znam kakvo je stanje u HDSSBu i koliko Glavas upravlja strankom.
Vjerujem da je to dijelom samo HDZ/HSPova floskula za argument kontra, a cijela pompa oko Glavasa HDSSBov argument za. Daleko od ociju, daleko od srca. I jaci igraci su oodleprsali iz politike, a ne da ne bi Glavas. Njegov utjecaj ce biti sve manji dok na kraju u potpunosti ne iscezne...i treba ga sto prije zaboraviti...

Eto moje skromno vidjenje...Ja sam za opciju bolji Osijek, bez obzira na politicku opciju.

Svaka čast rajnus!!

ANTON11
Ukupno postova: 9
Post Postano: 04.06.2009. 11:09 
Naslov:  

ma revizija terba u sva gradska poduzeća i sve ljude koji su došli politički, politički ih i otjerati .... u unikomu je došlo sigurno 100 ljudi bez ikakve potrebe za njima, a nekima su se djelili i otkazi i smjenjivali ih ..... nekima je već i ranije trebalo dati otkaze poput šplajta jer taj kengur samo se bavi pokvarenošću, to je jedini kadar koji nije zaslužijo povratak na svoje mjesto u firmi, tako pričaju ljudi iz firme, da nikad ništa nije radio i da se samo svađo i podmetao drugima i da mu je to bio jedini posao ...... to je jedina osoba u unikomu koju apsolutno a ma baš nitko ne voli ...... stvarno je pravi kengur ..... jadna djeca i žena s takvom mrljom kao što je on ....

Molimo, ne pišite isključivo u verzalu (koristeći velika slova) budući da takva komunikacija na Internetu predstavlja vikanje.

Uredništvo

hengl
Zabranjen pristup
Post Postano: 05.06.2009. 7:36 
Naslov:  

Kolko ja vidim iz tog Hedlovog članka Glavaš je bio jako fina osoba kad u pismu rođenog brata oslovljava sa Vi.
Ko to još radi? Ja svom bratu oduvijek govorim ti, a kad mu pišem SMS ti mu pišem s malim t. Nemate vi pojma kolko je Glavaš pristojna osoba.

pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 05.06.2009. 8:07 
Naslov:  

Rajnus je napisao/la :

Pogodio si bit! Ova ekipa je umalo ušla u vlast već na prošlim parlamentarnim izborima, ali se to nije dogodilo isključivo zbog Milanovićeve nesposobnosti Crying or Very sad
Najnovije istraživanje govori da su HDZ i SDP potpuno izjednačeni na razni Hrvatske što znači da će definitivno odlučivati manje stranke. HSL je pred raspadom, HSP je na nikad nižim granama, HSS-u pada rejting zbog koalicije s HDZ-om, što znači da se otvara prostor za regionalne stranke.
Da karikiram priču:
A: Dobar dan!
B: Dobar dan!
A: Gospodine B imati ćete podršku naših zastupnika u Saboru.
B: Drago mi je to čuti...Nego što tražite za uzvrat?
A: Ulaganje 5 milijardi kuna u navodnjavanje, isto toliko sredstava za razminiranje, izgradnju brze ceste Virovitica-Ilok, ulazak Croatia Airlines-a u Zračnu luku Osijek...
B: Kroz 4 godine se to može ispuniti...
A: Vjerujem da vam je stalo do naših 5 zastupnika, jer ćete u protivnom...

TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 05.06.2009. 9:32 
Naslov:  

Je, to je u redu priča (osim onog dijela za HSP)....kolko čujem izgleda da vam je SDP slađi od GMO, biti će tu još svašta...baš je lijepo u oporbi...gledaš i lagano podhebavaš.. Smile

Zabranjen pristup
Post Postano: 05.06.2009. 12:04 
Naslov:  

Tata Mata je veći pravaš od Đapića. Ne bi se iznenadila da se iza TateMate grije Franjo Ptica Crna.
Samo kad je Debeli znao doći kod kanadera onda su se sigurno vodili malo drukčiji razgovori: Ivo, ajmo uložit parsto milijuna preko Čobija u navodnjavanje. Znam firmu koja će to napravit za tolko i tolko, a šećer dijelimo. Ti Ivo samo pazi da Mlađo ne čačka previše po tome ako nešto pukne u novinama i stvar hoda. Ajd pa da si mi Ivo živ i zdrav. OK! Nego Antiša moj, kako zdravlje? Kako oni moji kod tebe, Dragan, Tomo...itd itd.

anakonda

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 05.06.2009. 12:07 
Naslov:  

...kad smo kod @TateMate, tu ću stati odmah u njegovu obranu, iako nisam ni za HSP a pogotovo ne za Đapića......jer za razliku od ostalih pravaša, @TataMata barem zaista i u praksi pokazuje djela, a ne riječi....

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 05.06.2009. 12:15 
Naslov:  

Henglovice lutko moja, imaš osebujan stil....ak oćeš pisat kolumnu, javi se....anakonda hvala na lijepim riječima....

Ukupno postova: 136
Post Postano: 05.06.2009. 13:30 
Naslov:  

Hegl je zaljubljen u Glavaša. Čim vidim da je autor teksta, ne čitam ga.

U nikomu nema 100 ljudi, došlo ih jest nekoliko preko veze ali 90 % ih radi od početka rata.(kao uostalom u svim sličnim firmama, i tako je u svim gradovima ne samo u HR, nego svuda u svijetu),.

hengl
Zabranjen pristup
Post Postano: 05.06.2009. 15:22 
Naslov:  

Trippy, ko je zaljubljen u Glavaša? Hedl, Hengl ili Hegl?

hengl
Zabranjen pristup
Post Postano: 07.06.2009. 6:11 
Naslov:  

Trippy, javi se... U kog si ti zaljubljen?

hengl
Zabranjen pristup
Post Postano: 11.06.2009. 16:06 
Naslov:  

Sta je nema nikog par dana. U medjuvremenu cujem danas na kavi da se Bajto ne nudi samo za direktora Unikoma nego za direktora gradskog holdinga.
Mislim da bi mu Bubalo to trebao dozvoliti, jedini problem je što je Bajto procitana pricha i vishe nema toliko dobavljacha s kojima bi mogao razigrati nabavu.
Vec je sve prevario pa niko vise s njim nece bez avansa, a love u gradu nema

Skoči u forum: