Gordan Matković, nezavisni kandidat pozvao svoje birače da podrže Bubala i Šišljagića

Društvo, politika

Gordan Matković, nezavisni kandidat pozvao svoje birače da podrže Bubala i Šišljagića

Koalicijski sporazum o suradnji potpisali su danas u Osijeku Vladimir Šišljagić, kandidat koalicije HDSSB-HNS-Zeleni Hrvatske za župana, Krešimir Bubalo, kandidat koalicije HDSSB-HNS-Zeleni Hrvatske za osječkog gradonačelnika, i Gordan Matković, nezavisni kandidat koji nije ušao u drugi krug izborne utrke za osječkog gradonačelnika.

U prvom krugu lokalnih izbora, održanom prošle nedjelje, 17. svibnja, kandidat koalicije HDSSB-HNS-Zeleni Hrvatske za osječko-baranjskog župana Vladimir Šišljagić dobio je najviše glasova birača, dok je najviše glasova za osječkog gradonačelnika osvojio Krešimir Bubalo također kandidat koalicije HDSSB-HNS-Zeleni Hrvatske. Gordan Matković, nezavisni kandidat koji nije prošao u drugi krug izbora, nakon potpisivanja koalicijskog sporazuma pozvao je sve birače koji su na proteklim izborima glasovali za njega i njegovu Nezavisnu listu, da na izborima u nedjelju 31. svibnja podrže Krešimira Bubala za osječkog gradonačelnika a Vladimira Šišljagića za osječko-baranjskog župana.

Krešimir Bubalo istaknuo je kako je i u dosadašnjem radu, kao župan, odlično surađivao s Gordanom Matkovićem, koji je jedno vrijeme kao HSP-ov član bio gradonačelnik a sada je još u funkciji dogradonačelnika Osijeka. Bubalo je napomenuo da s Nezavisnom listom Gordana Matkovića ‘već sada imaju dovoljnu većinu u Gradskom vijeću. Od 25 vijećnika, 14 je članova nove koalicije i to 9 iz redova HDSSB-a i pet s Nezavisne liste Gordana Matkovića. Sigurni smo da u idućem razdoblju zajedno možemo mnogo učiniti za istinski napredak Grada Osijeka’, rekao je.

Gordan Matković koalicijski sporazum o suradnji potpisao je i s Vladimirom Šišljagićem za Županijsku skupštinu, u kojoj su prema tom sporazumu osigurali 23 vijećnika - 18 iz redova HDSSB-a i pet s Nezavisne liste Gordana Matkovića. Šišljagić je pri tom rekao kako je otvoren poziv za suradnju SDP-u i HNS-u jer im za potrebnu većinu u Skupštini nedostaju još dva vijećnika. Poziv je otvoren svim strankama osim HDZ-u i Đapićevom HSP-u, dodao je.

tekst: Dnevnik.hr
foto: www.snagagrada.com
Pametan potez Matkovića!

Re: Gordan Matković, nezavisni kandidat pozvao svoje birače da podrže Bubala i Šišljagića

A šta je drugo trebao? Što će dvije najjače liste nego zajedno obnašat vlast.
Ako ništa drugo dobili smo stabilnu vlast i nećemo na izbore slijedeće 4 godine.
Zašto? Zato što nema Ante Đapića - jedinog uzročnika SVIH kriza vlasti u Osijeku.
Ne vidim razlog da Sdp sada ne podrzi Sisljagica na zupaniji.Biljana je isto tako bila zadovoljna sa matkovicem kao gradonacelinkom i ako se on priklonio Sisljagicu trebali bi i oni.
U koaliciji su u nekoliko opcina a i dobili su zajedno grad Đakovo.
Naravno ako ce imati vecinu u skupstini logicno bi bilo da podrze i kadnidata za zupana.
Biljana Borzan neće donijeti nikakvu odluku. Ona će čekati, teško uzdišući, da je drugi donesu umjesto nje. A onda će zvati Milanovića da vidi šta kaže veliki kombinator koji se najčešće prekombinira.

Moja pretpostavka - pozvat će glasače da glasaju po svojoj savjesti, a onda će poslije, da se ne bi, jelte, izazivala kriza vlasti, žrtvujući se takorekuć - dati podršku na županijskoj razini HDSSB-u. Bez formalne koalicije - nema ni pozicija u gradskim poduzećima, nema vlasti, nema para.

Da nema nekoga u tom SDP-u osječkom da kaže - pa dokle više u pičku materinu trpiti ovu glupaču - koalirali su sa HSP-om, ej! SA HAESPEOM! Strankom jedinicom za promicanje fašizma, rasizma i šovinizma u Hrvatskoj (u ona divna vremena) - ali ne, sa HDSSB-om, regionalnom konzervativnom strankom, ne mogu. Jer je osnivač te stranke osuđen za ratne zločine - o bože mili.

Pa do kad će se ove gluposti prodavati ljudima meni nije jasno - u ovom trenutku sigurno u članstvu HDZ-a ima na desetke ubojica iz Like, Korduna, Dalmatinske Zagore - ali ne, HDZ je proeuropska stranka, a HDSSB je kužan. To je taj sumrak pameti, to je tako kad javno mnijenje formiraju najamnici iz EPH-a.

Da Biljana Borzan ima tri čiste, ili Milanović, pa da kažu "Za rušenje HDZ-a spremni smo koalirati i sa crnim vragom jer je smjena HDZ-ove vlasti sveti cilj radi spasa grada/države" - ljudi bi znali na čemu su i to bi prihvatili. A oni koji ne bi, jer im njihova nježna građanska dušica to ne dopušta, bi se okrenuli ka...HNS-u...ovaj ne, pa HNS je već u koaliciji s HDSSB-om - kome bi se dakle okrenule te najsuptilnije ljevičarske duše? Pa nikome - 'ko ih jebe, ti glasovi im i ne trebaju - Bandić je za to živi dokaz.

Ali ništa - glavno da se fingira demokracija za vrijeme aktualnog sata - ali kako preuzeti vlast, to se već HDZ mora pobrinuti sad već otvorenim koruptivnim djelovanjem na svim poljima.

Kad jednom SDP osvoji vlast u državi - mi ćemo i dalje u Osijeku gledati kako se Biljana Borzan (koja ovih 15% naziva, vjerovali ili ne, povijesnim rezultatom) koprca ostati poštena i jebena svom snagom svog ograničenog intelekta.
Ovakav nesposobni SDP neće još dugo, dugo dobit parlamentarne izbore. Nažalost, ako se Ivo kandidira za predsjednika predsjedništva, evo ljevici još jedan šamar, a HDZ je tako posložen i uigran da će u parlamentu uvijek izkamčiti većinu. Zoki i ekipa i jeb... i pošteni, ali i vječna oporba. Još samo kad bi shvatili da im nije konkurencija HDSSB nego HDZ, ali to je očito sajns fikšn.
tempus031

Ovakav nesposobni SDP neće još dugo, dugo dobit parlamentarne izbore. Nažalost, ako se Ivo kandidira za predsjednika predsjedništva, evo ljevici još jedan šamar, a HDZ je tako posložen i uigran da će u parlamentu uvijek izkamčiti većinu. Zoki i ekipa i jeb... i pošteni, ali i vječna oporba. Još samo kad bi shvatili da im nije konkurencija HDSSB nego HDZ, ali to je očito sajns fikšn.

U potpunosti se slažem, Oni bi se **bali a da im ne uđe. Zato im je tako dok im ne dođe iz guzice u glavu.
Nema stranaka. Nema koalicija. Samo Osijek.
''Hvala vam svima što ste bili ovce i glasali za mene...hahahaha. Ja se s Glavom u Orašju neki dan dogovorio sve za pet minuta, malo smo se cjenkali, ali uglavnom sam zadovoljan. Dobio sam Ukop, Unikom, Zavod za stanovanje i mjesto predsjednika GV. Super!!!, još jednom vam hvala - Vama neće biti bolje, al meni će sigurno!!!''
Pokažimo da drugi krug nije formalnost i kaznimo ovu bahatost i bezobrazluk Gordana Matkovića!!
Pa jel niste pisali kako će Matković poslije izbora propasti? A sad odjednom kuknjava i pljuvanje...
Nema frke, samo neka uživa...
Sta je to LUZERU.. ?? Na takve smo grane spali da lažemo ovako javno i to na ovom forumu. A ja mislio da se ovdje "normanlo" raspravlja, kad ono nitko drugi nego ti. :bleh:
Pomirite se s tim da je čovjek 4 godine na vlasti u gradu Osijeku. zahvaljujući samodopadnosti i bahatosti Đapića koji od "ja, ja pa opet ja" ne vidi što je dobro za stranku. Gdje bi vam bio kraj da ga niste micali sa mjesta gradonačelnika i da vam je bio zajednički kandidat, vas i HDZ-a...
Osječanin

Pa jel niste pisali kako će Matković poslije izbora propasti? A sad odjednom kuknjava i pljuvanje...

Pa, ako uzmemo u obzir ono zbog čega je povukao potez koji je povukao - nije baš uspio...
OsijekNepokoreniGrad

Što će dvije najjače liste nego zajedno obnašat vlast.
Ako ništa drugo dobili smo stabilnu vlast i nećemo na izbore slijedeće 4 godine.

Ovo je točno. Ako tikva ne pukne prije isteka mandata.

Re: Gordan Matković, nezavisni kandidat pozvao svoje birače da podrže Bubala i Šišljagića

Povukao je jer mu je bilo dosta da ga Đapić j..e u zdrav mozak.
I da. Njegova lista pobijedila je cijeli HSP na izborima u Osijeku. A malo mu je falilo da pobijedi i Đapića. Toliko o prugama, skupovima, Mati Buliću, reklamama. Razbio vas je totalni autsajder. I sad vam ništa drugo ne preostaje nego da ga pljujete. I gledate kako predsjeda gradskim vijećem iduće 4 godine. :lol:
A do onda još će malo ojačati svoju poziciju među biračima u gradu Osijeku. A vi se samo tješite da će ga birači kazniti. Za što? Za to što prekida krizu gradske vlasti??? Smiješno. 8)
Čovjek zvan PREKID KRIZE, a jesmo se usrećili. Je on te je poslušao kad si predložio semafor na Vinkovačkoj, i druge lege sa svojim prijedlozima na forumu...baš je on taj kome je stalo...moš mislit....al to vi ne znate...on je za vas supika...pa ok...
Osječanin

I sad vam ništa drugo ne preostaje nego da ga pljujete. I gledate kako predsjeda gradskim vijećem iduće 4 godine.

Ali nije gradonačelnik... A to je silno želio.
TataMata

Čovjek zvan PREKID KRIZE, a jesmo se usrećili. Je on te je poslušao kad si predložio semafor na Vinkovačkoj, i druge lege sa svojim prijedlozima na forumu...baš je on taj kome je stalo...moš mislit....al to vi ne znate...on je za vas supika...pa ok...

Ima 4 godine na raspolaganju da se dokaže ili otkaže. HSP baš i ne. Glavaš vas je doveo na vlast, Glavaš vas je i skinuo. Sve se vraća, sve se plaća...
studenac

Sta je to LUZERU.. ?? Na takve smo grane spali da lažemo ovako javno i to na ovom forumu. A ja mislio da se ovdje "normanlo" raspravlja, kad ono nitko drugi nego ti. :bleh:

Oprosti, @studenac, ali meni nije baš potpuno jasan tvoj doživljaj foruma... Kao prvo - stupidno očekivanje da će sad nestati svaki glas kontra ljigavih hvalospjeva g.Bubalu, g.Kraljičku i društvu nastalih na krilima lokalnih izbora 2009. Za tvoju informaciju: oporba je normalna pojava i obično ne šuti. To katkad može biti ljekovito, kako za oporbu samu tako i za vlast.
Drugo, osebujni štih tvojih postova prenio nam je vokabular i ozračje s nogometnih tribina. Tako se valjda tamo dovikuju (podsvjesno: velika slova) jedni s drugima i kite epitetima.
Ma miki jebeš vlast, ja ću tebi i svim ostalima uvijek biti na raspolaganju da se nešto pomakne ili realizira ako je dobro za četvrt ili grad jer to hoću, za to nije potrebna nikakva vlast...politika je služenje narodu i rad za opće dobro ispred svojih interesa i to je to...a ti me samo gledaj...ne moraš zbog toga prodati svoju stranku i koalirati s tipom koji je shebo cijeli grad...da dokažeš, šta?
Osječanin

Ima 4 godine na raspolaganju da se dokaže ili otkaže. HSP baš i ne.

A, sačekat ćemo i vidjeti. 4 godine je puno vremena za osječka politička čuda...
Sharon

Osječanin

Ima 4 godine na raspolaganju da se dokaže ili otkaže. HSP baš i ne.

A, sačekat ćemo i vidjeti. 4 godine je puno vremena za osječka politička čuda...

Vrijeme je da se OSijek smiri :)
Osječanin

A vi se samo tješite da će ga birači kazniti. Za što? Za to što prekida krizu gradske vlasti??? Smiješno. 8)

Jedan dio vjerojatno hoće. Za što? Zbog laganja.
TataMata

Ma miki jebeš vlast, ja ću tebi i svim ostalima uvijek biti na raspolaganju da se nešto pomakne ili realizira ako je dobro za četvrt ili grad jer to hoću, za to nije potrebna nikakva vlast...politika je služenje narodu i rad za opće dobro ispred svojih interesa i to je to...

Lijepo zvuči, samo kada ti predsjednik stranke ne bi bio onaj koji je jer se tvoja izjava kosi sa načinom njegova vladanja proteklih 4-5 godina.
A i tebi se vidim sviđa slikati pred kamerama kad si danas popunjavao mjesto pored svih onih praznih stolica na pressici HSP-a.
Ili pucaš na nego od visokih mjesta u stranci?

Pokušao sam ga danas slušati ali nisam dugo izdržao kad je počeo nabrajati svoje greške. Nisam baš imao toliko vremena
:P
Sharon

Osječanin

A vi se samo tješite da će ga birači kazniti. Za što? Za to što prekida krizu gradske vlasti??? Smiješno. 8)

Jedan dio vjerojatno hoće. Za što? Zbog laganja.

Jedino što ja vidim je to da ste vi kažnjeni. A Matković nagrađen. Pa vi i dalje pričajte priče :wink:
OsijekNepokoreniGrad

TataMata

Ma miki jebeš vlast, ja ću tebi i svim ostalima uvijek biti na raspolaganju da se nešto pomakne ili realizira ako je dobro za četvrt ili grad jer to hoću, za to nije potrebna nikakva vlast...politika je služenje narodu i rad za opće dobro ispred svojih interesa i to je to...

Lijepo zvuči, samo kada ti predsjednik stranke ne bi bio onaj koji je jer se tvoja izjava kosi sa načinom njegova vladanja proteklih 4-5 godina.
A i tebi se vidim sviđa slikati pred kamerama kad si danas popunjavao mjesto pored svih onih praznih stolica na pressici HSP-a.

Pokušao sam ga danas slušati ali nisam dugo izdržao kad je počeo nabrajati svoje greške. Nisam baš imao toliko vremena

He, he - misliš gledao na STV-u? A tebi povjerili da spomeneš na forumu ovu pilanu montiranu vrhunsku?
Jedino što sam ja danas iščitao iz izjava Ante Đapića je:

1. Nije i neće prežaliti što je dopustio odlazak Gordana Matkovića jer ga je ovaj jedini mogao spasiti.
2. Svjestan je da mu je to politički kraj (nikada u svojim izjavama nije toliko napadao i bio bezobrazan nazivajući Matkovića citiram "otpatkom").
3. Svjestan je i da su se HDZ-ovci pomirili sa porazom u Osijeku i odrekli grada, (izjava Sanadera kako je HDZ-u jedino bitna osječko-baranjska županija) što njemu nikako ne odgovara.
4. Nakon dugo vremena sjetio se spomenuti (naravno u negativnom kontekstu) Ružu Tomašić, Peru Kovačevića i Tončija Tadića uspoređujući ih sa Matkovićem.

Evo jedne za naše vrijedne HSP-ovce:
Moj savjet: gledaj malo i druge TV postaje. Znam da je čovjek u ekstazi kad sluša sve ono što bi i sam volio čuti, ali vrijedi pokušati...
... a izbor glazbe ti je očajan... Idem spavati!
OsijekNepokoreniGrad

TataMata

Lako je kad se jede i pije, onda se svi vole slikat....sad se treba slikat, kad je napeto...nabroji nekog od političara koje poznaješ, a da su beplatno držali tečaj informatike (ili nešto drugo) kao ja godinu dana, pa onda možemo dalje pričati...

Jel ovu Sharon itko više ozbiljno doživljava?
=)
TataMata

OsijekNepokoreniGrad

TataMata

Lako je kad se jede i pije, onda se svi vole slikat....sad se treba slikat, kad je napeto...nabroji nekog od političara koje poznaješ, a da su beplatno držali tečaj informatike (ili nešto drugo) kao ja godinu dana, pa onda možemo dalje pričati...

Nisi mi odgovorio....
Ti nisi političar, ti si običan aktivist.
Od tečaja informatike se ne živi, ali da je lijepo - to stoji.
OsijekNepokoreniGrad

Ti nisi političar, ti si običan aktivist.
Od tečaja informatike se ne živi, ali da je lijepo - to stoji.

Hvala ti što si me prosvijetlio, političari to ne rade....samo aktivisti...., a razlika je u....pokvarenosti, borbi za osobnu korist, vlast, moć utjecaj u društvu...nešto tu ne štima...znači da bi postao političar nedostaju mi te kvalitete ili...
Na dobrom si putu, ali vidim da ti većinom negativne konotacije padaju na pamet (valjda Đapićev utjecaj kad ti pokvarenost, moć i osobnu korist nazivaš kvalitetama).
Osobno, koliko sam te upoznao kroz tekstove na forumu mislim da si malo preveliki idealist.
OsijekNepokoreniGrad

Na dobrom si putu, ali vidim da ti većinom negativne konotacije padaju na pamet (valjda stranački utjecaj kad ti pokvarenost, moć i osobnu korist nazivaš kvalitetama).

A pozitivne bi bile...one koje sam naveo,

''Ma miki jebeš vlast, ja ću tebi i svim ostalima uvijek biti na raspolaganju da se nešto pomakne ili realizira ako je dobro za četvrt ili grad jer to hoću, za to nije potrebna nikakva vlast...politika je služenje narodu i rad za opće dobro ispred svojih interesa i to je to''...

ali ti na to nisi niti trepnuo nego si me nazvao aktivistom (što je btw OK)...jer na riječ političar ljudi negativno reagiraju...
OsijekNepokoreniGrad

Na dobrom si putu, ali vidim da ti većinom negativne konotacije padaju na pamet (valjda Đapićev utjecaj kad ti pokvarenost, moć i osobnu korist nazivaš kvalitetama).
Osobno, koliko sam te upoznao kroz tekstove na forumu mislim da si malo preveliki idealist.

Pa mislim da poneki idealist treba tu i tamo...a ovo prevelik (znam da imam koju kilu viška :) ) ili radim ili ne radim...takav sam....nemaš pojma koliko idealista ima u ovom gradu, hvala svima koji sudjeluju u projektu Ja volim Osijek...

Kako nisam, rekao sam da lijepo zvuči, ali je kraj tvog stranačkog šefa koji gleda samo sebe teško izvedivo.
Rekao sam davno, za projekt Ja volim Osijek sve pohvale.
OsijekNepokoreniGrad

Kako nisam, rekao sam da lijepo zvuci, ali je kraj tvog stranačkog šefa koji gleda samo sebe teško izvedivo.

Reći ću ti samo da se varaš i da nisi u pravu...i u HDSSB-u postoji hijerarhija koja se poštuje, zar ne...
OsijekNepokoreniGrad

Jel ovu Sharon itko više ozbiljno doživljava?
=)

He, he - ako je: više nitko, onda znači da je: prije netko, a možda baš ti - koliko god se fajtao sa Sharon...

Nemoj si laskati, o tebi sam imao donekle pozitivno mišljenje jer sam smatrao kako si forumaš sa svojim stavovima s kojim se može otvoreno polemizirat, dok nisi otišla u glupost.
Ja otišla u glupost, a neki iz gluposti nikad nisu ni izlazili... Još uvijek sam u prednosti, OsNpGr
Osječanin

TataMata

Ima 4 godine na raspolaganju da se dokaže ili otkaže. HSP baš i ne. Glavaš vas je doveo na vlast, Glavaš vas je i skinuo. Sve se vraća, sve se plaća...

Konačno i definitivno! Osijek postaje (ili ostaje) LJUBUŠKI NA DRAVI. Ionako nam je budući gradonačelnik u Ljubuškom!
TataMata

čekaj, jel kandidat za gradonačelnika bio đapić ili ti?
kad ti budeš kandidat glasati ću za tebe, al dok god je ON kandidat NIKADA!!!
asko

TataMata

čekaj, jel kandidat za gradonačelnika bio đapić ili ti?
kad ti budeš kandidat glasati ću za tebe, al dok god je ON kandidat NIKADA!!!

Nije loša ideja ,TataMata bi imao i moj glas samo da promjeni dres...

Sada postaje jasno da je Matković "odrađen" od strane Glavaša još prije godinu li više. Da je Matković stvarno bi revoltiran "Đapićevom tiranijom" i da je istinski pravaš kakvim je pokušavao da se predstavi, sigurno se ne bi odmah trudio da uleti u tabor dojučerašnjeg neprijatelja kojega se trsio žestoko da napada. Glavaš je također Matovića optuživao za korupciju, nemoral i raznorazne sodomije. :D
Maković se prodao za materijalni interes, da li je uspio da se uhljebi; vidjet će se, ali je sigurno da je izgubio svu vjerodostojnost; ako ju je ikada i imao.

Profil Matkovićevih glasača je bio jasan od starta - to su mahom ljudi dobrih namjera, ali koji se uopće nisu potrudili saznati malo više o novoj osječkoj priči i glavnom protagonistu te šuplje priče.

I šta su sad dobili - doslovce Mačka u vreći. Matković je bio spreman da bude kandidat u koaliciji s HDZ-om, da su SDP i HNS koalirali i zvali ga da im bude kandidat - dotrčao bi, a na kraju je koalirao s koalicijom koju vodi HDSSB. Stoga je očito da je Nova osječka priča - u biti tipična priča o političkom kupleraju.

Vratimo se na Matkovićeve glasače - ljudi koji čitaju 24 sata, ali misle da razumiju što se događa u zemlji (njima u obranu - Jutarnji, odnosno Večernji tek ne pružaju pravu sliku društva) su vrlo opasni za demokratske procese. No oni su tek krajnji produkt sustavnog zaglupljivanja koje provodi hrvatska političko-medijska elita.

Eto, Sanader i ekipa spin doktora je mislila da će ih sustavno zaglupljivanje zauvijek održati na vlasti, kad on trt - smijenit će ih Kerumi, Mačci i Mikšići. Glupost oslobađa.
Zbog koalicije sa Bubalom, Matković je još popularniji kod glasača u Osijeku. A vi plačite ;)
Osječanin

Zbog koalicije sa Bubalom, Matković je još popularniji kod glasača u Osijeku. A vi plačite ;)

Da znaš da mi dođe plakati! Predprošle nedjelje sam glasao za, a slijedeće ču morati glasati protiv! Opet od dva zla moram izabrati manje!

Preletio sam postove i vidio da se spominju ulaganja u infrastrukturu grada!
Uvijek (i dok sam sudjelovao u izborima) mi je bilo smiješno obečavanje kandidata kako će graditi i održavati ceste, vodovod, kanalizaciju..., a bogati, što češ drugo i raditi? Pa osnovna djelatnost gradske uprave je stvoriti osnovne uvjete ugodnog življenja! Što ovi nude više od osnovnog! Đapić gradi pruge (što će se voziti po tim prugama?, što povezuju te pruge? ), Bubalo nemilice potiće gospodarstvo(?)(kad se zbroje sva ulaganja o kojima on prića ispada da županija troši samo na poticanje gospodarstva i da joj je proračun barem milijardu kuna), hvali se boljom pozicijom županije, a neće reči da to nema veze sa njim već sa samostalnim ulaganjima Todorića u Baranji i gospodina iz Žita d.o.o. (ah ta statistika)!
Nitko mi ne nudi velike kulturne priredbe u Osijeku, a o kojima se nekada pričalo ... Festival lutkarskih (dječijih) kazališta, Tamburaški festival ....i mnoga druga ulaganja u kulturu (izgradnja koncertne dvorane, formiranje kvalitetnog orkestra klasične glazbe, podići kvalitetnu razinu i marketinšku pokrivenost jazz festivala...!
Više i kvalitetnije ulaganje u temeljne sportove- atletiku, plivanje, gimnastiku...
Da plaće mi se jer će o svemu što sam naveo brinuti ljudi koji nisu kompetentni i nije im stalo...
Pomaka na bolje ima, ali ne sustavnog barem za sada nego inicijativom pojedinaca, što isto nije loše....Formiran je Big Band....Jukić radi na Tamburaškom festivalu, biti će i KC u okviru Eurodoma, u sklopu projekta luke u DGO planira se i koncertna dvorana....može se više, ali nije da se ništa ne događa...OLJK bi mogao biti zanimljiv...gospođa Smoje se u svakom slučaju trudi i nije nezainteresirana nego naprotiv...
Sta je to LUZERU.. ?? Na takve smo grane spali da lažemo ovako javno i to na ovom forumu. A ja mislio da se ovdje "normanlo" raspravlja, kad ono nitko drugi nego ti. osijek031.com smile

Možda mi je vrućina od pegle pomutila mozak, ali molim nekoga da mi pojasni ono LUZERU? Što to može izgubiti netko tko je smišljao projekte iz ničega, besplatno radio više od godinu dana, nema nikakvu političku funkciju, ne sjedi u nadzornim odborima, sve što radi radi iz osobnih uvjerenja? Luzeri će biti jedino oni koji dođu na vlast i ne prepoznaju vrijednost projekata kao što su besplatno informatičko opismjenjavanje ili JA VOLIM OSIJEK u čijim su aktivnostima sudjelovali građani svih političkih opcija.

Amfilohije

Sada postaje jasno da je Matković "odrađen" od strane Glavaša još prije godinu li više. Da je Matković stvarno bi revoltiran "Đapićevom tiranijom" i da je istinski pravaš kakvim je pokušavao da se predstavi, sigurno se ne bi odmah trudio da uleti u tabor dojučerašnjeg neprijatelja ...

Njemu je glavas bio mozda do jucerasnji neprijatelj, ali je isto teko prekjucerasnji prijateljs i sadasnji prijatelj. Dakle, prvo prijatelj, pa neprijatelj, pa opet prijatelj.

Nesto je slicno i sa HDZom i HSPom ... bili prijatelji, pa onda zadnjih izbora malo neprijatelji, sad su opet prijatelji.

Uglavnom ... umjesto koaliranja, ja bi vise volio kolabiranje ... a predpostavljam da buducnost donosi jos raznih prijateljstava i neprijateljstava :)
rođena u Osijeku

Sta je to LUZERU.. ?? Na takve smo grane spali da lažemo ovako javno i to na ovom forumu. A ja mislio da se ovdje "normanlo" raspravlja, kad ono nitko drugi nego ti. osijek031.com smile

Možda mi je vrućina od pegle pomutila mozak, ali molim nekoga da mi pojasni ono LUZERU? Što to može izgubiti netko tko je smišljao projekte iz ničega, besplatno radio više od godinu dana, nema nikakvu političku funkciju, ne sjedi u nadzornim odborima, sve što radi radi iz osobnih uvjerenja? Luzeri će biti jedino oni koji dođu na vlast i ne prepoznaju vrijednost projekata kao što su besplatno informatičko opismjenjavanje ili JA VOLIM OSIJEK u čijim su aktivnostima sudjelovali građani svih političkih opcija.

To se misli na gubitničku političku stranku HSP. Jer još uvijek nisu svjesni da su izgubili izbore i u gradu i u županiji.
između dva zla treba birati manje.
Amfilohije

Sada postaje jasno da je Matković "odrađen" od strane Glavaša još prije godinu li više. Da je Matković stvarno bi revoltiran "Đapićevom tiranijom" i da je istinski pravaš kakvim je pokušavao da se predstavi, sigurno se ne bi odmah trudio da uleti u tabor dojučerašnjeg neprijatelja kojega se trsio žestoko da napada. Glavaš je također Matovića optuživao za korupciju, nemoral i raznorazne sodomije. :D
Maković se prodao za materijalni interes, da li je uspio da se uhljebi; vidjet će se, ali je sigurno da je izgubio svu vjerodostojnost; ako ju je ikada i imao.

Bravo bravo majstore
rođena u Osijeku

Što to može izgubiti netko tko je smišljao projekte iz ničega, besplatno radio više od godinu dana, nema nikakvu političku funkciju, ne sjedi u nadzornim odborima, sve što radi radi iz osobnih uvjerenja? Luzeri će biti jedino oni koji dođu na vlast i ne prepoznaju vrijednost projekata kao što su besplatno informatičko opismjenjavanje ili JA VOLIM OSIJEK u čijim su aktivnostima sudjelovali građani svih političkih opcija.

TataMata, jes to ti? Nešto te previše cura hvali, baš si bajica. 8)
Amfilohije

Pope pa opet Vi o politici. Nije li prezident Mesić rekao da se Crkva ne treba miješati u politiku?
tempus031

rođena u Osijeku

Što to može izgubiti netko tko je smišljao projekte iz ničega, besplatno radio više od godinu dana, nema nikakvu političku funkciju, ne sjedi u nadzornim odborima, sve što radi radi iz osobnih uvjerenja? Luzeri će biti jedino oni koji dođu na vlast i ne prepoznaju vrijednost projekata kao što su besplatno informatičko opismjenjavanje ili JA VOLIM OSIJEK u čijim su aktivnostima sudjelovali građani svih političkih opcija.

TataMata, jes to ti? Nešto te previše cura hvali, baš si bajica. 8)

Ako znaš čitati gore piše "ROĐENA U OSIJEKU". Nije tatamata, nego jedna od polaznica njegovog tečaja besplatnog informatičkog opismenjavanja. Kako vidiš, odnosno čitaš, stvarno je dobar prof.
rođena u Osijeku

Ako znaš čitati gore piše "ROĐENA U OSIJEKU". Nije tatamata, nego jedna od polaznica njegovog tečaja besplatnog informatičkog opismenjavanja. Kako vidiš, odnosno čitaš, stvarno je dobar prof.

Ovo je bila šala. :lol: Znači nakon tečaja ide registracija na os031 i peri po onima koji nisu za HSP. Napredan tečaj nema šta.
tempus031

rođena u Osijeku

Ovo je bila šala. :lol: Znači nakon tečaja ide registracija na os031 i peri po onima koji nisu za HSP. Napredan tečaj nema šta.

Tatamata na svojim tečajevima nikada nije pričao o politici (barem ne u grupi koju sam ja polazila).
Nisam od onih kojima treba tečaj da bi se znali opredijeliti i politički odrediti. HSP-ovka sam od prvih izbora u samostalnoj Hrvatskoj i to nikada nisam skrivala. :)
Upravo gledam Slavonsku televiziju. Bubalo i Šišljagić su jako iznenađeni što HSP vodi prljavu kampanju. Pa imali su od koga i učiti. Dvije godine su svakodnevno učili od navedene gospode, šutjeli i trpjeli uvrede, a sada kada su pokazali zube oni koji su prijetili ratom do istrebljenja sada glume finoću. Već su zaboravili da su 16.o5. na dan predizborne šutnje po gradu iz jurećih automobila bacali plakate čiji je sadržaj bio na nivou... ma ne želim vrijeđati ni čobane ni kočijaše.
Vidim ja da za HSP neće bit problema u Osijeku unatoč posljednjim previranjima...pozdrav... :)
TataMata

Vidim ja da za HSP neće bit problema u Osijeku unatoč posljednjim previranjima...pozdrav... :)

TataMata, milio bih odgovor na jedno jednostavno pitanje. Kako to da je Matković još uvijek član HSP-a? 8)
Gordan i svi ostali članovi HSP-a koji su na nezavisnoj listi suspendirani su sukladno statutu. Odluku o prekidu članstva donosi nadležno tijelo u roku od 60 dana.
Hvala. Malo mi je čudno da su još uvijek članovi poslije svega...
Osječanin

TataMata

TataMata, milio bih odgovor na jedno jednostavno pitanje. Kako to da je Matković još uvijek član HSP-a? 8)

Ah, tatamata umjeren i diplomatski kao i uvijek. Budući da do drugog kruga neće proći 60 dana,neki si mudro sjede na dvije stolice, zlu ne trebalo. Da Matković još uvijek nije odstupio iz HSP-a samo je dokaz da još uvijek računa...
rođena u Osijeku

tempus031

rođena u Osijeku

Tatamata na svojim tečajevima nikada nije pričao o politici (barem ne u grupi koju sam ja polazila).
Nisam od onih kojima treba tečaj da bi se znali opredijeliti i politički odrediti. HSP-ovka sam od prvih izbora u samostalnoj Hrvatskoj i to nikada nisam skrivala. :)

o ne evo nam nove Sharon...
pa dobro Tatamata gdje ih samo pronalaziš???
justice

rođena u Osijeku

tempus031

rođena u Osijeku

Ja se nisam nigdje ni izgubila, pa se ne trebam niti pronalaziti. Stalno sam ovdje. A što se tiče Sharon,
žena mi je uzor...

justice

O, ne, napadaju!
Čekaj samo malo da pronađem neku sliku sa hijenama...
rođena u Osijeku

Uf, nemoj naprezati mozak do te mjere. Ipak to traje, naći slike hijena na internetu...
Alo, kaka frka...take it ease and have fun...oladi malo...mogla bi te peglom :) , pa'š onda vidit ko je ovca...
bazooka_joe

rođena u Osijeku

Uf, nemoj naprezati mozak do te mjere. Ipak to traje, naći slike hijena na internetu...

Podržavam... !
Pegla mi je i sada pri ruci, ali imam pametnijeg posla od razbijanja praznih tikvi...
rođena u Osijeku

Samo 7 sati je prošlo i nema hijena?:D
Ne al' ima somova :)

Možda, ali sam siguran da ni tu sliku neće brže naći :bye:
lufus

rođena u Osijeku

Sakrile se u grmlje i smiju se LOL
zanimljivo je kako su se ovi simpatizeri i aktivisti hsp-a nakog izgubljenih izbora od pitomih ovaca pretvorili u agresivne beštije...
De neku manju sliku....ne stane mi u desktop .... budimo realni... :)
lufus

rođena u Osijeku

Čovječe, ti misliš da je ono s peglanjem zaj...?
Pa neki od nas moraju rintati i u firmi i kod kuće.

Tagovi