Pozdrav Gospodo sa foruma.
Već duže vrijeme pratim forum ali se nisam htio uključivati jer ne vidim smisao baljezganja u monitor..

. Malo moram , jer i sam volim slušati razmišljanja ljudi.
Osobno nemam protiv nikog ništa,svatko kroji svoju sudbinu , pa ni protiv samog Đapića jer smo sami krivi koga dovodimo na vlast i što sve dopuštamo i većim strukturama,u samoj državi.
Pogledajte malo što Francuzi rade kada ih vlastita država gazi.
No , ipak reagirati moram.
Dosada se radilo po gradu to je evidentno ali dragi moji forumaši što se gradilo.
Gradili su se trgovi,pločnici,pruge i ini projekti poput mosta i rekonstrukcija duplo skupljih nego planirano.
Jeste li se ikada zapitali zašto se to radi?
Što ti imaš protiv Đapića i inih likova odkada je došao na vlast samo se gradi po gradu?
Hoćete mi reći da je to bitnije od ulaganja u gospodarstvo,da vaš potomak ima stabilan i adekvatno plaćen posao , da može otići u mesnicu i ne past u nesvijest kad vidi da je kila mesa 50 kn.
Da je bitnije od toga da svome djetetu omogućite besplatno školovanje i sve potrebno za njegov razvoj i uspjeh dok sam ne bude sposoban upravljati svojim životom.
Zar ne mislite da bi vašim roditeljima trebala pomoć da se netko adekvatno brine o njima ako vi ne možete , jer imate 5 djece , bolesnu suprugu i raznih problema.
Zar ne bi bilo dobro da plin ne poskupi za 200 % u idućih 2-3 godine.
o ostalim komunalnim i inim glupostima da ne pričam što nas čeka.
Zar ne bi bilo dobro da si možete priuštiti ljetovnaje barem jednom u 5 godina da vidite more , ne na televiziji , već da umočite papke u njega.
Ali ne mi ćemo bacati lovu na razne kvazi projekte koji se ne rade za Vas ni za mene , nego kao za svoje građane da ne bi lajali da nista ne radim za grad ) ma sto vi mislite komu ide dio od tih projekata).
Daj bože dokaza.
Da gradila se pruga od 10 mil eura , osobno bi ju sagradio da mogu , ali nemože biti prioritet.S tih 10 mil eura se moglo poticati poduzetnike smanjivši im razne namete u prvim godinama poslovanja da stanu na noge i zapošljavaju stanovništvo.
Ja ne kažem da se ti projekti ne trebaju napraviti,trebaju daleko od toga.
Ja bi iz svog vlastitog đepa dao za to sve,da imam.
Za prugu , za trg u donjem gradu .
Ali to NE MOŽE BITI PRIORITET.jednostavno ne može.
Ako se nastavi ovakav natalitet, Osijek će za 30 godina imati 50 tisuća stanovnika.
To MORA BIT PRIORITET.
Gospodarstvo MORA BITI PRIORITET.
Školovanje MORA BITI PRIORITET.
Koliko se sjećam vi sami pripadnici hsp-a pljujete po Matkoviću što je izašao iz vaše stranke (što mu je bio i najbolji potez ikada).
To je onaj naš mentalitet pljujmo di stignemo , pljuvačke nikada dosta , ako je nema popit ćemo vode malo pa ćemo pljuvati i dalje..
Protiv toga se nemože.
Neke se uči od malena to , neznam.
Ali ovakva koalicija , ako će stvarno do nje doći , je ono najbolje što se gradu može po meni dogoditi , jer će se rezultati vrlo brzo vidjeti.
Mislio sam sada komentirati štošta ali mi se iskreno ne da toliko pisati niti pregledavati što sam napisao prethodno jer vidim da nekim forumašima je bitan jako pravopis pa neka mi oproste za griješke ,
Pozdrav svima i čujemo se za par godina na ovom istom mjestu i nadam se da će isti ljudi ostati koji su komentirali dosad pa ćemo komentirati što se napravilo, a što ne.
Komentirati član koje sam stranke je suvišno.
U iščekivanju uvida u dosadašnje vladanje gradom,srdačno vas pozdravljam...