Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[izbori 2009.] Gordan Matković koalirao sa HDSSB-om

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Baudolino
Ukupno postova: 300
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.05.2009. 8:16 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Inače moji posebni pozdravi Biljani Borzan, šefici osječkog SDP-a, koja čini sve da od osječkog SDP-a napravi HSLS - stranku koja ne prelazi prag. Toliko nesposobnosti, manjka svake ideje i inicijative - to se rijetko viđa u jednoj osobi.
Umjesto da SDP kao legitimni partner uđe u koaliciju s HDSSB-om - jer što je dozvoljeno Vesni Pusić i HNS-u mora biti dozvoljeno i SDP-u, naša Biljana se odlučila za aktivno nečinjenje. I snebivanje kako si Vrdoljak može dozvoliti takve stvari. A Vrdoljak ne zove za svaku stvar Čačića, nego odlučuje sam. Dok Bilja ni recept u stanju nije napisati ako Zoki ne amenuje, između dva samozaljubljena gledanja u ogledalo.

Bravo Biljana - sad će Mačak, Đapićev potrčko i sitni mufljoz, dijeliti pozicije u gradskim poduzećima i ostale sinekure dok se ti budeš snebivala narednih par mjeseci. U politici je, inače, jedini neoprostivi grijeh biti nesposoban uzeti vlast - osim ako niste u osječkom SDP-u.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
essek031

Ukupno postova: 168
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.05.2009. 8:20 
Naslov:  

Baudolino je napisao/la :

Ovo je govor mržnje i, usto, laž.
HDZ-ovci i HSP-ovci su sa svojim sramotnim ustaško-huškačkim komentarima doveli do toga da ću ako izađem na drugi krug - glas dati Šišljagiću. A ljevičar sam i Glavaš mi se gadi. Bravo čobani, to je taj mentalitet samoubojice iz zasjede.

Ma jesi li ti zdrav? Gdje ti vidiš ustaše, ustaško-huškačke komentare? Ako ti svugdje vidiš ustaše, zapitaj se za svoje zdravlje. A za takve ustašofobičare kao ti je čika glava imao poseban tretman u garaži... Zato se zamisli kome daješ glas.

zec965

Ukupno postova: 70
Post Postano: 23.05.2009. 9:18 
Naslov:  

tenjac je napisao/la:
Zalit cemo mi svi za debelim kroz 4 mjeseca,zivi bili pa vidili.Mnogi projekti ce stati,od autobusnog kolodvora do Solarskog trga,strosika ce ostat u stanju kakvom je sada,2 nove zgrade a 10 potleusica,Kurtic ce odustat od gradnje,kopika se nece obnovit,unikom ce tonut,nece biti ni ono malo cvjeca sto su posadili...ETO VAM BUBALO!

Znas li ti koliki je dug Grada, trenutacno, koji je napravio tko?

VRIJEME JE ZA OTPOR!!!!!!
hengl
Ukupno postova: 234
Zabranjen pristup
Post Postano: 23.05.2009. 9:18 
Naslov:  

HDZ za početak treba provjeriti jel Đapić i Matković imaju dvojno državljanstvo da i oni ne zbrišu u BiH. Zatim pokrenuti poštenu istragu oko njihovog bogaćenja pomoću gradskih firmi iz kojih su isisavali novac pomoću bratovog obrta MGM (Matković) ili Krov iz Širokog polja, Urban iz Osijeka, Osijek-Koteks...itd što je radio Đapić. HDZ samo treba dati Bajiću odriješene ruke i osječka [uklonjeno]-politička scena će se začas prorijediti. A u drugom naletu ODO pod povećalo treba staviti poslovanje najvećeg zla osječkih gradskih poduzeća - Doležala. To je mirnodopski zločin što je on napravio od Ukopa i Unikoma. Kad to napravi HDZ može računati na neki uspjeh u Osijeku. Misli li netko drugačije?

more456
Ukupno postova: 199
Post Postano: 23.05.2009. 9:19 
Naslov:  Re: Gordan Matković koalirao sa HDSSB-om

U Županiji HDSBB-u (stranci ratnog zločinca) i Matkoviću fali još par vijećnika. Mislim da će tu polovicu obilato prijeći i da im tehnička pomoć SDP-a neće trebati. Osim HNS-a za pretpostaviti je da će Darko Bajto, Pavo Šarčević, Kozina... i ostali vijećnici HSU, HSS i HSLS pretrčati pobjedniku. HSS, HSLS i HSU nikada ne ostaju u oporbi.

hengl
Zabranjen pristup
Post Postano: 23.05.2009. 9:37 
Naslov:  

More 456, potpuno sinažalost u pravu. Ovaj prvi je samoproglašeni stručnjak za smeće koji bi sve dao da mu je ponovo doći u Unikom. Al ne kao smetlar što bi po srednjoj stručnoj spremi mogao biti jer sam se hvali kako je čitav ekonomski faks položijo preko veza s profesorima koje je vodijo na janjetinu kad bi mu sa studentskog stigla lova od kopanja kanala). Đakovački frizer Pavo je i sam u takvoj poreznoj gabuli što svi već znamo tako da moli dragog boga da se ne počne čeprkat po njegovom poslovanju. Taj Kozina je nepoznanica. Uglavnom ljepo društvo s rukama u pekmezu do laktova. Zanima me hoće li Glavaš iz Bosne poslati faks u nadzorni odbor ljekarne da smjene Bajtu s mjesta direktora jer je svugdje protiv Glavaša. Sad će bajto odma reć Glavašu da će ga u drugom krugu podržati svi HSLS birači sa svojih 0,77% glasova

Font Size
Ukupno postova: 31
Post Postano: 23.05.2009. 10:00 
Naslov:  Re: Gordan Matković koalirao sa HDSSB-om

Pozdrav Gospodo sa foruma.
Već duže vrijeme pratim forum ali se nisam htio uključivati jer ne vidim smisao baljezganja u monitor.. Very Happy . Malo moram , jer i sam volim slušati razmišljanja ljudi.

Osobno nemam protiv nikog ništa,svatko kroji svoju sudbinu , pa ni protiv samog Đapića jer smo sami krivi koga dovodimo na vlast i što sve dopuštamo i većim strukturama,u samoj državi.
Pogledajte malo što Francuzi rade kada ih vlastita država gazi.
No , ipak reagirati moram.
Dosada se radilo po gradu to je evidentno ali dragi moji forumaši što se gradilo.
Gradili su se trgovi,pločnici,pruge i ini projekti poput mosta i rekonstrukcija duplo skupljih nego planirano.
Jeste li se ikada zapitali zašto se to radi?
Što ti imaš protiv Đapića i inih likova odkada je došao na vlast samo se gradi po gradu?

Hoćete mi reći da je to bitnije od ulaganja u gospodarstvo,da vaš potomak ima stabilan i adekvatno plaćen posao , da može otići u mesnicu i ne past u nesvijest kad vidi da je kila mesa 50 kn.
Da je bitnije od toga da svome djetetu omogućite besplatno školovanje i sve potrebno za njegov razvoj i uspjeh dok sam ne bude sposoban upravljati svojim životom.
Zar ne mislite da bi vašim roditeljima trebala pomoć da se netko adekvatno brine o njima ako vi ne možete , jer imate 5 djece , bolesnu suprugu i raznih problema.
Zar ne bi bilo dobro da plin ne poskupi za 200 % u idućih 2-3 godine.
o ostalim komunalnim i inim glupostima da ne pričam što nas čeka.
Zar ne bi bilo dobro da si možete priuštiti ljetovnaje barem jednom u 5 godina da vidite more , ne na televiziji , već da umočite papke u njega.

Ali ne mi ćemo bacati lovu na razne kvazi projekte koji se ne rade za Vas ni za mene , nego kao za svoje građane da ne bi lajali da nista ne radim za grad ) ma sto vi mislite komu ide dio od tih projekata).
Daj bože dokaza.
Da gradila se pruga od 10 mil eura , osobno bi ju sagradio da mogu , ali nemože biti prioritet.S tih 10 mil eura se moglo poticati poduzetnike smanjivši im razne namete u prvim godinama poslovanja da stanu na noge i zapošljavaju stanovništvo.

Ja ne kažem da se ti projekti ne trebaju napraviti,trebaju daleko od toga.
Ja bi iz svog vlastitog đepa dao za to sve,da imam.
Za prugu , za trg u donjem gradu .
Ali to NE MOŽE BITI PRIORITET.jednostavno ne može.
Ako se nastavi ovakav natalitet, Osijek će za 30 godina imati 50 tisuća stanovnika.
To MORA BIT PRIORITET.
Gospodarstvo MORA BITI PRIORITET.
Školovanje MORA BITI PRIORITET.

Koliko se sjećam vi sami pripadnici hsp-a pljujete po Matkoviću što je izašao iz vaše stranke (što mu je bio i najbolji potez ikada).
To je onaj naš mentalitet pljujmo di stignemo , pljuvačke nikada dosta , ako je nema popit ćemo vode malo pa ćemo pljuvati i dalje.. Very Happy
Protiv toga se nemože.
Neke se uči od malena to , neznam.
Ali ovakva koalicija , ako će stvarno do nje doći , je ono najbolje što se gradu može po meni dogoditi , jer će se rezultati vrlo brzo vidjeti.

Mislio sam sada komentirati štošta ali mi se iskreno ne da toliko pisati niti pregledavati što sam napisao prethodno jer vidim da nekim forumašima je bitan jako pravopis pa neka mi oproste za griješke , Very Happy

Pozdrav svima i čujemo se za par godina na ovom istom mjestu i nadam se da će isti ljudi ostati koji su komentirali dosad pa ćemo komentirati što se napravilo, a što ne.

Komentirati član koje sam stranke je suvišno. Very Happy

U iščekivanju uvida u dosadašnje vladanje gradom,srdačno vas pozdravljam... Very Happy

hengl
Zabranjen pristup
Post Postano: 23.05.2009. 10:00 
Naslov:  

Btw, nije mi jasna ta teniska koalicija. Ne znam od kada Bubi igra taj bijeli plemeniti pomodarski sport?
Znam da je Matković dok nije postao gradonačelnik u ruci nešto slično reketu držao samo ašov, motiku i slične voćarske rekete. Onda je gospon skorojević preko noći htio da promijeni svoj seljo-beljo imidž pa je kao predsjednik NO Ukopa zaposlio teniskog trenera Ljubu koji mu je besplatno davao teniske početničke sate. Kad je Matković postao u tenisu bolji od Đapića a Vrbošićeva studentica u nabavi Unikoma otkazala poslušnost zbog njenog %, onda se Ljubo premjestijo u nabavu Unikoma. Eto, to je ta nova osječka teniska priča ovog lika koji tenisom u petoj deceniji pokušava priskrbiti malo gradskog štiha. Ne bi me iznenadilo i da poput svog sponzora koji je na čudan način došao do nekih placeva pred kuću u Mrežničkoj koju je kao ljuti HOSovac kupio od omraženog Srbina stavi malo antičkih i rimskih statua i jonskih stupova. Primitivizam i kičeraj idu ruku pod ruku

Font Size
Ukupno postova: 31
Post Postano: 23.05.2009. 10:15 
Naslov:  

ja se ispričavma ja sma nešto krivo stisnio izgleda...Very Happy...neka se obrišu ovi isti komentari...

Moderator: ispravljeno je ;-)

fifla
Ukupno postova: 22
Upozorenja : 1
Post Postano: 23.05.2009. 10:18 
Naslov:  Re: [izbori 2009.] Gordan Matković koalirao sa HDSSB-om

Vidi se da je Matković ućio od Đapića i da je politička kurva.

hengl
Zabranjen pristup
Post Postano: 23.05.2009. 10:31 
Naslov:  

Ma ne, nije. Di bi Matković to bio. Baš me zanima jel pokazo Bubalu salda konti koliko mu je bracika posla obrnuo s poglavarstvom i gradskim firmama i koliko % nije naplatijo. Sigurno mu je sve plaćeno 100%!!!! A kralju cvijeća, gabaritu, hongoldojiji....kolko njima duguje? Bratski [uklonjeno] koji ustvari mi plaćamo, a onaj sponzor sa kič vilom i imitacijom antiknih figura i stupova su tek šminka. Bit će to jednog dana vrlo lijep mauzolej koji će obilazit strani turisti gdje će vodiči u Prenjskoj objašnjavati: das ist ajn kičeraj hauze. Ajn plac ist stolen of ajne burg firme. Dize hauze iz bilt in glajh cajt kom i športhale. Ajne fetmen und ajne obstmen mahen grose hilfe inhaber of dize hauze mit idee of cuzamen partneršift... Itd
Hofentlich, her Bajich vil mahen ajn kontrole wie her Matkowich und her Anton mahen dize hilfe her Shelko. Her Shelko inache kaufen grose plac of grunpark im nee of Baumaks. Filajh in glajhe prajs kaufen und dize plac auh? Got wisen

hengl
Zabranjen pristup
Post Postano: 23.05.2009. 10:39 
Naslov:  

Jetct su on potezu her aus ODO und ŽDO fir beginen und špetr USKOK darum fil dan draj personen inkluden in dize proces of geštolen burg geld und plac und mahen inligal arbajt cum bruder. Her Matkowich bruder kaufen ales fir burg firme und landhaus in Tvrdja. Und ales ist becalen bruder. Bruder ist zer glik mit dize arbajt. Fil gdlt lasen in privat bank konto ausland cum bajšpil Boznien und Hercegovinen. Bruder Matkvich zehr inteligent štolen geld, aber jetct pisl štop darum bekomen zer geferlih

lavic
Ukupno postova: 835
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 23.05.2009. 10:54 
Naslov:  

TataMata je napisao/la :
Ne sekiraj se dovoljno je 50% + 1 glas u drugom krugu i toliko će i bit...za Đapa, a i za Ivića...

Rolling Eyes jesi ti jeo bunike

TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 23.05.2009. 11:13 
Naslov:  

lavic je napisao/la:
TataMata je napisao/la :
Ne sekiraj se dovoljno je 50% + 1 glas u drugom krugu i toliko će i bit...za Đapa, a i za Ivića...

Rolling Eyes jesi ti jeo bunike
Misliš zato što se družim s HDZ-ovcima ili... Smile

Ukupno postova: 724
Post Postano: 23.05.2009. 11:46 
Naslov:  

TataMata je napisao/la :

Ovo isto slušali smo prije prvoga kruga, i naravno da si svaki puta poslije nekakve ankete, te napokon poslije izbornih rezultata naglo zašutio.
I nakon par dana se pojavio sprdajući se.

Pa prije samo par dana si za Matkovića izjavio da je vrijeme da se ratne sjekire zakopaju! Šta je sad? Shvati da lagano dobivate košaricu od svih.

Skoči u forum: