Ćevapi

Društvo, politika

Ćevapi

Pozdrav svima na forumu. Zanima me gdje ima dobrih mjesta u Osijeku i bližoj okolici gdje se mogu ćevapi pojest. Znam neka mjesta pa ću ih nabrojati.
BONUS ulica Hrvatske republike
ZELENI VAL u Županijskoj
MAKEDONKA Trg bana Jelačića
CITY kod kolodvora
MARENDA preko puta Lesnine u industriskoj zoni
PLANET GRILL kod dravskog mosta
Sad me zanima jel ima još takvih ustanova što služe ćevape?
pa ova zadnja 3 bas i ne prolaze pod dobre cevape ;) nego solidne

dobri cevapi su jos u vukovarskoj kod ljepotice

pizzerije neke imaju onako solidne cevape nista posebno

zeleni val i makedonka najbolji
pa bonus
pa ta kod ljepotice ;)
maddox_rumble

...pizzerije neke imaju onako solidne cevape nista posebno...

uf ovdje se varaš ;) corolla ima prejebeno dobre ćevape al baš su jebeno dobri :)
Monstrum

maddox_rumble

...pizzerije neke imaju onako solidne cevape nista posebno...

uf ovdje se varaš ;) corolla ima prejebeno dobre ćevape al baš su jebeno dobri :)

nisam probao tamo ;) moram probat eto nauci covjek nesto novo :D
drži se prvih tri koje si nabrojao i nećeš pogriješiti....mada bi po mom redosljedu išli

1.Makedonka
2.Bonus
3.Zeleni val
meni su još osobno dobri ćevapi iz Lipovog hlada....tako da...eto :lol:
Odeš lijepo u Makedonku,pošteno se najedeš odličnih ćevapa i za druga mjesta ni ne pitaš :D
E, samo da znate odakle dolazi to meso i kakvo je to meso.
davorccc

ak su ćevapi dobri - briga me! :)
davorccc

Ajde ti nama reci odakle dolazi to meso i kakvo je to meso?
Nemoj to čuvati samo za sebe...
Zeleni val i Corola nema boljih u gradu!
non plus ultra

davorccc

ja mislim od nekih zivotinja ... osim ako nema neko drvo cevapovac pa ih ne beru sa grane :)
Ingo

non plus ultra

davorccc

ja mislim od nekih zivotinja ... osim ako nema neko drvo cevapovac pa ih ne beru sa grane :)

Jasna je stvar da je mljeveno meso mačak u vreći i da se debelo koristi za ubacivanje svega što nije meso... Ali mislim da se da preživit jedne čevape u mjesec dana, od čega god bili.

Makedonka rulz!
Hvala svima na odgovorima, probat ću sva preporučena mjesta, ako neko zna još neko mjesto neka piše. Nemoraju bit ni dobri ćevapi samo da ih ima. Nekoliko piva prije i još nekoliko nakon ćevapa i ko bog
Ja nekad papam ćevape u Pink Pantheru i baš su mi fini :)
Joooj sad mi se jedu.. :(
davorccc

Uopće me ne zanima šta je u ćevapu ako je to dobar ćevap.Kada sam gladan i kad mi netko servira ćevape pojedem ih prije nego što mi padne napamet da promislim šta je sve u njima :D
kak se zove ono mjesto tamo u donjem gradu? između tržnice i lipovog hlada? m?
fuldstændigamok

kak se zove ono mjesto tamo u donjem gradu? između tržnice i lipovog hlada? m?

makedonka :)
Makedonka, definitivno.
nevjerovatno kako bi trpali sve i svašta u sebe samo da izgleda na ćevap. STRAVA
davorccc

nevjerovatno kako bi trpali sve i svašta u sebe samo da izgleda na ćevap. STRAVA

pih, i jos uvijek nisi rekao sto je tako strasno u tim cevapima?
A zašto bi govorio, idite iza zastora u kuhinju pa ćete naći odgovore.
Ma dajte, kakva su to sranja dovraga!?!? Nije istina da stavljaju bilo što u ćevape, pa nisu ljudi popizdili. Imaju svoj recept i godinama se toga drže. Neće si valjda navuć inspekciju trpanjem mačaka u smjesu (đizs!!)
Makedonka rulz :)
tako su dobri da ne nije briga šta je u njima... xD..
ja ću rađe uživati u svojim ćevapima, a ti traži da ti kolju govedo pred tobom i prave ćevape...
davorccc

A zašto ne bi govorio? Isuse bože kriste, marijo sveta itd. Kako mrzim likove kao što si ti. Kažu nešto o čemu nemaju pojma i naravno da nemaju nikakvih činjenica kojim bi to poduprjeli, čak se i ne trude da maaalčice elaboriraju tu svoju izjavu.
makedonka,iako su se i oni pogoršali zadnjih godinu-dvije,vjerovatno im je slava udarila u glavu.
a zapravo ja nikada nisam ni jeo neke druge druge ćevose
davorccc

I šta to tebe sad brine? Ak neko to voli jest, voli. Tvoja stvar sto se tebi to gadi il sta vec. Iskreno uopce ne razmisljam sta se stavlja u koju hranu jer kad bi znali sve tocne sastojke namirnica kojih jedemo, uvijek bi bili gladni!Dok je to meni fino i dok me ne boli želudac...boli me ona stvar od čeg se pravi!
fuldstændigamok

davorccc

A zašto ne bi govorio? Isuse bože kriste, marijo sveta itd. Kako mrzim likove kao što si ti. Kažu nešto o čemu nemaju pojma i naravno da nemaju nikakvih činjenica kojim bi to poduprjeli, čak se i ne trude da maaalčice elaboriraju tu svoju izjavu.

Bravo!!! Isto razmišljamo... Znao sam da je to ta spika... Odmah sam ga pročitao... Želi biti senzacionalan ali bez pravih (čitaj: ikakvih) dokaza... A mi bi trebali slijepo vjerovat u njegovo: "Jer ja tako kažem!"
Ma da, moš mislit!
Pa nisam izgorio po glavi...
Defnitivno najbolji kod Ferhatovića u "Petici" na Čaršiji. Antologija braco. Jedina mana je što je dalekoooo.
eseker

Defnitivno najbolji kod Ferhatovića u "Petici" na Čaršiji. Antologija braco. Jedina mana je što je dalekoooo.

Ako ćemo preko granice onda su najbolji u Brčkom kod Svete Bugarina... Roštilj na drvenog uglju... I još štatijaznamšta...
:wink:
KAJA gril u Županijskoj, za prste polizati! :worship:
davorccc

Aj ne seri, **bali te ćevapi. Idi hrani se onda čistom nemodificiranom hranom i živi zdravo, a nas normalne ljude pusti da uživamo u ćevapima i svim ostalim oblicima crvenog i masnog mesa, te da sretni zbog okusa istog umremo debeli i sretni u 42. godini života zbog začepljenih žila, pokoj nam duši.
Frost

davorccc

Aj ne seri, **bali te ćevapi. Idi hrani se onda čistom nemodificiranom hranom i živi zdravo, a nas normalne ljude pusti da uživamo u ćevapima i svim ostalim oblicima crvenog i masnog mesa, te da sretni zbog okusa istog umremo debeli i sretni u 42. godini života zbog začepljenih žila, pokoj nam duši.

hahaha.... LOL :worship:
Heroina9

A šta ti oš? Ajdemo na ćevape bolje ;)
Frost

Heroina9

A šta ti oš? Ajdemo na ćevape bolje ;)

Ajdeeee....mmmm...ćevapi!!! (y)
Đe ć'mo?
chaknoris

A sad.

Osijek, bez konkurencije Bonus.

Slažem se :yes:
jel tko spomenuo cevapcice? :)
Elena_Os

chaknoris

A sad.

Slažem se :yes:

pa ova akcija, ćevapi u somunu 20 kuna je jebena...u makedonci su bolji meni, al 20 kuna je 20 kuna...jeo sam ih jedno 5 puta već :lol: :lol:
ja bi cevape za veceru
chaknoris

A sad.

BiH.
http://www.restoran-kod-fehre.com/index.html

U Bonusu jeo tri puta od kad je ta akcija. A čini mi se da ta akcija traje već pola godine.
Prvi put nisu bili loši.
Drugi put meso katastrofa. Previše bibera i soli. Odvratan okus.
Treću puta sam dobio prijesne ćevape. Izvana prepečeni unutra krvavi.
Zaključak, sve što je jeftino nije dobro!

Inače moj favorit i dalje Zeleni Val!!!
meni u Bonusu isto svaki put bili odlični!
jbga, @cane, ili ti nisi imao sreće ili mi jesmo :)
chaknoris

A sad.

BiH.
http://www.restoran-kod-fehre.com/index.html

Čuo sam za to... Nisam bio ali su mi preporučili...
A kažu da je dobar i restoran "Plava voda" u Travniku... Nije na glavnoj cesti... Mora se malo skrenuti s puta... Oko jedan kilometar... Ali kažu da se isplati...
Kad budem išao ove godine na more, jedem kod Fehre i uzmem jedne za ponijet u Plavoj vodi...
ja bila prošli vikend u restoranu na Plavoj vodi u Travniku, ali zaboravila sam kako se zove.Ćevapi su bili za prste polizat, ali majušni, a ne ovi gigantski kako sad prave kod nas po grillovima - dakle pravi :)
jbga, to je bila mala porcija - 10ćevapa.

al, sljedeći puta, odoh i ja kod Fehre ;)
Dokazali ste da bi pojeli i govno samo da izgleda na ćevape.

Pravite se gurmadi, a 95% nebi uvidjelo razliku između ćevapa.
MacaPapucharica

ja bila prošli vikend u restoranu na Plavoj vodi u Travniku, ali zaboravila sam kako se zove.Ćevapi su bili za prste polizat, ali majušni, a ne ovi gigantski kako sad prave kod nas po grillovima - dakle pravi :)
jbga, to je bila mala porcija - 10ćevapa.

al, sljedeći puta, odoh i ja kod Fehre ;)

Ovo ti je škola... I drugi puta ćeš pametnije...
Moraš gledati da li piše ćevapi ili ćevapćići...
Jel zna netko može li se sada negdje na čevape otići ili naručiti ?? Znači 1 ujutro ??

Re: Ćevapi

LOL LOL.. i mene tak pukne nekad..
Jel City još radi ili se to zatvorilo ?
nemam pojma.. odi vidi pa mi javi :-)
E neću bezveze ići do tamo, ajde idi ti pa meni javi, i to na PM da se smijemo ostalima muahahahaha :twisted: :twisted: :twisted:
haha, ne pada mi na pamet.. kad je hića imam pekaru tu podnosom koja nikad nije bila zatvorena.. za sve ostalo tu je masterkard..
Ma ode ja u kolibri.

Re: Ćevapi

ma diš u to smeće.. dan & noć ili el pan :worship: :)
trauma_os

Jel City još radi ili se to zatvorilo ?

radi... ć su 28 novaca, ali moj favorit je svakako čobi za 20 novaca...
Hvala pavijane ali Colibri je odradio svoje za 11 novaca :)

Tagovi