Ćevapi
BONUS ulica Hrvatske republike
ZELENI VAL u Županijskoj
MAKEDONKA Trg bana Jelačića
CITY kod kolodvora
MARENDA preko puta Lesnine u industriskoj zoni
PLANET GRILL kod dravskog mosta
Sad me zanima jel ima još takvih ustanova što služe ćevape?
Društvo, politika
maddox_rumble
...pizzerije neke imaju onako solidne cevape nista posebno...
Monstrummaddox_rumble
...pizzerije neke imaju onako solidne cevape nista posebno...
uf ovdje se varašcorolla ima prejebeno dobre ćevape al baš su jebeno dobri
davorccc
E, samo da znate odakle dolazi to meso i kakvo je to meso.
davorcccE, samo da znate odakle dolazi to meso i kakvo je to meso.
non plus ultradavorcccE, samo da znate odakle dolazi to meso i kakvo je to meso.
Ajde ti nama reci odakle dolazi to meso i kakvo je to meso?
Nemoj to čuvati samo za sebe...
Ingonon plus ultradavorcccE, samo da znate odakle dolazi to meso i kakvo je to meso.
Ajde ti nama reci odakle dolazi to meso i kakvo je to meso?
Nemoj to čuvati samo za sebe...
ja mislim od nekih zivotinja ... osim ako nema neko drvo cevapovac pa ih ne beru sa grane
davorcccUopće me ne zanima šta je u ćevapu ako je to dobar ćevap.Kada sam gladan i kad mi netko servira ćevape pojedem ih prije nego što mi padne napamet da promislim šta je sve u njima
E, samo da znate odakle dolazi to meso i kakvo je to meso.
fuldstændigamokkak se zove ono mjesto tamo u donjem gradu? između tržnice i lipovog hlada? m?
davorcccpih, i jos uvijek nisi rekao sto je tako strasno u tim cevapima?nevjerovatno kako bi trpali sve i svašta u sebe samo da izgleda na ćevap. STRAVA
davorccc
A zašto bi govorio, idite iza zastora u kuhinju pa ćete naći odgovore.
davorccc
nevjerovatno kako bi trpali sve i svašta u sebe samo da izgleda na ćevap. STRAVA
fuldstændigamokdavorccc
A zašto bi govorio, idite iza zastora u kuhinju pa ćete naći odgovore.
A zašto ne bi govorio? Isuse bože kriste, marijo sveta itd. Kako mrzim likove kao što si ti. Kažu nešto o čemu nemaju pojma i naravno da nemaju nikakvih činjenica kojim bi to poduprjeli, čak se i ne trude da maaalčice elaboriraju tu svoju izjavu.
esekerDefnitivno najbolji kod Ferhatovića u "Petici" na Čaršiji. Antologija braco. Jedina mana je što je dalekoooo.

davorccc
nevjerovatno kako bi trpali sve i svašta u sebe samo da izgleda na ćevap. STRAVA
Frost
davorccc
Aj ne seri, **bali te ćevapi. Idi hrani se onda čistom nemodificiranom hranom i živi zdravo, a nas normalne ljude pusti da uživamo u ćevapima i svim ostalim oblicima crvenog i masnog mesa, te da sretni zbog okusa istog umremo debeli i sretni u 42. godini života zbog začepljenih žila, pokoj nam duši.

Heroina9hahaha....
![]()
Frost
Heroina9hahaha....
![]()
A šta ti oš? Ajdemo na ćevape bolje![]()
chaknorisA sad.
Osijek, bez konkurencije Bonus.

Elena_OschaknorisA sad.
Slažem se
chaknoris
A sad.
BiH.
http://www.restoran-kod-fehre.com/index.html
chaknorisA sad.
BiH.
http://www.restoran-kod-fehre.com/index.html
MacaPapucharicaja bila prošli vikend u restoranu na Plavoj vodi u Travniku, ali zaboravila sam kako se zove.Ćevapi su bili za prste polizat, ali majušni, a ne ovi gigantski kako sad prave kod nas po grillovima - dakle pravi
![]()
jbga, to je bila mala porcija - 10ćevapa.
al, sljedeći puta, odoh i ja kod Fehre
.. i mene tak pukne nekad..
trauma_os
Jel City još radi ili se to zatvorilo ?