Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[izbori 2009.] Bubalo uvjerljiv, Đapić ipak prošao u drugi krug

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
TataMata

Ukupno postova: 1180
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.05.2009. 0:11 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

mija je napisao/la:
Alo, pa nije on postao direktor Zelenila preko javnog natječaja, jer je najbolji kandidat- KAŽE TATA MATA.

A JOJ, A MI MISLILI DA VI SVE RADITE PREKO JAVNOG NATJEČAJA..............
Ne radi to nitko...na žalost...ali nije to bit mog posta kao što dobro znaš....

Ukupno postova: 122
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.05.2009. 0:18 
Naslov:  

Pa iskreno čak mislim da je manja šteta za ovaj grad da se netko i zaposli bez natječaja, nego kad se ugovaraju veliki poslovi, kada se pogoduje u prodaji gradska zemljišta, daje nešto u koncesije po smiješnim cijenama i sl. Tu je trulo.
TataMata je napisao/la:
mija je napisao/la:
Alo, pa nije on postao direktor Zelenila preko javnog natječaja, jer je najbolji kandidat- KAŽE TATA MATA.

A JOJ, A MI MISLILI DA VI SVE RADITE PREKO JAVNOG NATJEČAJA..............
Ne radi to nitko...na žalost...ali nije to bit mog posta kao što dobro znaš....

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
hengl
Ukupno postova: 234
Zabranjen pristup
Post Postano: 19.05.2009. 6:15 
Naslov:  

Ja mislim da će za Gordana biti najbolje da se za slijedeći krug 2013 god priprema u miru zatvorske ćelije. To je debelo zaslužio jer koliko je samo preko brata opro love poslujuć s gradskim poduzećima? Koliko zemljišta kupio i prodao. U to sam čvrsto uvjerena da bi mu Remetinec ili Lepoglava pružili najbolju koncetraciju

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.05.2009. 6:35 
Naslov:  

hengl je napisao/la :
Ja mislim da će za Gordana biti najbolje da se za slijedeći krug 2013 god priprema u miru zatvorske ćelije. To je debelo zaslužio jer koliko je samo preko brata opro love poslujuć s gradskim poduzećima? Koliko zemljišta kupio i prodao. U to sam čvrsto uvjerena da bi mu Remetinec ili Lepoglava pružili najbolju koncetraciju

Pa ako znaš da je radio kaznena djela, prijavi ga policiji ako imaš dokaze. Ili samo naklapaš i mlatiš praznu slamu? Smile

Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.05.2009. 7:21 
Naslov:  

mija je napisao/la:
Mi se barem naslađujemo nad izbornim rezultatima, a vi ste se naslađivali nad anketama Media metroa, a sprdali sa anketama Pulsa i Nove tv samo zato što ih je prenosio Glas, al ok. Neka tako bude i u slijedećem krugu i mi zadovoljni

Pronađi 1 moj post u kojem komentiram predizborne ankete.
Pa i tu ste se malo preračunali: objavljivali ste da Šiško prolazi u 1. krugu, koliko se sjećam.

Sharon

Ukupno postova: 1469
Post Postano: 19.05.2009. 7:58 
Naslov:  

errrr je napisao/la:
možda Matković povuče za sobom Srba

Daniel Srb je jedan od brendova HSP-a ovih godina i ne pokazuje karakterne crte koje bi upućivale na ovakve kombinacije. Koliko mene sjećanje služi - kad je Šiško prije 2 godine sj... koaliciju u gradu i rušio Đapića on je tada dao ostavku na mjesto dožupana (koje mu, btw, nije bilo ugroženo; Bubalo njega nikad nije napadao) i time pokazao da je izuzetno moralna osoba koja je u stanju solidarizirati se sa svojim ljudima i onda kad nema rezervnih rješenja... Pogledajte ostale osječke političare u sličnim situacijama: Glavaš zbriše u Hercegovinu; Matković kao dogradonačelnik pregovara okolo bojeći se da će mu izmaknuti fotelja. Ma, baku bi svoju prodali za svoju korist!
Cijenim ovaj postupak od prije 2 godine i mislim da je prava rijetkost među ovim trgovcima osječkog političkog vašara. Ako ništa - vašar je pokazao tko je kakav. Daniel Srb je pokazao ljudske kvalitete i što je najvažnije - ostao dosljedan sebi.
Ako je HSP-u ostalo nešto - onda je to "few good man" koji su i bili okosnica osječkog ogranka. U ovakvim situacijama se može riješiti nelojalnog članstva za koje oduvijek tvrdim da je tempirana bomba u svakoj političkoj stranci.
Što se tiče tvrdnje kako će sve desne opcije završiti pod okriljem HDSSB-a - to su valjda priželjkivanja onih stasalih u jednoumlju socrealizma. Mislim da je pluralizam poželjan, a isti princip važi i za HDSSB - ja ne volim, ali tko voli - nek izvoli.

more456
Ukupno postova: 199
Post Postano: 19.05.2009. 9:01 
Naslov:  Re: [izbori 2009.] Bubalo uvjerljiv, Đapić ipak prošao u drugi krug

Matković je dobro prošao ne zato što je dobar kandidat, nego zato jer građani nisu imali za koga glasati. SDP nije istakao svog kandidata, tako da oni koji nisu željeli glasati ni za Glavaševu stranku niti za Đapića nisu imali neki izbor. Mogli su glasati za kandidata HSLS-a josipa Vrbošića ili za Gordana Matkovića na čijoj se listi našla kompletna Libra nekadašnjeg potpredsjednika HSLS-a Vilima Hermana.
Glasači su dali blagu prednost Matkoviću u odnosu na Vrbošića.

voditelj_smjene
Ukupno postova: 121
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.05.2009. 10:49 
Naslov:  

nadam se da će đapić po odlasku ponjet sa sobom onaj spomenik sa trga

anakonda

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 19.05.2009. 11:07 
Naslov:  

voditelj_smjene je napisao/la :
nadam se da će đapić po odlasku ponjet sa sobom onaj spomenik sa trga

...iz oporuke Oca domovine:
"...zabranjujem svaki spomenik i svaku javnu počast. Jer ako sam zaslužio živeti u sladkoj uspomeni naroda hervatskoga, ja sam si spomenik ostavio u mojemu životu i u delih mojih, a narod ima na korisne stvari trošiti..."

Ukupno postova: 100
Post Postano: 19.05.2009. 13:19 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:
spremačica je napisao/la :
anakonda je napisao/la:
spremačica je napisao/la:
Ingo je napisao/la:
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la:
Spremačice da je zaista tako kao što tvrdiš (da podržavate HSP i samo HSP, davno biste se riješili najvećeg utega među vama (Đapića) i stranka bi imala perspektivu, te daleko veći koalicijski potencijal što je neophodno.

Dok je nas mladih stranka će uvijek imat perspektivu, a nakon svega ovog imamo još više volje za rad i napredak našega grada NAŠEG JEDINOG GRADA!, i nikada nećemo pobjeći odavde!

pa naravno da necete kad ste od osijeka napravili caprazlije pa se osjecate kao kod kuce ....

čini mi se da si ti puno napravio za ovaj grad jel?

OSIJEK JE MOJ JEDINI GRAD U KOJEM SAM ROĐENA, ŽIVIM, ŽIVIJET ĆU A I UMRIJET

...kad već prozivaš pojedince ponaosob, a što si ti učinila za ovaj grad????....ili tvoj šef???....ali, pazi - budi oprezna u odgovoru, tražim samo pozitivne stvari...i nemoj sad copy/paste sa stranica HSP, želim tvoje mišljenje o tome što je Đapić od dobrih projekata učinio....ono - nešto OD ČEGA OSJEČANI IMAJU KORISTI.....

oprosti ali odakle si ti? gdje živiš?

...to je nebitno u ovom trenutku, recimo da sam pala s marsa i da živim u tunguziji....izgleda mi da izbjegavaš konkretni odgovor na moje konkretno postavljeno pitanje...

pitam čudno mi je da netko iz Osijeka pita tako pitanje, naravno da je bitno jer ako nisi iz Osijeka šta se petljaš?

spremačica

Post Postano: 19.05.2009. 13:21 
Naslov:  

http://antodjapic.com/budimoRealni.php

evo nemam vremena sad sve pisat pa pogledaj si tu

anakonda

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 19.05.2009. 13:28 
Naslov:  

...i ti na dopunsku iz lekcije čitanja s razumijevanjem.....u svom postu sam te pitala za TVOJE MIŠLJENJE i izričito te zamolila da ne bude copy/paste....
...budimo realni, izgleda da svog mišljenja nemaš....

Ukupno postova: 724
Post Postano: 19.05.2009. 13:29 
Naslov:  

Ja na tom linku ne vidim ništa osim jedne prilično loše dizajnirane web stranice nekog marginalnog političara koji je igrom slučaja završio kao gradonačelnik, te sada pokušava zadržati to mjesto šminkajući grad svojim kvaziprojektima koji nisu nimalo neophodni, te koje nitko ne puši.

spremačica

Post Postano: 19.05.2009. 13:45 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:

...i ti na dopunsku iz lekcije čitanja s razumijevanjem.....u svom postu sam te pitala za TVOJE MIŠLJENJE i izričito te zamolila da ne bude copy/paste....
...budimo realni, izgleda da svog mišljenja nemaš....

sve što je napravljeno je dobro za ovaj grad, mila moja to je moje mišljenje, sve to budimo realni,

spremačica

Post Postano: 19.05.2009. 13:47 
Naslov:  

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la:
Ja na tom linku ne vidim ništa osim jedne prilično loše dizajnirane web stranice nekog marginalnog političara koji je igrom slučaja završio kao gradonačelnik, te sada pokušava zadržati to mjesto šminkajući grad svojim kvaziprojektima koji nisu nimalo neophodni, te koje nitko ne puši.

dobro onda bi se trebao odmaknuti od kompjutera i prošetat po gradu možda bi onda nešto vidio

Skoči u forum: