Autor |
Poruka |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Ne radi to nitko...na žalost...ali nije to bit mog posta kao što dobro znaš.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
mija Ukupno postova: 122 Spol:  Nebitno
|
Pa iskreno čak mislim da je manja šteta za ovaj grad da se netko i zaposli bez natječaja, nego kad se ugovaraju veliki poslovi, kada se pogoduje u prodaji gradska zemljišta, daje nešto u koncesije po smiješnim cijenama i sl. Tu je trulo.
|
|
|
|
|
 |
hengl Ukupno postova: 234 Spol:  Nebitno
|
Ja mislim da će za Gordana biti najbolje da se za slijedeći krug 2013 god priprema u miru zatvorske ćelije. To je debelo zaslužio jer koliko je samo preko brata opro love poslujuć s gradskim poduzećima? Koliko zemljišta kupio i prodao. U to sam čvrsto uvjerena da bi mu Remetinec ili Lepoglava pružili najbolju koncetraciju |
|
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Ja mislim da će za Gordana biti najbolje da se za slijedeći krug 2013 god priprema u miru zatvorske ćelije. To je debelo zaslužio jer koliko je samo preko brata opro love poslujuć s gradskim poduzećima? Koliko zemljišta kupio i prodao. U to sam čvrsto uvjerena da bi mu Remetinec ili Lepoglava pružili najbolju koncetraciju
|
Pa ako znaš da je radio kaznena djela, prijavi ga policiji ako imaš dokaze. Ili samo naklapaš i mlatiš praznu slamu?  |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Pronađi 1 moj post u kojem komentiram predizborne ankete.
Pa i tu ste se malo preračunali: objavljivali ste da Šiško prolazi u 1. krugu, koliko se sjećam. |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Daniel Srb je jedan od brendova HSP-a ovih godina i ne pokazuje karakterne crte koje bi upućivale na ovakve kombinacije. Koliko mene sjećanje služi - kad je Šiško prije 2 godine sj... koaliciju u gradu i rušio Đapića on je tada dao ostavku na mjesto dožupana (koje mu, btw, nije bilo ugroženo; Bubalo njega nikad nije napadao) i time pokazao da je izuzetno moralna osoba koja je u stanju solidarizirati se sa svojim ljudima i onda kad nema rezervnih rješenja... Pogledajte ostale osječke političare u sličnim situacijama: Glavaš zbriše u Hercegovinu; Matković kao dogradonačelnik pregovara okolo bojeći se da će mu izmaknuti fotelja. Ma, baku bi svoju prodali za svoju korist!
Cijenim ovaj postupak od prije 2 godine i mislim da je prava rijetkost među ovim trgovcima osječkog političkog vašara. Ako ništa - vašar je pokazao tko je kakav. Daniel Srb je pokazao ljudske kvalitete i što je najvažnije - ostao dosljedan sebi.
Ako je HSP-u ostalo nešto - onda je to "few good man" koji su i bili okosnica osječkog ogranka. U ovakvim situacijama se može riješiti nelojalnog članstva za koje oduvijek tvrdim da je tempirana bomba u svakoj političkoj stranci.
Što se tiče tvrdnje kako će sve desne opcije završiti pod okriljem HDSSB-a - to su valjda priželjkivanja onih stasalih u jednoumlju socrealizma. Mislim da je pluralizam poželjan, a isti princip važi i za HDSSB - ja ne volim, ali tko voli - nek izvoli. |
|
|
|
|
 |
more456 Ukupno postova: 199 Spol:  Nebitno
|
Matković je dobro prošao ne zato što je dobar kandidat, nego zato jer građani nisu imali za koga glasati. SDP nije istakao svog kandidata, tako da oni koji nisu željeli glasati ni za Glavaševu stranku niti za Đapića nisu imali neki izbor. Mogli su glasati za kandidata HSLS-a josipa Vrbošića ili za Gordana Matkovića na čijoj se listi našla kompletna Libra nekadašnjeg potpredsjednika HSLS-a Vilima Hermana.
Glasači su dali blagu prednost Matkoviću u odnosu na Vrbošića. |
|
|
|
|
 |
voditelj_smjene Ukupno postova: 121 Spol:  Muško
|
nadam se da će đapić po odlasku ponjet sa sobom onaj spomenik sa trga |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
nadam se da će đapić po odlasku ponjet sa sobom onaj spomenik sa trga
|
...iz oporuke Oca domovine:
"...zabranjujem svaki spomenik i svaku javnu počast. Jer ako sam zaslužio živeti u sladkoj uspomeni naroda hervatskoga, ja sam si spomenik ostavio u mojemu životu i u delih mojih, a narod ima na korisne stvari trošiti..." |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
spremačica
Ukupno postova: 100 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
pitam čudno mi je da netko iz Osijeka pita tako pitanje, naravno da je bitno jer ako nisi iz Osijeka šta se petljaš? |
|
|
|
|
 |
spremačica
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
http://antodjapic.com/budimoRealni.php
evo nemam vremena sad sve pisat pa pogledaj si tu
|
...i ti na dopunsku iz lekcije čitanja s razumijevanjem.....u svom postu sam te pitala za TVOJE MIŠLJENJE i izričito te zamolila da ne bude copy/paste....
...budimo realni, izgleda da svog mišljenja nemaš.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Ja na tom linku ne vidim ništa osim jedne prilično loše dizajnirane web stranice nekog marginalnog političara koji je igrom slučaja završio kao gradonačelnik, te sada pokušava zadržati to mjesto šminkajući grad svojim kvaziprojektima koji nisu nimalo neophodni, te koje nitko ne puši. |
|
|
|
|
 |
spremačica
|
sve što je napravljeno je dobro za ovaj grad, mila moja to je moje mišljenje, sve to budimo realni, |
|
|
|
|
 |
spremačica
|
dobro onda bi se trebao odmaknuti od kompjutera i prošetat po gradu možda bi onda nešto vidio |
|
|
|
|
 |
 |
|