Hong-kong - novi kineski restoran
Povijesni medij
Društvo, politika
Miss K
Ja se već mjesec dana spremam otići, otkako sam načula da će biti otvoren. Predugo nisam jela kinesku papicu i baš sam se zaželila.![]()
cane
Bio sam neki dan. Hrana odlična, posluga također. Cijene sasvim ok. Ništa skuplje od ostalih osječkih restorana. Čak im je cuga prejeftina.
Preporučam piletinu na slatko-kiseli način. Odlična!!!
Proljetne rolice su također super za predjelo.
Za desert zapečene banane, ananas ili sladoled...![]()
avantgarde
Obvezno zbog doze preseravanja nauciti koristiti stapice.![]()

Miss KNije da sam majstor sa štapićima, ali je zabavnije. I duže traje.

avantgardeNisam klopao u novootvorenom, no misljenja sam da ako probas kinesku hranu gdje god, da se nece pretjerano razlikovat od restorana do restorana. Sve su to njihovi tradicionalni recepti, ali uklopljeni u neki zapadnjacki stih. Nazvat cemo ga fast food.
Sve u sečuan umaku je iznomno dobro, s kikirikijem, bademima, slatko kiselo, ovako ili onako, nebitno skroz...
Svinjetinu uglavnom izbjegavam, no teletina i piletina su za prste polizat.
Vjerujem da sta god narucis ne mozes pogrijesiti.
Obvezno zbog doze preseravanja nauciti koristiti stapice.
Frost
Miss KNije da sam majstor sa štapićima, ali je zabavnije. I duže traje.
Prođe te interes za večerom dok skontaš štapiće![]()
Heroina9
Oduvijek me fasciniralo kako jedu uspiju jest rižu s štapičima....mislim da neću ni pokušavati.![]()
Miss KHeroina9Oduvijek me fasciniralo kako jedu uspiju jest rižu s štapičima....mislim da neću ni pokušavati.
It's all in the wrist.

Lucijačak smo malo kasno došli, pa smo pitali tetu da nam naprave za ponijeti jer je kasno, a ona nam rekla da slobodno sjednemo, da nema problema.
maddox_rumble
avantgardeNisam klopao u novootvorenom, no misljenja sam da ako probas kinesku hranu gdje god, da se nece pretjerano razlikovat od restorana do restorana. Sve su to njihovi tradicionalni recepti, ali uklopljeni u neki zapadnjacki stih. Nazvat cemo ga fast food.
Sve u sečuan umaku je iznomno dobro, s kikirikijem, bademima, slatko kiselo, ovako ili onako, nebitno skroz...
neki razlog zbog svinjetine ili ?![]()
da mozda i mi izbjegnemo![]()
esekermaddox_rumble
neki razlog zbog svinjetine ili ?![]()
da mozda i mi izbjegnemo![]()
Ma čovjek je musliman. Kineska svinja je delicija.
*daNa*
jao ja bi si sad narucila hranu ali mi se neda otici do restorana a nemogu doci donjihovog broja, nisu jos u informacijama uvedeni, ima netko broj restorana hong konga za dostavu??????
Cayetano*daNa*
jao ja bi si sad narucila hranu ali mi se neda otici do restorana a nemogu doci donjihovog broja, nisu jos u informacijama uvedeni, ima netko broj restorana hong konga za dostavu??????
Letak kaze 'vako:
031/778-236, 091/115-0008
bambolina
Ne znam recimo za te rolice...
ili mozda one spagete ili rizu s onim njihovim finim umakom...
DonQuijote
bambolina
mislim da su rolice bile 12 ili 15 kn.
bambolina
Cayetano*daNa*
Letak kaze 'vako:
031/778-236, 091/115-0008
Dali na tom letku pisu i cijene?
Dali bi ti se dalo napisati koju?![]()
TNX!

paperje
i da, ima ono kinesko pivo, zaboravih kako se zove

empetri
Ja bi! Otiću baš ovaj tjedan u kineski i pitati jel treba sajt. Eto tako.
empetriJa bi! Otiću baš ovaj tjedan u kineski i pitati jel treba sajt. Eto tako.
empetri
Ja bi! Otiću baš ovaj tjedan u kineski i pitati jel treba sajt. Eto tako.
zla_tratinčicama je*o ih restoran da ih je*o, kineski restoran a ono janjetina, piletina, puretina.. marš.
gdje je konj, zmija, kornjača, aligator, istočno indijski tapir, mačka, pas.. ovo sve ima i u ostalim restoranima. neću
zlusch
paperje
i da, ima ono kinesko pivo, zaboravih kako se zove
Ako je Tsingtao, onda je to to!![]()
![]()
zla_tratinčica
gdje je konj, zmija, kornjača, aligator, istočno indijski tapir, mačka, pas.. ovo sve ima i u ostalim restoranima. neću

zEE-kAYimam jos jedno pitanje za one koji su bili tamo...imam letak i sad vidim da ima stvarno svega
dal se uz jela sa piletinom, svinjetinom itd dobije i neki prilog ili je u tu cijenu uracunato samo meso (ako nije posebno naznaceno povrce)?
u nekim restoranima tako pise glavno jelo a u cijenu je uracunat i neki osnovni prilog tipa krumpiri i salata (pricam o madjarskim restoranima)...
da ne bi duplo narucivala bez veze onda...i da ne dolazim ko neki tudum tamo
zla_tratinčicama je*o ih restoran da ih je*o, kineski restoran a ono janjetina, piletina, puretina.. marš.
Janis
zla_tratinčica
Tesko da ces u prosjecnom kineskom restoranu naci na nabrojano, ja sam bila u dosta njih (ne kod nas, nego vani) i ponuda im se uglavnom bazira na navedenoj peradi, nesto ribe, svinjetini i govedini...![]()
Ako naidjes nekad na krokodilovo meso (aligatora nisam probala), preporucam, nije lose...
zlusch
I ja sam okolo išao po njihovim restoranima, ali nisam na jelovnicima nailazio na neku egzotičnu ponudu... možda je to rezervirano za malo bolja mjesta gdje se plaća rezervacija i ulazi na zadnji ulaz
JanisDa se malo pohvalim, imam kod kuce wok i sama svasta finog znam skuhat...
ops:">
Frost
JanisDa se malo pohvalim, imam kod kuce wok i sama svasta finog znam skuhat...
ops:">
Kad se možemo doći uvjeriti?![]()
zlusch
Ako živiš blizu Frankfurta, odnosno, Hahna... samo će ti jednog dana pozvoniti vesela ekipa po sistemu - mi došli na ručak!
zEE-kAYevo jucer sam bila tamo na veceri pa da prenesem svoje dojmove...
ambijent ok, usluga odlicna
mene je mucilo da li se isplati uzimat one menije i koliko ce to biti klope ili da sama kombiniram. sve u svemu meni je naravno jeftiniji jer neke stvari dobijes duplo za dvije osobe a kosta kao za jednu (osim glavnog jela).
znaci onaj najjeftiniji meni za 189 kn ukljucujuje 2 kiselo slatke juhe, 2x 2 proljetne rolice (koje su slicne cool piti u McDonaldsu samo su punjene povrcem i malo nekog mljevenog mesa) sa kiselo slatkim umakom --> odlicno i obavezno probat!!, zatim glavno jelo se dobije na jednom tanjuru 2 jela odvojena ogradom od kriski narandže -> zgodno i fino pogotovo ako jedna osoba voli taj kiselo slatki stih a drugo malo ljuce, i za desert se dobiju 2x po dva komada banane i dva komada jabuke przene u omotu kao za fritule (ili onaj mini dounuts ispred Emezette) sa preljevom od meda.
glavnog jela nam je od svakog naravno ostalo po pola pa su na mt ospakirali doma.
pice je relativno jeftino...sve ovo gore + 0,5 Karlovackog + 0,25 Sprite = 205 kn
Legal AlienJel ovo jos radi? ako da, imaju li dostavu?