HDSSB i reket
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,3,17,,156107.jl
Društvo, politika
Sharon
I još samo nešto: naravno da se pitam zašto su izbacili OSTV - pa nisu oni prvi objavili. Koliko se sjećam prvi je objavio Jutarnji?
anakondaSharon
I još samo nešto: naravno da se pitam zašto su izbacili OSTV - pa nisu oni prvi objavili. Koliko se sjećam prvi je objavio Jutarnji?
...Hedl je i došao ispred Jutarnjeg, o čemu pričaš?
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,3,18,,156309.jl
Osječanin
anakondaSharon
...Hedl je i došao ispred Jutarnjeg, o čemu pričaš?
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,3,18,,156309.jl
Prvi dan je izbačena OSTV, drugi dan Hedl i OSTV.
dibi
Evo samo da pozdravim sharon, jer i na temi oko povećanja plaća u gradskoj upravi si pokušala provući ovu temu, ali zaista ovo postaje prostor za predizborne kampanje! živio Hdz i Hsp!
Sharon
A sad šute ko zaliveni. Odjednom: tajac...
mija
Interesantno je kako Sharon nije osjećala potrebu komentirati temu smokinga. Tamo je totalni muk. Sve po redu i zakonu. Zna se čijem.
OsijekNepokoreniGrad
ali čitam vas kako se patite i trudite svim silama nekome nešto prikrpati.
OsijekNepokoreniGrad
Samo bih dodao da (iako ne podržavam izbacivanja sa konferencija) imam dojam da on nije izbačen kao novinar Jutarnjeg nego OSTV-a.
OsijekNepokoreniGrad
zašto više u programu Osječke televizije nećete imati priliku pogledati izvještaje s pressica HDSSB-a".
OsijekNepokoreniGrad
Evo za kraj poruka od mene, Bubalo - Vrdoljak - Lovoković su trojac koji dobiva izbore, i niti jedno podvaljivanje to nemože i neće promjeniti.
OsijekNepokoreniGrad
Osječani su specifično biračko tijelo. Kampanja ne donosi promjenu (možda 1-2 %).
Već sada gotovo svatko zna za koga će glasovati, a ako ne zna za koga će - zna za koga 100% neće.
Možda ova grupa građana (sedam veličanstvenih) Anto.Đ. - Danijel S. - Ivica V. - Tomislav.I. - Gordan.M. - Željko.B. i Mate.R. misli da su građani naivni, ali varaju se.
Lijep pozdrav.
Sharon
mija
Interesantno je kako Sharon nije osjećala potrebu komentirati temu smokinga. Tamo je totalni muk. Sve po redu i zakonu. Zna se čijem.
Pa,sad bih trebala reći: ugledajte se na Sharon (ona malo bira teme na koje će pisati), ali neću.
Baš je zabavno kad neki ovdje idu glavom kroz zid i ispadnu ridikuli! Misle da ih svagdje treba biti.
Sharon
Smijem ja biti tamo, ali ne želim. Rekla sam da biram topike. A tko vas tjera da budete tamo gdje ne želite?!
TataMataTolko ti dobro ide da se nemam potrebe oglašavati, samo perjaj....
Sharon
Feltovo iznenadno zastranjenje u totalitarizam (hapšenje novinara, ukidanje nekih medija…)!
W.M. Felt
No šalu na stranu
set96
Dok se ne pojave mladi, obrazovani, pošteni i stručni političari nema nam spasa.
W.M. Felt
Sharon
Feltovo iznenadno zastranjenje u totalitarizam (hapšenje novinara, ukidanje nekih medija…)!
W.M. Felt
No šalu na stranu
Velika većina pismenih ljudi shvatila bi odmah da je bila riječ o šali. No, za rijetke koji to ne bi odmah shvatili, to sam čak i izričito napisao. Forumašica kranje desne orijentacije Sharon to ipak, nakon svega, nije shvatila. I onda Kramarića optužuju kada birače Hsp-a nazove mutantima.
dibi
Ako ova dvojica dobiju naknadu od HDSSB po postu, mislim da ti Sharon dobijaš dvostruko od HSP,ali imam čak i neki osjećaj da si ti možda glasnogovornica HSP u ovoj predizbornoj kampanji.
pernabukano
set96
Dok se ne pojave mladi, obrazovani, pošteni i stručni političari nema nam spasa.
Slažem se...Baš zato dajem glas Bubalu, Vrdoljaku i Lovokovićki.
Sharon
dibi
Ako ova dvojica dobiju naknadu od HDSSB po postu, mislim da ti Sharon dobijaš dvostruko od HSP,ali imam čak i neki osjećaj da si ti možda glasnogovornica HSP u ovoj predizbornoj kampanji.
Uvijek sam predosjećala da ću se obogatiti...
I koliko je meni poznato, ja nisam ta. Ali ovdje se može svašta o sebi doznati.
SharonČuj, mlada, lijepa, pa zašto ne i bogata...
dibi
Sharon
Pa, nije da ne navijam, ali sam običan čovjek/žena. Možda se i učlanim, tko zna?! Ako odlučim - imam vezu s foruma: Tata Matu, pa ga pitam...
Hvala na savjetima, vjerojatno su iz vlastitog iskustva.
O Trojci sam iznijela svoje mišljenje na koje imam pravo. Nitko osim D.L. mi ne djeluje previše stručno. A o ostalim vrlinama... O tom - po tom. Teško je vjerovati da iz kuhinje B.G. može izaći nešto s dobrom namjerom, koliko god mamilo vaše mlade glasove... On je zato i "instaliran". Stara garda je kompromitirana preko svake mjere i kao takva nikad nije prolazila u gradu. Ali još uvijek vuče konce. A marionete plešu. Ovaj put u kostimima koji se sviđaju gradskoj publici. Simpa podvala starog vuka pod janjeće ruho...
[/quote kao prvo mislim da si već članica/an hsp.slažem se s konstatacijom da je tema naručena, zato što je nema na naslovnici, pa ju treba ovako preko foruma gurati.ćak je i jutarnji list odustao od te teme, pa bi trebala i ti. očigledno je da nije prošlo. drugo.tko je kriv što tvoj đapić nije toliko pametan poput glavaša, pa nije on"instalirao" mlade ljude pa da izmami naše mlade glasove. e jebiga kad on mora biti gradonačelnik. zar stvarno misliš da smo tolike budale da nas plašite s glavašem, ma vi nas maltretirate s njim treće.bolje vam je da se pitate u hsp-u na šta ste pali.dok ste imali tadića,ružu, cijenio sam vas u nekim stvarima.sada nula bodova.dokaz vaše veličine je tzv. mega koalicija. majketi jel ima još nekoga da niste pokupili.strašno četvrto.ova navodna tema više ne zaslužuje moju pozornost, pa se s nje i odjavljujem. p.s. pozdravi stranačkog tatumatu
Sharon
Pa, nije da ne navijam, ali sam običan čovjek/žena. Možda se i učlanim, tko zna?! Ako odlučim - imam vezu s foruma: Tata Matu, pa ga pitam...
Hvala na savjetima, vjerojatno su iz vlastitog iskustva.
O Trojci sam iznijela svoje mišljenje na koje imam pravo. Nitko osim D.L. mi ne djeluje previše stručno. A o ostalim vrlinama... O tom - po tom. Teško je vjerovati da iz kuhinje B.G. može izaći nešto s dobrom namjerom, koliko god mamilo vaše mlade glasove... On je zato i "instaliran". Stara garda je kompromitirana preko svake mjere i kao takva nikad nije prolazila u gradu. Ali još uvijek vuče konce. A marionete plešu. Ovaj put u kostimima koji se sviđaju gradskoj publici. Simpa podvala starog vuka pod janjeće ruho...
set96
ovdje se očito prepucavaju samo stranački opredjeljeni ljudi.
Istina je slijedeća: svejedno nam je pobijedi li HSP ili HDSSB.......pa oni su potpuno isti........ ionako je samo borba među njima oko toga tko će više sebi namaknuti i pokrasti.
pogledajte samo svaodnevne vijesti stranačkih televizija STV-a i OSTV-a......sve je isto , samo jedni blate druge

TataMata
dibi
![]()
studenac
Sharon..., doro ti je "dibi" napisao. A tko je po tvome "stručan"?! Samo nemoj da ovdje moram pisati o stručnosti tvojih "simpatizera". Jedino možda Matković ali... neželim više za sada o tome.
I dali netko zna zašto su obisani moji postovi ?
SharonSamo još da se ofarbaš u plavo i ko tvoj avatar
TataMata
dibi
![]()
Tata Mata, hvala na komplimentu...
mija
Nevjerojatni su ovi Hsp-ovci. Da se slučajno Papa pridružio spomenutom trojcu, i njemu bi garantiram našli neku manu.
Sharon
Pa stavi topik koji hoćeš i brani koga hoćeš. Nije zabranjeno.
Mene zanima politika uglavnom, ali to ne znači da mora i tebe. Ja te nisam zvala na forum, pa nemoj mene ni prozivati, ako već nemaš argumenata za raspravu. Ako ti je ovdje mučno pratiti teme na odgovarajući način, a ti odi dalje. Ne znam koji je smisao ovih raspravica s tobom, pa ću i završiti.
dibi
Sharon, budući da si ti big mama za otvaranje tema o HDSSB i njihovim ljudima (Naravno u negativnom smislu), u jutarnjem je ponovo gospodin Hedl napisao članak o gospodinaGlavašu i imovini,koja po njegovim izvorima prelazi i imovinu gospodina Đapića(što mislim da je nemoguće), pa predlažem da otvoriš novi topic o tome,da malo komentiramo, jedva čekam,
Sharon
dibi
Sharon, budući da si ti big mama za otvaranje tema o HDSSB i njihovim ljudima (Naravno u negativnom smislu), u jutarnjem je ponovo gospodin Hedl napisao članak o gospodinaGlavašu i imovini,koja po njegovim izvorima prelazi i imovinu gospodina Đapića(što mislim da je nemoguće), pa predlažem da otvoriš novi topic o tome,da malo komentiramo, jedva čekam,
Hvala što si me obavijestio. Evo, to je to:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,3,20,,156659.jl
dibi
Bravo ,Sharon, zaradila si dnevnicu danas u HSP-u!
tempus031Dragutin Hedl
Nažalost i to su novinari.
tempus031
Dotični je izgradio karijeru na liku i djelu Branimira Glavaša; moram napomenuti da se ne sjećam niti jednog članka koji je napisao a da mu on nije bio light motiv.
tempus031
Radio je u Feralu koji je bankrotirao jer ga nitko nije kupovao
tempus031
Zanimljivo kako mu nisu zapele za pero izjave jednog političara koji se hvali da će njegova kampanja biti najskuplja. Tko će njega financirati?
pernabukanoset96
Slažem se...Baš zato dajem glas Bubalu, Vrdoljaku i Lovokovićki.
baš me interesira čime su to zaslužili? previjat ću se od smijeha čekajući odgovor.
dibiBravo ,Sharon, zaradila si dnevnicu danas u HSP-u!
marijuanbaš me interesira rad gefufni u tvom mozgu. prosječan se čovjek ide zapitati odakle čovjeku koji se bavio isključivo političkim radom toliki novac. 3300x12x15=594000 eura. nekako ispada da ovih petnaest godina nije ni jeo ni pio niti plaćao račune već štedio za stambeno zbrinjavanje.
pernabukanoPernabukano, dobar si ti momak al nemoj molim te petljat s Glavom, vidim da si pravi Osječanin....ne treba ti to...to je prošlo svršeno vrijeme...kao da je tebi pravo što je ovaj nakrko nekretnina za sina ko u priči....a raju ko šljivi, i još organizira prikupljanje sredstava (pardon donacija) od firmi koje jedva skucaju za plaće radnicima...razmisli malo...
TataMataTolko ti dobro ide da se nemam potrebe oglašavati, samo perjaj....
TataMata dobar projekt u vezi bežičnog Interneta, ali drži se toga... Šta ti treba da se povezuješ s Đapićem. Ajde da je Matković u pitanju to bi bila druga priča, ali ovako nema smisla. Vidi se da iskreno želiš dobro ovom gradu, ali to jednostavno ne ide u paketu sa Đapićem..
Leteci mungos
onda jednog dana sacica ljudi odluci promijeniti zardjale kotacice i dokinuti takvu drzavu ili sustav.
Prvotno ih se naziva disidentima, rusiteljima poretka, ali kad kriticna masa u dovoljnoj mjeri pocne pasti travu - onda sve bukne i isti postaju herojima.
Prvi metak u tom procesu je vec ispaljen, u Petrinjskoj.
W.M. FeltMalo si pao u bed aaa, jbg nedjelja, sunce, šetnja, kavica, nemoj mi bit pesimist....svatko je kovač vlastite sreće, osmijeh ne košta ništa....svi mi možemo učiniti puno samo ako želimo....Osijek to zaslužuje....šanson la mur se vrti, ja tučem šnicle za nedjeljni ručak...idila...
Leteci mungos
onda jednog dana sacica ljudi odluci promijeniti zardjale kotacice i dokinuti takvu drzavu ili sustav.
Prvotno ih se naziva disidentima, rusiteljima poretka, ali kad kriticna masa u dovoljnoj mjeri pocne pasti travu - onda sve bukne i isti postaju herojima.
Prvi metak u tom procesu je vec ispaljen, u Petrinjskoj.
Volio bih da na ovo mogu napisati bilo što drugo osim da se radi o nestvarnim iluzijama. Više neće biti kritične mase. Masovni bunt je prošlost. Za to se pobrinula demokracija. Masovnost, preduvjet za uspjeh, danas se može osigurati jedino na kriminalnim proslavama upitnih sportskih uspjeha, ili ako se nešto besplatno dijeli. Masa je kupljena, ili preglupa za reakciju. Disidenti se u zemljama kojima se približavamo svode na stotinjak djece bogatih roditelja, koji su se našli pogođenima ratom u nekoj dalekoj zemlji - ti će pola sata poslije uživati u blagodatima tog rata, niti ne shvaćajući (nešto poput 505.000 branitelja u Hrvatskoj.)
W.M. FeltNapadate Sharon govoreći joj da je krajnja desnica, a prije ste govorili kako je HSP, sve samo ne desnica
Sharon
W.M. Felt
No šalu na stranu
Velika većina pismenih ljudi shvatila bi odmah da je bila riječ o šali. No, za rijetke koji to ne bi odmah shvatili, to sam čak i izričito napisao. Forumašica kranje desne orijentacije Sharon to ipak, nakon svega, nije shvatila. I onda Kramarića optužuju kada birače Hsp-a nazove mutantima.
marijuan
dibiBravo ,Sharon, zaradila si dnevnicu danas u HSP-u!
baš me interesira rad gefufni u tvom mozgu. prosječan se čovjek ide zapitati odakle čovjeku koji se bavio isključivo političkim radom toliki novac. 3300x12x15=594000 eura. nekako ispada da ovih petnaest godina nije ni jeo ni pio niti plaćao račune već štedio za stambeno zbrinjavanje.
KillaBEEZ
STV je oduvijek za Glavaša, a sada kada HSP ima naklonjen medij, to nije u redu?! Šta se sada ljutite ?![]()
U svakom slučaju Osječka konkretnije i nepristranije odradi svoj posao.
Sharon
Ne ja, ti si zaslužio dnevnicu za ovo... Da me nisi obavijestio na vrijeme, ja još ne bih znala za članak. Prema tome, hvala. Samo tako nastavi! Osim toga, vidiš da ne čitam samo ja : netko je već stavio novi topic...
dibi
Bravo ,Sharon, zaradila si dnevnicu danas u HSP-u!
dibiKao prvo, citirao si me a da niti vidio prošlost mog komuniciranja sa Sharon, što je glupo, jer ako hoćeš nekog popljuvati kao što si ti mene, onda barem pripremi u cijelosti.Sada si ispao bezvezan
dibi
Drugo, moj mozak funkcionira jako dobro, što se govori o kupovini nekretnina reći ću samo nekoliko prijašnjih sumljivih radnji u Osijeku: Zecu , o D.S.consutingu, o dvorani, o smokingu. Stoga ko bude pravna država kao pravna država koja je istraživala sve prethodne sumljive radnje , opet neće ništa naći ni kod Glavaša, ili će ipak naći jer on nije u koaliciji sa HDZ-om!
marijuan
dibiKao prvo, citirao si me a da niti vidio prošlost mog komuniciranja sa Sharon, što je glupo, jer ako hoćeš nekog popljuvati kao što si ti mene, onda barem pripremi u cijelosti.Sada si ispao bezvezan
zapravo, dobro sam popratio tvoju komunikaciju sa Sharon u kojoj si ti izgubio. ja sam došao na kraju kada si povukao glupost u nedostatku argumenata.
dibi
Drugo, moj mozak funkcionira jako dobro, što se govori o kupovini nekretnina reći ću samo nekoliko prijašnjih sumljivih radnji u Osijeku: Zecu , o D.S.consutingu, o dvorani, o smokingu. Stoga ko bude pravna država kao pravna država koja je istraživala sve prethodne sumljive radnje , opet neće ništa naći ni kod Glavaša, ili će ipak naći jer on nije u koaliciji sa HDZ-om!
gledaj, Mungos je dao lijep odgovor. sustav ne postoji za osobe koje kroje političku scenu. ti sada jednostrano navodiš primjere o Đapulinim sumnjivim radnjama, a svjesno i savjesno zaboravljaš sve Glavine sumnjive radnje. da je sustav radio u skladu sa zakonom najvjerojatnije se ne bi dogodile ni Đapuline budalaštine. ovakav način uvjetovanja rada pravnog sustava samo govori o podaničkom mentalitetu. tvojem.
dibi
Napad na mene nije način da dobijete izbore, mada iz ovog tvog posta ja ispadam podanik i osoba koja priča gluposti!
Sharon
dibi
Napad na mene nije način da dobijete izbore, mada iz ovog tvog posta ja ispadam podanik i osoba koja priča gluposti!
1. nema veze s dobijanjem izbora, nemoj si umišljati
2. tko prizna - pola mu se oprašta
dibiDaj mi argumente pa ćemo razgovarati.
dibi
Napad na mene nije način da dobijete izbore,
dibi
mada iz ovog tvog posta ja ispadam podanik i osoba koja priča gluposti!
dibi
Zahvaljujem se na krasnim komplimentima. Još ću ispa<sti na kraju osoba koja je na drogama i bolesna u glavu, kako si uzeo zamah.
dibi
Ja nisam jednostrano navodio Đapićeve sumljive radnje, samo sam dao protutežu ovoj priči o Glavašu.
dibi
Ako ćeš me napadati, možemo se raspravljati, ali mi daj argumenete pa ćemo pričati. Ovako sori, nisi mi zanimljiv za daljnju komunikaciju.Stoga pljuj, pljuj, pljuj...