Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Đapić spreman za vrpce, Bubalo rezanja zabranio

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Callistemon
Ukupno postova: 572
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.02.2009. 13:12 
Naslov:  Re: Đapić spreman za vrpce, Bubalo rezanja zabranio
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

'pozvao državu i jedinice lokalne samouprave da smanje parafiskalne namete gospodarstvenicima, poput davanja za komunalne doprinose.'

jel to znaci da ce Zupanija smanjiti dozivljaj i da ce Arvi graditi tvornicu? Koliko cujem na sada je potez na njima? Zna li netko da li je to tocno?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 18.02.2009. 13:46 
Naslov:  

Callistemon je napisao/la :
'pozvao državu i jedinice lokalne samouprave da smanje parafiskalne namete gospodarstvenicima, poput davanja za komunalne doprinose.'

jel to znaci da ce Zupanija smanjiti dozivljaj i da ce Arvi graditi tvornicu? Koliko cujem na sada je potez na njima? Zna li netko da li je to tocno?

Komunalni doprinos se uplaćuje u gradski proračun, a grad nipošto nije pristao na smanjenje.

lukko
Ukupno postova: 127
Post Postano: 18.02.2009. 17:59 
Naslov:  

pernabukano je napisao/la:

Komunalni doprinos se uplaćuje u gradski proračun, a grad nipošto nije pristao na smanjenje.
pernabukano je napisao/la:

Znas kako se kaze... lako tudjim k.. po gloginjama mlatit

mvarga

Ukupno postova: 731
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.02.2009. 1:32 
Naslov:  

Apsolutno sam za slobode. Pa ako netko želi petnaest nikova da bi komentirao jednu vijest (kao što u ovom topicu odjednom toliki novi forumaši koji hvale čas jednu, čas drugu, meni mrske opcije) to nešto govori:

Meni govori slijedeće:

1. Zagovornici su informatički nepismeni pa onda onaj jedan polu-pismeni jadničak mora otvarati silne nickove da bi branio svoju, a napadao drugu opciju.

2. Strah je toliko velik da se ljudi skrivaju iz 15 nickova, e da bi konačno nešto mogli slobodno reći ili napisati.

3. Pripadnika opcije je premalo. Toliko ih je malo da im jedan treba voditi 15 nickova kako bi se stekao osjećaj snage i brojnosti vlastite opcije

4. Svatko tko napiše post boji se admina da ga ne isključi crvenim kartonom pa se odmah osigura s više nickova

Svatko može sam zaključiti gdje je istina. A što se tiče zagovaranja dobrih projekata, i ovdje i na svakom drugom topicu to brzo postane razračun.

Dajte malo pišite o poduhvatima svojih vođa, ne napadajte samo druge. Pogotovo mi na živce ideš ti, Anonymous!

mimin
Ukupno postova: 44
Post Postano: 21.02.2009. 15:45 
Naslov:  

Ne znam mvarga ,zašto ti idem na živce.meni idu na živce pusti forumaši koju su kao neutralni.pljuju po đapiću,po bubalu,al gle za vraga ne pljuju po borzanici, po vrdoljaku, po iviću il već ne znam koga iz hdz-a.šta se bojite reči za koga navijate pa vaši su kandidati najbolji, bez iti jedne mrlje u svojoj političkoj karijeri.ja sam ako si me čitao za BUBALA i nije me sram to reći, a za tebe baš nisam siguran da ćeš reći svoga .s toga kad se budeš izjasnio ti i takvi "neutralci"upustite se u raspravu .do tada kada budeš vidio moj post molim te da me preskočiš, ja tebe sigurno hoću.

Skoči u forum: