Forumaš/forumašica mjeseca
Mislila sam da to bude bez ankete, jer nije sve u brojevima, nego čisto ono da se vidi kakvo mišljenje sami forumaši imaju o pojedinim forumašima koji se ističu na forumu.
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
hyppolitaEo recimo meni je Monstrum ok, nekak mislim da nasmijava ljude na forumu....
MonstrumhyppolitaEo recimo meni je Monstrum ok, nekak mislim da nasmijava ljude na forumu....
hehe moro sam se diskonektirat da vidim jel YOU fora![]()
eto hvala na nominaciji

kyxhyppolita voli monstruma nja nja
kad se budu vjencali dobit ce dar nj nja
">kyxhyppolita voli monstruma nja nja
kad se budu vjencali dobit ce dar nj nja

DonQuijote
meni su super leon i nandino!![]()

MissTake
meni je super letećimungos(sa svojim uvijek britkim komentarima), a ni DonQuijote nije loš sa dosjetkama ... tako da je Leteći No.1 .... a ti DonQuijote 1. pratilja, ovaj pratitelj
![]()
_Jimmy_
DonQuijote
vidim da ti samo noge vire
DonQuijote
MissTake
meni je super letećimungos(sa svojim uvijek britkim komentarima), a ni DonQuijote nije loš sa dosjetkama ... tako da je Leteći No.1 .... a ti DonQuijote 1. pratilja, ovaj pratitelj
![]()
bolje miss simpatičnosti ili fotogeničnosti... ovaj, mister... jel...ops:">
_Jimmy_
DonQuijote
vidim da ti samo noge vire
iiiiii, nema više ni nogu!![]()
DonQuijoteMissTake
![]()
bolje miss simpatičnosti ili fotogeničnosti... ovaj, mister... jel...ops:">
DonQuijote

MissTake
Dylanmagy je najbolja
meni je samo žao što aethur više nije u konkurenciji jer bih njemu dala sve svoje glasove
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DylanMissTake
Dylanmagy je najbolja
meni je samo žao što aethur više nije u konkurenciji jer bih njemu dala sve svoje glasove
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko je to?

tonya
Ja! Ja!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

tonyatonya
Ja! Ja!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Circa
tonyatonya
Ja! Ja!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

NabiruPa evo i sama autorica ove teme zaslužuje neki komentar. Svugdje "zabija nos", tj sudjeluje u raspravama iz raznih područja, odnosno tema, ovog foruma. Aktivna u razmišljanu i pisanju onog što trenutno misli o tome. Thumbs up!

Frostma registrirani korisnik odnosi prvo mjesto bez sumnje
echoes
šta je ovo? you fora,a?

k:">Frost
ma registrirani korisnik odnosi prvo mjesto bez sumnje![]()

DonQuijote
btw, osim ove mjesečne, hoće li biti i analna, ovaj, anualna dodjela nagrada?
ima još trećina mjeseca pred nama, ali zasad mi vodi ivica mali, bio je dosta aktivan ovaj mjesec, više me je puta iskreno nasmijao, a i simpatičan mi je.
anakonda
...ja nominiram @gaapa, jer jednostavno obožavam njegove komentare.....kratke, jasne i britke....jedini je bed što se baš i ne javlja tako često.....
...osim njega, još su na popisu i Leteći mungos i Zlucsh......
">

Frost
neki od vas baš i ne kuže kako i zašto se koristi znak @, jel da? (osim u e-mail adresama)
anakonda
...ja nominiram ....
...osim njega ... Zlucsh......
justicemislim da je ovaj mjesec samo jedna osoba zaslužna da preuzme ovu laskavu titulu,naša jedina i neponovljiva forumašica Magy,
ona ima prave informacije o svemu,bilo da se radi o politici,gospodarstvu ili nećem trećem...
justicemislim da je ovaj mjesec samo jedna osoba zaslužna da preuzme ovu laskavu titulu,naša jedina i neponovljiva forumašica Magy,
ona ima prave informacije o svemu,bilo da se radi o politici,gospodarstvu ili nećem trećem...
justiceto @tyleru majstore,thanks,
još jedan glas za mene,baš sam sad happy...
znaš šta je najžalosnije od svega,što @magy ima svoje mišljenje a ti nažalost nemaš pa sam quotiraš nečije postove i uvrh glave napišeš po jednu besmislenu rečenicu,
hoćeš imati šta pametno sad napisati il ćeš čekati da @ivica il netko nešt napiše pa ćeš ti napisati "potpisujem to" il tak nešto,ajmo sad napregni mozak do granica i piši,he he...
anakonda
...tamne strane nema na forumu već mjesecima....otkako su otišli i danica i gazda777 i tak još neki meni dragi stari forumashi....
">1step2far
Znam koga volim najviše: Monstruma, Insomniu, Macu, Heart3, Frosta i nikad zaboravljene: DanicuV i Tamnu stranu.
Svi su oni najbolji forumaši.
I mali ivica, legenda.
Frost
I mi tebe volimo!![]()
Frost1step2far
Znam koga volim najviše: Monstruma, Insomniu, Macu, Heart3, Frosta i nikad zaboravljene: DanicuV i Tamnu stranu.
I mali ivica, legenda.
I mi tebe volimo!
MissTake
Frost1step2far
I mali ivica, legenda.
I mi tebe volimo!
^^5
ja nominiram sebe![]()
ruanamoj glas definitivno ide adebisiju jug 2, ja neznam za vecu legendu
adebisi-jug2
ruanamoj glas definitivno ide adebisiju jug 2, ja neznam za vecu legendu
zašt? pa šta sam ja Bogu skrivio...moram ostat anonimininominiran
hyppolita
Ovo je tema gdje bi forumaši krajem mjeseca upisali koji je forumaš ili forumašica po njima u dotičnom mjesecu mnogo doprinio forumu, postao kvalitetne postove i uveseljavao ostale članove.
Mislila sam da to bude bez ankete, jer nije sve u brojevima, nego čisto ono da se vidi kakvo mišljenje sami forumaši imaju o pojedinim forumašima koji se ističu na forumu.
Stella1989
hyppolita
Ovo je tema gdje bi forumaši krajem mjeseca upisali koji je forumaš ili forumašica po njima u dotičnom mjesecu mnogo doprinio forumu, postao kvalitetne postove i uveseljavao ostale članove.
Tema pala u zaborav...šmrc!![]()

nake_rado
Koji očajni pokušaj![]()
Mladjo
stela jel to tvoja mačka na avataru?
Stella1989ne. nije cool. iritantno je. jako. bilo bi mi jasno to hello tity da imaš dvije godine. s tri ti to već treba ići na živceMladjo
stela jel to tvoja mačka na avataru?
Nije, al je baš cool, jel da?Da mi je samo naći takav Hello Kitty kostim za svog crnog mačka...kako bi mu dobro stajao.
Mladjo
ne. nije cool. iritantno je. jako. bilo bi mi jasno to hello tity da imaš dvije godine. s tri ti to već treba ići na živce
Stella1989taj masni debil je umjetnik i jako zabavlja normalne ljude koji imaju bar malo smisla za humor. ti imaš nekog debila/debilušu koji je svoju mačku obukao u odijelo druge mačke koja uveseljava populaciju 0 - 2 godine.Mladjo
ne. nije cool. iritantno je. jako. bilo bi mi jasno to hello tity da imaš dvije godine. s tri ti to već treba ići na živce
Meni je fora, a kome se ne sviđa...što mu ja mogu...
Btw, ni meni tvoj gadni avatar nije baš po ukusu, pa ne kakim zbog toga. Ak' želiš imat' sliku nekog masnog ružnog debila, slobodno...I don't care...
exHOP3on
![]()