liberta
Sta godine bitne vecina cura gleda debljinu novcanika i velicinu.......kolekcije kreditnih kartica, a sta ja mogu iskoristen sam jako.
milo, ŽENE gledaju u neš drugo
koga je briga za novčanik, imam svoj
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
liberta
Sta godine bitne vecina cura gleda debljinu novcanika i velicinu.......kolekcije kreditnih kartica, a sta ja mogu iskoristen sam jako.
deer_hunter
milo, ŽENE gledaju u neš drugo![]()
koga je briga za novčanik, imam svoj![]()
legica_osliberta
Ja i svi moji frendovi joj dali 19, 20. Visoka, crna kosa, dobra pluca, cvrsta......da neidem dalje, ali kad nas je stari skonto skoro sud izbjego mala je imala 15.
Ne razumijem što se dešava sa ovim novijim generacijama tinejđerki.
Sve su razvijene kao dvadesetpetogodišnjakinje.lijepe,zgodne,visoke....
Kad ih vidim sa svojim prijateljima istog godišta ti dečkići izgledaju kao djeca pokraj njih....moja susjeda ima 16 godina,mala je bomba,da ju ne znam dala bi joj 25 godina..dok njen brat od 24godine izgleda kao balonja od 17?!!!
liberta
kolekcije kreditnih kartica, a sta ja mogu iskoristen sam jako.
Iskoristi i ti njih....
Jedino što će mi biti čudno zauvijek je to što jedna lijepa mlada zgodna cura od 15 godina ima raditi sa čovjekom od 50 godina??a on nije bogataš............sve više u gradu srećem mladih cura sa tim matorim konjima..odvratno....ajd navikla sam kad je čovjek bogat pa joj kupuje ovo ono bla bla a ak nema para koji ćeš K s njime onda..ne voliš ga,nema šanse....nemoguće da je dobar u krevetu,bolji od nekog dvadesetogodišnjaka...jest više iskustva ali smežurani K bljak....
Najljepša je razlika oko 2,3godine.... recimo ja 22 on 25...sasvim solidno....
libertadeer_hunter
milo, ŽENE gledaju u neš drugo![]()
koga je briga za novčanik, imam svoj![]()
e ti mozda mislis tako al u petak navecer sam imao drugcije iskustvo. Dok sam sjedio u saint patricsu oko 10 sati pukla me ideja da kazem damama da nemam vise kesa sa sobom. Jbg.....vratio sam se sam kuc.....smjc....
Zenska 21 godinu...
MacaPapucharica
to ti je ŽENA htjela reći... (naglasak na ŽENE)
ŽENA koja ima svoj novčanik, neće gledati u tvoj...
A, kako ti to kažeš "ženska od 21 godinu"...hm, rijetko koja ima svoj novčanik![]()
deer_hunter
nešto mi je sinulo
oduvijek sam imala svoj novčanik, pa valjda zato me niko ne bari, odnosno ne plaća mi cuge![]()
libertapa hvala bogu da je sve spalo na cascenje. Zene zele vidit jer muskarac ima para da je moze financirat, a muskarci je samo zele napit i iskoristit. To mnoge ne vide.
I fala bogu da cu zenskoj platit cugu, sto bih trebo pustit ju da umre od zedi.
MalaPapucharica i Deer_Hunter..... vjerujte mi ja bih volio da me neka zena pocasti, ali to se nije desilo jako dugo.
Da i vecina zena koje ja znam rade, ali trose pare na gluposti npr. sminku po 200 kn ili haljine po 1000 , a ista takva na koridoru dode 150.
Zivimo u materijalnom svijetu, a ja volim nosit poderane rifle.
libertaNije problem što živimo u materijalnom svijetu nego je problem prije svega što su današnje žene licemjerne,s jedne strane one su kao emancipirane što bi trebalo značiti da ne ovise o muškarcima a s druge strane potencjalni partner mora biti situiran stambeno, mora imati dobar posao,mora ih častiti itd. a vrhunac toga što one moraju napraviti je reći da i potruditi se oko svog izgleda.I onda imaju drskosti govoriti kako su one jadne potlačene i kako nepostoji jednakost,pa naravno da nepostoji jednakost kada ste vi u nemjerljivo boljoj poziciji i prije bi crkle nego popustile.
pa hvala bogu da je sve spalo na cascenje. Zene zele vidit jer muskarac ima para da je moze financirat, a muskarci je samo zele napit i iskoristit. To mnoge ne vide.
MalaPapucharica i Deer_Hunter..... vjerujte mi ja bih volio da me neka zena pocasti, ali to se nije desilo jako dugo.
Da i vecina zena koje ja znam rade, ali trose pare na gluposti npr. sminku po 200 kn ili haljine po 1000 , a ista takva na koridoru dode 150.
fairy
...pa cekaj samo malo..sto bi ona trebala? Kupovati si odjecu, kozmetiku i onda jos i placati muskarcima cuge?
libertafairy
...pa cekaj samo malo..sto bi ona trebala? Kupovati si odjecu, kozmetiku i onda jos i placati muskarcima cuge?
a da se malo vise koncentrirate da budete neovisne i zanimljive nego nasminkane barbike.
99% zena danas su klonovi....kao da izlazite iz tvornice. Oskudna odjeca, 100 kila pudera, opterecene frizurom i totalno nesposobne vodit intelektualnu raspravu. Pitas zensku sto misli o izjavi Iranskon naftasa da ce nafta porasto do 500 $ po barelu reakcija vecina vas je: "Hi hi, pogle moj novi lak za nokte......!"
libertaA jesi i ti smiješan,stvarno previše želiš i očekuješ.Reci ti meni a zašto bi se one više trudile ako nemoraju,ako im je sve servirano?
fairy
a da se malo vise koncentrirate da budete neovisne i zanimljive nego nasminkane barbike.
99% zena danas su klonovi....kao da izlazite iz tvornice. Oskudna odjeca, 100 kila pudera, opterecene frizurom i totalno nesposobne vodit intelektualnu raspravu. Pitas zensku sto misli o izjavi Iranskog naftasa da ce nafta porasti do 500 $ po barelu reakcija vecina vas je: "Hi hi, pogle moj novi lak za nokte......!"
libertapa hvala bogu da je sve spalo na cascenje. Zene zele vidit jer muskarac ima para da je moze financirat, a muskarci je samo zele napit i iskoristit. To mnoge ne vide.
MacaPapucharica
tek sam sad ovo vidjela...dakle, ovako...
1.Ne zanima me ima li netko para, dapače, ako ih ima više, to će mu kod mene prije biti minus nego plus (moje predrasude). Meni dečko/muškarac/čovjek pored mene ne treba zato da bi me financirao.Nego za neke sasvim druge stvari, koje, zamisli, čak nužno ni ne uključuju seksualne aktivnosti.A sad, hoćemo li nas dvoje imati dovoljno za financiranje obitelji, to je već sasvim druga priča, koja dolazi puuuno kasnije od prvobitnog barenja...
2."...muškarac je samo želi napit i iskoristit.To mnoge ne vide."
Hajde definiraj "iskoristiti".
Ako me netko prisili da napravim nešto što ne želim, to je silovanje.Ako me napije/omami/nadrogira toliko da ne znam što radim, riječ je o bludnim radnjama za koje ne znam pravnički naziv, ali ga opet mogu tužiti. Ali ako ja to isto želim,odnosno dragovoljno pristanem na odnos, kako me onda iskoristio???
ili si i ti jedan od onih koji misle kako žene zapravo ne vole seks?
seks je potreba kao i hrana, piće, odjeća, zrak...svi je imamo...manje više...jedino što od gladi, žeđi, hladnoće, nedostatka kisika možemo umrijeti, a od nedostatka seksa ne.Većina barem![]()
3.Lijepo je ako ćeš djevojci platiti piće, ali plaćanje pića ne smije biti jedini način "barenja", "prilaženja" ili kako god hoćeš to nazvati.Iskreno, ja najviše volim da svatko sam plati svoje piće, to mi je najpoštenije.Ali, nemaš beda, kad se nađemo vani, platim ti ja piće, nisam škrtica![]()
4.Jel ja svoju plaću trošim na šminku ili haljine nije tvoj problem, kao što ni moj nije jel ti svoju trošiš na cugu i playstation ili najnoviji model nekog komada audio-tehnike, auto ili sl.
Drugim riječima, sve to nije, ili ne bi trebalo biti bitno kada se dvoje prvi puta vide i jedno (nebitno koje) odluči prići drugome...To može postati bitno tek ukoliko se od tog "barenja" zaista nešto i razvije. A kao što ni ja ne bih htjela biti sa osobom koja mi nije ravna, tako vjerujem da ni ti ne bi to htio. Parametri po kojima određujemo tko nam odgovara svima su nam različiti.
i za kraj:
"pa hvala bogu da je sve spalo na cascenje"
na ovu tvoju konstataciju, čija bit je, nažalost, poprilično točna, ja ipak ne mogu reći "hvala Bogu"...
naivna sam pa još uvijek vjerujem u neke stvari veće od materijalnog...call me stupid...mea culpa![]()
liberta
liberta
Socijalna deformacija i moralna dekadencija drustva je stvoril neke trendove u drustvu koji jesu odvratni. Materijalno se sve vise gleda. Ja sam covjek koji nosi poderane rifle u slobodno vrijeme koje imam jos od srednje skole, ali subota navecer. Jbg. kazu napit i silovat. Mom prijatelju...on je vlasnik jednog manjeg kafica se upucavala jako zgodna cura od 22 godine. On nju nije fermo neka 2 mjeseca i onda je jedne noci ON malo popio i otisli su zajedno. Nakon par dana ga je policija uhitila pod tuzbom silovanja. Zenska ga je tuzila. Prijatelj mi je osloboden tuzbi kad su jos 2 vlasnika kafica dosli svjedocit. Mala iznuduje novac tako da uhvati vlasnika kafica picerije itd. pojebe se s njim i onda ga tuzi za silovanje.
To je sto se tice iskoristavanja svi su nemilosrdni po tom pitanju.
Da zene ne vole seks..... iskreno zacudim se kad nadem zensku osobu pa cak i na nekom znj forumu s kojom se mogu prepucavat. 90% zena danas stoje sastrane smjeskaju se i PRAVE se glupe je to kao nas muskarce bi trebalo napaljivat. Isto tako su hladne. Ne moram spomenit rastuci broj maloljetne trudnoce i rast razvoda u zapadnom svijetu. Uzrok tome je kak sam naveo socijalna deformacija i moralna dekadencija. Ljubav umire. Nekoc je bilo recimo normalno da je zena vjerna a muskarac sara. Danas oboje saraju, tj. zajedno zive, a jebu se s cijelim susjedstvom.
Ja placam iskreno sad jer sam preponosan (idiot) da me zena casti. Jbg. sovinist sam ubi me.
Sad sto se tice sminke.....ja vise volim prirodnu curu koja ne stavlja oklop od 20 cm pudera. Sminka i skupa odjeca meni predstavljaju nesigurnost, komplekse.
Sad ko se uvrijedi uvrijedi mene boli.
Reko sam da barim cure, ali nisam ni s jednom. Zasto? Jer jos nisam upozno curu koja bi ispunila moje potrebe, sad ne mislim seksualne to sve cure ispunjavaju neke manje neke vise, mislim na drustvene i intelektualne. Znam samo cetri cure i sve su zauzete (jbg) s kojima mogu na kavi raspravljat o trenutacnom stanju u Griziji, porastu cijene nafte ili bilo kojoj drugoj temi danas, a da ne dobijem retardirani smjesak ili jos defektniji citat iz 24 sata.
kopiles ovim si sve rekaoNe, mora biti lijepa, sve sponze koje sam imao prilike sresti i vidjeti su lijepe ja iznimku nisam vidio,zapravo jedina iznimka od tzv javnih ličnosti koja mi pada na pamet je Nikolina Pišek,ali onda opet ona se još nije udala pa ćemo vidjeti.
fairylibertapa hvala bogu da je sve spalo na cascenje. Zene zele vidit jer muskarac ima para da je moze financirat, a muskarci je samo zele napit i iskoristit. To mnoge ne vide.
kopileZašto bi ti likovi bili jadni oni su samo pragmatični jer znaju da je skoro pa nemoguće naći djevojku koja na nešto liči a da nije sponza i da nema dečka,oni su svijesni da bi to bilo jedno veliko gubljenje vremena i živaca kojih oni nemaju.
daddylonglegsfairylibertapa hvala bogu da je sve spalo na cascenje. Zene zele vidit jer muskarac ima para da je moze financirat, a muskarci je samo zele napit i iskoristit. To mnoge ne vide.
...pa cekaj samo malo... sta bi tipovi trebali? Kuoovati si odjecu, tenkirat auto, financirat zivot, curama kupovat odjecu i usranu kozmetiku i jos ih castit?
daddylonglegsfairylibertapa hvala bogu da je sve spalo na cascenje. Zene zele vidit jer muskarac ima para da je moze financirat, a muskarci je samo zele napit i iskoristit. To mnoge ne vide.
...pa cekaj samo malo... sta bi tipovi trebali? Kuoovati si odjecu, tenkirat auto, financirat zivot, curama kupovat odjecu i usranu kozmetiku i jos ih castit?
fairyNajfascinantnije od svega je kada djevojke sa takvim stavom još imaju drskosti reći kako su one emancipirane i kada počnu srati o tome kako su žene u današnjem društvu jadne ugrožene i obespravljene od strane muškaraca.
Pa da,,,i bolje ti da to što prije prihvatiš. Bit će ti lakše u životu.
kopilefairyNajfascinantnije od svega je kada djevojke sa takvim stavom još imaju drskosti reći kako su one emancipirane i kada počnu srati o tome kako su žene u današnjem društvu jadne ugrožene i obespravljene od strane muškaraca.
fairyGranice gdje to počinje je vrlo jednostavno odrediti.Sve počinje onog trenutka kada počneš imati ekonomske kriterije pri izboru partnera,što su tebi ti kriteriji bitniji i viši to si više sponza.
kopilefairyNajfascinantnije od svega je kada djevojke sa takvim stavom još imaju drskosti reći kako su one emancipirane i kada počnu srati o tome kako su žene u današnjem društvu jadne ugrožene i obespravljene od strane muškaraca.
? Pa gdje si ti pročitao da sam ja emancipirana?... nisam jadna ...ja sam super i mene muškarci obožavaju (i ja njih) i uopće se ne osjećam ugroženo pored ikoga...
...ma ne želim uopće pričati o sponzorstvu dok se ne povuku jasne granice gdje to počinje,,, A DO TADA MOLIM SVE MUŠKARCE KOJIMA SAM SINOĆ PLATILA CUGU DA SE NACRTAJU U MOM KREVETU JER EVO GOSN KOPILE TVRDI DA STE VI SADA SPONZE
kopileAko je tvoj komentar ironija uopće nije smiješan,a ako nije onda je još manje smiješan.
fairyE sad samo žali što meni nisi platila!A DO TADA MOLIM SVE MUŠKARCE KOJIMA SAM SINOĆ PLATILA CUGU DA SE NACRTAJU U MOM KREVETU JER EVO GOSN KOPILE TVRDI DA STE VI SADA SPONZE
liberta
Elena_OsPrije nešto manje od 3 godine bila sam u vezi s dečkom koji je živio u 60ak kvadrata sa šestero ukućana, koji nije imao auto ( ne samo on, već niti njegovi roditelji), koji je bio u "poderanim hlačama".. u jednom razgovoru dok smo šetali gradom, stao je i pitao me zašto sam s njim kada on nema rješeno ni stambeno pitanje, niti ima auto, niti ima para (iako radi)...ne moram dalje, dovoljno je reći da sam sve to znala prije nego što sam prohodala s njim !
kopilemora biti lijepa, sve sponze koje sam imao prilike sresti i vidjeti su lijepe ja iznimku nisam vidio
Elena_OsMožda je malo nepristojno pitati te slijedeće, ali eto...Prije nešto manje od 3 godine bila sam u vezi s dečkom koji je živio u 60ak kvadrata sa šestero ukućana, koji nije imao auto ( ne samo on, već niti njegovi roditelji), koji je bio u "poderanim hlačama".. u jednom razgovoru dok smo šetali gradom, stao je i pitao me zašto sam s njim kada on nema rješeno ni stambeno pitanje, niti ima auto, niti ima para (iako radi)...ne moram dalje, dovoljno je reći da sam sve to znala prije nego što sam prohodala s njim !
lavicAjde sad ti meni objasni po kojoj bi to logici muškarac koji ima novaca i bira djevojku prije izabrao ružniju djevojku od neke lijepe(a da je sve ostalo tu negdje,mislim na šarm,pamet itd),kada znamo da je ogromnoj većini muškaraca izgled apsolutno na prvom mjestu kriterija pri izboru djevojke tj izgled je condicio sine qua non.I onda dolazimo do vrlo jednostavnog zaključka da ružne i ružnjikave djevojke jednostavno nemogu biti sponze,mislim mogu one pokušavati,što mnoge danas i rade ali to je tragikomično.
kopilemora biti lijepa, sve sponze koje sam imao prilike sresti i vidjeti su lijepe ja iznimku nisam vidio
netocno... nemora biti lijepa... uostalom sta to lijepa znaci? to je subjektivna stvar... sto je meni lijepo tebi je ruzno... no te koje nespadaju u "lijepe" isto mogu biti sponzoruse... i te kako takvih ima i najvise... na njih se lijepe oni koji bi nesto "opalili" a posto neku normalnu curu nemogu tako lako dobiti, prelaze na bilo sta...
">
">kopilelavicAjde sad ti meni objasni po kojoj bi to logici muškarac koji ima novaca i bira djevojku prije izabrao ružniju djevojku od neke lijepe(a da je sve ostalo tu negdje,mislim na šarm,pamet itd),kada znamo da je ogromnoj većini muškaraca izgled apsolutno na prvom mjestu kriterija pri izboru djevojke tj izgled je condicio sine qua non.I onda dolazimo do vrlo jednostavnog zaključka da ružne i ružnjikave djevojke jednostavno nemogu biti sponze,mislim mogu one pokušavati,što mnoge danas i rade ali to je tragikomično.
netocno... nemora biti lijepa... uostalom sta to lijepa znaci? to je subjektivna stvar... sto je meni lijepo tebi je ruzno... no te koje nespadaju u "lijepe" isto mogu biti sponzoruse... i te kako takvih ima i najvise... na njih se lijepe oni koji bi nesto "opalili" a posto neku normalnu curu nemogu tako lako dobiti, prelaze na bilo sta...
kopileDa gadi mi se to "pravo" koje one imaju prije svega zato što to ne žele priznati,a kao drugo zato što je to ogroman oksimoron, jer nemožeš u isto vrijeme biti emancipirana i ponašati se kao sponza.A najjača od svih vaših fora mi je taj mitski termin uspješan,koji nije ništa drugo nego eufemizam za imanje para.
kopileDa, ta djevojka je isto sponza jer je krajnji rezultat njenog izbora i izbora neke neškolovane sponze isti,a to je muškarac koji je potkožen.Zapravo stvar je u isključivosti njihovog izbora,ako ona isključivo želi završiti s nekim potkoženim onda ja nevidim ama baš nikakvu razliku.
kopilelavicAjde sad ti meni objasni po kojoj bi to logici muškarac koji ima novaca i bira djevojku prije izabrao ružniju djevojku od neke lijepe(a da je sve ostalo tu negdje,mislim na šarm,pamet itd),kada znamo da je ogromnoj većini muškaraca izgled apsolutno na prvom mjestu kriterija pri izboru djevojke tj izgled je condicio sine qua non.I onda dolazimo do vrlo jednostavnog zaključka da ružne i ružnjikave djevojke jednostavno nemogu biti sponze,mislim mogu one pokušavati,što mnoge danas i rade ali to je tragikomično.
kopileKao prvo ta situacija da se meni nabacuju dvije djevojke je totalno nemoguća i neznam gdje si ti to vidjela da se nekome djevojke nabacuju(naravno kurve su iznimka),kao drugo izabrao bi onu koja mi je simpatičnija tj onu s kojom sam kompatibilniji.
kopilePo meni je uspješna ona osoba koja je sretna,vrlo jednostavno a opet tako teško ostvarivo u današnjem svijetu.
kopilePo meni je uspješna ona osoba koja je sretna,vrlo jednostavno a opet tako teško ostvarivo u današnjem svijetu.
laviceto, nisu samo slova na ekranu, doista sam takva i ima još dosta takvih cura i vjerujem da ćeš pronaći ono što tražiš/želiš..Elena_OsPrije nešto manje od 3 godine bila sam u vezi s dečkom koji je živio u 60ak kvadrata sa šestero ukućana, koji nije imao auto ( ne samo on, već niti njegovi roditelji), koji je bio u "poderanim hlačama".. u jednom razgovoru dok smo šetali gradom, stao je i pitao me zašto sam s njim kada on nema rješeno ni stambeno pitanje, niti ima auto, niti ima para (iako radi)...ne moram dalje, dovoljno je reći da sam sve to znala prije nego što sam prohodala s njim !
malo je ovakvih cura danas... ali lijepo je znati/cuti/procitati da ih uopce ima, u ovom svijetu kad su moralne vrijednosti izgubljene, kada svi gledaju samo vlastitu korist...
volio bih naci tako nesto za sebe...ops:">
mali_ivicanepristojnije je bilo tvoje zivkanje i opsjedanje na icq-u i samopozivanje na kavu u moj dom bez da si me ikada uživo vidio..no čula sam da to inače tako radiš..što reći osim da se nadam da će ti se jednog dana s nekom posrećiti i da više nećeš znati što su žuljevi na jednog ruciElena_OsMožda je malo nepristojno pitati te slijedeće, ali eto...Prije nešto manje od 3 godine bila sam u vezi s dečkom koji je živio u 60ak kvadrata sa šestero ukućana, koji nije imao auto ( ne samo on, već niti njegovi roditelji), koji je bio u "poderanim hlačama".. u jednom razgovoru dok smo šetali gradom, stao je i pitao me zašto sam s njim kada on nema rješeno ni stambeno pitanje, niti ima auto, niti ima para (iako radi)...ne moram dalje, dovoljno je reći da sam sve to znala prije nego što sam prohodala s njim !
Pa zašto više niste zajedno?
Elena_Osmali_ivicanepristojnije je bilo tvoje zivkanje i opsjedanje na icq-u i samopozivanje na kavu u moj dom bez da si me ikada uživo vidio..no čula sam da to inače tako radiš..što reći osim da se nadam da će ti se jednog dana s nekom posrećiti i da više nećeš znati što su žuljevi na jednog ruciElena_OsMožda je malo nepristojno pitati te slijedeće, ali eto...Prije nešto manje od 3 godine bila sam u vezi s dečkom koji je živio u 60ak kvadrata sa šestero ukućana, koji nije imao auto ( ne samo on, već niti njegovi roditelji), koji je bio u "poderanim hlačama".. u jednom razgovoru dok smo šetali gradom, stao je i pitao me zašto sam s njim kada on nema rješeno ni stambeno pitanje, niti ima auto, niti ima para (iako radi)...ne moram dalje, dovoljno je reći da sam sve to znala prije nego što sam prohodala s njim !
Pa zašto više niste zajedno?
Elena_OsPa onda daš odgovor da si prekinula:Prije nešto manje od 3 godine bila sam u vezi s dečkom koji je živio u 60ak kvadrata sa šestero ukućana, koji nije imao auto ( ne samo on, već niti njegovi roditelji), koji je bio u "poderanim hlačama".. u jednom razgovoru dok smo šetali gradom, stao je i pitao me zašto sam s njim kada on nema rješeno ni stambeno pitanje, niti ima auto, niti ima para (iako radi)...ne moram dalje, dovoljno je reći da sam sve to znala prije nego što sam prohodala s njim !
fairy
Aha, razumijem...recimo imamo situaciju gdje se tebi nabacuju dvije djevojke. Obje lijepe i umiljate, obrazovane, tople i drage osobe, a jedna je i imućna i potječe od poznate obitelji, ti bi odabrao ovu "siromašnu" ili s manje novca da ne bi bio prozvan sponzom ili žigolom?
Duguješ mi termin za uspješan?
kopileKao prvo ta situacija da se meni nabacuju dvije djevojke je totalno nemoguća i neznam gdje si ti to vidjela da se nekome djevojke nabacuju(naravno kurve su iznimka),kao drugo izabrao bi onu koja mi je simpatičnija tj onu s kojom sam kompatibilniji.@lavic Gdje sam ja rekao da su sve žene kurve,kurve uopće nisu tema ove rasprave.
MNOWAR
Kakve veze imaju sponzoruše i emancipacija = apsolutno nikakve
MNOWAR
Sponzoruša = umišljenost i gluma neke elite je zapravo obrambeni mehanizam za svoj LOŠ GENETSKI KOD .
MNOWAR
Znači loša genetika uzrokuje nesposbnost i nemogučnost ostvarenja socijalnog statusa u društvu koji ih tjera u PROSTITUCIJU .
MNOWAR
...ako spajate dobro sa lošim djeca ce sigurno ispast loša jer ste razvodnili svoj genetski kod .
MNOWAR
Jer ako je žena ima loš genetski kod teško da će se progurat među bolje jer je sama sebe svojom nesposobnošću osudila na propast .
MNOWAR
A ono što propada postoji razlog zašto propada i to treba pustit da propadne .
MNOWAR
Znači prije stupanja u bilo kakve odnose pogotovo sexualne a da negovorim brak treba sve potkrijepit papirima ,ovisno o stadiju profinjenosti ,pregledati ženu u privatnoj ginekološkoj klinici dali je djevica (naj brutalniji oblik ),ako se to isključi treba napraviti definitivno obostrani pregled na jedno 10 spolno prenosivih bolesti da se vidi jel to čisto zadovoljava higijenske uvjete .A ne se jebavat kao majmuni i pravit parazite društva .
MNOWAR
Dali možda znate da se u USA u 21 st 6 država provodi sterilizaciju ljudi koji imaju male prihode ,prisilna sterilizacija u Norveškoj je ukinuta tek 1977 a u Švedskoj 1975 ,u Njemačkoj za vrijeme 2WW sterilizirano 2 miliona njemaca .
MNOWAR
Ovo su nepobitne činjenice ZAPADNOG SVIJETA i njihov odgovor kako u društvu iskorjenit određene pojave .
MNOWAR
Danas na zapadu kad se dvoje ljudi ožene ,dosta ih se odlučuje na djete umjetnom oplodnjom izbake sperme jer tako smatraju da njihovo djete ima bolje šanse za uspjeh ako je sperma od nekog renomiranog davatelja ,a biološko djete koje mogu imat svjesno odbacuju .
kopile
Istina u eugenici leži spas čovječanstva,ali kakve veze ima eugenika sa sponzama.Teza da su sponze loš genetski materijal nemože biti dalje od istine,pa one i imaju najveći "izbor" upravo zato što imaju dobar genetski materijal(zdravlje,ljepotu,velik dio i pamet),to njihovo ponašanje je uvjetovano prije svega medijima i odgojem a ne s time što one imaju loš genetski kod(što nije istina).
fairyŠto? Pa to je samo kopile... Zar njega još itko doživljava zaozbiljno
Što majka rodi????.....Boooože dragi....

kopile
Kao prvo ljepota je samo djelomično u očima promatrača,kao drugo sponze(bar one o kojima ja govorim ) su iznimno izbirljive tako da sigurno nemaju 100 partnera,kao treće veeelika je razlika između kurvi,drolja i sponzi,kao četvrto ja upravo govorim o tome kako je danas prisutan zapanjujući paradoks da se djevojke koje su ljepe,pametne(visoko školovane,mada to nije garancija pameti),neke čak i bogate ponašaju kao sponze,što je meni totalno neshvatljivo,ali to je neosporna činjenica ma koliko većina vas srale da to nije istina.
kopile
Zašto bi bilo normalno da žena koja je bogata,lijepa i pametna želi istog takvog partnera? Po toj logici bi bilo normalno da to isto žele i muškarci koji su bogati,lijepi i pametni,što jednostavno nije slučaj,jer je muškarcima uglavno bitan izgled.Zato i ima puno više bogatih muškaraca sa siromašnijim ženema nego obratno.I nije istina da nema obrazovanih i lijepih djevojaka.A što se tiče toga da je fakultet minimum,jesi ti svjestan koliki postotak ljudi u hrvatskoj ima završen fakultet.
stoka_unleashed
Kog vraga si ti zapeo za taj fakultet....naravno može pomoći pri zaposlenju ali znam ljudi koji bez fakulteta znaju više nego neki dr. mr. sc. i šta već ne...nemoj me krivo shvatit naravno da je obrazovanje važno u životu...ali kad bi mogao birat između dvje cure od kojih je jedna po tvojim kriterijima savršena....a druga koja ti po mnogim stvarima ne odgovara ima završen fakultet koju bi izabrao...
[/quot
Prijatelju ja mislim da su ljudi malo pobrkali ,što je sponzorstvo i što je žena sa visokim kriterijima jer ima opravdan razlog da traži puno. Samo kod nas svaka misli da je princeza Diana i pusta sebi neke filmove u vugli .
Kod mene žena mora biti djevica ,biti na doktoratu i dobro izgledat da bi imala prolaz ,s ostalima ni ne razgovaram .
MNOWARstoka_unleashed
Kog vraga si ti zapeo za taj fakultet....naravno može pomoći pri zaposlenju ali znam ljudi koji bez fakulteta znaju više nego neki dr. mr. sc. i šta već ne...nemoj me krivo shvatit naravno da je obrazovanje važno u životu...ali kad bi mogao birat između dvje cure od kojih je jedna po tvojim kriterijima savršena....a druga koja ti po mnogim stvarima ne odgovara ima završen fakultet koju bi izabrao...
[/quot
Prijatelju ja mislim da su ljudi malo pobrkali ,što je sponzorstvo i što je žena sa visokim kriterijima jer ima opravdan razlog da traži puno. Samo kod nas svaka misli da je princeza Diana i pusta sebi neke filmove u vugli .
Kod mene žena mora biti djevica ,biti na doktoratu i dobro izgledat da bi imala prolaz ,s ostalima ni ne razgovaram .[/quote:b8f7fd3eef]
"> ...jao ,,,,jao,,,umrijet ću od smijeha,,,djevica na doktoratu...pa to znači da je sve završila u roku da ima najmanje 28 do 30 godina...i onda ćeš ju otkantat jer je loša u krevetu...
">
mladunceMUŠKARCI SU ŽELJELI PRIJE PAR DESETLJEĆA:jeste se okomili na te zene, a na kraju krajeva ste vi jadnici jel cete jednog dana vjerojatno imat ZENU....eh da mi je samo znat dal ce odgovarat ovim kriterijima koje postavljate....hahahahahahahahha!
nisam procitala sve, al citajuci vase postove mogu rec ne daj boze daje vecina muskaraca danas takva jel ovo je u rangu sa najvecim seljoberizmom......hahahhahahahaaaa.......djevica na doktoratu......jesi i ti djevac na doktoratu?
kopile
Kako misliš da sociološke razlike nitko neće prihvatiti,kada ima pun kurac djevojaka koje doslovno nisu imale ništa a završile su s teško potkoženim likovima(naravno obratnih scenarija je 1000 puta manje).A jedino što su one nudile je njihov izgled.
MNOWARBez uvrede, ali mislim da si pogriješio državu.
S tim se misli na status ,ako imas novaca neznači da imaš status i obrat vrijedi
insomnia
Ovo je sve previše urnebesno, da bih se uopće upuštala u raspravu. Moj zaključak je ovaj - @kopile i @mnowar, vi ste opsjednuti sa sponzorušama, pojmom- sponzoruša, sponzorirati, sponzorstvo- jednom rečenicom-ja iskreno vjerujem da imate ozbiljnih psihičkih problema, i to sad kažem bez zajebancije, ili tu da vas vrijeđam ili nešto. Vi ste očito bili opako povrijeđeni od strane žena, i sad ste si ufurali u glavu tu neku ''sponza conspiracy'', i, iskreno, meni je vas žao, jer zbog takvih nenormalnih stavova, koje ste si stvorili, nikada nećete naći žene svojih života, te neke djevice s doktoratima o kojima pričate i ine mlade, podatne i neiskvarene.
Toliko.
MNOWAROvo je činjenica, u Osijeku ima više žena nego muškaraca.I nemoj te si puštat filmove da vi birate jer vas ima više tako da možete biti samo odabrane
mladunce
ja fizicki i psihicki ajmo rec jesam na vagi, al financijski bome ne bas....a u vezi sam vec 4 godine s dasom koji isto tako, samo financijski nije....hm....jesam li ja sponzorusa? il je on sponzorusa? ko tu kog sponzorira? recite mi sveznalci moji...kako je to moguce...
MNOWAR
insomnia
Ovo je sve previše urnebesno, da bih se uopće upuštala u raspravu. Moj zaključak je ovaj - @kopile i @mnowar, vi ste opsjednuti sa sponzorušama, pojmom- sponzoruša, sponzorirati, sponzorstvo- jednom rečenicom-ja iskreno vjerujem da imate ozbiljnih psihičkih problema, i to sad kažem bez zajebancije, ili tu da vas vrijeđam ili nešto. Vi ste očito bili opako povrijeđeni od strane žena, i sad ste si ufurali u glavu tu neku ''sponza conspiracy'', i, iskreno, meni je vas žao, jer zbog takvih nenormalnih stavova, koje ste si stvorili, nikada nećete naći žene svojih života, te neke djevice s doktoratima o kojima pričate i ine mlade, podatne i neiskvarene.
Toliko.
Nemoj izvlačit izmišljene zaključke kao što si ih navela i netrebaš me zalit ali jednostavno smo ušli u dubinu problema.A što se tiče normalnosti , dansas ti je normalnost MIT .Što si ti sebi stavila u vuglu da svatko mora nać ženu svog života i obratno to je apsurd .Nešto što vrijedi uvjek će vrijedit a ono što je otpalo to je propalo .I nemoj te si puštat filmove da vi birate jer vas ima više tako da možete biti samo odabrane ako nitko ne prilazi znači da kurca nevrijedite a ne da set predobre.Danas u sve treba ulagat pa tako i u vezu jer ako ništa ne
uložite normalno zna se kakav je izlaz ravan nuli .
Da bi veza uopce uspjela moraju se poklopit 3 stvari ,ljudi moraju bit psihički ,fizički i financijski na vagi ,jer dok se oni klackaju situacija je pod kontrolom .

">kopile
Samo što ti nisi lijepa,tako da toliko o tome.
1step2far
Ja sam sponzoruša, meni je dečko kupio četiri zimske gume.
1step2far
Ja sam sponzoruša, meni je dečko kupio četiri zimske gume.