Ček samo malo da prvo puknem od smijeha,,,,

"> ,....ahhhaa,,,,gdje smo ono stali? Ah da....moje oči ne vjeruju što su ovdje svega pročitale....
...što pričate vi ljudi?? iO čemu vi ovdje drobite? Koliko znam pun mjesec je iza nas pa se ne možete vaditi na takve stvari,,,koliko vidim određene osobe su uspjele ovdje išprdati film koji je kategoriziran kao romantična komedija jer nisu iz tog filma ništa uspjele naučiti i u njemu nema mudrosti...ne sjećam se da sam ikada išta naučila iz komedija,,one su stvorene da bi me zabavljale i nasmijavale,,,,
...o kakvom promiskuitetu vi pričate? Jedina promiskuitetna osoba iz te serije ili filma je bila u vezi nekoliko godina i bila vjerna,,,,druga je u braku toliko čistom i nevinom da se svaki kršćanin treba postidjeti,,,treću je muž prevario i ona nalazi snage da mu oprosti da sačuva brak i kao razlog čak navodi sebe jer joj se poreed svih briga i o obaveza nije sexalo,,,,a četvrta godinama lovi frajera tj. pardon FACU i on ju ostavlja pred oltarom i ona opet smogne snage da mu oprosti....pa ja zaista ne vidim gdje je tu promiskuitet i loša poruka koju film šalje tinejdžerima??? Uostalom taj film nije ni predviđen za njih nego za žene u 30-tima i 40-tima,,,
...a vid, vid muških što jadni grakću,,,pa evo napokon nešto što ne razumijemo pa idemo odmah reći naravno da su one KURVE,,,a što bi drugo mogla biti žena koja zna i voli uživati u životu i može si priuštiti ono što želi....
...naravno da su u pitanju glumci i da zaista mijenjaju partnerice svako malo,,imaju dobre aute i skupocjena odijela i ajme stanove,,,tada bi ženski dio publike naravno slinio, a muški oni ambiciozni bi imali uzor, a drugi ne bi imali nikakav komentar,,,,
...eh da, nisam u mogućnosti kupovati skupocjenu odjeću, niti tome težim, ali rijetko što mi lice ozari kada pozovem prijateljicu na ručak i poklonim joj sjenilo koje je prošli put vidjela u dm i nije imala para da si kupi,,malo istračamo njenog dečka,,,pojadamo se na celulit...pričamo o planovima,,,to me čini sretnom,,,,eto možda sam ja jadna i promiskuitetna i imam krive ideale,,,ali sam sretna jer činim stvari koje me čine sretnom,,,,ne znam nekako mi nije film pozvati nekoga na kavu i razgovarati o političkom stanju u zemlji, nezaposlenosti, karcinomu dojke ili drugim sranjima,,,,,