EURO 2008: Hrvatska - Njemačka

Kultura, zabava, sport, hobby

EURO 2008: Hrvatska - Njemačka

Naši agresivni, ne daju se (kao Ines)... Olić piči, Srndać luduje...

Mogli bi ovdje dobro proći...
iiiiiiiiii ggggggggggoooooooooollllllllllllll
srna jjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ma pobjedit ćemo te njemce
Naši neprepoznatljivi, dakako, u pozitivnom smislu! :1st:
odlično igraju
samo još puno je do kraja
samo da ovako nastave ..

8)
2:0

Adio Švabenzi! ;-)
iiiiii 2-0 tttttttooooooooooooooooo

ma nemaju šanse sad smo ih zguzili

dojčland aufiderzin
Uvijek je slatko spomenuti - Njemačka ima više registriranih igrača nogometa nego Hrvatska stanovnika.
je da, malo su nas podcjenili ali dobro je sam nek naši budu dobri
idemo slavit

Re: EURO 2008: Hrvatska - Njemačka

:yahoo: :drunk: :clap:
E, tako se nosi kockasti dres... a ne ona sprdnja od neki dan!

(a malecka je bila... čisti bombončić)

2:1!!!
Pobjeda je naša, Schweinsteiger je pocrvenio i neka je.
Dugo nisam vidjela naše igrače tako srčane i borbene.
Sjajna predstava... svaka čast... puno prilika i dva gola... ako ovako nastave igrati jako ćemo daleko dogurati... sada su pokazali da znaju i mogu...

Svaka čast... ajmo slav't... ale ale ale....
pokazali smo kako se igra! zasluluzena pobjeda, neka smo pobijedili zbog onog ballacka, tip je idiot, ufuran... tako me iznerviro!
odlicna nam bila obrana i jos bolji napad!
modric i olic odlicno odigrali, klanjam im se!
neka se zna tko su hrvati i nek se zna za hrvatsku!
ovo se zove utakmica, jebeno nadmocno, uzbudljivo,neusporedivo s utakmicom s austrijom
to je nogomet!
ponosim se sto sam hrvat!
gdje ste, skeptici?! :P

ale ale, ale ale...

hrvatska!
Nemamo šanse protiv Njemačke???

Neka pati koga smeta!!!!!!!!!!
nedostaju mi oni spotovi o posljedicama pucanja za i nakon utakmice...čisto me strah da nije tko zginio...a tekmu nisam gledao, nemam ja živaca za to...nanerviram se pa moram popit a kad popijem sam gadan :)
Eo malo atmosfere poslije ove predivne tekme....
Photos by Ines Badurina:

Prilozi

• DSC_0022.JPG
  • DSC_0014.JPG
  • DSC_0011.JPG
  • DSC_0010.JPG
  • DSC_0006.JPG
sve što imam za sada reći je TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
eee sad se idem oprat, pa se vratim i kažem nešto pametno LOL
I neizbježni Mladeni za kraj LOL

Prilozi

• DSC_0053.JPG
evo nekih slika koje sam ja slikala
samo sam ih preradila da ne budu jako velike i da ih ne bude puno
i molim da se ne ljutite sto sam ih ovako stavila jer neznam kako drugačije

hehe... neizbježni mladeni su zakon....ja bila pored kada su se pravile one gornje slike od dikobraza.... (sad sam si kao fora ) :P

zakon tekma !!!!!!!!! svaka čast momci,samo tako dalje!!!!!!!!

eto toliko za sada neznam kako u galeriju da stavim nemojte se ljutiti
viiidiii poljskeee 1:1
prooooošli smooooo

predobra utakmica, predobar rezultat! naši su bili jednostavno odlični!
olić me svakom utakmicom sve ugodnije iznenađuje i svaka mu čast! ma svaka IM čast!
prošli smooooooooooooooooooooo :D
Neka se sada poklope svi oni koji nisu vjerovali u naše dečke! Dečki samo tako naprijed idemo i Poljsku skinuti sa dnevnog reda.

OligofreniDikobrazoid

Iskreno? Nemam snage ni za napisati nešto "pametno"... Eto, toliko sam razočaran "igrom" naših....

lavic

gledam sad svabe i poljake, jadna li nam majka protiv njih :(

repka nam je nespremna prvih 35 minuta su igrali dobro ali haloooo to nije ni 1/3 a nakon 65 minuta su totalno se raspali
čarli je igro jako lose, vidi se da je ozljeđen i on po meni nebih trebao igrati jer nije full spreman... a sad to sno nemam kog drugog da igra na toj poziciji je drugi par cipela i tu se sad osjedi biliceva tvrdoglavost oko nepozivanja nekih
budan totalno promasena promjena, nije mi jasno jer on ovdje doso turisticki setati po terenu ili sta... da se mene pita nebi on vise igro na ovom euru

nemam uopce nade da cemo proci skupinu, od švaba cemo iugibiti to je sigurno, a poljaci ce dobiti austriju i u zadnjem susretu cemo izvisiti u međusobnom ogledu... nazalost ali s ovakvom igrom ja nevidim da je moguc drugaciji ishod... mada nitko sretniji od mene ako moja procijena bude kriva :)

zlusch

Ovo je bilo kao da su igrale Bizovačke toplice protiv Varaždinskih... i naravno, uvijek je netko drugi kriv - ili sudac ili gostujući teren ili loš travnjak ili jer je baki Juliški iz Donjih Klokočevaca ispao zadnji mliječni zub pa sad mora cuclati umjesto gristi :evil:

Monstrum

i pre tužno :(
nisam mogao vjerovat da je to kao naša igra, igra je bila prvih 20 minuta i to je to, ponašali su se ko babe na igralištu, svaka čast oliću, srni, braći kovač, pletikosi koji nam je spasio obraz da ne popijemo 15 komada, a onog budana bi odma sad poslo nazad za hrvatsku i to pješke, on nema pravo više ulazit u igru i to nikad više pokazao je šta može, jebote umjesto da je bio dosadan ko komarac, stvaro pritisak i ne dozvoljavao tečnu igru i prenošenje lopte na našu polovicu i da je bio na svakom igraču u svakom trenu on samo što nije zalego na centru i zapalio pljugu, užas, i onaj niko i ništa kranjčar pa jel taj i jednu loptu dodo kako bog zapovijeda, strava, a ni modrić nam se baš nije iskazo
iskreno bojim se švaba, ali postroji uvijek ono da nam je ovo bila prva tekma, pa pritisak na prvoj tekmi, možd dalje bude sve išlo kao po loju, a možda i ne, vidjet ćemo
RVACKA!!!!!!!!!!!!!

...

ouuuuu jeahhhhh :D
AJWAR - Svaka ti dala!!!!!!!!!!!!
Bježite ljudi bježite iz grada, stiže ekipa pi-ja-na, bježite ljudi dok postoji nada, jer ovdje igra Hrvatska!!!
cek, jel na kocu idemo dalje? i na koga ? ko to prsti ? daj da napishe alternativne mogucnosti... eo sad sam cuo da su ovi zavrshili 1:1.... i ? ako pobjedimo poljake ? ak izgubimo ? idemo na porugal ?

... ja se ispricavam.. ja opšte ne pratim nogomet... :) al eto.. repka ja 'svetinja' ;)
lavic

nemam uopce nade da cemo proci skupinu, od švaba cemo iugibiti to je sigurno, a poljaci ce dobiti austriju i u zadnjem susretu cemo izvisiti u međusobnom ogledu... nazalost ali s ovakvom igrom ja nevidim da je moguc drugaciji ishod... mada nitko sretniji od mene ako moja procijena bude kriva :)

a jesi naivan... biće da si srbin...bar peto-kolonash ! :P

nnananana...

jedino mi zao bogdana sto je morao pevat nutra... pared hrpom navijaca... koji ga opšte nijesu dozivljavali... al eto... mi smo pevali kolko smo mogli ;)
toni

cek, jel na kocu idemo dalje? i na koga ? ko to prsti ? daj da napishe alternativne mogucnosti... eo sad sam cuo da su ovi zavrshili 1:1.... i ? ako pobjedimo poljake ? ak izgubimo ? idemo na porugal ?

... ja se ispricavam.. ja opšte ne pratim nogomet... :) al eto.. repka ja 'svetinja' ;)

idemo dalje sigurno jer su austrija i poljska odigrale 1:1 (dakle nemaju nijednu dobivenu), a njemačka zasad ima samo 1 dobivenu utakmicu. Koliko sam shvatila, i ako izgubimo od poljaka,a njemci pobijede austriju, njemce smo dobili pa nam ostaje 1. mjesto u skupini i igramo protiv 2. u skupini A. a to su češka ili turska.
neznam jesam nešto krivo napisala, ako jesam, ispravite me :)

Luuuuudiloooooooooooooooooooooo ,vooooolim te hrvatskoooooooooooooooo 8)
preeedobrooo...nasi odigrali za svaku pohvalu,na ulicama fantasticna atmosfera i slavlje...MI PRVACI!!!!

ajwar

ouuuuu jeahhhhh :D

Bravo!!! 8)
e, ako ovako odigraju još 2-3 tekme, bilić će doslovno moći birati koji klub želi voditi. kao da igra football manager.

odlična utakmica tako se igra nogomet a ne ona sprdnja protiv austrije
skoro pa su svi bili dobri, to je važno, čak je i debeli 15 minuta bio dobar, iako je fulo 2 zicera al nema veze dobili smo :)
obrana fenomenalna, agresivna, točna, pametno postavljena, vezni red odličan precizni pasovi, dobri forovi, ma sve 5
svaka čast dečkima tako se igra nogomet, pametno i agresivno
realan rezultat bi zapravo bio 4:1 al dobro je i ovako, ja zadovoljan, sad nam je dovoljan X protiv poljaka i mašala, da sam na bilićevom mjestu igrala bi mi rezervna ekipa da i oni malo osjete loptu, da dobiju feeling i kasnije ako bude potrebno kad budu ulazili da se ne useru, ipak je to pritisak i ne bih nikog od "žutaća" stavio u igru da nam se ne dogodi preskakanje tekme
realno gledano ovakvom igrom nam nitko ne može ništa i opet se pokazalo istinito da protiv loših igramo loše a protiv dobrih rasturamo
iskreno više bi volio čehe za protivnike ali vidjet ćemo, sve je bolje od portugalaca
ajmo sad dalje MI RVATI!!!!!!!!!!!

Protiv Portugala ne možemo igrati jer su oni, kao i mi, prvi u svojoj skupini.
Ne treba nam više ni bod protiv Poljske, za nas će to biti prijateljska utakmica.
odlično je bilo nekima ne valja kada pobjedimo niti kada izgubimo bolje da sute neg da napisu bez veze komentar sramotaaaaaaaaaaaaaa

Jeff Murdock

Ne treba nam više ni bod protiv Poljske, za nas će to biti prijateljska utakmica.

znam da ne možemo ni igrat protiv portugalaca ali sam to rekao onako kao izjavu, da nam je dobra igra protiv švaba donjela1 mjesto u skupini i ne moramo se borit protiv portugalaca, isto tako sam mogao reći sve je bolje nego protiv brazilaca ili argentinaca ili marsovaca ;)
i znam da nam ne treba ni bod protiv poljaka ali ipak mislim da zbog morala trebamo dobit tu tekmu

lela28

odlično je bilo nekima ne valja kada pobjedimo niti kada izgubimo bolje da sute neg da napisu bez veze komentar sramotaaaaaaaaaaaaaa

šta ti pričaš uopće, kome ne valja kada pobijedimo, ne kontam tvoj post al uopće :hmm:

batistuta gabriele za tebe je olić pele olić šampiooon olić šampiooon svaka čast našima drago mi je što se pokazalo da je igra protiv austrije bila stvar psihe a ne fizičke nepripremljenosti. nadigrali smo švabe u svim segmentima igre, pa tako i u trci. dojčland dojčland aufviderzen. svaka čast biliću i svim igračima. fascinantno je bilo gledati pritisak naših u 90+ na njemački aut na njihovoj polovici. tako se igra nogomet. u 16-erac smo se spakirali samo par puta i to kad je bilo stvarno potrebno. ovaj olić je kralj, ja bi mu ulicu dao

Monstrum

Jeff Murdock

znam da ne možemo ni igrat protiv portugalaca ali sam to rekao onako kao izjavu, da nam je dobra igra protiv švaba donjela1 mjesto u skupini i ne moramo se borit protiv portugalaca, isto tako sam mogao reći sve je bolje nego protiv brazilaca ili argentinaca ili marsovaca ;)
i znam da nam ne treba ni bod protiv poljaka ali ipak mislim da zbog morala trebamo dobit tu tekmu

lela28

šta ti pričaš uopće, kome ne valja kada pobijedimo, ne kontam tvoj post al uopće :hmm:

nemoj se uzbuđivati šteti za zdravlje samo kazem da pojedinci gunđaju na igru jučerašnju umjesto da budu sretni što smo pobjeili
lela28

nemoj se uzbuđivati šteti za zdravlje samo kazem da pojedinci gunđaju na igru jučerašnju umjesto da budu sretni što smo pobjeili

Ja nisam vidio niti jedan post gdje se gunđalo na jučerašnju igru. Ti jesi?
A tek da ste vidjeli u Irish pubu jucer, nas desetak Hrvata (klinac deset, decko i ja Hrvati, ostali mahom Bosanci i Hercegovci) u hrvatskim dresovima, a pub pun svaba (pokoji Irac i Englez), a mi glasniji od svih...
Slavili su Hrvati i u Deutschlandu!!!! I to kako!!!!
zlusch

lela28

Ja nisam vidio niti jedan post gdje se gunđalo na jučerašnju igru. Ti jesi?

hahahah imas dobar potpis
Janis

(pokoji Irac i Englez), a mi glasniji od svih...
quote]

Meni su se javili frendovi iz Manchestera, čestitali nam na borebnosti ,kažu da su tamo svi navijali za nas. Malo me to začudilo s obzirom da zbog nas Englezi nisu na Euru ove godine...baš sam bila ponosna...i još uvijek sam

Euro 2008: Croatia 2-1 Germany - German bad herr day
By John Cross in Klagenfurt 13/06/2008

(What's this?)Slaven Bilic may have dumped England out of Euro 2008 - but he made amends last night.
Croatia boss Bilic masterminded a brilliant victory over Germany which made it safe to switch the television on again this summer.
If there is a quick remedy for any depressed England fan then it is to see Germany losing. And they did not just lose - they were utterly humiliated in the process.
And had Bastian Schweinsteiger sent off. And Jens Lehmann dropped a clanger.

Ok, we'll stop there. But Germany looked an ageing, sluggish and poor team while Croatia were the exciting new kids on the block who looked genuine contenders. And Tottenham's £16.8million midfielder Luka Modric has the potential to be the star player of the tournament as he left the Germans chasing shadows.
...
Tekst je koji je objavio Daily Mirror
Ako vas zanima cijeli članak: http://www.mirror.co.uk/sport/euro2008/news/2008/06/13/euro-2008-croatia-2-1-germany-german-bad-herr-day-89520-20605385/

Ujedno: Daily Telegraph naglasio je da je Fabio Capello dobio “rano i pravodobno” upozorenje za kvalifikacije za SP koje počinju u rujnu.

Tek sam sada došao k sebi zbog sinoćnjeg slavlja, a imali smo što i slaviti.
Slavili smo pobjedu nad Njemačkom. Slavili smo to što smo nakon mlohave igre protiv Austrije napokon IGRALI nogomet kakav znamo. Slavili smo što smo bili motivirani, što smo trčali, što smo bili opasni.
Prije utakmice sam rekao: "Možemo mi dobiti Njeamačku, samo da si dečki poslože stvari u glavi."
Ovim putem čestitam hrvatskoj repki na sinoćnjoj pobjedi. Hvala što ste nam osvjetlali obraz...
u gradu je bila ludara ljudi milo mi je odlično
Lugar

If there is a quick remedy for any depressed England fan then it is to see Germany losing. And they did not just lose - they were utterly humiliated in the process.

Ajmo sad svi u Ingland, ima da nam englezeri plaćaju potoke, pače slapove piva.... Uz malo fišendčipsa sastrane da nas pivo ne ubije sasvim i prebrzo LOL
Pa možemo mi i u Rusiju ako ćemo tako ;D Bespla skijanje ili nešt
OligofreniDikobrazoid

Lugar

Ajmo sad svi u Ingland, ima da nam englezeri plaćaju potoke, pače slapove piva.... Uz malo fišendčipsa sastrane da nas pivo ne ubije sasvim i prebrzo LOL

ajd LOL
empetri

Od Rusa očekujemo besplanu zalihu plina za godinu dana...
Lugar

empetri

i votke i ruskih sisa od ruskinja LOL
OligofreniDikobrazoid

Samo ne fišnčips... takva galama oko toga, a to najobičniji pohani oslić i loš pomfri :roll:
zlusch

OligofreniDikobrazoid

Samo ne fišnčips... takva galama oko toga, a to najobičniji pohani oslić i loš pomfri :roll:

Ma znam da je, ali kad se dobro posoli.... Sasvim dobro za uz hektolitre piva :cheers:
Hehe, ali su Svabe bili totalno u soku... nisu znali sto ih pogodilo, preseravali se da ce nas zgazit, bar 3:1, a sad sute ko pi.... razvalila ih jedna HRVATSKA... neka, neka!
Monstrum

Lugar

empetri

i votke i ruskih sisa od ruskinja LOL

Odobravam, al sise i vodka ne samo na godinu dana već recimo do 2100-te (to vjerojatno neću doživit pa me baš briga što će bit kasnije...

Tagovi