Autor |
Poruka |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Što vas sad pate neopravdani? Ako ste uzorni učenici i inače nemate neopravdanih izostanaka, 6 neopravdanih sati vam apsolutno ništa ne će značiti.
Inače, molim nekoga da mi objasni razloge prosvjeda. Najozbiljnije. Ne pratim ništa vezano uz državnu maturu (osim što sam nedavno rješavala prošlogodišnji ispit iz matematike) pa ne znam u čemu je problem. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol:  Muško
|
ova smjena posljepodne nije ni morala ici na nastavu jer su se tako dogovorili sa zupanom...bar su tak nama rekli...
a za razloge imas nekoliko stranica koje govore o tome...imas i tu na ovom portalu |
|
|
|
|
 |
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol:  Nebitno
|
podržavam ih sve! A i uspjeli su!!! |
|
|
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
ah Mungos, hvala ti. Sad ja samo trebam potpisat. |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
po meni jedino zbog čega bi se trebalo prosvjedovati je što sve škole npr. opće gimnazije ili srednje ekonomske ne koriste iste knjige
a to što imaju državnu maturu ... što nema više da se prolazi jer s eznaju profesori.... djeco 4 godine znate što vas čeka, sjednite i učite |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
Zuhra
Ukupno postova: 327 Lokacija: Rijeka Spol:  Muško
|
|
|
 |
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol:  Muško
|
Ne tako davno, kad sam bio kod svoje cure...
Njen mali brat, koji je 7. razred osnovne škole je nešto čitkarao...
Kako smo se već skompali, pitao sam ga po običaju "šta radiš?"
Učim - kaže on...
Pitam ga šta uči, a na šta on meni "gorja i planine Velike Britanije".
Reko "kako molim?"
"Gorja i planine Velike Britanije".
Tako sam i ja, sa završenom elektrotehničkom i prometnom školu u nama dragom Osijeku, smjer elektrotehničar, učio o raznim sinkronim i asinkronim motorima, bilo kaveznim il klizno-kolutnim te o radnim karakteristikama i grafovima istih, a da ispred mene staviš jedan od dotičnih, nebi znao šta je to nit bi znao objasnit djelove...
Zašto? 100% teorije, 0% prakse...
Zbog čega su nam radnici u HEPu govorili "znanje iz srednje škole možete zaboraviti, praksa je majka"
Predmet RTT (rashladna i termička tehnika), samo ime govori kako bi tu trebao učiti o projektiranju i djelovima rashladnih i toplinskih uređaja (ergo erkondišn, frižideri, rerna, toplinska izolacija itd.), a naučio sam (i ponosim se time) kako oprati perilicu za suđe i kako očistiti sito u kojem se nakuplja kamenac. Mislim da je to ipak posao servisera, a ne budućeg inžinjera.
Protiv takvog školstva se i treba prosvjedovat, a oni koji su završili srednju nek se ne upliću jer državna matura nije njihova stvar. Ako se malci žele izboriti za sebe, onda nek se i izbore. To je njihovo pravo i ovu državu treba bombardirati sa prosvjedima. Kada se dovede neki apsurdni zakon, serete, a kada se dogodi ovakav prosvjed protiv istog, opet serete...
A ako ćemo biti baš cjepidlačiti, za one koji su protiv prosvjeda i koji misle da je gradivo u redu...
Na predmetu Politika i gospodarstvo se uči da je prosvjed jedan legitiman čin i da se tim činom građani bore za svoja prava.
U stranu što su učenici ispali neozbiljno sa pivom u ruci, tome se i ja protivim. Norijada je za pivo, prosvjed za transparente.
Over and out. |
|
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
ma gluposti sad se svi kao bune zbog ovog a i ima takvih stvari milijun pa se ne pravi oaki prosvjedići , kad tad će je morati uvest sad bi se svako vadio a zašt baš na nama...-- smiješno |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
|
pa nije smjesno...nebunimo se mi zbog svaceg...neznam zast si se uopce tu javio ak neznas o cem se radi...
najvecim djelom je zbog te neorgariziranosti...
kako ocekujes da ce ta matura ispast dobro ako svi pisemo ista pitanja a svi imamo razlicite udzbenike...
sve u svemu nebi bila losa ta matura samo da se malo organizira i da se fakulteti odluce hoce li je primiti ili ne...
jer sad...doslovno nista o tome neznamo |
|
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
pa vidiš ja sam zadnja generacija koja je išla po starom sistemu i mi smo u 1. razredu znali da smo zadnja generacija dakle vi ste prije 4 godine znali za to i nije vam smetalo i niste se bunili sve dosad ( jbg žao što to moram reć ali treali ste ranije misliti na to al štaš takav je život na playstationu hh ) . kakva je naša država mislim da ćete uspjet u svemu |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
Ovi srednjoskolci su zrtve zbog Sanaderove Europe |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
Ovi srednjoskolci su zrtve zbog Sanaderove Europe
|
svi smo mi žrtve sanaderove europe nabijem ga nakurac |
|
|
|
|
 |
|
nama 4 godine prije niko nije nista govorio...rekli su nam tek u 1. srednje...
al to tek da ce bit probno...
u osnovnoj nije uopce bilo rijeci o tome...a u srednjoj je cijelu godinu bilo oce nece |
|
|
|
|
 |
RKL
Ukupno postova: 226 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |