[chat] Kako oživjeti ovaj forum?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: Kako oživjeti ovaj forum?
Ne znam jesu li ljudi pomalo siti svega, jesmo li sve teme pretresli, što li je?
Što god čovjek otvori ispadne katastrofa od teme.
Jesmo li odrasli?
Ili smo postali dosadni?
(samo da sad ja ne popušim koji
I ne bojim se žutih.
Bilo bi dobro imati potpunu slobodu izražavanja, bez offtopica, bez reckanja postova...
Otišli su neki pametni ljudi koji su povukli druge pametne ljude, a čovjeku se ne da biti dežurna budala konstantno.
Štoviše, nakon jednog dužeg razdoblja, napokon su se počele voditi konstruktivne rasprave.
a, jbga, kraj tolikih žutih i crvenih nije ni čudo...nitko se ne usudi ni zucnuti
Ne vjerujem da je netko dobio bilo kakav karton ako je pisao vezano uz temu....
1step2farMaco, pa mi jedine lajemo na ovom forumu šta nam god padne na pamet.
I ne bojim se žutih.
Bilo bi dobro imati potpunu slobodu izražavanja, bez offtopica, bez reckanja postova...
Otišli su neki pametni ljudi koji su povukli druge pametne ljude, a čovjeku se ne da biti dežurna budala konstantno.
slažem se...
ajd, dobro, još offtopic, kako tako i pripaziti da se nekoga baš ne vrijeđa, ali sve ostalo...okreneš malo na zajebanciju i odmah sranje...
drugo su sasvim ozbiljne teme, u njima ne pišem sranja...
ali, da, ni meni se ne da stalno sračkati...
zerosHm...Ne bih se složio s vama...Ovaj forum je u zadnjih mjesec-dva jako "oživio".
Štoviše, nakon jednog dužeg razdoblja, napokon su se počele voditi konstruktivne rasprave.
a, jbga, kraj tolikih žutih i crvenih nije ni čudo...nitko se ne usudi ni zucnuti
Ne vjerujem da je netko dobio bilo kakav karton ako je pisao vezano uz temu....
ali gdje je granica toga što je vezano uz temu?
netko gleda šire, a netko uže
kad s nekim razgovaraš, ne pričaš 3 sata o istom, rečenica se nadovezuje na rečenicu i tako se vodi razgovor...Ne postavi se pitanje pa sad svi imate 5 minuta vremena napisati odgovore pa ćemo do kraja sata čitati što ste napisali, kao u školi...
MacaPapucharica
slažem se...
ajd, dobro, još offtopic, kako tako i pripaziti da se nekoga baš ne vrijeđa, ali sve ostalo...okreneš malo na zajebanciju i odmah sranje...
Kad u nekoj "ozbiljnoj" temi napišeš samo jedan post koji nije vezan za sadržaj teme, netko će se sigurno nadovezat na taj tvoj post, pa netko na njegov i tako tema izgubi svoj tijek.
Mala grudva snijega pokreće lavinu.
neki moji postovi u nekim temama su bili hladno premješteni u offtopic iako ja smatram da su bili vezani uz temu
chaknoris
I ono najvaznije
Vratite nam 8!
I Lufusa,Danicu,CatCloe,Rajnusa...
i Tamnog,of kors
MacaPapucharica
i opet te pitam, gdje je granica što je vezano uz temu, a što ne?
Granica se poznaje, ako ti je post vezan uz temu on će i ostati u toj temu, ukoliko se post svojim sadržajem ne dotiče teme to odlazi u offtopic (ne znam što tu nije jasno)
MacaPapucharica
neki moji postovi u nekim temama su bili hladno premješteni u offtopic iako ja smatram da su bili vezani uz temu
ne znam...vjerojatno si zachatavala temu...obrati se nadležnima
zerosMacaPapucharica
i opet te pitam, gdje je granica što je vezano uz temu, a što ne?
Granica se poznaje, ako ti je post vezan uz temu on će i ostati u toj temu, ukoliko se post svojim sadržajem ne dotiče teme to odlazi u offtopic (ne znam što tu nije jasno)
da, slažem se da bi tako trebalo biti
samo, ponekad se granice "vezanog uz temu" razvlače, a ponekad su toliko skučene da sve što nije usko vezano uz naslov teme, ode u off...
Tako da bi, po toj logici, sve što nije odgovor na pitanje "Kako oživjeti ovaj forum" u ovoj temi moglo otići u off.Dakle sve, osim postova @chaknorisa.
Ali, nemam se namjeru prepirati.
Po meni je forum dosta živ; mogao bi biti malo življi, ali to ovisi o ljudima, njihovim raspoloženjima, volji za pisanjem, komentiranjem...
svatko ima pravo donositi svoje odluke - ni ja ne pišem kad mi se ne piše
Dakle, tko hoće neka piše, tko neće - ne mora
Ne znam kako vratiti forum na staro!
MacaPapucharica
a, jbga, kraj tolikih žutih i crvenih nije ni čudo...nitko se ne usudi ni zucnuti![]()
(samo da sad ja ne popušim koji)
apsolutno, možda treba malo potplatit sudiju(e)
Marshall-TKako oživjeti ovaj forum i vratiti u stanje ''zanimljivosti'' da to opet počne ličiti na ono kako je to prije bilo dok su komentari frcali na sve strane iz minute u minutu? Ima li tko kakvu pametnu i konstruktivnu ideju?
nikako sve nam ode u offtopic ili dobijemo žute
MissTakejel' ti nisi prošli tjedan imao žutog
da jesam, zbog oftopičarenja kojeg više ne radim (u tolikoj mjeri i namjerno) što se ne može reći za neke, pa mi ga maknulo jerbo sam biJo dobar

Monstrumti si ovak oličenje korektnosti i plivanja uz temu, apsolutno nikad ne oftopičariš nikada nikog ne zajebavaš i ne melješ gluposti, moliš se svake nedjelje, živiš u celibatu do braka, studiraš nuklearnu fiziku, ženu ćeš jednog dana zaprosit putem msn-a, najomiljenije piće ti je limunada, i potpuno si normalan kao uostalom i ja tvoj dobar drugar i ostali ljudi većinom na forumu i što je najbitnije nas dvojica se nedrogirujemo samo ponekad pijemo ja pušim i nadasve se volimopa treba se držati rasprave a ne mljeti šrta prvo padne na pamet, jebiga vidite kak sam ja ok i korektan
p.s. mislim ko prijatelji ovak tu i tamo popušimo jedan drugom al bez onih pederskih fora naime mi smo strejt i imamo cure i one imaju nas
">
">
meni je jako žao što se moji komentari tumače kao namjerni offtopic, kojeg sam samo 1 namjerno izazvala i odmah zaradila žutog
Pinokio - cuvaj se - kad te svi stisnu - gotov ti nosić
A i da se registrirani korisnik prestane nabacivat deckima - isto bi pomoglo.
eto to je
registrirani korisnik vidjela sam tvoje slike sa one pijanke.. tak da beter šat ap

Monstrume znaš šta @registrirani korisnik bolje ti je da začepiš tu gubicu da ti ju ja ne bi moro čepit, jel to jasno
Koji je tvoj problem?
goopaMonstrume znaš šta @registrirani korisnik bolje ti je da začepiš tu gubicu da ti ju ja ne bi moro čepit, jel to jasno
Koji je tvoj problem?
Svatko ima svoje mišljenje, forum zato i postoji da se vlastito mišljenje može izreći... kužiš?
">
">
">
">
"> nemogu vjerovat muahahhahha
@registrirani korisnik, pa ti stvarno imaš problema, šta je tebi

goopaMonstrumgoopaMonstrume znaš šta @registrirani korisnik bolje ti je da začepiš tu gubicu da ti ju ja ne bi moro čepit, jel to jasno
Koji je tvoj problem?
Svatko ima svoje mišljenje, forum zato i postoji da se vlastito mišljenje može izreći... kužiš?
">
">
">
">
"> nemogu vjerovat muahahhahha
@registrirani korisnik, pa ti stvarno imaš problema, šta je tebi
De odjebi!!!
@registrirani korisnik, mislim da bi neko trebao pomoć psihijatra, ili malo pročitati par tema na forumu
jel' tako registrirani korisnik
">
">
">
čitaaaaaaaaaj
">
">
registrirani korisnik s kime
jesi ti onaj što je u onom topicu imao problema s filmićima???
mislim da je foruma barem na malo zaživio
goopaKoje ste vi budale... beš mi sve!
ja sam jednom bio budala
MonstrumgoopaKoje ste vi budale... beš mi sve!
ja sam jednom bio budala
Jednom bio budala i osto budala...
očito su novajlije...al bar je malo živnulo...
treba ovdje malo kriterije smanjiti.kažanjavati samo vrijeđanje a offtopice dopustiti.jednako kao i u razgovoru nešto te asocira pa tema ode u drugom smjeru.možda da sve teme spojimo u jednu pa bi jedni odgovarali na jednu priču a drugi na drugu pa bi to tek bio krasan galimatijas.
očito više nam ničeg provokativnog, svete teme su već odrađene.možemo samo komentirati tekuće vijesti.
Re: [chat] Kako oživjeti ovaj forum?
[YOU]
već dvije stranice samo baljezgate jedno te isto...
P.S. sve vas treba na streljanje
e pa moguće je jer sam ja jebač najveći najmatoriji i žderem vitasenga na kile. oni mene zovu kad je kampanja vitasenga ja dođem i sve im požderem. i onda odam okolo sa kiturinom i plašim babu, decu i kerove po parkovima. i niko onda bre nemože da kara više neg ja. i to ima svima da bude jasno! jel jasno @registrirani korisnik?

DEMOKRATIJA
goopa
Što ste svi zapeli za goop-u?
aaa ne vjerujem, a nemožeš več 2 stranice padat na istu foru,
P.S. @registrirani korisnik baš si budala
registrirani korisnik jeste veoma velika budala
ne budite uvredljivi,netko bi se mogao naći pogođenim...ne, ne ja...ja sam vakcinisan od tih zezancija...očito ste iznašli način da podjebavanjem ovo oživite.ajde, ja sam doborovoljac i možete se iživljavat na meni...evo, ja ću biti glup i odgovarat na vaše komentare a usput ću vas vrijeđat, da budemo jednaki.
miss take - greška prirode
monstrum - nema tak oodvratne stvari sa kojom bi te se dalo usporediti...c..c...c....
zeros-pa je. I tako sve ode u off-topic i onda sve ode u ku.ac
MacaPapucharica
slažem se...
Kad u nekoj "ozbiljnoj" temi napišeš samo jedan post koji nije vezan za sadržaj teme, netko će se sigurno nadovezat na taj tvoj post, pa netko na njegov i tako tema izgubi svoj tijek.
Mala grudva snijega pokreće lavinu.![]()
Marshall-T
zeros-pa je. I tako sve ode u off-topic i onda sve ode u ku.ac
MacaPapucharica
slažem se...
Mala grudva snijega pokreće lavinu.![]()
Upravo sam to rekao....ali hvala što si ponovio.
hm...
1step2farOvo bi moglo upaliti.
Napiti se kolektivno i onda sjesti od 22 h do 23 h pa pisati šta nam padne na pamet.
Marshall-T1step2farOvo bi moglo upaliti.
Napiti se kolektivno i onda sjesti od 22 h do 23 h pa pisati šta nam padne na pamet.
ping pong