Kako se osjecate na Bozic?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
...sjedim u uredu i odradjujem svoju 12satnu dnevnu sihtu, kao i svaki drugi dan....
...i razmisljam: hebo pare, da sam bar kod kuce...
...sretan Bozic, dragi forumashi....
Re: kako se osjecate na bozic
ruanaevo jedno malo pitanje, kako se osjecate na bozic, ja sam upravo sama i bolesna i bas se osjecam usamljeno,
Srce malo, nemoj biti tužna, ozdravit ćeš, a ni usamljenost neće trajati dugo. Razmišljaj da je ovo dan kao i svaki drugi, samo neradni, pa se odmaraj.
anakonda...nikad gore....tisucama kilometara daleko od kuce, usred hebene pustinje, u bazi velicine nogometnog igralista....bez obitelji...kolaca, bozicne trpeze i izlezavanja....
...sjedim u uredu i odradjujem svoju 12satnu dnevnu sihtu, kao i svaki drugi dan....
Sretan Božić i tebi, i znaš onu... "Always look on a bright side of life...
pfuć pfuć.. .hebi ga, i to će proći. Koliko dugo još moraš ostati tamo?ruana
evo jedno malo pitanje, kako se osjecate na bozic, ja sam upravo sama i bolesna i bas se osjecam usamljeno,![]()
pa evo ja sam u osijeku i imam slobodno vremena pa se možemo družiti ...
oooo pa gle ovo opet pada,zakon!
jos kad vidim onu lijepo peceno kobasicu u kuhinji,mmmmmmm
kako se osjećam, eo pijan sam ko pička
i super mi

al će te glava bolitiiii
ti si se ubio sinoć .. ccc..
Ovo je jeben dan...
Potpis dovoljno govori...
tamna stranaja se osjecam kao i svaki drugi dan....ne gledam previše americke filmove...pa mi nije nabijen kompleks kako bi se trebao osjecati na današnji dan....
Upravo tako je i meni! Lijepo ali ništa bitno drugačije kao ostalim danima(ajde dobro,osim poklona pod borom...
Čestit Božić svim forumašima od srca!
Evil Poodingh
ja baš imam neki filing za osjećaj...
e sad si i mene opisao
pumpkin
anakonda...nikad gore....tisucama kilometara daleko od kuce, usred hebene pustinje, u bazi velicine nogometnog igralista....bez obitelji...kolaca, bozicne trpeze i izlezavanja....
Sretan Božić i tebi, i znaš onu... "Always look on a bright side of life...![]()
![]()
pfuć pfuć.. .hebi ga, i to će proći. Koliko dugo još moraš ostati tamo?
...iz te pjesme jedino danas mogu izvuci "life if piece of shit, when you look at it"...
...nitko me ne drzi ovdje, mogu ic kad god hocu...a ugovor mi je do svibnja nagodinu...
). sretan žićbo svima!
perja me temperatura pa onda i bolesno...
nemam uopće osjećaj da je Božić..allein
U ovim uvjetima ne možeš biti preoprezan.
voziti 20 na sat po očišćenoj cesti je ipak preoprezno
a ti ju obiđi ako je prespora
Elena_Os
Tužno, umorno, usamljeno...![]()
me too...
sad još da ima nekaj na telki. moram iskopati neki film na net-u
Elena_OsTužno, umorno, usamljeno...
perja me temperatura pa onda i bolesno...
nemam uopće osjećaj da je Božić..
Da te probam malo utješiti, ja sam ga proveo (i još ga provodim) na poslu...
Hebiga....Znala si sto nas ceka
Nadrkan sam i depresivan od božićnog jutra... a takvo je stanje i sada...
BushmasterSretan Bozic draga djeco i Svi dragi SII-ovci u Irackoj pustinji.....
...SII????...vidim da znas ponesto od tome...
..hvala, sretan Bozic i tebi...
OOooo..
...Bice bolje sledece godine vec...Svima sretan Bozic i Nova godina... 
Black Adderanakonda...nikad gore....tisucama kilometara daleko od kuce, usred hebene pustinje, u bazi velicine nogometnog igralista....bez obitelji...kolaca, bozicne trpeze i izlezavanja....
OOooo.....Odi ovamo da te malo zagrl, i stisk da bude lakse...
![]()
...Bice bolje sledece godine vec...Svima sretan Bozic i Nova godina...
...ooooo, pa di si, susjede.....
Evo, 4 dana je ostalo do Božića, a s krovova kapa snijeg zbog južine, većina ljudi je utučena ili nema za osnovne stvari, kamoli za božićnu trpezu i darove ...
Računi za režije su astronomski, koma. Uopće ne osjećam da je Božić, čak ni grad nije tako uređen kao nekad.
Pa kad slušam koliko neki troše za Božić me hvata jeza, otkud???
A uskoro će krenuti statistika "Hrvati na skijanju". I kažu da nemamo para. Izgleda da imamo. Za pokazivanje. I gladovanje kod kuće.
No, kako god, treba se okupiti u krugu najdražih i zaboraviti malo na brige, za čaj i neki kolač će se naći.
Sretan Božić svima!
Onda mi opet roditelji nabijaju osječaj krivnje jer ne držim do tradicije,pravih (pazi ovo -pravih) vrijednosti jer mi se nije dalo stajati u kuhinji tjedan dana da pripravljam tradicionalne sljedove jadnih životinja na 100 načina, jer nemam božićnih kolača (kupim švarcvad tortu), jer nisam bila u crkvi...ma joj
PEGY
meni je sve to postalo bezveze, osječam pritisak da moram slaviti božić, da moram ići na doćek,da moram kupiti poklone.....u stvari neću ništ od toga jer ne želim.
Onda mi opet roditelji nabijaju osječaj krivnje jer ne držim do tradicije,pravih (pazi ovo -pravih) vrijednosti jer mi se nije dalo stajati u kuhinji tjedan dana da pripravljam tradicionalne sljedove jadnih životinja na 100 načina, jer nemam božićnih kolača (kupim švarcvad tortu), jer nisam bila u crkvi...ma joj
Haha bas je i meni tako osim kolaca (ne ulazim u to) uglavnom rekao sam nema darova za bozic, ne zanima me ne zelim vidjeti svoje ime na kutiji jer me zivcira, sta si imamo kupovati ko da je to nesto sto se mora uzmi batak pure i nabaci mlince i zamasti bradu. Ali evo, vec sam nacuo da ce mi se nesto kupovati i sta sad sad i ja moram ici okolo traziti gluposti, obavljati velike trgovine, bor i nakiti i kicenje a vani ni blizu osjecaja da je bozic ma... napit cu se eto sta cu napraviti
PEGY
meni je sve to postalo bezveze, osječam pritisak da moram slaviti božić, da moram ići na doćek,da moram kupiti poklone.....u stvari neću ništ od toga jer ne želim.
I sa mnom je tako nekako..svi nešto forsiraju i žele raskošan i prežderavajući Božić, a meni je jedino okej što ću se uspjeti vidjeti sa nekim frendicama koje ne viđam preko godine....
Jooj, sad mi je već muka koliko ću se najesti
Re: Kako se osjecate na Bozic?
jer svi toliko žure za tim materijalnim....a da se bar pokaže al mrvicu tolerancije,razumijevanja...osjećaja prema drugima.....
umjesto toga svi živčani...i opsjednuti poklonima.....
Sto se tice ovog ugođaja..pa i nije mi bas nesto. Da se na radiju ne vrte bozicne pjesme ne bih ni znao da je vrijeme blagdana. Jedino cemu se radujem su skolski praznici i spavanje do 12 sati
Imam kolača u obliku zvjezdice pa kužim da je Božić...
Imam pečenke i francuske salate...pa to je definitvno Božić!
Svi režimo jedni na druge i častimo se i više nego obično..nema sumnje, ovo je pravi Božić!!!