Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Predsjednica osječkog SDP-a podnijela ostavku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.12.2007. 16:11 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

lufus je napisao/la: Tko je npr. kriv što se čovjek za kojeg je DRŽAVA dala jamstva zabavlja u lovu s ministrom unutarnjih poslova i saborskim zastupnikom?
Hmmm... njegova zena?!

Da valja, ne bi debiloidnost kao sto je ubijanje nenaoruzanih zivotinja koristio kao ispriku za bijeg.

Kao sto je vec receno, nije toliko bitna nacionalnost koliko mentalitet. Taj konjusarsko-stocarsko-palanacki...

But, have no fear my dear fellows, ovaj postideoloski interregnum, u kojem konjusari vode virtualno kolo ionako nece biti dugog vijeka.

Korporacije su zadnjih 10 godina grabile i potiho pustale svoje pipke iz Austrije, Italije, Njemacke... toliko da vec sada plemenske vodje suverenitet, povjerenim im od nas smrtnika, u kljucnim situacijama prodaju tim bezlicnim profitnim neokolonijalistickim platformama.

Prvo godine i godine ekspolatacije bogatstava, a nakon toga utiskivanje kreditne ovisnosti, ogranicavanja osobnih sloboda u ime visih (korporativnih) ciljeva.

Dok te karaju u dupe i temeljito eksploatiraju, u uho ti pustaju Odu radosti. Dok gledas kako milijarde stvorenih viskova vrijednosti sjedaju na kojekakve bankovne racune u planinskim europskim drzavama, vojske ljigavih "PR" i "event managera" ti projiciraju ruzicastvu sliku stvarnosti direktno na ocni zivac.

Christmass i afterwork party, domjenak, "nama je stalo do vaseg zadovoljstva", drkanje u pokretu, lakoca postojanja, kanapeici s drlogom nabijenim na kinesku cackalicu, "dodji, jedi, rok, rok, rok...".

Pomalo smijesno djeluju ova prepucavanja Hrvati, Srbi, ovi-oni... kad nasim zivotima ionako ne upravljaju i nece upravljati ni jedni ni drugi.

Ukupno postova: 67
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.12.2007. 16:20 
Naslov:  

JA SE MORAMA NAŽALOST ILI NASREĆU SLOŽITI SA SMOKVICOM!
ALI HTIO BI ISTAKNUTI DA SE TU NE MOŽE DOĆI NA ZELENU GRANU! ZATO ŠTO JE KOD NAS VELIKI BROJ SRBA KOJI SE DEKLARIRAJU POD HRVATE A U BITI SU SAMO KOMUNJARE KOJI SU DOBRO ŽIVILI OVDJE ZA VRIJEME JUGE PA SU TU I OSTALI! NPR. JA SAM ISTI "PROBLEM" IMAO SA JEDNIM SVOJIM LEGOM. NJEGOVI STARCI PIZDE ŠTO SU NA SVI POLOŽAJIMA "HERCEGOVCI" I SVE SU "HERCEGOVAČKE" ŠTELE. PA NORMALNO DA NJIMA TO SMETA KAD JE NJEGOV DJEDA BIO GENERAL JNA I SVE ŠTO IMA DEDA MU JE OSTAVIO, A NIJE MU OSTAVIO MALO. A MOJ JEDAN DEDA JE UBIJEN A DRUGI JE ISTO BIO NA STRELJANJU, VEĆ SI ISKOPO GROB, I SPASIO GA NJEMAČKI OFICIR JER MU BIO UČITELJ U ŠKOLI!
KAKO DA MI DOĐEMO NA ISTO. NIKAKO!

ČINJENICA JE DA MINIMUM 30% OSJEČKIH OBITELJI U ZADNJA 2 KOLJENA IMA NEKOG IZ SRBIJE ILI SA TOG PODRUČJA. NORMALNO DA NE VOLI DESNIČARE. TO MORATE PRIZNATI. OTPRILIKE TAKAV JE OMJER U SVAKOM RAZREDU! AKO SE PO TOME MJERIMO.

A BURAJZ U SRBIJI NEMA NIKO DA ŽIVI A DA MU JE ČAĆA HRVAT IL HERCEGOVA U TOM JE NAŠ PROBLEM AKO GA UOPĆE TAKO MOŽEMO NAZVATI!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zbonj

Post Postano: 27.12.2007. 16:38 
Naslov:  

HTIO BI SE SAMO JOŠ OSVRNUTI NA KOMENTAR OD LUFUSA, VEZANO ZA ONO DA SU NAM UVIJEK DRUGI KRIVI... ( NE ZNAM JA TO OZNAČAVAT I CITIRAT..)

PROBLEM I JE U TOME ŠTO SMO SI SAMI KRIVI. AL MI SMO TAKAV JEBIVJETARSKI NAROD! U UVIJEK ĆE NAM TAKO BIT.

I JOŠ BI ISTAKNUO KAD BI SE NAPRAVIO PRAVI POPIS STANOVNIŠTVA U KOJEM SE MORA NAVEST PRAVA NARODNOST A NE PARAVAN NARODNOST DA BI SE TEK ONDA VIDJELO DA NAS NEMA 4,2 MIL NEGO 3,0 MILIJUNA.

KAKO MI SE NEKI ( IZMIŠLJENI LIK) NEBOJŠA, OD OCA RADOVANA I MATERE BILJANE MOŽE U INDEKSU DEKLARIRAT KO HRVAT. KAKO? KOJI SI TI CRNI HRVAT? KO ANTE ČULO? PA DAJTE LJUDI NEMOJTE ME NASMIJAVAT!

I ZAPAMTITE DA JE U JUGI NA DIREKTORSKIM POZICIJAMA BILO 99,99% SRBA! A OVIH 0,01% SU BILI ILI JEBAČKI GENIJALCI ILI DUPELIZCI! A DANAS SIGURNO NIJE 99,99% HRVATA. ZATO I JESMO TU DI JESMO!

Allende

Ukupno postova: 536
Post Postano: 27.12.2007. 16:52 
Naslov:  

zbonj je napisao/la:
HTIO BI SE SAMO JOŠ OSVRNUTI NA KOMENTAR OD LUFUSA, VEZANO ZA ONO DA SU NAM UVIJEK DRUGI KRIVI... ( NE ZNAM JA TO OZNAČAVAT I CITIRAT..)

PROBLEM I JE U TOME ŠTO SMO SI SAMI KRIVI. AL MI SMO TAKAV JEBIVJETARSKI NAROD! U UVIJEK ĆE NAM TAKO BIT.

I JOŠ BI ISTAKNUO KAD BI SE NAPRAVIO PRAVI POPIS STANOVNIŠTVA U KOJEM SE MORA NAVEST PRAVA NARODNOST A NE PARAVAN NARODNOST DA BI SE TEK ONDA VIDJELO DA NAS NEMA 4,2 MIL NEGO 3,0 MILIJUNA.

KAKO MI SE NEKI ( IZMIŠLJENI LIK) NEBOJŠA, OD OCA RADOVANA I MATERE BILJANE MOŽE U INDEKSU DEKLARIRAT KO HRVAT. KAKO? KOJI SI TI CRNI HRVAT? KO ANTE ČULO? PA DAJTE LJUDI NEMOJTE ME NASMIJAVAT!

I ZAPAMTITE DA JE U JUGI NA DIREKTORSKIM POZICIJAMA BILO 99,99% SRBA! A OVIH 0,01% SU BILI ILI JEBAČKI GENIJALCI ILI DUPELIZCI! A DANAS SIGURNO NIJE 99,99% HRVATA. ZATO I JESMO TU DI JESMO!

Naravno. U staroj Jugi su postojali samo Srbi. Svi ostali su bili ili robovi ili su bili zamrznuti do 1990.

Joj, da mi je ovakav IQ samo na tjedan dana da se malo odmorim.

A tema je, inace, ostavka Biljane Borzan....

Ukupno postova: 77
Upozorenja : 1
Post Postano: 27.12.2007. 17:10 
Naslov:  

Allende je napisao/la:
zbonj je napisao/la:

Naravno. U staroj Jugi su postojali samo Srbi. Svi ostali su bili ili robovi ili su bili zamrznuti do 1990.

Po tvojim komentarima se zakljucuje da si ti taka srbenda da je steta zraka sto ga udises

zbonj

Post Postano: 27.12.2007. 17:16 
Naslov:  

Allende je napisao/la:
zbonj je napisao/la:

Allende je napisao/la:
zbonj je napisao/la:

FORA I JE U TOME ŠTO NISU BILI SAMI SRBI ALI NISI SMIO REĆ DA SI HRVAT!!!
TOLIKO O IQ-u!!!

ALI TVOJ ČAĆA I DIDA OČITO SA TIME NISU IMALI PROBLEMA! ( UZ DUŽNO POŠTOVANJE PREMA VAŠIM GODINAMA)

zlusch

Ukupno postova: 2038
Post Postano: 27.12.2007. 17:34 
Naslov:  

zbonj je napisao/la:
FORA I JE U TOME ŠTO NISU BILI SAMI SRBI ALI NISI SMIO REĆ DA SI HRVAT!!! TOLIKO O IQ-u!!!

Onaj tko ti je to rekao gadno te je slagao i možeš mu slobodno pljunuti u lice. Smio si reći da si Hrvat, smio si se službeno deklarirati kao Hrvat i smio si ići u crkvu koliko si god htio. Ako si bio član SK, onda nisi smio ići u crkvu.

Slavio se Božić i pravoslavci su išli kod katolika na Božić i obrnuto dva tjedna kasnije. Kitio se bor i stavljali su se pokloni. Oni koji ti sve to danas kažu da se nije smjelo bili su uglavnom komunjare, a danas su turbo-katolici i glumataju ugroženost.

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
zlusch

Post Postano: 27.12.2007. 17:41 
Naslov:  

zbonj je napisao/la:

Ovo je notorna glupost i laž. Opet su ti krivo rekli dječače... Srbi jesu bili malo povlašteniji, ali nikako u tolikom omjeru. A danas se direktorska mjesta gradskih i državnih poduzeća dijele po nacionalnoj, zavičajnoj i stranačkoj pripadnosti.

I pogledaj kako nam je... državom i gradom nam vladaju nesposobni turbo-Hrvati koji su opet, kao u dobra stara crvena vremena, podobni a ne sposobni. Opet kojekakvi Glavići i ekipa postavljaju "svoje" ljude na pozicije da ih mogu kontrolirati i povlačiti konce, zapošljavaju po zavičajnom i stranačkom principu, a ne po sposobnosti i stručnosti.

Gdje smo se pomaknuli od poslije rata? Tamo gdje su nam Germani i pokazali prstom da se maknemo... a ti briješ na neke izmišljene četnike i neke navodne neprijatelje.

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
Smokvica
Ukupno postova: 77
Post Postano: 27.12.2007. 17:48 
Naslov:  

ZBONJ :nemoj trosit vezu na ovo ovdje. vidis da ovi decki ovdje vole dizati tri prsta u zrak.jos ce ti poceti tvrditi da su Hrvati zlocinci a srbi branili otadžbinu. jednostavno se furaju na šešelja i ostale njima heroje i to je to. budala ce uvijek biti.

Blofeld

Ukupno postova: 636
Post Postano: 27.12.2007. 20:40 
Naslov:  

zlusch je napisao/la:
zbonj je napisao/la:
FORA I JE U TOME ŠTO NISU BILI SAMI SRBI ALI NISI SMIO REĆ DA SI HRVAT!!! TOLIKO O IQ-u!!!

Onaj tko ti je to rekao gadno te je slagao i možeš mu slobodno pljunuti u lice. Smio si reći da si Hrvat, smio si se službeno deklarirati kao Hrvat i smio si ići u crkvu koliko si god htio. Ako si bio član SK, onda nisi smio ići u crkvu.

Slavio se Božić i pravoslavci su išli kod katolika na Božić i obrnuto dva tjedna kasnije. Kitio se bor i stavljali su se pokloni. Oni koji ti sve to danas kažu da se nije smjelo bili su uglavnom komunjare, a danas su turbo-katolici i glumataju ugroženost.

Mogao si i ako si bio član SK (istina, ako nisi htio napredovati). Tako su veliki komunisti bili i Tuđman i Šeks i, primjerice, Žužul.

zlusch

Post Postano: 27.12.2007. 20:46 
Naslov:  

Smokvica je napisao/la:
ZBONJ :nemoj trosit vezu na ovo ovdje. vidis da ovi decki ovdje vole dizati tri prsta u zrak.jos ce ti poceti tvrditi da su Hrvati zlocinci a srbi branili otadžbinu. jednostavno se furaju na šešelja i ostale njima heroje i to je to. budala ce uvijek biti.

Dečki, sutra se vidimo u Tvrđi na ćirilici pa da braća vide kako đuskamo mi Rvati bre!!

Blofeld

Ukupno postova: 636
Post Postano: 27.12.2007. 20:49 
Naslov:  

zlusch je napisao/la:
zbonj je napisao/la:

Ovo je notorna glupost i laž. Opet su ti krivo rekli dječače... Srbi jesu bili malo povlašteniji, ali nikako u tolikom omjeru. A danas se direktorska mjesta gradskih i državnih poduzeća dijele po nacionalnoj, zavičajnoj i stranačkoj pripadnosti.

I pogledaj kako nam je... državom i gradom nam vladaju nesposobni turbo-Hrvati koji su opet, kao u dobra stara crvena vremena, podobni a ne sposobni. Opet kojekakvi Glavići i ekipa postavljaju "svoje" ljude na pozicije da ih mogu kontrolirati i povlačiti konce, zapošljavaju po zavičajnom i stranačkom principu, a ne po sposobnosti i stručnosti.

Gdje smo se pomaknuli od poslije rata? Tamo gdje su nam Germani i pokazali prstom da se maknemo... a ti briješ na neke izmišljene četnike i neke navodne neprijatelje.

Čini se da je prevlast podobnih u Jugi bila mala šala u usporedbi s onim što nas je zadesilo nakon osamostaljenja. Primjerice, u Jugi su direktorska mjesta većinom dobijali podobni i Srbi, a u Hrvatskoj isključivo podobni i članovi Hdz-a.

Jedan prijatelj iz Županije se našalio kako se u Županiji nije mogla zaposliti ni čistačica bez Glavaševog odobrenja, što u Jugi ipak nije bio slučaj.

Pa evo, i naš veliki domoljub i nacionalist Tuđman bio je u svojoj karijeri JNA general, predsjednik Zavoda za historijat radničkog pokreta, predsjednik sportskog društva Partizan Beograd, dok je recimo Šeks radio u Javnom tužilaštvu (današnji DO), da bi otvorio odvjetničku kancelariju u Šidu, Srbija. Manolić je bio glavni jugo policajac, Josip Perković šef Udbe Hrvatska, Dragan Mustać (moram reći, iako ne volim o etnicitetu - Hrvat) šef Udbe Jugoslavija, komandanti 2 od četiri JNA brigade u 2. sv. ratu Hrvati. I tako dalje, i tako dalje.

Smokvice i Zbonj, knjigu u ruke.

morgan

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 27.12.2007. 20:58 
Naslov:  

zbonj je napisao/la:

želiš reći da osobe koje su rođene u Hrvatskoj od strane "stranaca" ne smiju osjećat pripadnost hrvatskom nacionalnom biću?a koji im je drugi izbor? roditelji su im otišli iz kojekave zabiti za boljim životom, izrodili ih,ne misle se više tamo vraćat i oni odmah moraju biti isto što i roditelji - stranci?cijeli život su proživjeli u ovoj zemlji, poprimili navike i običaje sredine.ako netko u Hrvatskoj veli da se osjeća pripadnikom Eskima tvoje je da poštuješ njegove nacionalne osjećaje.

hihmih
Ukupno postova: 225
Post Postano: 27.12.2007. 21:18 
Naslov:  Re: Predsjednica osječkog SDP-a podnijela ostavku

lufus je napisao/la :
@smokvica
srbi su nam rasturili grad u ratu, činjenica. tko nam je rasturio grad poslije rata?
glavaš u dosluhu sa kramaričem i hdz-om

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 28.12.2007. 9:26 
Naslov:  

zbonj je napisao/la: NJEGOVI STARCI PIZDE ŠTO SU NA SVI POLOŽAJIMA "HERCEGOVCI" I SVE SU "HERCEGOVAČKE" ŠTELE. PA NORMALNO DA NJIMA TO SMETA KAD JE NJEGOV DJEDA BIO GENERAL JNA I SVE ŠTO IMA DEDA MU JE OSTAVIO, A NIJE MU OSTAVIO MALO.

Ne vidim razliku izmedju tebe i njih. Vi ste ista ploca, samo druga strana. Isti mentalni sklop. I jedni i drugi bi do pozicija i fotelja preko prava temeljenih na tjelesnim izlucevinama/tekucinama(krv/pljuvacka/sperma).

Kao sto se od '90tih prica da su od '45-'90 sve povlastice imali "Srbi" i "komunjare", tako i danas postoje oni (etiketirani kao "Srbi", "jugonostalgicari", "komunjare") koji se nisu uhljebili (a zarko to zele), pa su im krivi "Hercegovci", "hadezenjare", "emigracija".

Ne pokusavam negirati cinjenicu da u svim sustavima postoje instituti nagradjivanja povladjivackih prishupaka i nizdlakokliznih cmaroljubaca, vec da su najglasnisniji "razotkrivaci" oni koji razmisljaju na jednak nacin, samo se ne nalaze s prave strane ograde i u pravom dvoristu.

Ponekad si razmisljam o tome kako ne bi bilo lose kad bi zivjeli u apsolutistickom drustvu s pravednim mehanizmom prepoznavanja takvih i njihovim pravovremenim smjestajem u korektivne institucije smjestene na geografska podrucja s lisajem kao dominantnom vegetacijom.

P.S. Please, iskljuci caps lock i pisi normalno. Na Internetu se pisanje velikim slovima izjednacava s vikanjem. Tnx.

Skoči u forum: