Milane dušo i srce moje
Forum
kad sam se razboljela... i onako već sređena za van sam ostala u kući $%#"$#"%$#"%$#"%$#"$#"%$#"%$"$#"&$"$#"&$#"#$#"&$

Re: Milane dušo i srce moje
aethur
Ovo je još aktualno, pa ja ne mogu vjerovati...
očito je neko zbog svega dobio PTSP...mora da je bilo opako!
morganuf da samo znaš. bilo je svega. i pucnjave i akcije i kabareta i karaoka i gay parada i piva i svega. men men. ubuduće su svi pozvani pridružiti se pokeru manijaka. obećajemo da vam neće bit dosadno. još ako milanović ponese pressicu, zeros gospodin čoek se pojavi u najboljem izdanju a monstrum se oteli od alkokola di će nam biti kraj.aethur
očito je neko zbog svega dobio PTSP...mora da je bilo opako!
Mladjo
morganuf da samo znaš. bilo je svega. i pucnjave i akcije i kabareta i karaoka i gay parada i piva i svega. men men. ubuduće su svi pozvani pridružiti se pokeru manijaka. obećajemo da vam neće bit dosadno. još ako milanović ponese pressicu, zeros gospodin čoek se pojavi u najboljem izdanju a monstrum se oteli od alkokola di će nam biti kraj.aethur
očito je neko zbog svega dobio PTSP...mora da je bilo opako!![]()
zvuči obećavajuće

Monstrum
eo treći je dan, sreća jedina što sam bolestan ko pička tak da mi se gade pljuge jer sad bi vjerovatno grizo nokte, namjerno imam kutiju pljugi pred sobom al neć pušit, mogu ja to![]()
Ustraj druže, ustraj ! cio forum je uz tebe !!
aethurMons, i ja sam bolestan ko pička, pa ajmo mi skupa zapaliti jednu? Ono, da se bolje osjećamo... Onaj fini duhanski dim... Osjetiš ga u plućima... Ah... Ajde Mons...
ljušturo od čovjeka, bezkičmenjaku, ti umjesto da me podržiš ti me tjeraš na zlo, neć, neć pušit

toni
cio forum je uz tebe !!![]()
Osim.. jel, Aethura..
Monstrum
aethurMons, i ja sam bolestan ko pička, pa ajmo mi skupa zapaliti jednu? Ono, da se bolje osjećamo... Onaj fini duhanski dim... Osjetiš ga u plućima... Ah... Ajde Mons...
ljušturo od čovjeka, bezkičmenjaku, ti umjesto da me podržiš ti me tjeraš na zlo, neć, neć pušit![]()
![]()
Pušenje nije zlo. Evo ja trenutačno se našmrkavam sa sinusanom... To je super... Ali je cigareta bolja. Ali neću zapaliti ni ja sada namjerno. Evo, nisam cijeli dan (dakle nekih dva tri sada od kada sam se probudio), i neću do sutra pušiti.
malecka
iseee.... kako se navodite na grijeh međusobno... i ujedno mazohistički nastrojeni...ajme majko... pošto ste obojica bolesni PIJTE ČAJA:::::
Pa stalno sam na čaju... Popio sam 50 litara u pet dana...
toniMonstrum
eo treći je dan, sreća jedina što sam bolestan ko pička tak da mi se gade pljuge jer sad bi vjerovatno grizo nokte, namjerno imam kutiju pljugi pred sobom al neć pušit, mogu ja to![]()
fala, viš aethure čudovište jedno to je podrška, a ne to što ti radiš, tri dana mi već govori na msn, ajde zapali, ajde, neš izdržat, ne možeš ti to

Monstrum
tri dana mi već govori na msn, ajde zapali, ajde, neš izdržat, ne možeš ti to![]()
Ne bih ja to radio!!!
aethur
Monstrum
tri dana mi već govori na msn, ajde zapali, ajde, neš izdržat, ne možeš ti to![]()
Ne bih ja to radio!!!
hmmm.... bi .... -."
aethur
Bolestan sam!!! Ne znam što govorim![]()
haha .... haha..... koja obrana...

malecka
aethur
Bolestan sam!!! Ne znam što govorim![]()
haha .... haha..... koja obrana...
Ovo nije topic o meni, nego o monsu...
Stoga, vratimo se mi njegovom prenemaganju... joj ja ne mogu ništa, neću pušiti, ja sam fancy, ja ne pušim ja sam cool daj mi cigareta bla bla

Monstrumum"]
zapalit ću ja sam ovisnik zapalit ću ja moram zapaliti ja sam ovisnik, ovisnik ovisnik ovisnik
Monstrum
moram zapaliti daj mi cigaretu![]()
pa evo ti.
aethur
Ovo nije topic o meni, nego o monsu...
Stoga, vratimo se mi njegovom prenemaganju... joj ja ne mogu ništa, neću pušiti, ja sam fancy, ja ne pušim ja sam cool daj mi cigareta bla bla![]()
Monstrumum"]
zapalit ću ja sam ovisnik zapalit ću ja moram zapaliti ja sam ovisnik, ovisnik ovisnik ovisnik
e viš tu si se zajebo, ovo je topic o tebi pogledaj naslov topica, mulac, hahahah
ja sam bio ovisnik, bio ovisnik, bio ovisnik, sad se liječim

Monstrum
p.s. joj da se bar vrate amy i honey sa svojim temicama, vidite ljudi kako nam je dosadno
3
4
SAD........
Monstrum
samo malo, jesam ja to maloprije pročito sinusan, haha pičko, hahahaha sinusan, u la la, ja šmrčem sinusan, u la la, fa fa, nije ni čudo što si bolestan već tjednima kad se rokaš tim sranjima za curice, da nisam pit presto sad bi se ušišo rakijom i bijelim lukom pa da viš kako se zdravi za popodne, ovak gutam tablete, ja tabletoman, men tableta, i žvačem žvake jer mi fale pljuge, jako![]()
Reci ti njemu! Mh!

Mladjo
vas dva (@monstrum i @aethur) ste dva pedera! jebite se pederi! uaaaaaa kuvajte si čajiće i lulajte si cigaretice curičice male dve! ulala mi smo bolesni ulala mi nepijemo i nepušimo osim jedan drugom ulala. pederi. pederi šalala![]()
Ti si se našao javiti. Mrš.
Mladjovas dva (@monstrum i @aethur) ste dva pedera! jebite se pederi! uaaaaaa kuvajte si čajiće i lulajte si cigaretice curičice male dve! ulala mi smo bolesni ulala mi nepijemo i nepušimo osim jedan drugom ulala. pederi. pederi šalala
joooooooooj mala curičica se javila, kmu uvatilo me u leđima, kmu kmu, stalno me vata u leđima kad imam leđa ko crv bezkičmeni, jooooj monstrume daj mi medicinske magnete, joj monstrume izmasiraj me deep rilifom, mrš, sad mi drago što te nisam masiro pičko jedna, slabiću i curice, kmu kmu svaki drugi dan se razvlačim po kući zbog bolova u kičmi joooj jooooj mali bebaniću

de dajte i meni malo te drogice...
Monstrum
joj monstrume izmasiraj me
? ? ?
Znao sam da ste sumnjivi, od onoga sa babama. gejevi... ali ne brinite prihvatit ćemo mi vas ovdje, iako, pomisao kako masirate jedan drugog...
CatCloe
![]()
de dajte i meni malo te drogice...
jesi sigurna da oš, jesi li sigurna, nakon toga nema nazad, nema nikud, postaješ ko ova dva densing kvina, vataće te u leđima malo malo, bićeš malo ozbiljna a malo NE, ićeš na klizanja
, masiraćeš najbolje legice (al bez onih pederskih sranja), i tako, ako oš dogovor za primopredaju "paketa" na pm 
zeros
ma pederi....
i cigani
šta ću ja sada
jebite se...
Mladjo
niko neće ništa da mi objasni i kaže
šta ću ja sada
jebite se...
![]()
Nemoj plakati cuco... bit će sve dobro...
aethurajd...neka mi netko od vas, dakle, mladjo, mons i zeros kažu što misle o mojim žutim kartonima.
iskreno mislim da ti nisu trebali, ali zaslužio si ih, isto tako ne vidim smisao žutih i crvenih kartona, nekom se brani sudjelovanje na forumu po spiki e to je moj pješčanik ti se nemoš igrat u njemu, bezveze, isto kao i one spike koje su bile nedavno o segregaciji foruma, jebote, ko oće pisat po forumu nek piše šta oće, moš mislit, bezveze, a tebi milane opet kažem iskreno da tio nisu trebali ovi kartoni
Monstrum
aethurajd...neka mi netko od vas, dakle, mladjo, mons i zeros kažu što misle o mojim žutim kartonima.
iskreno mislim da ti nisu trebali, ali zaslužio si ih, isto tako ne vidim smisao žutih i crvenih kartona, nekom se brani sudjelovanje na forumu po spiki e to je moj pješčanik ti se nemoš igrat u njemu, bezveze, isto kao i one spike koje su bile nedavno o segregaciji foruma, jebote, ko oće pisat po forumu nek piše šta oće, moš mislit, bezveze, a tebi milane opet kažem iskreno da tio nisu trebali ovi kartoni
moje mišljenje se slaže u potpunosti sa ovim gore....
MissTake
nek ti ih da onaj kome si ih dao
Dakle, vraćaj ih.
Monstrum
Milaneeeeeeee milane jebemlitikrsnuslavu![]()
Nemoj tako monstrume...
CircaMilan
Milan
aethur
promjen ću prezme majke mi
promjen
Circa
CircaMilan
Milan
Milan
CircaCirca
CircaMilan
Milan
Milan
Milan
CircaCircaCirca
CircaMilan
Milan
Milan
Milan
i teb se svašt da...

CircaCircaCirca
CircaMilan
Milan
Milan
Milan
Milan
CircaCircaCircaCirca
CircaMilan
Milan
Milan
Milan
Milan
milan
Monstrum
CircaCircaCircaCirca
CircaMilan
Milan
Milan
Milan
Milan
milan
Milan
pa nek mi neko objasni
ajd kontam
dodatno mi je fora jer jedan moj frend zove svoj jelte khm... milan
">aethur
Monstrum
CircaCircaCircaCirca
CircaMilan
Milan
Milan
Milan
Milan
milan
Milan

tonya
![]()
Grozno
Circa
Grozno
Mogu ja i gore.
Circa
tonya
![]()
Grozno
Predivno
marrai
Nešt mi poznat ovaj Dylan![]()
![]()
Mir. Nisam ja nikome poznat.
Dylan
marrai
![]()
Mir. Nisam ja nikome poznat.![]()
goose
Milan je prase
Milan je Dylan!
CircaDylan
marrai
![]()
goose
Milan je prase
Milan je Dylan!
a jel onda Dylan Milan?
eldiablo
CircaDylan
marrai
![]()
goose
Milan je prase
Milan je Dylan!
a jel onda Dylan Milan?
Milan, Dylan, Goran, Aethur...sve je to isti kurac, nema razlike.
Mladjo
guska je guska
Ma koliko god mi šutjeli od tome!

tonyaMladjo
guska je guska
Ma koliko god mi šutjeli od tome!
a guščetina je guščetina - jaooo dimljena guščetina, pa kobaseeee....i sisata konobarica nosi pivo
MissTake
![]()
aha tako znaci, miss je konobarica jeli
k tome jos i s....
">
asti rađala bi mu dicu ka
">jabuko sa grane
jelte

deer_huntervolim diablov avatar
![]()
asti rađala bi mu dicu ka">
haha javim ti se kad budem htio imat djecu
milane ti mora da navijaš za inter

o
n
s
t
r
u
m
eldiablo
milan
o
n
s
t
r
u
m
milan
o
n
s
tux
r
u
macapapucharica

nake_radoeldiablo
milan
o
n
s
t
r
u
m
milan
o
n
s
tux
r
u
macapapucharica
hvala, momak
MILAN
toniMonstrum
ja i dalje ne pušim
MILAN
p.s. ovo je jedan od naj topica uopće ovo treba čitat s vremena na vrijeme
p.s.s. MILAN

nake_rado
![]()
HAHAHAHA!
">
">
MIKI
hagzi...a tko je taj Milan...
MILAN jedan i jedini!
1step2farJa prosto ne vjerujem da ljudi ne znaju tko je Milan??? Osupnuta sam ovom konstatacijom.
novaci još nisu prošli obuku
milan
p.s.milan
hagzi... ja i dalje ne znam tko je taj Milan ...
mlad si, naučit ćeš
MIKICA

hagzi
... ja i dalje ne znam tko je taj Milan ...
Milan je jedna mitska osoba. Neki kažu da su ga vidjeli, ali te tvrdnje nikada nisu potvrđene.
Milan.
Milan
Dylanposvuda oko nas
di je milan?
CircaMILANMILAN!
">nake_radopa istina,to je strasno!
ne psuj!

1step2farJa više fakat ne znam zašto je Milan nestao sa medijskog prostora? Mnogo sam tužna i saću da režem vene.
Ne vrijedi ti ni rezanje, ni ništ. Milan se oženio.

M I L A N
M I L A N
MILAN
MilaN
MiLaN
mILaN
mmiillaann
!M!I!L!A!N!
m
i
l
a
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
čujem da milan navija za švedsku ROFL

MissTakeja sam jučer vidjela MILANA
i ja!
1step2far
Men Milan reko da govorim ko purgerica! Uvrijeđena sam do srži! PIH!
slažem se s milančetom,vučeš ti na to... "legice"...
1step2far
Ne sjeća se Milan toga...
MissTake
on voli britni
Iznimno.
MacaPapucharica
milane, kaćmo na kavu?![]()
E moramo jednom na kavu...
Dylan
1step2far
Ne sjeća se Milan toga...
MissTake
on voli britni
Iznimno.
MacaPapucharica
milane, kaćmo na kavu?![]()
E moramo jednom na kavu...
Dylan
Ne morate na kavu jer je pitala Milana,a ne Dylana.
Milane, sljedeći tjedan, ponedjeljak?
a od Milana ni glasa...
nake_rado
gdje je nestao milan
DylanBok.
milan ?
">Re: Milane dušo i srce moje
MissTake
u vazduh će sve da digne...ne daj Bože da te stigne....
">
">
">
">MissTake
milan leži pijanpod šatorom osječkog![]()
crno???
milanee
pij pivo a nakon toga jogurt
pijana
osijek aleee 

dobar haiku
">