Mjerila ljepote
Tko određuje ta mjerila ljepote, i da li se itko od nas može smatrati pozvanim reći za nekog da nije lijep/a ?
..postoji jedna izreka.. Svatko je lijep, samo su neki malo ljepši od drugih.. (tako nekako..)
Smatrate li sebe lijepima?
Društvo, politika
betty
a onaj tko je meni lijep ne mora biti i drugima,i uglavnom to i je tako,decki koje ja smatram lijepima mojim frendicama nisu![]()
zaista mislim da ljepota dolazi iznutra,jednostavno mozda to sto mi zovemo ljepotom je neka karizma, i osjecaj zadovoljstva u vlastitoj kozi.
insomniaNaravno da sam to rekao,presudio je cijeli niz karakteristika kao npr neproporcionalnost dijelova tijela,grbavost,loš ten,prevelik ili pre mal nos,klempave uši,buljave oči,itd,itd.
[
dobro, ok, unutarnja ljepota ... etc. etc. ... mislih na onu fizičkog karaktera..
jesi li ti (ili ITKO OD FORUMAŠA)ikad za nekog rekla da nije lijep, da je ružan, i koje su to karakteristike bile koje su presudile kod te tvoje izjave?
kopile
insomniaNaravno da sam to rekao,presudio je cijeli niz karakteristika kao npr neproporcionalnost dijelova tijela,grbavost,loš ten,prevelik ili pre mal nos,klempave uši,buljave oči,itd,itd.
[
dobro, ok, unutarnja ljepota ... etc. etc. ... mislih na onu fizičkog karaktera..
jesi li ti (ili ITKO OD FORUMAŠA)ikad za nekog rekla da nije lijep, da je ružan, i koje su to karakteristike bile koje su presudile kod te tvoje izjave?
kopiledefiniraj los ten,recimo moj ten nije ko iz casopisa, ima male nedostatke,ali nikad mi ten nije bio bitan!!!mozda zato sto ni moj nje neki
[

betty
kopiledefiniraj los ten,recimo moj ten nije ko iz casopisa, ima male nedostatke,ali nikad mi ten nije bio bitan!!!mozda zato sto ni moj nje neki
[
![]()
![]()
![]()

insomniaNe sve ali mora postojati minimum proporcionalnosti ,stvar je u ravnoteži,npr nevaljaju ni prevelike sise ali ni premale.
ahm.. znači, po tebi, sve što nije ''proporcionalno'' (spomenuo si mali/veliki nos itd) je ružno? a s čim uspoređuješ pojedinu osobu, što ti služi kao ''matrica'' ?
kopile
insomniaNe sve ali mora postojati minimum proporcionalnosti ,stvar je u ravnoteži,npr nevaljaju ni prevelike sise ali ni premale.
ahm.. znači, po tebi, sve što nije ''proporcionalno'' (spomenuo si mali/veliki nos itd) je ružno? a s čim uspoređuješ pojedinu osobu, što ti služi kao ''matrica'' ?
ništa, morati ćemo mi na kavu, da ti meni ukažeš na sve moje ''neproporcionalnosti''.. imali bi o čemu pričati.. 
bettyPa vjerojatno bih,mada je to to "malo" vrlo rastezljiv pojam.
da li bi ti kopile bio sa curom koja ima malo veci nos, ili malo losiji ten, ili male sise,ali dobra je , i zabavna i pametna??ne izgleda kao fotomodel ali je ok....
DanicaV
bettykopile
"epski narodi" WTF???!!?
![]()
![]()
to sam i ja pomislila....
Zanimljivo, na portalu te nazivaju budućom pravnicom
Ne bih se u tom slučaju hvalila neznanjem.
">
"> ne mogu biti ljepša
">
">
">
">MissTakeja sam sebi najljepša
![]()
![]()
">
"> ne mogu biti ljepša
">
">
">
">
MissTakePa kada bih sudio po slikama onda bih definitivno rekao da si ti vrlo lijepa djevojka, što se za većinu djevoja ka na ovom forumu nebi moglo reći (bez uvrede).
ja sam sebi najljepša![]()
![]()
">
"> ne mogu biti ljepša
">
">
">
">
Evil Poodinghja mislim, prema dosadašnjih avatarima da insomnia ima fetish prema stopalima, možda je nekome i to mjerilo ljepote
insomniaPa u biti da,nevidim nikakve fizičke nedostatke na sebi.
@kopile, nisi mi odgovorio na pitanje da li ti sam sebe smatraš lijepim... ?
kopileMissTakePa kada bih sudio po slikama onda bih definitivno rekao da si ti vrlo lijepa djevojka, što se za većinu djevoja ka na ovom forumu nebi moglo reći (bez uvrede).
![]()
">
"> ne mogu biti ljepša
">
">
">
">
DanicaVMissTakeja sam sebi najljepša
![]()
![]()
">
"> ne mogu biti ljepša
">
">
">
">
Pozitivan stav!
">betty
a onaj tko je meni lijep ne mora biti i drugima,i uglavnom to i je tako,decki koje ja smatram lijepima mojim frendicama nisu![]()
">), da bi, nakopn sto ona prihvati njen stav, ona imala vishe sanse kod.. mene !
">toniIstina ,istina malo šta se može mjeriti sa ženskim jalom.
Hehe.. zene) oko ovoga postoji jedna teza koja kaze.. vas dve frendice.. ugledate super zgodnog lika.. jedna oma veli 'uuuu, sto je dooobar'.. druga frendica, iako isto to misli kaze; 'ma bas je gadan, men se opce ne svidja, vidi kake ruzne zulufe ima...' zasto ? zato sto hoce utjecat na stav svoje frendice spram tog super zgodnog lika (eto, mozemo za primjer uzet mene
">), da bi, nakopn sto ona prihvati njen stav, ona imala vishe sanse kod.. mene !
">

_Jimmy_
šta ti ne možeš spavati pa si puna pitanja i otvaraš teme ?
DanicaV
Evil Poodinghja mislim, prema dosadašnjih avatarima da insomnia ima fetish prema stopalima, možda je nekome i to mjerilo ljepote
Vidi Poodingha........ ima ljudi koji nešto prvo primijete na drugima. Možda insomnia prvo primijeti noge. Moja sestra prvo na ljudima vidi zube.![]()

ljubi
svako je lijep na svoj način, i verujem da svaki lonac nađe poklopac, moja najbolja frendica i ja imamo totalno različitu percepciju ljepote, i obično oni koji se njoj sviđaju meni su fizički neprivlačni...al mislim da nema pravila jer izgled ostavlja samo prvi dojam u kojeg se ja ne pouzdajem..uvijek sam voljela tamnije dečke, a na kraju kad razmislim imala sam više plavih![]()
Isis
Nebi sada govorio za sebe da sam lijep, al svakako nisam iskompleksiran nit stano gledam kako ću šta promjeniti i/ili poboljšati kod svog izgleda...
Eto, zadovoljan sam sobom i mislim da je to zlatna sredina..nit mislim da sam gadan nit mislim da sam Narcis.![]()
Marshall-T
Svi su lijepi. Bitno je kako cure odnosno dečki gledaju na vas! Uživajte i ne opterćujte se takvim nebulozama!
">saddam
Osoba kad je zaljubljena,jednostavno se proljepsa.Tih nekoliko puta sto sam bio zaljubljen,jednostavno,pogledavsi se u ogledalo,cak sam se sam sebi svidio,i nekako sam drugacije izgledao,drugi osmjeh,ljepsi ten i tako...
saddam
Zene se dar od Boga!

PoppyJA sam najljepša.
Pitajte Danicu.
masterzz
meni su neke cure bile super i sve...skorz dok nisu progovorile
oću reć da bi omjer izgled - ponašanje trebao bit 20-80 a ne obratno kao danas
">kopile
MissTakePa kada bih sudio po slikama onda bih definitivno rekao da si ti vrlo lijepa djevojka, što se za većinu djevoja ka na ovom forumu nebi moglo reći (bez uvrede).
![]()
">
"> ne mogu biti ljepša
">
">
">
">
paperje
kopile
![]()
">
"> ne mogu biti ljepša
">
">
">
">
vidi se da nisi upoznao mene (nisam umišljena, samo razmišljam pozitivno, što bi Danica rekla)![]()

Jazz
Sva ova priča o nutarnjoj ljepoti, čini mi se, dolazi nakon tog prvog klika. Jer, budimo realni, kada u polumraku sobe na nekom tulumu, ili kluba, zaustaviš pogled na nekomu, zasigurno ne vidiš profinjeni smisao za humor i načitanost.
PoppyJA sam najljepša.
Pitajte Danicu.
Poppy
JA sam najljepša.Pitajte Danicu.
mali_ivica
I još nešto neznam zašto je post u kojem odgovorno tvrdim da sam jako lijep prebačen u offtopic?!![]()
DanicaV
PoppyJA sam najljepša.
Pitajte Danicu.
Evo jesi. Vidjela sam danas tvoju fotku u galeriji Excalibura i moram priznati da si najljepša.![]()
insomniamali_ivica
I još nešto neznam zašto je post u kojem odgovorno tvrdim da sam jako lijep prebačen u offtopic?!![]()
vjerojatno je admin pretpostavio da se šališ..
Poppy
eto vidiš... zar je to bilo tako teško?!! i čestitam Danice... priznati istinu je prvi korak ka ozdravljenju.![]()
insomniaSorry
@mali_ivice, molim ne začetavaj temu kojekakvim podj..eb..a.v..a..nji..ma ... šta ćemo sad raspravljati tko je na forumu lijep, a tko ružan?? !
ozanaA nije li zla maćeha bila iz pepeljuge?
Za mene drugi vele da sam lijepaops:">
A imam i ogledalo (više njih, čak)![]()
Samo moram pripaziti da ne završim kao ona zla maćeha iz..... da, Snjeguljice![]()
OligofreniDikobrazoidA nije li zla maćeha bila iz pepeljuge?
ozana
ozana
OligofreniDikobrazoid
A nije li zla maćeha bila iz pepeljuge?![]()
E, ta iz Pepeljuge nije govorila "ogledalce, ogledalce moje...."
toni
ozana
mislim da bi bilo najkorektnije od tebe da stavis neku fotku na forum.. pa d vidimo ..![]()
toni
ozana
mislim da bi bilo najkorektnije od tebe da stavis neku fotku na forum.. pa d vidimo ..![]()
mali_ivica
toni
ozana
Ili bolje pošalje meni na PM![]()
ozana
toni
ozana
Što će ti moja fotka kad imaš čitav film koji možeš pogledati!
Nije ti valjda promakla tema o najnovijem seks skandalu na forumu?![]()
ozana
mali_ivica
toni
ozana
Mali Ivice, ti imaš BMW?![]()

mali_ivica
ozana
mali_ivica
toni
ozana
Mali Ivice, ti imaš BMW?![]()
Ne, ja preferiram Mercedes![]()
ozana
Zbog nišana?![]()
1step2farAbsolutely... ako cigo (jel se smije to?) svoga konja ne hvali, nece ni drugi. Biti malkice realist isto pomaze...
Što se tiče mišljenja o članovima foruma koji tvrde da su lijepi, to je baš dobro jer je važno imati samopouzdanja i voljeti samog sebe jer kada čovjek voli samog sebe ljudi to primjete.