Dječji odgoj-crtići
Di su oni crtici poput Tom and Jerry, zekoslav mrkva, ptica trkacica....
Danas su svi crtici nasilni, puni borbe i mržnje poput Yu-Gi-Oh , pokemona, Transformera.... Neki crtici imaju cak i titlove, pa kako ocekuju da predskolska djeca gledaju crtc kad ne znaju procitat ni jednu rijec...
Evo moje jedno iskustvo za koje smatram da su bas takvi nasilni crtici krivi....
Prosli mjesec sam bio u Požegi na sahrani, pa poslije sahrane na rucak (znate kako to biva na sahranama)....i sjedim ja mirno na drvenoj klupi, kad moj mali bratić (11 godina) dođe do mene i lupi me šakom u stomak, i pocne nešto pricat kako se je on transformirao u nekog robota i kako ce zavladat svijetom...dok se ja grcim (jebiga ima mali jaku šaku) njegovi roditelji i ljudi koji su bili u blizini pocnu se smijat na njegove izgovorene rijeci.....
to možda je smiješno, jer je kako oni kažu još mali, ali od malih nogu treba djecu pravilno odgajat...dijete gleda nasilne crtice, kao dijete nasilno se ponaša u društvu, pa kako onda ocekivat da ce to dijete u mladosti biti "anđeo"?!?!.....
Vjerujem da danas koje god dijete pitaš koji crtic više voli: Tom and jerry ili pokemone, kontam da ce svako dijete odgovorit pokemone....a neki cak nece ni znat kakav je to crtic Tom and Jerry...
">