| Autor |
Poruka |
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
nisam baš zadovoljna.... |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
 |
|
komarac
Ukupno postova: 100 Spol:  Nebitno
|
Hmm, uspjeli su objaviti program 7 dana prije početka
Puno siromašniji program nego prošlih godina - to još gore zvuči kad se uzme u obzir da je ovo godina obljetnice 200 g. slobodnog kraljevskog grada...  |
|
_________________ Nije Aristotel, Komarac je! |
|
|
|
 |
|
tanja grganovic
Ukupno postova: 21 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Poštovani,
program OLJK-a objavljujemo uvijek tjedan uoči početka kada su gotove i posljednje izmjene, od utorka navečer (23.6.) bit će vam dostupne i naše redizajnirane web stranice.
Veselimo se vašem dolasku na programe
Tanja |
|
|
|
|
|
 |
|
komarac
Ukupno postova: 100 Spol:  Nebitno
|
Poštovana Tanja,
to što govorite možda stoji za objavu u medijima, ali je na službenim stranicama OLJK-a program redovito objavljivan ranije.
Iskreno Vam želim da iduće godine program za ovako veliku manifestaciju definirate više unaprijed (godina dana je više nego dovoljna za to), kako zbog vas kao organizatora, tako i zbog publike/gostiju.
Ipak, veselim se i ovom OLJK-u. |
|
_________________ Nije Aristotel, Komarac je! |
|
|
|
 |
|
hidin Ukupno postova: 39 Spol:  Nebitno
|
Kakva posjećenost bude ovih filmova u Vegi? |
|
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Kako se uglavnom radi o odlicnim filmovima posjecenost bude takva da se treba doci barem 30-45 minuta ranije, ukoliko se zeli sjediti. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
KPGS Ukupno postova: 10 Spol:  Muško
|
Predstava za djecu u 21h. Apsolutno genijalno! Ima li što poslije ponoći? |
|
|
|
|
|
 |
|
asamblaž Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
sviđa mi se. naročito me zanima Lutkarsko kazalište "Ulger", Republika Burjatija. Treba što više ovakvih stvari...
pohvale |
|
|
|
|
|
 |
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
A da prvo pogledas sve predstave i filmove pa da onda komentiraš jel dobar program ili ne.
Mislim da je program odličan, ima dosta predstava a pogotovo plesnih, što je uvijek manjkalo prijašnjih godina.
Nadam se da će vrijeme biti dobro.
posebno preporučam petra pana. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
|
 |
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Jedino sam razočaran što "Komedija" nije dovedena ove godine sa nekom svojom predstavom, tj mjuziklom. Ostalo se cini ok, i posjeitit ce se dosta stvari... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
 |
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
A da prvo pogledas sve predstave i filmove pa da onda komentiraš jel dobar program ili ne.
Mislim da je program odličan, ima dosta predstava a pogotovo plesnih, što je uvijek manjkalo prijašnjih godina.
Nadam se da će vrijeme biti dobro.
posebno preporučam petra pana.
|
S obzirom da su prijašnjih godina bile puno zvučnije predstave, nisam zadovoljna. U ostalom, otkud ti znaš što sam ja od toga već vidjela? |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
 |
|
indifference
Ukupno postova: 34 Spol:  Žensko
|
program mi se baš sviđa, stavrno ima svega, oćeš predstava, koncerata ili filmova (sitnice koje mene zanimaju).
a i drago mi je da ima nezainteresiranih, možda budem sjedila na predstavama  |
|
|
|
|
|
 |
|
mmonika Ukupno postova: 13 Spol:  Nebitno
|
čemu toliko negativnosti? |
|
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Znacajnije ne znaci i bolje. Uostalom, "znacajno" u klasicnom smislu moze biti i dosadno do koske. A ono "manje znacajno" moze biti vrlo zanimljivo. Primjerice, ne sjecam se da je Anociceva "To samo Bog zna" bila kritici "znacajna" one godine kad se izvodila u Barutani. Publici je, pokazalo se, bila vrlo znacajna od prvog dana.
Istina, ove godine nema EXIT-a, ali nerijetko i druga kazalista imaju vrhunska ostvarenja. Evo, na prvu mi u sjecanje dolazi Kvetch (Kazaliste Virovitica + Gavella).
IMHO, bolje jedan novootkriveni dragulj nego pet klisea... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
bavaria Ukupno postova: 262 Spol:  Nebitno
|
a slušaj, kada ništa u životu nisi stvorio, ne preostaje ti nego pljuvati po tuđem radu ...
kritiku prihvaćam, ali kretenizam ... to je neizlječivo ... |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|