Autor |
Poruka |
komšo
Ukupno postova: 85 Lokacija: U dvorištu Spol:  Muško
|
|
|
 |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol:  Žensko
|
Eh, pa kad bi se otvorila takva tema, rasprava bi se vodila u nedogled, jer se ne bi mogli odlučiti što je neukusnije, cajke koje su odvratne same po sebi (ljude koji ih slušaju ne diram, jer na žalost, većina mojih prijatelja ih sluša, a ja ih više nemam snage "prosvjetljivat"  ) ili Thompson koji pokušava zaraditi na (maloumnim) ljudima koji su nabrijani na Antu Pavelića i ostala ustaška sranja! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
 |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol:  Muško
|
ko bi reko?!?!?!? neko stvarno gušta u toj glazbi?!?!?!  ajde de... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
mzzi Ukupno postova: 284 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Aj nek onda netko tko se smatra dovoljno PAMETNIM da kaze kakva glazba je ispravna i prihvatljiva, pojasni ljudima sto bi oni trebali slusati..? Danijelu Martinovic iliti GLUPU? Thompsona iliti USTASKE? Matu Bulica ZA NAROD i DUSU? Narodnjake iliti SMECE? Metal iliti DREKU? Klasicnu glazbu? Kurvicu Britney? Sotonisticke? Strane za rezat vene? Sta? PA SVATKO NEKU VRSTU GLAZBE SMATRA SMECEM JER SMO SVI RAZLICITI,daj si to utuvite u glavu. Svi su prepametni kad treba osudjivat druge. |
|
|
|
|
 |
|
No, svakako se slazem da OSJECKI KLUB STUDENATA ne treba biti popriste narodnjaka i dopicnjaka. To je jedino s cim se slazem. |
|
|
|
|
 |
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
Ajme sto pricate gluposti.
Nabacujete smiješne teze kao da pamet ili glupost imaju ikakve veze s glazbenim ukusom. Glazba je jednostavno stvar navike. Dovoljno je da glazba ima nekakav tune, melodiju koja je imalo catchy, koja moze ostati podsvjesno zapamcena. Visestruko izlaganje bilo kojoj vrsti glazbe koja to ima, prizvodi osobu kojoj ta glazba postaje u najmanju ruku prihvatljiva.
Ne nuzno stil glazbe, nego neke pojedine pjesme. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
 |
pcelica_maja
Ukupno postova: 20 Lokacija: tenja Spol:  Žensko
|
joj ajd ne filozofiraj previse,slusaj sta oces i nosi sta oces i nemoj druge previse zamarat s tim |
|
|
|
|
 |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol:  Žensko
|
A jasno ti je da taj "dopičnjak" zvuči optužujuće?! Kao da su cure koje nose minice automatski jeftine! Definitivno svatko može ispljuvati onu vrstu glazbe koju ne sluša i ne voli, ali je ovdje riječ o vrsti glazbe koja sa sobom donosi određeni životni stil, možda čak i način razmišljanja (Thompson pogotovo), a to ljudi na ovom forumu osuđuju! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
 |
|
Samo ne serite da je to pokazatelj necije inteligencije. |
|
|
|
|
 |
daniel-202
|
@ steam, slažem se s tobom. ja ne slušam cajke, ali ima par pjesama folk koje volim cuti...i to baš zato što su mi ušle u u glavu i svidile mi se... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol:  Muško
|
|
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici....  |
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Samo ne serite da je to pokazatelj necije inteligencije.
|
naprotiv, to je pokazatelj nečije gluposti... |
|
|
|
|
 |
daniel-202
|
a neg cega je pokazatelj?!??! |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
 |
|