Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Lega ja jučer kupio karte za legu u Beckersu. Hoćeš da ti skeniram i pošaljem na mail? Na karti piše 1389 pa nadalje! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
...redni brojevi na kartama ne prestavljaju apsolutno ništa....jer ja prva karta mogla poceti sa rednim brojem 1000....isto tako svako prodajno mjesto je dobilo određene redne brojeve....pa s obzirom da ne prodaju svi jednako.....netko tko je kupio prije....može imati veci redni broj od onoga tko je kupio jucer...al ne prodajnom mjestu gdje se karte slabije prodaju...  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
cane
|
Misliš? Ko zna možda je i tako. Al opet je štampan onda prevelik broj ulaznica. U svakom slučaju čekamo Fionu da potvrdi informacije odnosno dezinformacije. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
FIONA555 Ukupno postova: 76 Spol:  Nebitno
|
Sretan Božić svima...
Ispričavam se što se nisam ranije javljala, problemi s netom!
U prodaju je pušteno 750 ulaznica! A što znače brojevi na ulaznicama, nemam pojma, najvjerojatnije počinju sa 1000! Sada nemam ni jednu pored sebe da bih točno rekla, ali tiskano ih je 750! |
|
|
|
|
 |
v_3_c Ukupno postova: 4 Lokacija: Bosutsko Spol:  Muško
|
|
|
 |
ekipa031
Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
sta serete ja kupio u ponedjeljak i na kartama je pisalo
00031 a iznad ekipa.
pre glupi ste i ne serie odite u bekers i pitajte a ne srat čobani odvratni |
|
_________________ tesko nam stanovati  |
|
|
 |
cane
|
|
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
pusti ih.......baš je zanimljivo.....
@"ekipa031", kaže "v_3_c" da ti mama smrdi.... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
ekipa031
Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
za bastion je tiskano 800 ulaznica i jos je ostalo otprilike malo manje od 200 ulaznica. |
|
_________________ tesko nam stanovati  |
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
ma najbolje ostanite kod kuce, nabijte si mp3 u usi i sve sretni i zadovoljni, ja neznam di cu al zato ne gnjavim pol grada i ne serem po nikom |
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
ovako u Bastionu je pusteno u prodaju 1500 karata i to je 100% tocna informacija...
samo neznam di ce ti ljudi svi stati ali dobro |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
 |
sexyback Ukupno postova: 475 Spol:  Žensko
|
Ukoliko onaj retard Šimurda još uvijek drži Bastion ( napomena Adminu:ovo nije vrijeđanje, samo iznošenje činjenica), uopće me ne bi čudilo da je pustio u prodaju
dvostruko veći broj ulaznica od kapaciteta prostora!! |
|
|
|
|
 |
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol:  Muško
|
750,800,1500- ko tu sad laže??? zna li netko stvarnu cifru?? ako je 1500 onda vlasnik stvarno nije normalan.jedino ako ljude nemisli potrpat kao sardine |
|
|
|
|
 |
Ranger
Ukupno postova: 7 Spol:  Muško
|
pa kada smo mi išli kupiti karte u beckers (prošli petak), konobar nam je rekao da je do tada prodano oko 600 karata |
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
750,800,1500- ko tu sad laže??? zna li netko stvarnu cifru?? ako je 1500 onda vlasnik stvarno nije normalan.jedino ako ljude nemisli potrpat kao sardine
|
cuj zbroj 2+2 pas viditi tko laze, ja ti kazem provjerenu informaciju mogo bi napisati i od koga ali necu. 1500 ljudi, pa ti vidi ...
a i ako ja lazem, ili imam krivu informaciju, sta znaci oznaka na karti oko 1400  a karte su numerirane  |
|
|
|
|
 |
 |
|