Online rekord?
Osijek031.com rubrike
lufusHuh... ako su u pitanju samo registrirani online - ne znam, jer se ne evidentira... ;-)pitanje za admine: ako nije tajna koliki je online rekord registriranih posjetitelja ?
Svih korisnika (a da nisu search engine crawl-botovi) je najvise odjednom bilo hmmm... 70-80... Rekord koji ukljucuje i botove je 162...
Ovo NE ukljucuje korisnike koji su u to vrijeme pregledavali galeriju ili oglase...
Re: online rekord?
Ukupno online:30
Registrirani online (4): bazooka_joe, Evil Poodingh, lufus, tamna strana
Registrirani online (9): euchrid, fairy, goose, Inuit, jole_33, legica_os, lufus, noj u bemveu, _Jimmy_
Registriranih korisnika/ca: DanicaV, Inuit, legica_os, mischko
Registrirani online (11): alexia, bujin, fatcat, ilija, koko, kromosom, legica_os, lufus, mzzi, odbojkashica, Sime
Registrirani online (6): Aries21, bazooka_joe, CAROLINE, daniel-202, tamna strana, tonya
Registrirani online (7): daniel-202, game, goose, legica_os, lufus, Marigold, sikki
daniel-202
Ukupno online:19
Registrirani online (7): daniel-202, game, goose, legica_os, lufus, Marigold, sikki
Daniele ajd da se dogovorimo nešto...trenutno kako stvari stoje ..najviše registriranih korisnika je bilo 12...pa mislim da je besmisleno pisati ako ih je manje od 12...znači od sad ne pišemo ništa <12...
">legica_os
Daniele ajd da se dogovorimo nešto...trenutno kako stvari stoje ..najviše registriranih korisnika je bilo 12...pa mislim da je besmisleno pisati ako ih je manje od 12...znači od sad ne pišemo ništa &lt;12...">
sorry, nemoj me samo tuci...
">Re: online rekord?
Registrirani online (13): anakonda, Anita_os, BamBy, DonQuijote, ela, euchrid, Fras84, Jeff Murdock, legica_os, lufus, Luna1612, mia, Mujky
Registrirani online (14): allein, anakonda, Anita_os, BamBy, DonQuijote, ela, euchrid, Fras84, Jeff Murdock, legica_os, lufus, mia, Mujky, Uma
danas padaju rekordi
BTW. Bilo je jos dvoje skrivenih
toni
Ha ! Da nema ovog zadnjeg, bilo bi vas tek četrnaest![]()
BTW. Bilo je jos dvoje skrivenih![]()
Nije bilo skrivenih baš u to vrijeme...
Registriranih korisnika/ca: anakonda, Anita_os, Circa, cohors, fatcat, Haka, ixia, kelly, legica_os(ja sam među skrivenima
a i ja svašta primijetim..
">
Registrirani online (19): ana18os, anatema, brouhaha, Circa, cookies, flatline, galebhvar, ixia, Janis, joe_dragichevich, kelly, LucijaX, Lucky Luke, nanaa, NarodniHeroj, onisifor, Poppy, tamna strana, zeewee
Registrirani online (1): CatCloe
I onda ljudi kukaju da se forum ofucao
Registrirani online (21): aethur, bazooka_joe, bekemen, DanicaV, diva, fairy, ixia, Jeff Murdock, Korisničko ime, kyx, Leteci mungos, lufus, mischko, neja, Poppy, senka, snaša, swamp, tantrum, tonya, wastedbass
+3 registriranih, ali nevidljivih... ;-)
CatCloe
pih, ja uvijek držim rekorde na krivoj strani![]()
Registrirani online (1): CatCloe
true,true...
Registrirani online (1): gaap
Registrirani online (20): Anita_os, bezveze_netko, Canisica, CatCloe, chaknoris, Circa, daddos, Dirk Diggler, Elena_Os, euchrid, insomnia, Jeff Murdock, jocika, Leteci mungos, mali_ivica, marrai, Miki_, Mladjo, PasserBy, wendy
+ 2 registrirana ,ali nevidljiva
Elena_OsSiva eminencijaUkupno online:51
Registrirani online (20): Anita_os, bezveze_netko, Canisica, CatCloe, chaknoris, Circa, daddos, Dirk Diggler, Elena_Os, euchrid, insomnia, Jeff Murdock, jocika, Leteci mungos, mali_ivica, marrai, Miki_, Mladjo, PasserBy, wendy
+ 2 registrirana ,ali nevidljiva
+ja skrivena
Ukupno online:48
Registrirani online (24): alanis, allein, Anita_os, BamBy, chaknoris, Circa, davorccc, Deez, diva, DonQuijote, fairy, Kyoto, lavic, Loona, MacaPapucharica, majstor, malecka, Mladjo, neja, Osječanin, paperje, Rajnus, steam, Tuba
Ukupno je: 24 registriranih korisnika/ca i 2 skrivenih korisnika/ca online.

btw pogle datum i vrijeme tvog komentara
17.09.2007 8.25PM Western (Australian) Standard Time...
fatcat
fatcat... tenk ju veri mach...
17.09.2007 8.25PM Western (Australian) Standard Time...
hm...kod nas...

legica_osno prob.
btw sorry za skraćeni nick![]()
Nisam ga postao taj minut, trazio sam code za nfs carbon...
Registrirani online (14): aethur, butterfly, chaknoris, daddos, DeusExMachina, DonQuijote, goose, heart3, Jeff Murdock, nasty_girl, rumenko, rumpelstilski, tonya, Tuba
TubaUkupno online:46
Registrirani online (14): aethur, butterfly, chaknoris, daddos, DeusExMachina, DonQuijote, goose, heart3, Jeff Murdock, nasty_girl, rumenko, rumpelstilski, tonya, Tuba
Hmmm, poanta je tko će više, a ne tko će manje.
Dakle, od sada su zanimljivi brojevi samo preko 26+3 registriranih, ne manje.
Registrirani online (19): adebisi-jug2, ajwar, BamBy, canyon, CatCloe, Circa, debeli, Deez, delboy, Elena_Os, fairy, insomnia, ixia, mladen.jr, Monstrum, OligofreniDikobrazoid, redlady6, ruana, toni
Trenutak prije samog dogadjaja ...
i poruka koja obiljezava ulazak u sesteroznamenkastu epohu broja poruka na portalu... ;-)
Btw. 100 000-ti post je poslao korisnik Monstrum, a kao znak paznje, portal Osijek031.com ce ga nagraditi jednim odjevnim predmetom (ne, nije vrecica s rupama za oci ;-)).
Zahvale i cestitke svima koji su na kvalitetan nacin dijelili svoje stavove i razmisljajna, te na taj nacin sudjelovali u kreiranju ovog lijepog broja!
ajd može i vrecica s rupama za oci....
a može i nešto drugo, naravno s rupom
Čestitke i zahvale monstrumu što nas sve riješi zla većeg od đavolovog đavla (hint: 99999)!
Registrirani online (12): Anica, deer_hunter, fairy, Igor_OS, krofnica, Leteci mungos, Manuella, Mila, OligofreniDikobrazoid, steam, TataMata, tux, Zdrale
Registrirani online (11): betty, cookies, HerojUlice, iva, Lily, MacaPapucharica, mali_ivica, MasaKrisT.wc1, obyzouth, Plesni Centar, v_3_c
cookies
Ukupno online:68
Registrirani online (11): betty, cookies, HerojUlice, iva, Lily, MacaPapucharica, mali_ivica, MasaKrisT.wc1, obyzouth, Plesni Centar, v_3_c
To nije rekord
Registrirani online (1
Registrirani online (1
Registrirani online (22): anakonda, cobi, daddos, ennna, Evil Poodingh, fairy, faktor-x, heart3, HerojUlice, Ingo, justice, kopile, Leteci mungos, malecka, Monstrum, mr.hoax, neki_lik, Plesni Centar, set96, slk, tomi, yvonne
Registrirani online (24): anakonda, cobi, daddos, ennna, eseker, Evil Poodingh, fairy, faktor-x, heart3, HerojUlice, Ingo, justice, kopile, Leteci mungos, malecka, Marinaaa, Monstrum, mr.hoax, neki_lik, Plesni Centar, set96, slk, tomi, yvonne
Ukupno online: 108
Registrirani online (24): anakonda, cobi, daddos, ennna, eseker, Evil Poodingh, fairy, faktor-x, heart3, HerojUlice, Ingo, justice, kopile, Leteci mungos, Marinaaa, Monstrum, mr.hoax, neki_lik, Plesni Centar, set96, slk, steam, tomi, yvonne
Registrirani online (24): anakonda, cobi, daddos, ennna, eseker, Evil Poodingh, fairy, faktor-x, heart3, HerojUlice, Ingo, justice, kopile, Leteci mungos, Marinaaa, Monstrum, mr.hoax, neki_lik, Plesni Centar, set96, slk, steam, tomi, yvonne
Registrirani online (27): ..., aardvark, bart, Bastro, bitch2, bolero, Doc, dolphin_os, eella, Elena_Os, Fixy, Frost, ilordan, JASNA, kopile, kruškajabukašlj..., Leteci mungos, MacaPapucharica, nora, OsijekNepokoren..., PijaniPatuljak, Psihodelix, sat2, steam, The Kid, tonya, tux
Re: Online rekord?
Registrirani online (29): akis, beziljy, blue_orange, dgo, dim, Evil Poodingh, exHOP3on, heart3, iglee, ilija, Ingo, johnny, koko, MacaPapucharica, Malisha, Marinoš, Nandino, obyzouth, OsijekNepokoren..., Pantelija, Sharon, tasmanijski leo..., tranquilize, Venstres, verycreativan, vjexa, zeros, zla_tratinčica, _Jimmy_
Registrirani online (23): Anica, CAROLINE, Casper, cocolo, cupofcoffee, Cyrano, deer_hunter, Evil Poodingh, ilija cvorovic, Jazz, kyx, marijuan, mata, miwo, Nandino, OsijekNepokoren..., SheOs, slavonjara, sretno-dijete, tempus031, vjexa, W.M. Felt, zla_tratinčica
Registrirani online (31): 123456, anita gernhardt, audiworld, avva, BamBy, birki, bocic, bulja**, Circa, crazy horse, davorccc, Domagoj_Sajter, DonQuijote, dumbaos, extracura, floydvjeko, Ingo, jandot, josephine01, lavic, Leteci mungos, mata, MoNk, nemo1, nooky, objektiv, Pahulja, Paula, sat2, slavonjara, tempus031
Sranje što sam na mobu...
Registrirani online (26): *sunčica*, av8or, bazooka_joe, D.E.A., DarioOs, davor0, errrr, Frost, garrincha077, glechudesa, Jugovac, Leteci mungos, lukko, MacaPapucharica, maddox_rumble, marie, marin_00, my_online_perso..., Nandino, nisam za, osk, rizla, scero, tijuana, Tilia, tranzy
Registrirani online (19): britva_bozo, daddos, echoes, Ed Wood, Holden, hyppolita, Ingo, lavic, Lon Don, meskalin, mischko, Mladjo, Monstrum, Mother Earth, Otofx, peggy, picard_dm, tina000, vjexa
P.S. znam, znam, nije all time high registriranih, ali... ;-)
Registrirani online (2
Registrirani online (30): AlkicOs, anakonda, avantgarde, Dinko, dino_bno, Ed Wood, evergreen, exodus, eyewear, Fixy, hellraiser, Ingo, markonato, Mladjo, Nuša Matanova, porezni obvezni..., PreacheR, Redakcija 031, Ro3y, silwach_22, simo031, Stella1989, TataMata, toma_os, Tomislav1970, ToniOsk, tonka_21, vedra889, zen031, zeros
Registrirani online (33): *miss-infernaLi..., 123456, anakonda, blackbloc, Bojica, Boost, Dinko, dino_bno, exodus, eyewear, FunkyLady, maddox_rumble, markonato, maxxp, micek_trtkoooo, Mladjo, MUGDIM, N.N., ottoos2002, Pikachu, pojedena životi..., Ro3y, sandra202, simo031, snaša, soul_catcher, suny, svinjor, toma_os, ToniOsk, tonka_21, zen031, zeros
anakonda
nu kikosha, bolji si...
hvala na nadasve izdašnoj donaciji
tamna stranaanakonda
nu kikosha, bolji si...
hvala na nadasve izdašnoj donaciji
...nou frks....ionako nisam dugo dijelila kikoshe...