Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

GPP u minusu 18,5 milijuna kuna [Vijesti Osječke TV]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
daj_brate_reci
Ukupno postova: 7
Spol: Muško Muško
Post Postano: 31.07.2013. 22:45 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nije da je Đapić Anto najpozitivniji lik na političkoj sceni, dapače lik je hodajuća tragedija i treba ga zatvoriti, ali i dragog i poštovanog gosp. Medića također treba poslati na jedno hlađenje zbog nepotizma....
I da činjenično stanje stvari je bilo da ljudi koji rade u GPP-u(pri tome ne mislim na sjajne mlade menadžere koji su zaposleni u zadnjih 4 godine) doista jednoglasno bili protiv Medića te da su tražili od bivšeg gradonačelnika Bubala da ga smijeni ako želi da dobije njihovu potporu na izborima....

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zaljubljena u Osijek

Ukupno postova: 2366
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 01.08.2013. 9:45 
Naslov:  

daj_brate_reci je napisao/la:
I da činjenično stanje stvari je bilo da ljudi koji rade u GPP-u(pri tome ne mislim na sjajne mlade menadžere koji su zaposleni u zadnjih 4 godine) doista jednoglasno bili protiv Medića te da su tražili od bivšeg gradonačelnika Bubala da ga smijeni ako želi da dobije njihovu potporu na izborima....

Hm, prema tvojim riječima "sjajni mladi menageri" nisu bili protiv Medića Confused
Zašto su onda ostali bili protiv njega (možda oni nisu "sjajni"?)
Mogao bi malo pojasniti tu tvoju konstataciju da su "jednoglasno" bili protiv.

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.08.2013. 12:25 
Naslov:  

daj_brate_reci je napisao/la:

Možemo Mediću prigovoriti štošta, ali da je zaposlio nekakve menadžere, jednostavno nije istina. Kadroviranje je obavio sa ljudima koje je imao unutar tvrtke. Je li to bilo najsretnije i najbolje riješenje za tvrtku i radnike, možemo samo nagađati.
Ljudi ga ne vole zbog toga što im je neproporcionalno i nepravedno rezao plaće, pretjeranih represivnih mjera, i krivog načina na koji je komunicirao sa uposlenima .

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
kaladont
Ukupno postova: 81
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.08.2013. 14:18 
Naslov:  

Jedna od jacih fora mi je bila nosenje naranci i keksa bolesnim uposlenicima Smile

borisk1

Ukupno postova: 190
Post Postano: 01.08.2013. 16:12 
Naslov:  

kaladont je napisao/la :
Jedna od jacih fora mi je bila nosenje naranci i keksa bolesnim uposlenicima Smile

To da poliže ono što je simo rekao da je radio.
Iz videa se vidi koliko je bahat i pun sebe.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
kaladont
Ukupno postova: 81
Post Postano: 01.08.2013. 16:23 
Naslov:  

kad radis kao direktor u nasoj sredini ne preostaje ti nista drugo nego da postanes bahat, pogotovo ako zelis uvoditi neke promjene. Ne branim ja sad njega, ali to je jednostavno tako ovdje. S obzirom kakvi uhljebi rade u GPPu ne znam kakav bi njima profil direktora tocno odgovarao. Kada nesto mjenjas u firmi i rezes, normalno da te ljudi nece voliti...

Uostalom kakvi vozaci GPPa, takav direktor...

Eh da bila je i fora sa ukidanjem prijevoza posto oni valjda imaju besplatan prijevoz ili kako... Kakv drznik, on ce meni ukinit prijevoz iz Baranje, a ja zivim na VIMu.... bezobrazluk na kvadrat!

Skoči u forum: