Autor |
Poruka |
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Nije nikakav problem riješiti kako se stvorio toliki dug ,dakle u zdravom društvu se brzo otkrije krivac koji dakako mora snositi odgovornost. Postoji USKOK postoje institucije koje rade samo ZA SVOJE..Pošto je društvo prljavo u glibu i kaljuži najbezbolnije je to sve namiriti od gradske sirotinje sitnih poreznih obveznika. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Molim te da nam pojasniš čime i kako Vas je to lokalna vlast kočila u pokretanju privatnog biznisa na području grada ili županije? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
simo031
|
Koliko je dugovanje spomenute tvrtke (i svih ostalih gradskih tvrtki) bilo kada je prošla gradska vlast dobila priliku upravljati istom? |
|
|
|
 |
mucenik2306 Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
S time da bi lokalne biznismene trazila da uđu u Hdssb a izvana s pitanjem koliko je ZA SVOJE!
Mislim da je odgovor zadovoljavajući i dovoljno izravan! |
|
|
|
|
 |
boc Ukupno postova: 27 Spol:  Muško
|
Koliko je dugovanje spomenute tvrtke (i svih ostalih gradskih tvrtki) bilo kada je prošla gradska vlast dobila priliku upravljati istom?
|
e bravo bravo...  to su dobra pitanja... ako netko ima podatke neka ih objavi ovdje...  i mene to zanima... dakle, nadam se da se bar dio slaze samnom... nije u redu kriviti novu vlast za grijehe stare, kao sto ne treba ni kriviti staru vlast za grijehe one prije njih... tako da, pricekajmo jos neko vrijeme pa onda ako niste zadovoljni udrite... to je moje stajaliste.. ali dobro je, neka to naprave svi direktori, neka svi gradjani znaju tocne podatke za sve gradske firme...kakvo je pocetno stanje po preuzimanju vlasti, kakvi ce biti na kraju mandata...to je odgovor na sva pitanja... |
|
|
|
|
 |
mucenik2306 Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
Na ovo pitanje nema nitko odgovor dok revizorke kuće neobave cijelokupni nadzor Grada i gradski firmi. Tek onda će se znati stvarno stanje Grada i gradski firmi, sva naklapanja što Bubalo prića su frizirana izvješća kao i u slućaju ŠO! |
|
|
|
|
 |
borisk1
Ukupno postova: 190 Spol:  Nebitno
|
najbolje da se ti kandidiraš, jebeš mi sve, di si do sada bio?
|
Baš sam to htio napisati!
Ovakvi stručnjaci, a mi u g......! |
|
|
|
|
 |
simo031
|
Koliko je meni poznato, takvo postupanje je protuzakonito, i nije mi jasno zašto onda nitko u suradnji sa državnim institucijama (uskokom) i medijima nije spriječio takvo ponašanje? To bi bila očekivana i zadovoljavajuća reakcija, dostojna onih koji su u stanju dati dovoljno izravne odgovore. |
|
|
|
 |
simo031
|
Kad revizorske kuće odrade svoj dio posla, kako su ga nadam se odradile i 2009-te, imat ćemo podatke, no pitanje je što ćemo sa njima? Je li u povijesti neka vlast odgovarala za neodgovorno ponašanje? Ima li naznaka da bi u budućnosti mogla? Naravno, ne treba zaboraviti napomenuti da će podaci biti javno objavljen, i to samo ako to aktualnoj vlasti bude odgovaralo, kao uostalom i uvijek do sada... |
|
|
|
 |
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Haha, zato što je to jako teško dokazati. Baš kao i štopanje investicija i papira, kad neki sitni birokrat čeka pinku za normalan rad.
U Osijeku svi znaju da organizacjia ratnog zločinca radi po principu "ili si s nama, ili ne postojiš".
U Italiji se to naziva "mafija". I tamo sigurno postoje nekakvi Sime koji onda okolo popuju kako bi mafijaši bili u zatvoru da mafija zapravo postoji.
To je retorika samih mafijaša, oni su to izmislili, a njihovi vojnici to onda šire okolo. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
 |
simo031
|
Ništa nije teško dokazivo, osobito ako doista postoji. Pitanje je samo postoji li interes i volja, za dokazivanjem istoga, ili se radi o političkim sračkanjima koja služe za poglupljivanje širokih narodnih masa, i odvlačenju pozornosti sa stvarnih problema. |
|
|
|
 |
|
Dakle sve kaže kada se pomene prljav grad dakle gradom vladaju nesposobnjakovići još iz 90-tih isti oni koji su i uništili gospodarstvo ovoga grada. Kada je u pitanju ulaganje u gradsko gospodarstvo ,pa i Slavoniju zaista tuga i jad poslovni ljudi nemaju sa kime razgovarati s toga zaobilaze ovaj grad i regiju.Da bih se sve to razriješilo i krenuo normalan život građana pokrenulo gospodarstvo potrebno je napraviti čistku u političko-gospodarskom smislu. Dakle ekipe političara koji se kite domovinskim ratom puze po crkvama da bi pred građanima pokazali lažni sjaj ne prolaze u budućnosti. Takvi su se pokazali dovoljno za sve ove godine i vidimo u kakvom vremenu žive građani grada Osijeka. Nezaposlenost pučke kuhinje socijale svaki dan sve više institucije u gradu ne rade svoje zadaće da pojasnimo PRLJAV GRAD. |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Dakle sve kaže kada se pomene prljav grad dakle gradom vladaju nesposobnjakovići još iz 90-tih isti oni koji su i uništili gospodarstvo ovoga grada. Kada je u pitanju ulaganje u gradsko gospodarstvo ,pa i Slavoniju zaista tuga i jad poslovni ljudi nemaju sa kime razgovarati s toga zaobilaze ovaj grad i regiju.Da bih se sve to razriješilo i krenuo normalan život građana pokrenulo gospodarstvo potrebno je napraviti čistku u političko-gospodarskom smislu. Dakle ekipe političara koji se kite domovinskim ratom puze po crkvama da bi pred građanima pokazali lažni sjaj ne prolaze u budućnosti. Takvi su se pokazali dovoljno za sve ove godine i vidimo u kakvom vremenu žive građani grada Osijeka. Nezaposlenost pučke kuhinje socijale svaki dan sve više institucije u gradu ne rade svoje zadaće da pojasnimo PRLJAV GRAD.
|
...onda prestani više kenjati po tom prljavom gradu i sjaši s parolama i prdekanjima izvana.....tebi je dobro tamo gdje jesi, ostani i ostavi nas u kaljuži da plivamo kako znamo....
...i nije istina da nemaš s kim razgovarati, vjerojatno se niste baš najbolje snašli u "vlastitom" gradu..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
|
Ovakovi izrazi kenjati i sl je upravo naglasak vaših politički gospodarstvenika u gradu koji su se na račun domovinskog rata obogatili. Inače u gradu Osijeku provodim dosta poslovnog vremena sreća je što smo od nedavno u EU pa je nekakav red na pomolu, da nije toga vi bi se izgubili kao guske u magli.Svi pogledi su vam van domovine čekate neki novčić iz EU da vam se udjeli, naravno dobit ćete poticaj ali ite kako to morate vratiti. Vaši tj naši mozgovi su od Slavonskog nekada blagostanja svojom pljačkaškom politikom napravili ovu današnju sirotinju. Na žalost prisiljeni smo poslije uredno završenog fakulteta zasigurno nismo kupili diplome kako ih vi jeftino prodajete u zadnje vrijeme napustiti svoj grad ,raditi kod tuđina i naravno vratiti se sa nekom zaradom . Dakle smozaposliti se kod vas je to još uvijek velika procedura da bi čovjek počeo nešto pošteno raditi i naravno zaposliti nekoliko djelatnika.Ovakovi neumjesni izrazi kenjati.. se koriste kod vas u vašim političko-gospodarskim uredima.Da pojasnimo imate katastrofalno gospodarsko-političko stanje dakle PRLJAVO |
|
|
|
|
 |
borisk1
Ukupno postova: 190 Spol:  Nebitno
|
@simo031
A da se ne pravimo ludi?
Osobno poznajem ljude, koji su dobili posao, ali su morali ući u HDSSB. Kad su se zahvalili i rekli da ih politika ne zanima, posao otišao u zaborav, a odgovor je bio: "Ima tko hoće!"
Vidim da je sličan uvjet bio i za pokretanje posla... |
|
|
|
|
 |
 |
|