Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Gradskim bazenima prijeti isključenje plina zbog duga Športskih objekata HEP Toplinarstvu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
lehi
Ukupno postova: 1463
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.07.2013. 8:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nije nikakav problem riješiti kako se stvorio toliki dug ,dakle u zdravom društvu se brzo otkrije krivac koji dakako mora snositi odgovornost. Postoji USKOK postoje institucije koje rade samo ZA SVOJE..Pošto je društvo prljavo u glibu i kaljuži najbezbolnije je to sve namiriti od gradske sirotinje sitnih poreznih obveznika.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
simo031

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.07.2013. 9:06 
Naslov:  

lehi je napisao/la:
Žao mi je ali moram napomenuti da smo u više navrata dolazili u grad nebi li pokrenuli posao, no na žalost nema se sa kime pregovarati.

Molim te da nam pojasniš čime i kako Vas je to lokalna vlast kočila u pokretanju privatnog biznisa na području grada ili županije?

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 1  
simo031

Post Postano: 23.07.2013. 9:10 
Naslov:  

boc je napisao/la:
lehi je napisao/la :
Toliko je kriminala prljavštine kaljuže u ovome gradu ljudima je već svega dosta osiromašeni su obespravljeni . Dakle veoma brzo se dohvati gospodarsko-političko stanje u gradu. Pa da pojednostavimo temu dug gradskih bazena će namiriti porezni obveznici najviše sirotinja ovoga opljačkanog grada.

ok...a sad jedno glupo pitanje..tko je stvorio toliki dug ove gradske firme? prijasnja vlast ili novoizabrana? uopce me ne cudi sto je Curaj ostao iznenadjen financijskim stanjem... jer je dosadasnja ekipa bila dostatna sama sebi... i stvarno su se ponasali kao zatvoreni krug... zapravo, to nije nista novo...to svi znaju... ali u redu je da saznamo u kakvom su stanju i dugovima firme... sto si mogao cuti za vrijeme bubija...? stabilizirali smo proracun bla bla bla.... naucio je tih par recenica kao pjesmicu... a objektivno nije istina, nisu napravili nista dobroga... i niti jedan njihov direktor nije provodio vrijeme odgovarajuci na svakake objave forumasa...

Koliko je dugovanje spomenute tvrtke (i svih ostalih gradskih tvrtki) bilo kada je prošla gradska vlast dobila priliku upravljati istom?

mucenik2306
Ukupno postova: 31
Post Postano: 23.07.2013. 9:16 
Naslov:  

simo031 je napisao/la:
lehi je napisao/la:
Žao mi je ali moram napomenuti da smo u više navrata dolazili u grad nebi li pokrenuli posao, no na žalost nema se sa kime pregovarati.

Molim te da nam pojasniš čime i kako Vas je to lokalna vlast kočila u pokretanju privatnog biznisa na području grada ili županije?

S time da bi lokalne biznismene trazila da uđu u Hdssb a izvana s pitanjem koliko je ZA SVOJE!

Mislim da je odgovor zadovoljavajući i dovoljno izravan!

boc
Ukupno postova: 27
Post Postano: 23.07.2013. 9:19 
Naslov:  

simo031 je napisao/la :
boc je napisao/la:
lehi je napisao/la :
Toliko je kriminala prljavštine kaljuže u ovome gradu ljudima je već svega dosta osiromašeni su obespravljeni . Dakle veoma brzo se dohvati gospodarsko-političko stanje u gradu. Pa da pojednostavimo temu dug gradskih bazena će namiriti porezni obveznici najviše sirotinja ovoga opljačkanog grada.

ok...a sad jedno glupo pitanje..tko je stvorio toliki dug ove gradske firme? prijasnja vlast ili novoizabrana? uopce me ne cudi sto je Curaj ostao iznenadjen financijskim stanjem... jer je dosadasnja ekipa bila dostatna sama sebi... i stvarno su se ponasali kao zatvoreni krug... zapravo, to nije nista novo...to svi znaju... ali u redu je da saznamo u kakvom su stanju i dugovima firme... sto si mogao cuti za vrijeme bubija...? stabilizirali smo proracun bla bla bla.... naucio je tih par recenica kao pjesmicu... a objektivno nije istina, nisu napravili nista dobroga... i niti jedan njihov direktor nije provodio vrijeme odgovarajuci na svakake objave forumasa...

Koliko je dugovanje spomenute tvrtke (i svih ostalih gradskih tvrtki) bilo kada je prošla gradska vlast dobila priliku upravljati istom?

e bravo bravo... Smile to su dobra pitanja... ako netko ima podatke neka ih objavi ovdje... Smile i mene to zanima... dakle, nadam se da se bar dio slaze samnom... nije u redu kriviti novu vlast za grijehe stare, kao sto ne treba ni kriviti staru vlast za grijehe one prije njih... tako da, pricekajmo jos neko vrijeme pa onda ako niste zadovoljni udrite... to je moje stajaliste.. ali dobro je, neka to naprave svi direktori, neka svi gradjani znaju tocne podatke za sve gradske firme...kakvo je pocetno stanje po preuzimanju vlasti, kakvi ce biti na kraju mandata...to je odgovor na sva pitanja...

mucenik2306
Ukupno postova: 31
Post Postano: 23.07.2013. 9:20 
Naslov:  

simo031 je napisao/la:
boc je napisao/la:
lehi je napisao/la :

Na ovo pitanje nema nitko odgovor dok revizorke kuće neobave cijelokupni nadzor Grada i gradski firmi. Tek onda će se znati stvarno stanje Grada i gradski firmi, sva naklapanja što Bubalo prića su frizirana izvješća kao i u slućaju ŠO!

borisk1

Ukupno postova: 190
Post Postano: 23.07.2013. 9:21 
Naslov:  

Luzer13 je napisao/la :
Baudolino je napisao/la:
Ne, Stjepane, gotovo ništa nije objašnjeno.

Napuštaš mjesto zamjenika direktora u siječnju 2013., a u veljači 2013. HNS napušta koaliciju i ruši Vrbošića. To nisu mjeseci, to je jedan mjesec.

Odlaziš zbog privatnog posla. Pa što se onda vraćaš nakon pet mjeseci? Jesi obavio privatni posao, spasio još jednu firmu?

Bojim se i pomisliti koji su to kapitalni projekti na kojima si radio, ali sudeći po aquaparku i outdoor painball parku, rekao bih da nisu stvoreni da generiraju radna mjesta, nego gubitke.

Borovo d. d. navodiš kao svijetiliji primjer jer se nije uspjelo uništiti? Shvaćaš li ti šta ti time govoriš? Predstečajna nagodba je pljačka malih vjerovnika i sramotno pogovodanje poreznim neplatišama nauštrb svih koji redovno plaćaju poreze.

Gledaj, ne kažem ja da si ti najgore od najgoreg. Samo me zanima jedna stvar - ne zapitaš li se, ponekad, a zašto, pobogu, nije objavljen javni natječaj i zašto mene uvijek imenuju političkim odlukama? Mislim, ako si tako dobar kako tvrdiš, a ja tvrdim da nisi, zašto onda nisi nikad odabran putem javnog natječaja?

Evo Stjepane - počni se javljati, čisto radi vlastitog reality checka, na ozbiljna rukovodeća mjesta, za koja politika ne diktira odabir. I nakon godinu dana javi nam rezultat. Ili nemoj. Samo prestani lagati barem sebe da si sposoban. Nisi. Ti si politički uhljeb i kao takav životarit ćeš na lokalnoj sceni dok te ne povuku u Zagreb. Možda postaneš i ministar. Bog te blagoslovio.

P. S. I da ne zaboravimo povod - laž da će HEP isključiti struju tvrtki koju vodi Vrdoljakov pulen, izrečena od strane istog tog pulena. Dakle, iz prozirnih politikantskih razloga Stjepan je Čuraj išao obmanuti i uznemiriti javnost. Opasnosti nema.

najbolje da se ti kandidiraš, jebeš mi sve, di si do sada bio?

Baš sam to htio napisati!
Ovakvi stručnjaci, a mi u g......!

simo031

Post Postano: 23.07.2013. 9:27 
Naslov:  

mucenik2306 je napisao/la:
simo031 je napisao/la:
lehi je napisao/la:

S time da bi lokalne biznismene trazila da uđu u Hdssb a izvana s pitanjem koliko je ZA SVOJE!

Mislim da je odgovor zadovoljavajući i dovoljno izravan!

Koliko je meni poznato, takvo postupanje je protuzakonito, i nije mi jasno zašto onda nitko u suradnji sa državnim institucijama (uskokom) i medijima nije spriječio takvo ponašanje? To bi bila očekivana i zadovoljavajuća reakcija, dostojna onih koji su u stanju dati dovoljno izravne odgovore.

simo031

Post Postano: 23.07.2013. 9:36 
Naslov:  

mucenik2306 je napisao/la:
simo031 je napisao/la:
boc je napisao/la:
lehi je napisao/la :

Na ovo pitanje nema nitko odgovor dok revizorke kuće neobave cijelokupni nadzor Grada i gradski firmi. Tek onda će se znati stvarno stanje Grada i gradski firmi, sva naklapanja što Bubalo prića su frizirana izvješća kao i u slućaju ŠO!

Kad revizorske kuće odrade svoj dio posla, kako su ga nadam se odradile i 2009-te, imat ćemo podatke, no pitanje je što ćemo sa njima? Je li u povijesti neka vlast odgovarala za neodgovorno ponašanje? Ima li naznaka da bi u budućnosti mogla? Naravno, ne treba zaboraviti napomenuti da će podaci biti javno objavljen, i to samo ako to aktualnoj vlasti bude odgovaralo, kao uostalom i uvijek do sada...

Carobnica

Ukupno postova: 599
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 23.07.2013. 9:46 
Naslov:  

simo031 je napisao/la: Koliko je meni poznato, takvo postupanje je protuzakonito, i nije mi jasno zašto onda nitko u suradnji sa državnim institucijama (uskokom) i medijima nije spriječio takvo ponašanje? To bi bila očekivana i zadovoljavajuća reakcija, dostojna onih koji su u stanju dati dovoljno izravne odgovore.
Haha, zato što je to jako teško dokazati. Baš kao i štopanje investicija i papira, kad neki sitni birokrat čeka pinku za normalan rad.

U Osijeku svi znaju da organizacjia ratnog zločinca radi po principu "ili si s nama, ili ne postojiš".

U Italiji se to naziva "mafija". I tamo sigurno postoje nekakvi Sime koji onda okolo popuju kako bi mafijaši bili u zatvoru da mafija zapravo postoji.

To je retorika samih mafijaša, oni su to izmislili, a njihovi vojnici to onda šire okolo.

Post Postano: 23.07.2013. 10:01 
Naslov:  

Carobnica je napisao/la:
simo031 je napisao/la: Koliko je meni poznato, takvo postupanje je protuzakonito, i nije mi jasno zašto onda nitko u suradnji sa državnim institucijama (uskokom) i medijima nije spriječio takvo ponašanje? To bi bila očekivana i zadovoljavajuća reakcija, dostojna onih koji su u stanju dati dovoljno izravne odgovore.
Haha, zato što je to jako teško dokazati. Baš kao i štopanje investicija i papira, kad neki sitni birokrat čeka pinku za normalan rad.

U Osijeku svi znaju da organizacjia ratnog zločinca radi po principu "ili si s nama, ili ne postojiš".

U Italiji se to naziva "mafija". I tamo sigurno postoje nekakvi Sime koji onda okolo popuju kako bi mafijaši bili u zatvoru da mafija zapravo postoji.

To je retorika samih mafijaša, oni su to izmislili, a njihovi vojnici to onda šire okolo.

Ništa nije teško dokazivo, osobito ako doista postoji. Pitanje je samo postoji li interes i volja, za dokazivanjem istoga, ili se radi o političkim sračkanjima koja služe za poglupljivanje širokih narodnih masa, i odvlačenju pozornosti sa stvarnih problema.

lehi
Post Postano: 23.07.2013. 10:33 
Naslov:  

Dakle sve kaže kada se pomene prljav grad dakle gradom vladaju nesposobnjakovići još iz 90-tih isti oni koji su i uništili gospodarstvo ovoga grada. Kada je u pitanju ulaganje u gradsko gospodarstvo ,pa i Slavoniju zaista tuga i jad poslovni ljudi nemaju sa kime razgovarati s toga zaobilaze ovaj grad i regiju.Da bih se sve to razriješilo i krenuo normalan život građana pokrenulo gospodarstvo potrebno je napraviti čistku u političko-gospodarskom smislu. Dakle ekipe političara koji se kite domovinskim ratom puze po crkvama da bi pred građanima pokazali lažni sjaj ne prolaze u budućnosti. Takvi su se pokazali dovoljno za sve ove godine i vidimo u kakvom vremenu žive građani grada Osijeka. Nezaposlenost pučke kuhinje socijale svaki dan sve više institucije u gradu ne rade svoje zadaće da pojasnimo PRLJAV GRAD.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 23.07.2013. 10:44 
Naslov:  

lehi je napisao/la :
Dakle sve kaže kada se pomene prljav grad dakle gradom vladaju nesposobnjakovići još iz 90-tih isti oni koji su i uništili gospodarstvo ovoga grada. Kada je u pitanju ulaganje u gradsko gospodarstvo ,pa i Slavoniju zaista tuga i jad poslovni ljudi nemaju sa kime razgovarati s toga zaobilaze ovaj grad i regiju.Da bih se sve to razriješilo i krenuo normalan život građana pokrenulo gospodarstvo potrebno je napraviti čistku u političko-gospodarskom smislu. Dakle ekipe političara koji se kite domovinskim ratom puze po crkvama da bi pred građanima pokazali lažni sjaj ne prolaze u budućnosti. Takvi su se pokazali dovoljno za sve ove godine i vidimo u kakvom vremenu žive građani grada Osijeka. Nezaposlenost pučke kuhinje socijale svaki dan sve više institucije u gradu ne rade svoje zadaće da pojasnimo PRLJAV GRAD.

...onda prestani više kenjati po tom prljavom gradu i sjaši s parolama i prdekanjima izvana.....tebi je dobro tamo gdje jesi, ostani i ostavi nas u kaljuži da plivamo kako znamo....
...i nije istina da nemaš s kim razgovarati, vjerojatno se niste baš najbolje snašli u "vlastitom" gradu.....

Post Postano: 23.07.2013. 12:38 
Naslov:  

Ovakovi izrazi kenjati i sl je upravo naglasak vaših politički gospodarstvenika u gradu koji su se na račun domovinskog rata obogatili. Inače u gradu Osijeku provodim dosta poslovnog vremena sreća je što smo od nedavno u EU pa je nekakav red na pomolu, da nije toga vi bi se izgubili kao guske u magli.Svi pogledi su vam van domovine čekate neki novčić iz EU da vam se udjeli, naravno dobit ćete poticaj ali ite kako to morate vratiti. Vaši tj naši mozgovi su od Slavonskog nekada blagostanja svojom pljačkaškom politikom napravili ovu današnju sirotinju. Na žalost prisiljeni smo poslije uredno završenog fakulteta zasigurno nismo kupili diplome kako ih vi jeftino prodajete u zadnje vrijeme napustiti svoj grad ,raditi kod tuđina i naravno vratiti se sa nekom zaradom . Dakle smozaposliti se kod vas je to još uvijek velika procedura da bi čovjek počeo nešto pošteno raditi i naravno zaposliti nekoliko djelatnika.Ovakovi neumjesni izrazi kenjati.. se koriste kod vas u vašim političko-gospodarskim uredima.Da pojasnimo imate katastrofalno gospodarsko-političko stanje dakle PRLJAVO

borisk1

Ukupno postova: 190
Post Postano: 23.07.2013. 14:46 
Naslov:  

@simo031

A da se ne pravimo ludi?
Osobno poznajem ljude, koji su dobili posao, ali su morali ući u HDSSB. Kad su se zahvalili i rekli da ih politika ne zanima, posao otišao u zaborav, a odgovor je bio: "Ima tko hoće!"

Vidim da je sličan uvjet bio i za pokretanje posla...

Skoči u forum: