Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[Izbori 2013.] HDZ: Podrška MHDZ-a Osijek građanskoj inicijativi "U ime obitelji"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.05.2013. 14:32 
Naslov:  Re: [Izbori 2013.] HDZ: Podrška MHDZ-a Osijek građanskoj inicijativi "U ime obitelji"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

...slika koja govori više od miljon riječi.....

jesus-use-me.jpg
 Opis:
 Veličina:  45.11 KB
 Pogledano:  19 put(a)

jesus-use-me.jpg

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.05.2013. 13:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

simo031 je napisao/la:
 Da je priroda željela da zajednica čovjeka i šarplaninca odgaja djecu, tad bi im i omogućila da tu istu djecu naprave i donesu na svijet. Kako im to priroda nije omogućila, smatram da se čovjek ne treba postavljati iznad prirodnih i božjih zakona. Isto vrijedi i za istospolne zajednice.

Kad se razboliš, a ti lipo lezi pa crkni jer ti priroda nije omogućila da se ličiš, nego dotur!
Very Happy

(ZOMG - govor mržnje - aaargh! Isus plače zbog mene)

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: