Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Nova afera HDSSB-a - mešetarenje stanovima u vlasništvu Grada

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Osječanin
Ukupno postova: 2492
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.04.2013. 10:39 
Naslov:  Re: Nova afera HDSSB-a - mešetarenje stanovima u vlasništvu Grada
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

bili bi zanimljivo vidjeti zašto je Vjekoslav Puljko kupovao 2 stana..nek objasni javnosti..ako je jedan kupio za sina,ok,ali on je sigurno stambeno osiguran... zašto se onda javio na natječaj za dva stana ako nema novaca ili ne može dobit kredit za drugi stan.. Rolling Eyes

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mapatil
Ukupno postova: 254
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 26.04.2013. 10:53 
Naslov:  

Jedan Kamenku sto je sredio natjecaj?

Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje!
W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 26.04.2013. 11:41 
Naslov:  

Potenciranje ovakvih priča uoči izbora vodi ka zaključku da su svi isti, koliko god se trudili pisati ovdje da nisu svi isti. Jer sada je Kamenko uzvratio Đapiću, sutra će se nešto objaviti o Vrkiću, Vidović je u Hdz-u što je dovoljno, Pecniku ni ne trebaju afere da si umanji šanse, i tako dalje.

Nakon 2000 postova na ovom forumu, opet mogu napisati nešto što je već stotinu puta napisano. Potrebna je smjena ljudi, a ne rotacija. Osijek se vrti u krug 20 godina, uvijek isti ljudi. Nažalost, ne vidim što nam mogu donijeti Vrkić, Đapić, Vidović ili Pecnik, jer nam ništa nisu ni ponudili (iako ima još vremena za to). Izuzmemo li Pecnika, koji ionako nema neke šanse, svi ovi ostali su zapravo iz istog lonca, samo što jedan dan surađuju, drugi su tobože protivnici. Glasat ću za GOGO, pa barem da gledamo neka nova lica, iako i tu nema nikakvih garancija, samo prilika.

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 26.04.2013. 11:54 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la: Glasat ću za GOGO, pa barem da gledamo neka nova lica, iako i tu nema nikakvih garancija, samo prilika.

Pokrenuo sam novu temu o GOGO, cisto da ne zatrpavamo ovo offtopicom: http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=44375

Sto se tice Kamenka - je li ovo primjer sukoba interesa i zloupotrebe ovlasti?! Kuzi li se tko ovdje u pravnu problematiku slucaja?

Ukupno postova: 2078
Post Postano: 26.04.2013. 13:57 
Naslov:  

!Klick je napisao/la :
audiworld je napisao/la:
Joj poslao Kamenko.. Ako je kupio napušteni zapušteni tavan tih 300€ je ok cijena. Tko se kuži znat će. Može Kameni slati što hoće, zanimljivo je kako je to baš ovih dana. Pokušava zamagliti stvar, ali nema šanse. Tu je i Bubi upetljan, očito...

Nevjerojatno si sklon relativiziranju stvari kada je neko tvoj u pitanju ili bilo tko drugi van kruga tvoje notorne mržnje. Ako su obojica učinili protuzakonito onda čorka. Ne želim te vrijeđati ali pitam se dal si redovan na psiho terapijama ako ništa trebao bi!

Tebi i sličnm kockastim kreaturama pomoći nema. Priroda još jednom pokazuje svoju snagu... Ako je Đapić zavaljao neka odgovara, to ne umanjujem hdzssb-ov kriminal koji je na svakom koraku. A ti pljačku brani.pljuc. Zato i jesi na ignore kocko.

milo_moje
Ukupno postova: 2875
Post Postano: 26.04.2013. 13:57 
Naslov:  Re: Nova afera HDSSB-a - meďż˝etarenje stanovima u vlasniďż˝tvu Grada

Možemo se mi tu pjeniti koliko hoćemo, ali realnost je drukčija. Ne možemo im ništa. I to je žalosna istina.

Kao što je napisano, vrtimo se u začaranom krugu politikanstva, u kojemu su uvijek iste osobe. Doći će izbori, proći će, a oni ostaju, makar kao oporba. I opet imaju naknade, bilo u gradu ili skupštini, biće im bolje nego nama.

!Klick
Ukupno postova: 269
Post Postano: 26.04.2013. 14:10 
Naslov:  

audiworld je napisao/la:
!Klick je napisao/la :
audiworld je napisao/la:
Joj poslao Kamenko.. Ako je kupio napušteni zapušteni tavan tih 300€ je ok cijena. Tko se kuži znat će. Može Kameni slati što hoće, zanimljivo je kako je to baš ovih dana. Pokušava zamagliti stvar, ali nema šanse. Tu je i Bubi upetljan, očito...

Nevjerojatno si sklon relativiziranju stvari kada je neko tvoj u pitanju ili bilo tko drugi van kruga tvoje notorne mržnje. Ako su obojica učinili protuzakonito onda čorka. Ne želim te vrijeđati ali pitam se dal si redovan na psiho terapijama ako ništa trebao bi!

Tebi i sličnm kockastim kreaturama pomoći nema. Priroda još jednom pokazuje svoju snagu... Ako je Đapić zavaljao neka odgovara, to ne umanjujem hdzssb-ov kriminal koji je na svakom koraku. A ti pljačku brani.pljuc. Zato i jesi na ignore kocko.

Slažem se s onim što si napisao no nisam kao ti da sve što mi ne odgovaram ignoriram jer učim iz drugačijih djela i mišljenja. Nemoj me ocjenjivati po svojim mjerilima jer nisu relevantna nikome osim tebi. Ništa osim notorne mržnje ne pišeš niti argumentirano govoriš o bilo čemu. Realnost ti nije relevantna već paušalno iznosiš stvari. Ako je HDSSB kriminalna organizacija onda se njome mora baviti država i institucije ove države. Ako se ne bave ili nije kriminalna ili ne valja ova država. Ako ne valja država onda su svi isti i svaka naša rasprava nema daljnjeg smisla. Nema manjeg zla jer zlo je zlo kao što je isti lopov od 2 milijuna kuna kao i od 200k.

audiworld

Ukupno postova: 2078
Post Postano: 26.04.2013. 14:12 
Naslov:  

Mrzim one koji pljačkaju moj grad i prave od njega palanku, krevelje se i misle da im nitko ne može ništa. Vrh hdzssb-a čine ljudi koji su mahom osuđeni na zatvorske kazne ili su na uvjetnoj slobodi.

Tko je Milan Kamenko i odakle mu toliko nekretnina? Ja ne znam, možda je čovjek vrijedan.

Ukupno postova: 199
Post Postano: 26.04.2013. 15:13 
Naslov:  

Dajte ljudi, otjeramo ih više!

Ukupno postova: 27
Post Postano: 26.04.2013. 16:09 
Naslov:  

audiworld je napisao/la:
Mrzim one koji pljačkaju moj grad i prave od njega palanku, krevelje se i misle da im nitko ne može ništa. Vrh hdzssb-a čine ljudi koji su mahom osuđeni na zatvorske kazne ili su na uvjetnoj slobodi.

Tko je Milan Kamenko i odakle mu toliko nekretnina? Ja ne znam, možda je čovjek vrijedan.

Prvo,čim mrziš,to sve govori o tebi kakva si obsoba i čovjek ! Uzmi malo Bibliju i pročitaj si malo o mržnji.
Drugo,priključio sam se na forum jer ne mogu više čitati tvoje bljuzgotine !
Ti si totalno iskompleksirana osoba.
Što se tiče pljačke HDSSB-a i pljačkanja grada,netko je tu rekao da ako se i pljačka,neka se sa time bave institucije koje se moraju sa time baviti,a nikako ti,običan frustrirani forumaš koji nije bacio niti jedan argumenat u pismenom obliku o pljački.
Da sam na mjestu Bubablo i ostalih,dobro bi se pozabavio sa tobom i istražio tko si,jer iz tvojih komentara se dade naslutiti da imaš neke veze sa GPP-om,pošto stalno komentiraš Medića i njegove ankete i skoro si se uključio u svaku raspravu u tramvajima,kartama,linijama i sl....
Bilo bi ti bolje da se smiriš malo,jer pucaš u prazno i totalno si se izgubio.

A što se tiče Kamenka i njegovih stanova,šta sad ? Šta te boli dupe tko šta ima.To i je tvoj najveći problem.Previše gledaš tko šta ima i odakle mu.Za ljubomoru isto također možeš posegnuti u Bibliju,dobro će ti doći.
Inače,predlažem ti kurs Hagioterapije,vjerujem da će ti pomoći.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
HDSSB-L
Ukupno postova: 100
Upozorenja : 1
Post Postano: 26.04.2013. 16:14 
Naslov:  

panonskimornar je napisao/la:
audiworld je napisao/la:

Prvo,čim mrziš,to sve govori o tebi kakva si obsoba i čovjek ! Uzmi malo Bibliju i pročitaj si malo o mržnji.
Što se tiče pljačke HDSSB-a i pljačkanja grada,netko je tu rekao da ako se i pljačka,neka se sa time bave institucije koje se moraju sa time baviti,a nikako ti,običan frustrirani forumaš koji nije bacio niti jedan argumenat u pismenom obliku o pljački.
Da sam na mjestu Bubablo i ostalih,dobro bi se pozabavio sa tobom i istražio tko si,jer iz tvojih komentara se dade naslutiti da imaš neke veze sa GPP-om,pošto stalno komentiraš Medića i njegove ankete i skoro si se uključio u svaku raspravu u tramvajima,kartama,linijama i sl....

A što se tiče Kamenka i njegovih stanova,šta sad ? Šta te boli dupe tko šta ima.To i je tvoj najveći problem.Previše gledaš tko šta ima i odakle mu.Za ljubomoru isto također možeš posegnuti u Bibliju,dobro će ti doći.

Audioworld je blesav ali ti si totalna budala ako je to tebi uredu!

panonskimornar

Ukupno postova: 27
Post Postano: 26.04.2013. 16:32 
Naslov:  

HDSSB-L je napisao/la:
audiworld je napisao/la:

Šta ti nije jasno ?
Čovjek kupio nekoliko stanova,ima 200 000 kn keša i šta sad ?
Ja znam brdo 'malih' koji ne rade utjecajan posao i ne primaju plaću od 12000-15000 kn kao Kamenko,pa imaju keša i voze aute i imaju stan,dva.
Problem vaš Osječana je što ste snobovi i samo gledate druge,umjesto da se mrdnete sa mjesta i uhvatite se posla.

Ne branim ni Kamenka(boli me džon za njega i iskreno,lik mi ima ljigavu facu samo tako),ali bit svega je osuđivanje.
Možda je Kamenku baba ostavila nasljedstvo ili slično.Uostalom,čovjek ima plaću kao 3 prosječne Hrvatske,pa ne vidim u čemu je problem što si može kupiti stan,kada obični frcoljci voze BMW i sl.
Osijekom vlada jedan snobizam koji se proširio kao virus i lagano vas uništava.Ljubomora će vas dotući.
Previše se brinete tko će pobijediti na izborima,a ne kužite da su svi isti i da su svi izašli iz iste škole !

A što se tiče tog lika Audia,dugo nisam vidio takav oblik mržnje.Ne radi se tu o mržnji prema HDSSB-u.Njemu nitko ne bi bio dobar.On bi našao dlaku u svakom jajetu.
Valjda bi nam bilo bolje kad bi on došao na vlast pa nešto bolje napravio?

krvavi_perec

Ukupno postova: 84
Post Postano: 26.04.2013. 16:49 
Naslov:  

HDSSB-L je napisao/la:
audiworld je napisao/la:

Šta ti nije jasno ?
Čovjek kupio nekoliko stanova,ima 200 000 kn keša i šta sad ?
Ja znam brdo 'malih' koji ne rade utjecajan posao i ne primaju plaću od 12000-15000 kn kao Kamenko,pa imaju keša i voze aute i imaju stan,dva.
Problem vaš Osječana je što ste snobovi i samo gledate druge,umjesto da se mrdnete sa mjesta i uhvatite se posla.

Ne branim ni Kamenka(boli me džon za njega i iskreno,lik mi ima ljigavu facu samo tako),ali bit svega je osuđivanje.
Možda je Kamenku baba ostavila nasljedstvo ili slično.Uostalom,čovjek ima plaću kao 3 prosječne Hrvatske,pa ne vidim u čemu je problem što si može kupiti stan,kada obični frcoljci voze BMW i sl.
Osijekom vlada jedan snobizam koji se proširio kao virus i lagano vas uništava.Ljubomora će vas dotući.
Previše se brinete tko će pobijediti na izborima,a ne kužite da su svi isti i da su svi izašli iz iste škole !

A što se tiče tog lika Audia,dugo nisam vidio takav oblik mržnje.Ne radi se tu o mržnji prema HDSSB-u.Njemu nitko ne bi bio dobar.On bi našao dlaku u svakom jajetu.
Valjda bi nam bilo bolje kad bi on došao na vlast pa nešto bolje napravio?

Kratko i jasno:
Osječani žele transparentnost, a sadašnja garnitura na vlasti je sve samo ne transparentna.
Imovinske kartice na sunce svi molim lijepo, svi pročelnici grada i županije, uključujući gradonačelnika i župana kao i svi direktori/ravnatelji i njihovi zamjenici na čelu svih gradskih i županijskih tvrtki, agencija i ustanova.
Dokažite ljudima da nemate što skrivati.

Ukupno postova: 599
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 26.04.2013. 16:55 
Naslov:  

Pazi ove što brane Kamenka i neobranjivo.

Čovjek zloupotrijebio položaj kako bi se dokopao stanova, odnosno kako bi ih kupio u tuđe ime, a ovi tu bulazne o tome kako nitko nema pravo preispitivati odakle mu novac.

Trebalo bi i to učiniti, ali to je drugi par rukava. Za sada samo treba vidjeti i popisati što je na ovom natječaju sve učinio i koje je zakone prekršio. Treba vidjeti i koja je odgovornost Bubala, koji je s ovim nečasnim radnjama morao biti upoznat.

Ne, nisu svi isti. Nitko nije mjerljiv s HDSSB-om. Nitko nema ratnog zločinca i osobu koja je uništila Slavoniju i Osijek. To nema nitko i nitko nije usporediv s HDSSB-om po tom pitanju.

Ukupno postova: 2875
Post Postano: 26.04.2013. 17:18 
Naslov:  

evo jedna montaža od mene

Skoči u forum: