Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Vrbošić smijenjen! [Vijesti Osječke TV]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
hitman
Ukupno postova: 22
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.02.2013. 12:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

simo031 je napisao/la:
tinamar je napisao/la:
Članka 33.

Na prijedlog najmanje pet vijećnika može se pokrenuti postupak opoziva, odnosno razrješenja predsjednika i potpredsjednika Gradskog vijeća.
Prijedlog se dostavlja u pisanom obliku i mora sadržavati obrazloženje razloga za opoziv, odnosno za razrješenje.
Prijedlog se dostavlja Odboru za izbor i imenovanje, koji je dužan sjednicu održati u osam (Cool dana od zaprimanja prijedloga.
Predsjednik, odnosno potpredsjednik Gradskog vijeća imaju pravo očitovati se o prijedlogu najkasnije u osam (Cool dana od dostave prijedloga za opoziv Odboru za izbor i imenovanja.
Predsjednik Gradskog vijeća dužan je prijedlog uvrstiti u dnevni red sjednice Gradskog vijeća koja se mora održati najkasnije u trideset (30) dana od kada je prijedlog zaprimljen.

Je li smjena pravno legalna ili nije?

A što ti misliš nakon čitanja Članka 33.Stvarno čovjek nakon ovakvih upita ostaje ..........
Evo ti pomoć u izjavi pripadnice Bogom dane pripadnice nacionalne manjine " Što će se kasnije pravno događati, meni osobno i SDP-u potpuno je nebitno”

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
simo031

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.02.2013. 12:59 
Naslov:  

hitman je napisao/la:
A što ti misliš nakon čitanja Članka 33.Stvarno čovjek nakon ovakvih upita ostaje ..........
Evo ti pomoć u izjavi pripadnice Bogom dane pripadnice nacionalne manjine " Što će se kasnije pravno događati, meni osobno i SDP-u potpuno je nebitno”

U najmanju ruku sam glup/neinformiran kao i ona polovica gradskih vijećnika koja je krivo tumačila poslovnik. Tom logikom i ja bih mogao biti vijećnik u gradskom vijeću. Laughing Ako mogu oni ne znati, mogu i ja. Samo ja sam dovoljno čovjek, da priznam da ne znam, i zamolim nekog tko zna, da mi pojasni. Gospođa Borzan je svojom izjavom, pokazala ljudsku osobinu koju tako rado pripisuje vladajućima, i time naštetila i sebi i ugledu stranke.

I dalje, niti ja, niti polovica gradskih vijećnika, ne znamo je li smjena g. Vrbošića legalna ili nije. Smile Želim ćuti pravno objašnjenje, a ne subjektivne želje forumaša.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
marko2013
Ukupno postova: 1
Post Postano: 20.02.2013. 15:06 
Naslov:  Re: Vrbošić smijenjen! [Vijesti Osječke TV]

Hahha

Zadnja promjena: marko2013; 21.02.2013. 10:24; ukupno mijenjano 1 put.

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 20.02.2013. 15:26 

Donošenje odluke po hitnom postupku

Članak 89.

Iznimno, odluka se može donijeti po hitnom postupku ako je to nužno radi sprečavanja ili uklanjanja štete, odnosno ako bi izostanak donošenja takve odluke u određenom roku imao štetne posljedice ili ako to zahtijevaju drugi opravdani razlozi.
Po hitnom se postupku rokovi iz ovog poslovnika, što se odnose na pojedine radnje, mogu skratiti, odnosno pojedine se radnje u postupku mogu izostaviti.
Predlagatelj odluke dužan je obrazložiti hitnost postupka.
Ako prijedlog za donošenje odluke po hitnom postupku podnosi vijećnik, tada mora imati pisanu podršku pet vijećnika.

Članak 90.

O donošenju odluke po hitnom postupku odlučuje se na sjednici Gradskog vijeća. Prijedlog mora biti podijeljen vijećnicima prije odlučivanja.

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 20.02.2013. 15:51 
Naslov:  

Hdssbovci navalili sa svojim izljevima primitivizma i kamenjarskim hrvatskim. Bitna je nacionalnost i izgled. To što su hdssbovci bivši SKOJ-evci, kapetani JNA, Srbi i Crnogorci nema nikakve veze... E pa ima gospodo ima.

Ukupno postova: 4727
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.02.2013. 17:52 
Naslov:  

Dajem Svima je napisao/la:
Ostavite nas na miru ljubomorni komunisti.

tpicna recenica, tipican nadimak i tipican avatar za tipicnog primitivnog hdssb-ovca, sad cete pokazati svoje pravo lice bando lopovoska.....

Post Postano: 20.02.2013. 18:01 
Naslov:  

E Uma imaš pivo kod mene, samo čekam tvoj post i kraj rečenice:)

Ukupno postova: 1
Post Postano: 21.02.2013. 11:05 
Naslov: Funny Re: Vrbošić smijenjen! [Vijesti Osječke TV]

Evo što o svemu kaže Zrinka Pandžić na Fejsu - Matkovićeva pobjegulja Smile

Ovu znam sa faksa. Jedva je prolazila sa dvojkma i trojkama a sada glumi neku pametnu. Ta prodaje pamet gdje stigne, cijeli grad joj se smije kako skače iz stranke u stranku ili od predsjednika do predsjadnika stranke Very Happy Very Happy. Kuzite? Koliko cujem ismijavaju je i u stranci kako pijana luta po gradu a stan joj je promenada za razne likove. Kome ti imas sta za reći, pogledaj se u ogledalo! Borzanica je za tebe dama - žena, majka, kraljica.Valjda su je skontali i gradonačelnik i župan pa su ju šikanirali - mora se rec da im je trebalo dugo. Idea Halo Mostar: Želimo još takvih u stranci! Dok god je takvih u HDSSB-u ne moramo se bojati da će ova stranka krenuti naprijed. Zivjeli! Laughing Laughing

simo031

Post Postano: 21.02.2013. 11:30 

vanjaos je napisao/la :
Borzanica je za tebe dama - žena, majka, kraljica.

Ona njena izjava priliči dami, ženi, majci ili kraljici?
Obraz i maniri su joj nažalost jednaki, kao i većini političara. Barem ako je suditi iz dosad viđenog.
Ista vaza samo drugo cvijeće.

audiworld

Post Postano: 21.02.2013. 11:34 
Naslov:  

Za ovu lepojku Pandžić nemam riječi osim što izazove nestašicu hidrogena kada ide frizeru. Koma ženska

Ukupno postova: 120
Post Postano: 21.02.2013. 16:10 

vanjaos je napisao/la :
Evo što o svemu kaže Zrinka Pandžić na Fejsu - Matkovićeva pobjegulja Smile

Ovu znam sa faksa. Jedva je prolazila sa dvojkma i trojkama a sada glumi neku pametnu. Ta prodaje pamet gdje stigne, cijeli grad joj se smije kako skače iz stranke u stranku ili od predsjednika do predsjadnika stranke Very Happy Very Happy. Kuzite? Koliko cujem ismijavaju je i u stranci kako pijana luta po gradu a stan joj je promenada za razne likove. Kome ti imas sta za reći, pogledaj se u ogledalo! Borzanica je za tebe dama - žena, majka, kraljica.Valjda su je skontali i gradonačelnik i župan pa su ju šikanirali - mora se rec da im je trebalo dugo. Idea Halo Mostar: Želimo još takvih u stranci! Dok god je takvih u HDSSB-u ne moramo se bojati da će ova stranka krenuti naprijed. Zivjeli! Laughing Laughing

Pa ko uzima za ozbiljnu tu malu? Studirala sa mnom, polagala ispite na faksu preko bube i sad ce mi ona pricat o postenju i moralu?! Takvima je i mjesto u zlocinackoj organizaciji...

simo031

Post Postano: 22.02.2013. 18:41 

Skoči u forum: