Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Nikad se nisam kladio niti igrao igre na sreću, no ovaj put ću učiniti djelomičan izuzetak od tog pravila i ponudit ću ti za ulog 50 kikirikija, jer smatram da se ovdje radi više o analitici trenutnog političkog stanja nego o sreći. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
gladnikruha
Ukupno postova: 213 Spol:  Nebitno

|
Ja više volim pistacio....  |
|
_________________ Ako još ima pravde, tada se nemam čega bojati. Ako je nema, znači da se boje oni koje hoće moju glavu.
Georges Danton |
|
|
 |
simo031
|
Žao mi je, forumska valuta je kikiriki. Uzmi ili ostavi. |
Zadnja promjena: simo031; 15.02.2013. 9:04; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
 |
gladnikruha
Ukupno postova: 213 Spol:  Nebitno

|
Ja sam drkafuzer,kao i svi mi,jer da nismo,ne bi trošili svoje vrijeme na forumu...
A sad da ti dokažem da nisam hejter i da ne mrzim nikog,nego volim pravdu više od svega,zato se i zalažem da ovi odu sa vlasti,ja ću ti poželjeti laku noć i puno zdravlja i sreće,tko god da jesi. |
|
_________________ Ako još ima pravde, tada se nemam čega bojati. Ako je nema, znači da se boje oni koje hoće moju glavu.
Georges Danton |
|
|
 |
simo031
|
Uteko, a nismo dogovorili detalje... |
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Jednostavno: zato što su tamo ozbiljna radna mjesta, s pristojnim plaćama. Rezervirana za partijske aparatčike i Judinu rodbinu.
Igrajući se cirkusa s natječajima oni se iživljavaju samo na slabima (nezaposlenima s burze) i samo s volonterskim radnim mjestima za mizernu naknadu od 1600 kn.
Doista, može li se niže pasti?! |
|
|
|
|
 |
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Dosta cirkusa forumaši ,ima vas toliko da možete preuzeti vlast u gradu pa i u županiji. Previše priče u prazno dosta tračkanja dođite na trg izrazite nezadovoljstvo ako imate petlju ovako se dopisivati to je jadno . Ne plašite se lupite petama i recite nešto za pravicu u gradu vrijeme je demokracije čega se plašite vodenih topova .. policije.. Vrijeme je konačno da shvatite za zdravo društvo morate se iziboriti. Na ovom forumu --vicomatu se ne riješavaju problemi ovako se samo bakice dopisuju. Dakle na trgove i lupite tim petama za grad za slavoniju za boljitak u gradu i županiji. |
|
|
|
|
 |
simo031
|
Opet parole. |
|
|
|
 |
mariox
Ukupno postova: 685 Spol:  Muško
|
I najveci optimisti vide da inat 8 godina nije napravio nista te da je burno gore nego prije 8 godina.. Jos kampanja nije ni pocela a hdssb je naredao 4-5 afera u 10 dana
|
Još da se isprofilirao jedan jaki kandidat ( pri tome mislim na njegove moralne vrijednosti, ugled i utjecaj u društvu), ovaj hdzovski izmet od stranke bi otišao u političku prošlost. |
|
|
|
|
 |
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol:  Nebitno
|
Šišljagić je odavno zreo za psihijatrijsko promatranje, no ovim je ludlio eskaliralo.
Za hdSSSSb glasaju ili kriminalci, ili glupani. Nema trećeg. |
|
|
|
|
 |
bob11
Ukupno postova: 346 Spol:  Nebitno

|
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Za hdSSSSb glasaju ili kriminalci, ili glupani. Nema trećeg.
|
Treći su upravo oni koji su uhljebljeni na kojekakva radna mjesta posredstvom HDSSB-a, a još se nisu dali u kriminal, a nisu ni glupani.
Ja bih tu dodao i indoktrinirane bakutanere i ostale hokejaše koji su popušili spike o regionalizmu i seljobere koji padaju na pečene kobasice i paradiranje u rekljama. No oni ionako spadaju u onu tvoju drugu kategoriju. |
|
|
|
|
 |
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol:  Nebitno
|
Za hdSSSSb glasaju ili kriminalci, ili glupani. Nema trećeg.
|
Treći su upravo oni koji su uhljebljeni na kojekakva radna mjesta posredstvom HDSSB-a, a još se nisu dali u kriminal, a nisu ni glupani.
Ja bih tu dodao i indoktrinirane bakutanere i ostale hokejaše koji su popušili spike o regionalizmu i seljobere koji padaju na pečene kobasice i paradiranje u rekljama. No oni ionako spadaju u onu tvoju drugu kategoriju.
|
Uhljebi su kriminalni tipovi, jer se samo kriminalni tipovi uhljebljuju. Uhljebljivanje je društveno štetna radnja, kriminal nad zajednicom.
Da, Vrbošić je počinio zločin spram Osijeka i osječke zajednice. Bijedni, sitni kriminalac. |
|
|
|
|
 |
tetajug2
Ukupno postova: 40 Lokacija: JUG2 Spol:  Nebitno
|
jadno. muppet show se nastavlja, a lutaka na koncima kolko oćeš, sami se vežu. |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
 |