Autor |
Poruka |
!nnovation Ukupno postova: 304 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
I sad odjednom svi bi neki inat servirali, a kad je zimus trebalo izaći van na prosvjede protiv Vlade i njenih mjera, nitko živ nije htio izvuć guzicu iz tople fotelje.
|
Ovo mi je proslo kroz glavu cim sam procitao nekoliko komentara..hehe tuzno.
zar nikome od vas nije mozda palo na pamet da ovo nije toliko usmjereno protiv gradjana koliko proziv poduzetnika koje se na taj nacin tjera da posluju u okviru zakona, sto drzavi nosi vece prihode?
gospodarski sektor se trenutno dovodi u red i ja ovo vidim kao dio toga.
nosite racun pobogu, jel toliki problem... |
|
|
|
|
 |
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol:  Muško
|
polako ali sigurno idemo prema policijskoj drzavi, korak po korak... stoka nikad nece ni skontati sta se desilo jer se promjene na prvi pogled cine beznacajne...dresiranje... |
|
|
|
|
 |
slavonija Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
@slavonija
da li smatraš da ceš promijeniti gospodarsku situaciju...tako što neceš uzeti racun...vec ceš se sa inspektorom na ulici raspravljati kako si ti manje kriv...od onih drugih..?
tu cinjenicu u kakvoj državi živimo i zašto nam je tako....moramo sami sebi postaviti svaki put kad odemo ubaciti glasacki listic u kutiju....
|
Stari moj....već dugo, dugo traje stanje u kojem se ekipi iz "društveno prihvatljivih obitelji" gleda kroz prste...ovo je po meni dno dna..u redu je postoji zakon, postoji zakonska osnova...pitanje je da li je moralno naplaćivat nekome kazne za neuzimanje računa u državi u kojoj se nije odgovaralo za 20 puta veće zločine...ne prekršaje več zločine i kaznena djela...u rangu ubojstva, gospodarskog kriminala, veleizdaje nacionalnih interesa!!?? Neki dan kažu da smanjenje plaća političara neće pridonijeti boljitku, neće nam pomoć ni svađa sa inspektorima....pa dokad više...dokad se naređivat da ti lakše ulazi!!?? |
|
|
|
|
 |
|
Nije mi jasno što ste se svi uzyebali oko nečega što postoji manje-više koliko i Hrvatske nam države?
Račun automatski uzimam cijeli život, ne zbog inspekcije, već zbog trgovaca koji me svako malo syebu kad je u pitanju neka veća kupovina tj. akcije/bodovi/popusti pa želim provjeriti je li sve u redu.
I sad odjednom svi bi neki inat servirali, a kad je zimus trebalo izaći van na prosvjede protiv Vlade i njenih mjera, nitko živ nije htio izvuć guzicu iz tople fotelje.
|
Pa ja se ne sjećam da su oni stari to radili prije..dočekivali babe ispred pekare i tražili račun..bio je i tada na snazi taj zakon ali se nije provodio!!!?? Otkud sada ovo..a kao oslobođeni smo!!??  |
|
|
|
|
 |
|
tamni@ nije poanta da je meni teško uzeti račun, nego je poanta INAT !!! nabijem ja njih i njihovo provođenje zakona na jadnim ljudima, a "poduzetnicima" ne smiju ni otići u inspekciju
|
Ne žele jer ti poduzetnici tebi isplaćuju plaću, kao i svima drugima. Ili bolje rečeno ti poduzetnici su ti i mama i tata.
|
Ne govori se ovdje o toj vrsti poduzetnika....već o "poduzetnicima"...koji se voze u amfibijama a nemaju za isplatit radniku plaću...a ima se za novog hamera kur*it po gradu!!!**  |
|
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
polako ali sigurno idemo prema policijskoj drzavi, korak po korak... stoka nikad nece ni skontati sta se desilo jer se promjene na prvi pogled cine beznacajne...dresiranje...
|
Problem je što građani ne znaju da su hipnotizirani. Sva ova pljačka napravljena je uz pomoć hipnoze građana.
tamni@ nije poanta da je meni teško uzeti račun, nego je poanta INAT !!! nabijem ja njih i njihovo provođenje zakona na jadnim ljudima, a "poduzetnicima" ne smiju ni otići u inspekciju
|
Ne žele jer ti poduzetnici tebi isplaćuju plaću, kao i svima drugima. Ili bolje rečeno ti poduzetnici su ti i mama i tata.
|
Ne govori se ovdje o toj vrsti poduzetnika....već o "poduzetnicima"...koji se voze u amfibijama a nemaju za isplatit radniku plaću...a ima se za novog hamera kur*it po gradu!!!**
|
Molim te pročitaj prethodnu stranicu da smo to razjasnili jer nisam primjetio da je stavila poduzetnike pod navodnike. |
|
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
Gdje zaustavljaju ? |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
@slavonija...kužim ja što želiš reći...i slažem se sa tobom...
no i sam znaš onu uzrecicu....da pravo sa pravdom nema nikakve veze |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Inspektori bi trebali konačno krenuti na posao po gradu loviti lopove koji su kumovali pljački Osječki poduzeća ....Tu su oni u gradu dobro su poznati građanima, a vjerujem i inspektorima uživaju na opljačkanoj imovini građana samo nema nitko petlju da krene u taj konačni lov koji bi građani rado vidjeli da se vidi taj stup srama. To bi bili pravi računi koji bi bili korisni društvu.... |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
|
|
 |
|
@slavonija...kužim ja što želiš reći...i slažem se sa tobom...
no i sam znaš onu uzrecicu....da pravo sa pravdom nema nikakve veze
|
Mom starom su došli u nadzor prijave poticaja,.....nije imao račun za par kila žita da je kupio u trgovini....za par kila žita je inšpekturica radila zapisnik od tri hebena metra iz kojeg ja nisam mogao razaznat šta slijedi protiv mog oca koji ima sedam i kusur decenija!! Naravno da su sankcije uslijedile!! A do tada je stari usro svoje gaće od početka do kraja od straha šta će bit...staro čeljade..naučilo da će se sva kolesa na njemu slomit očekivao je sudbinu ravnu streljanju!! Staro čeljade slavonskih korjena koje je odgojeno da ne vara, da ne krade, da ne galami, da se ne ističe...ona naša stara uzrečica: "nemoj sine, sramota je"...eto to je naš hendikep slavonski...mi smo si odgojem napravili hendikep!! A znaš tko danas dobro prolazi...galamdžije..koje odma istera van iz dvorišta ekipu...jer znaju da su zamračili milione poticaja...ne stotine kuna, već milione!! Oni galamom rješe problem...al moj dado nije tako naučio!! Naravno i da ovo ide tako..sa računima.....sumnjam ja da ispituje čelavce sa rej banom na licu i nabildanim bicepsima za račun!! Koliko sam shvatio vrzmaju se oko JUG2...oko pekarnice....pa neka idu prijeko tražit račun....na izlasku...eeee da se smije..zar ne!!!?? Jer tamo nema moga dade i sličnih!! Ma mi smo stubokom okrenuto društvo, naopačke....i ona tko može bolje se odselit...ja da mogu..odma u Australiju...okrenuo se nebi...šišat ovce,...šišat..samo da nevidim ovu balkansku parodiju!!! |
|
|
|
|
 |
Shetach Ukupno postova: 28 Spol:  Nebitno
|
Jebalo ih provođenje zakona kada je riječ o ovakvim formalnim budalaštinama. Da ih jebalo. Da su tako rasporedili inspektore po firmama koje radnicima ne isplaćuju plaće mjesecima, tjeraju na prekovremeno i rad praznicima bez naknade i da su tako dosljedni bili kao kod ovoga, riješili bi odavno problem i nemorala i bahatosti (pojedinih) poslodavaca i nagomilavanja nezadovoljstva velike mase radnika i barem si malo produžili mandat, koji uz dosadašnje mjere neprestanog harača, a nikakvih dobrobiti niti osjećaja pravde u većine, teško da će biti produžen na sljedećim izborima. |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Tko Zna Višnju Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
@francika, da sam ja inspektor, u tvom slucaju bi uzela od tebe tvoj uredno sacuvani i pokazani racun, zguzvala ga i naplatila ti kaznu za ne posjedovanje istog. ako ti nije jasno da je to samo još jedan nacin da se puni drzavni proracun maltretiranjem neduznih građana, umjesto da se lovi prave kriminalce u ovoj drzavi (a od njih su potplaceni) onda tebe i sve tvoje istomisljenike iskreno zalim, tako nam i treba, ova bijedna rulja i nije ocito drugo ni zasluzila |
|
|
|
|
 |
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ti poduzetnici su unistili normalne firme s normalnim poduzetnicima i onemogucili da drugi ljudi postenim radom zarade placu, i time budu mama i tata.
Ovi su vise zla maceha.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
 |
 |
|