Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

I Osijeku je stalo!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
gedzvudin
Ukupno postova: 11
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 14.11.2011. 10:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

a po čemu bi to pederi bolje odgojili dijete od hetero obitelji koja ima člana alkoholičara?! jel peder nemože bit alkos ili nasilnik? i zašto bi bila homofobija ak imaš drugačije mišljenje,zašto bi ja prihvatio da je to normalno?! protiv sam nasilja al brate odjebi mi sa paradiranjem! ja volim pit i sad nemogu više pit pred trgovinom,i ajmo sad ja i istomišljenici na trg i nalokat se i paradirat

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
-xoxo-

Ukupno postova: 102
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 14.11.2011. 10:56 
Naslov:  

gedzvudin je napisao/la:
ja volim pit i sad nemogu više pit pred trgovinom,i ajmo sad ja i istomišljenici na trg i nalokat se i paradirat

tebi nije ugrožena temeljna ljudska sloboda time sto ne mozes piti ispred trgovine...
zamisli da je sramota to sto ti pijes i da te ljudi osudjuju zbog toga i da skrivecki moras pit sam u svojoj sobi da te niko ne vidi...
tako je vjerojatno i njima samo sto oni nisu izabrali biti gej a ljudi ih osudjuju dok je neko drugi izabrao biti alkoholicar a to je drustveno sasvim prihvatljivo...

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.11.2011. 11:00 
Naslov:  

DrugsBunny je napisao/la:
Stella1989 je napisao/la :

Jel Adam i Eva ili Adam i Adam/Eva i Eva?

Pozivanje na bibliju kao na argument je vjerojatno nešto najblesavije što sam vidio u zadnjih nekoliko mjeseci, a sinoć sam gledao Immortals 3D (što također vrlo visoko rangira po blesavosti).

Homoseksualci? Što ne? Mislim, baš me briga što netko radi, pa čak i na ulici dok time mene ne dira. Osobno sam više zabrinut, ne znam, recimo HDSSB-om, ali to je, dakako, druga tema Smile
Parade? Pa i ne baš - pretpostavljam da to više ide homoseksualcima na štetu nego išta drugo. Mišljenja sam da bi se lakše ukomponirali u društvu na suptilniji način, ali istovremeno shvaćam razloge zašto to rade.
Brak? Još jednom - što ne? Uopće ne vidim ništa loše u tome, baš me briga tko se s kime ženi/udava.
Djeca? E to ne, ali striktno iz pedagoških razloga, zamislimo dijete homoseksualnih roditelja kako se školuje, pa druga djeca bi ga neprestano maltretirala. To nema smisla.

E, sad, zanima me mišljenje vas koji ste protiv homoseksualizma? Ako to mislite nenormalnim, bolesnim i sl. kako to mislite riješavati? Terapije, liječenja, zatvaranje ili, još najbolje, klanje? Very Happy Dajte ljudi, pa takvo razmišljanje vodi u totalitarističko društvo. Tipa danas ćemo homoseksualce, a sutra, ne znam, sindikate (iako su neki sindikati možda zaslužili Smile ).

slažem se s cijelim postom, no jedan dio bih izdvojio...
DrugsBunny je napisao/la:
Djeca? E to ne, ali striktno iz pedagoških razloga, zamislimo dijete homoseksualnih roditelja kako se školuje, pa druga djeca bi ga neprestano maltretirala. To nema smisla.

načelno nemam ništa protiv da dijete usvoji i odgaja homoseksualni par (koji udovoljava zahtjevima za odgoj djeteta, jasno). ideje da će homoseksualni par ugroziti djetetovu seksualnost smatram besmislicama. uostalom, jesu li današnje homoseksualce odgojili homoseksualni parovi, pa su zato i sami homoseksualni?

no, da bi ta djeca bila izložena maltretiranju druge djece - vrlo vjerojatno. zašto? zato što djeci smetaju homoseksualni parovi? glupost. oni ni ne znaju što to zapravo znači. djeca reproduciraju ono što čuju kod kuće i zato smatram da prvo treba senzibilizirati društvo, pa onda tek dopustiti usvajanje djece homoseksualnim parovima, jer će u suprotnom djeca biti ta koja će patiti i najvjerojatnije vući traume zbog eksperimenta kojemu se pristupilo zbog političke korektnosti.

sticky
Ukupno postova: 47
Post Postano: 14.11.2011. 11:00 
Naslov:  

Tko god svojim javnim nastupom ne diskriminira/vrijeđa/vrši bilo koju formu agresije na druge članove društva i ima konstruktivne ideje dobrodošao je na ulice i u medije.

Izjednačavanje pedofila i LGBT poremećeno je na svim razinama. Tužna slika netrpeljivosti Osječana. Ljudi se bore protiv predrasuda i psihofizičkog nasilja i društvene isključenosti koje svakodnevno trpe. Živimo u svijetu biološke i kulturološke raznolikosti, naviknite se na to već jednom.

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 14.11.2011. 11:06 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la:

Adam i Steva ...

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 14.11.2011. 11:12 
Naslov:  

sticky je napisao/la: Izjednačavanje pedofila i LGBT poremećeno je na svim razinama. Tužna slika netrpeljivosti Osječana. Ljudi se bore protiv predrasuda i psihofizičkog nasilja i društvene isključenosti koje svakodnevno trpe. Živimo u svijetu biološke i kulturološke raznolikosti, naviknite se na to već jednom.

Gledajuci relativne brojke, do javnosti je doslo vise slucajeva pedofilije u svecenstvu, nego kod homoseksualaca. S obzirom na zatvorenost Crkve i cinjenice da Crkva ne kaznjava takve slucajeve, nego pedofile prebaci u novu zupu, za ocekivati je da je pedofilija medju svecenstvom jos rasirenija.

Dao bih se kladiti i daje homoseksualizam medju svecenstvom ucestaliji nego u ukupnoj populaciji.

Dakle, uzimati svecenstvo kao mjerilo icega osim licemjerja - je bespredmetno.

Sto se tice tuzne slike Osijeka. Nije to samo slika Osijeka, to je slika RH, to je slika drustva od '91 naovamo. Cisti i otvoreni fasizam.

Samo i pomisliti staviti zlocinca kao nositelja izborne liste neke stranke, a ne to jos javno izreci je dovoljan razlog da u normalnom drustvu takva stranka bude smatrana ne samo neozbiljnom, nego i otvoreno fasistickom, uz sve posljedice sto to nosi.

Uostalom, sjetite se kako smo se cudili, a mnogi od nas i podsmjehivali, kad smo takve scene gledali kod nasih istocnih susjeda. Seselj je izmislio takvo sprdanje s instrumentima pravne drzave. Glavas ga je samo kopirao.

Ukupno postova: 5
Post Postano: 14.11.2011. 11:19 
Naslov:  Re: I Osijeku je stalo!

INATI SE SLAVONIJO!!!

HokusPokus

Ukupno postova: 148
Post Postano: 14.11.2011. 11:19 
Naslov:  

Gledam si ja gledam i vidim gomilu likova koje baš i ne poznam ovdje pa se pitam da li su u ilegali ili mi neke teme kao glad, siromaštvo, politička i ina nepravda dosadna. Možda dižu glas kada je dupe u pitanju! S jedne strane gay, njih razumijem jer se bore za "svoja" prava a s druge "zadrti" i "primitivni" sa svojim argumentima. Ali ovi u sredini koji ni ne smrde a bogme ne mirišu nešto krasno, ovi liberali to smeće modernoga društva. Što nam podvalili najveće zlo posljednjih 300 godina u vidu neoliberalnog kapitalizma što ubija milijune širom svijeta. Ideja kojoj bi i najveći zločinci 20. stoljeća pozavidjeli, ideja o modernom kao dobro ustvari profit i dekadencija društva. Upravo na takvim zasadama se bude razne ideje po Europi koja prednjači u dekadentnom stavu da ako ima dovoljna količina određene populacije to postaje društveno prihvatljiva skupina. Najbolji primjer totalnog raspada društvenog morala i odgovornosti vam je Nizozemska. Neću da ulazim u to što mnogi prihvaćaju neke stvari zdravo za gotovo no legalizacija droga, prostitucije još mogu i proći (osobno mislim OK) no da država u svom liberalnom pogledu na sve da dopusti rad pedofilskoj stranci je krajnje degutantna. Upravo to su zasade tog liberalizma kojim se neko ovdje hvale. Osobno bi rađe izašao na trg i lažno vikao da sam peder nego ikada pomislio da sam liberal. No da se vratim na temu. Često sam se pitao da li imam nešto protiv homoseksualizma i moram priznati preteška tema za razmišljanje pogotovo meni koji volim puno misliti. Jedno je stav a drugo svakodnevni život. Francika, slažem se većinom s tobom no negdje sam čitao da studije u Americi nisu dokazale odrastanje djece u homo zajednici utječe na seksualnu orijentaciju. Naravno nije dovoljno istraženo. No volio bih da se svi dobro zapitate što je bolje za dijete, da odrasta po domovima, na ulici ili da bude u obitelji koja će ga voljeti i dati mu normalne životne smjernice. To u HR nema sasvim prosječno dijete. Ali ovo po meni bolesno paradiranje, golih guzica i sisa i to prikazivanje kao posve normalni način borbe za nečija prava bi zabranio. Nevjerojatno kako policija revno privodi građane u bikiniju a gologuze pušta normalno da hodaju ulicom. Prema tome ako imam prosvjed znači što u njemu napravim to mi je oprošteno. Onda druga strana koja protestira protiv gay populacije potpuno opravdano mlati prve. Blesavo zar ne!

gedzvudin
Ukupno postova: 11
Post Postano: 14.11.2011. 11:20 
Naslov:  

a najviše me smetaju te poveznice sa fašizmom uštašama i tim pizdarijama ako si protiv pedera! ja sam mrzitelj fašizma hitlera ustaša partizana i opet ne podržavam pedere! što sam ja,dali sam normalan?

Leteci mungos

Post Postano: 14.11.2011. 11:24 
Naslov:  

simo031 je napisao/la:

Adam i Steva ...

To su ti fasizam i ksenofobija o kojima se govori. Em je argument debilan do jaja (Adam i Eva nisu postojali, a i da jesu, bila je to jedna vrlo incestuozna obitelj).

Nadogradjeno s ksenofobnom "duhovitoscu" u rangu Ante Kovacevica (ili kako se vec zvao onaj saborski redikul?), Spajica, Rojsa i onog HDZ panja sto je spominjao Kukuriku izborne liste, ili sto vec.

Kad smo vec kod Rojsa i Spajica i onog ulomka iz emisije - sve izneseno je zapravo cisto zlo - fasisticke ideje garnirane notornom zatupljenoscu i primitivizmom. Od ideje o otoku, drzavi, preko upotrebe kondoma.

No, ako ovo prihvatimo i kao show dva primitivca kojima se nacija smije (njima, ne "s njima") - tada ne terba zaboraviti da se radi o dva velika ratna profitera. Mnogi su u Spajicu vidjeli nekakvog pitomog zatucanog zajebanta, a zapravo se radi o liku koji je unistio neke gospodarske subjekte, ostavio bez posla stotine, mozda i tisuce osoba, kako bi izgradio svoje poslovno-sportsko "carstvo". Nazalost, nije ga dokacio sud, kao sto posteni sud nije dokacio i jednog drugog osjeckog "poduzetnika" koji je na grbaci mnogih osjeckih radnika i kroz unistavanje i lesinarenje osjeckih poduzeca izgradio svoje carstvo, usput varajuci drzavu za porez i prazneci gradsku blagajnu kroz svoje "sportske" menadzerije.

Svatko tko u takvim likovima vidi uzore, a ne drustvene monstrume, se pozicionira vrlo nisko na ljestvici covjecnosti.

Post Postano: 14.11.2011. 11:29 
Naslov:  

gedzvudin je napisao/la: a najviše me smetaju te poveznice sa fašizmom uštašama i tim pizdarijama ako si protiv pedera! ja sam mrzitelj fašizma hitlera ustaša partizana i opet ne podržavam pedere! što sam ja,dali sam normalan?
Nisu samo Hitler i Ustase bili fasisti. Fasizam je ideja koja je postojala prije njih, a nazalost, postoji i danas.

S obzirom da nisi upoznat s tom jednostavnom cinjenicom, mozemo se samo rasplakati nad hrvatskim obrazovnim sustavom koji te nije tome naucio.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fascism

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 14.11.2011. 11:29 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la:
simo031 je napisao/la:

Adam i Steva ...

To su ti fasizam i ksenofobija o kojima se govori. Em je argument debilan do jaja (Adam i Eva nisu postojali, a i da jesu, bila je to jedna vrlo incestuozna obitelj).

Neka je Biblija samo slikovito prikazala povijest...ali u stvarnosti je normalno i prirodno da su muškarac i žena u (obiteljskoj) zajednici čiji će plod biti novi život - dijete, kako je bilo oduvijek. Neće sigurno gay ili lezba roditi dijete svog istospolnog partnera, right?

Ukupno postova: 148
Post Postano: 14.11.2011. 11:31 
Naslov:  

sticky je napisao/la:
Tko god svojim javnim nastupom ne diskriminira/vrijeđa/vrši bilo koju formu agresije na druge članove društva i ima konstruktivne ideje dobrodošao je na ulice i u medije.

Izjednačavanje pedofila i LGBT poremećeno je na svim razinama. Tužna slika netrpeljivosti Osječana. Ljudi se bore protiv predrasuda i psihofizičkog nasilja i društvene isključenosti koje svakodnevno trpe. Živimo u svijetu biološke i kulturološke raznolikosti, naviknite se na to već jednom.

To izjednačavanje koje ti je degutatno rade neke EU zemlje. Lijepo uguglaj pedofilska stranka pa ćeš vidjeti koja zemlja ima uredno registriranu tu stranku.
Leteci mungos je napisao/la:
sticky je napisao/la: Izjednačavanje pedofila i LGBT poremećeno je na svim razinama. Tužna slika netrpeljivosti Osječana. Ljudi se bore protiv predrasuda i psihofizičkog nasilja i društvene isključenosti koje svakodnevno trpe. Živimo u svijetu biološke i kulturološke raznolikosti, naviknite se na to već jednom.

Gledajuci relativne brojke, do javnosti je doslo vise slucajeva pedofilije u svecenstvu, nego kod homoseksualaca. S obzirom na zatvorenost Crkve i cinjenice da Crkva ne kaznjava takve slucajeve, nego pedofile prebaci u novu zupu, za ocekivati je da je pedofilija medju svecenstvom jos rasirenija.

Dao bih se kladiti i daje homoseksualizam medju svecenstvom ucestaliji nego u ukupnoj populaciji.

Dakle, uzimati svecenstvo kao mjerilo icega osim licemjerja - je bespredmetno.

Sto se tice tuzne slike Osijeka. Nije to samo slika Osijeka, to je slika RH, to je slika drustva od '91 naovamo. Cisti i otvoreni fasizam.

Samo i pomisliti staviti zlocinca kao nositelja izborne liste neke stranke, a ne to jos javno izreci je dovoljan razlog da u normalnom drustvu takva stranka bude smatrana ne samo neozbiljnom, nego i otvoreno fasistickom, uz sve posljedice sto to nosi.

Uostalom, sjetite se kako smo se cudili, a mnogi od nas i podsmjehivali, kad smo takve scene gledali kod nasih istocnih susjeda. Seselj je izmislio takvo sprdanje s instrumentima pravne drzave. Glavas ga je samo kopirao.

Ovo pokazuje svu primitivnost ovoga grada kada u temu koja apsolutno nema veze sa ovim napisanim svugdje se ubaci politika. Postojili tema gdje netko neće u Mostarskom zatvoreniku kao uzroku svoga zla na svijetu. I kad se razmislim da su mi puno prihvatljiviji gay nego ovakvi likovi.

Leteci mungos

Post Postano: 14.11.2011. 11:42 
Naslov:  

HokusPokus je napisao/la: Ali ovo po meni bolesno paradiranje, golih guzica i sisa

Ostatak teksta je za uramiti, ali vratimo se na ovu tezu o tome da se u Hrvatkoj "paradira golim guzicama".

Ima li netko fotku, snimku, bilo sto, gdje su se u hrvatskim "povorkama ponosa" vidjele guzice i sise koje nekim smetaju do te mjere da zbog toga automatski pozele homoseksualne osobe poslati na Goli otok, u neku drzavu, ili na neko trece mjesto, slicno kao je nacisticka Njemacka cinila sa Zidovima?

Ukupno postova: 548
Post Postano: 14.11.2011. 11:43 
Naslov:  

audiworld je napisao/la :
Naravno da homoseksualci smetaju.. Pa mi smo tradicionalno,po Bibliji odgajano društvo... Kod nas nema devijacija..šta ja znam,tipa... ubojstva, krađe, korupcija,izdaja, oholost, bahatost... i normalno da u takvim situacijama homoseksualci odskaću....

P.s. meni je odvratno vidit 2 lika ili ženske kako plaze nasred trga jedno po drugom, ali isto tako mi je odvratno vidit heterosksualni parm koji čini to isto... Nisam ja pobornik parada i marševa i takvih sranja, ali da sam za to da ih se ne mlati i ne zajebava..jesam

Pravi Rvat katolik pije i puši..tu i tamo opizdi ženi
šamar, da ostane svjesna da je on glavni... a ponekad zapjeva i neku domoljubnu

a sta je sa ovakim fasistima, ? tipa ovaj ridikul ili Leteci mungos
? kvazi "liberal" koji je pun stereotipa o "rvatima" , sada je in pljuvati po Hrvatskoj ili recimo po Crkvi , generalizirati, obrusavati se recimo na svecenike, tvrditi da su vecina pedofili i slicno, to je prihvatljivo, barem njima... ne vide svoju dvolicnost, niti vide da su zapravo isti kao ovi koji homoseksualce proglasavaju pedofilima, niti ce ikad vidjeti

napredni "liberali", a zapravo obicni neofasisti koji eto misle da su drugaciji od ostatka sorte im time sto mrze crkvu ili drzavu u kojoj zive eod

Skoči u forum: