Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

NK Osijek: Kerže: „Pomirili smo se s činjenicom da smo drugorazredan klub!“

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
andjusticeforall

Ukupno postova: 214
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.08.2011. 9:44 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ne morate se bojati da će se osječani u subotu osramotiti u Vinkulji. Naime, Udruga StripOs ima izložbu "Slavonski strip crtači" u Galeriji Meraje u Vinkovcima...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Provokator

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 26.08.2011. 10:04 
Naslov:  

pavle99 je napisao/la:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/doznajte-koliko-je-mamic-iskesirao-za-talenta-kojeg-je-zelio-veliki-bayern.html

E moj pokojni TUNA (Novalić) da ti vidiš šta ti s klubom rade umro bi još jednom! Pa ovo je lakrdija kakve nema prodati največeg taleta za sitniš strašno!! Bitno da su si stari Špehar i veliki političar Matković namirili đepove, ko ebe OSIJEK!!
Poslije ovoga možemo očekivati samo ostavke dvojca bez pokriča! Špehar via ZG a Matković laganini na gradske jasle do kraja mandata a klub u stečaj!

FORZA OSIJEK

spominješ Novalića, a pričaš o nekom mirenju đepova?
znaš li ti da se i dan danas pojavljuju dugovi u klubu koje je taj famozni Novalić stvorio ?
loša financijska situacija jednim je velikim djelom i rezultat lopovluka od strane Novalića, tak da što se tiče njega nek rikne još jednom !

Ukupno postova: 2492
Post Postano: 26.08.2011. 11:24 
Naslov:  Re: NK Osijek: Kerže: „Pomirili smo se s činjenicom da smo drugorazredan klub!“

pratim ovu antišpeharovsku histeriju po forumima i ne vjerujem da ima toliko zlobnih i jalnih ljudi...ne vjerujem..zapravo vjerujem..kad pogledam kako se osječka publika odnosila prema malom Špeharu sve mi je jasno..i onda se netko čudi što je Robert Špehar uzeo sina za ruku i odveo ga u Dinamo...
moram dodati još neke stvari..
nikad ali nikad se u povijesti NK Osijeka nije dogodilo da se jedan europski velikan kao što je Bayern iz Minhena zanima za nekog igrača NK Osijeka..to sve govori o malom..a oni što ga pljuju i služe se lažima ne bi li kao nešto dokazačli stvarno ispadaju jadni i bijedni..
1. glavni skaut Bayerna došao je gledati malog Špehara u Zagreb na utakmicu Lokomotiva-NK Osijek..to je činjenica i sad svi što seru po Špeharima mogu dubit na glavi i pričat kako se nitko nije zanimao za malog, kako je sve to laž..činjenica ostaje činjenica...i ne samo skaut Bayerna al dobro...
2. Robert Špehar da je htio mogao je pustit malog da igra u NK Osijeku dok ne napuni 18 godina i ladno s njim otić u neki europski klub..klub bi dobio mizernu naknadu za treniranje a sva lova bi išla obitelji Špehar..a šta je Špehar sr. napravio? potpisao je s malim profi ugovor i tako u slučaju prodaje uključio nepotrebnu stranu, tj. NK Osijek..da je Špehar sr. htio napuniti svoje đepove onda sigurno ne bi sa sinom potpisao profi ugovor i tako NK Osijeku osigurao sigurnu odštetu..jer ako Bayern iz Minhena kaže, imamo 500k za kupnju malog Špehara, ako mali nema profi ugovor sa NK Osijekom 450k ide obitelji Špehar a 50k NK Osijeku..ali ako ima profi ugovor onda 300k ide NK Osijeku a 200k obitelji Špehar..mogu li to zamagljeni mozgovi shvatiti? naravno da ne...
3. da, mali se forsirao u prvom timu.. a zašto? zbog NK Osijeka..točnije, zbog što veće moguće odštete..točnije, zbog raznoraznih skauta koji su ga dolazili gledati..točnije , u konačnici zbog NK Osijeka..mogu li to jalni i zlobni ljudi shvatiti? mogu li shvatiti da mali nije forsiran zbog privatnog interesa tate Roberta nego zbog NK Osijeka? (da je otac gledao svoj privatni interes nikada njegov sin ne bi potpisao za NK Osijek..već sam objasnio zašto a svaki normalan čovjek može shvatiti ono što sam napisao) naravno da ne mogu..psihologija stada..i još kad u stadu zavlada mržnja, pamet i zdrav razum kažu laku noć..
3. mali Špehar je pažnju skauta skrenuo na sebe igrama za reprezentaciju ili za mlađe uzraste NK Osijeka na inozemnim turnirima kao što je npr. bio turnir u Grčkoj gdje je NK Osijek u finalu pobijedio Grčki Iraklis..ne morate se bojati da turnir nije popraćen od kojekakvih skauta i menađera..ah da, gle čuda, mali Špehar je bio najbolji strijelac turnira a ako me sjećanje dobro služi i najbolji igrač..ili turnir na Kvarneru sa Izraelom,Grčkom i Bugarskom gdje je mali Špehar bio kapetan reprezentacije a usput je od 4 gola reprezentacije on zabio 3..trebam li pričati koliko je skauta pratilo taj turnir? Židak je pisao da ih je bilo više nego običnih gledatelja..e vidite dragi moji, tu skauti snimaju svoje lovine, u ovom slučaju malog Špehara..na takvim turnirima ulazi u njihov radar i budno praćenje a ne to što je forsiran u HNL-u ..to forsiranje u HNLu je bila nada da će mali ubrzano skupljati iskustvo i što brže se prodati jer vremena nije bilo na bacanje..kasa prazna, troškovi veliki, sponzora ima na kapaljku, prihodi kluba nikakvi, ponude za igrače nikakve(baš me čudi to nema interesa za igrače koji su izborili fenomenalno 8. mjesto u HNLu)
znači nikakvi interes osim za malog Špehara..i sad rulja pljuje što je mali forsiran?
ah da, mogu li ti ljudi shvatiti ovo što pišem? NARAVNO DA NE! mogu li ti ljudi shvatiti da su svojim ponašanjem prema malom Špeharu debelo zaslužni što se mali prodao Dinamu za kikiriki? NARAVNO DA NE..jer da su se služili mozgom vidjeli bi dalje od "tata predsjednik a mali mora igrati"..da mora igrati, ali zbog pokušaja da ga NK Osijek u konačnici tog forsiranja što bolje proda...da ga drži u izlogu..pa šta je trebalo da ga se drži na klupi a skauti europskih klubova najavljuju da ga dolaze gledati..i ne moraju doći samo zbog njega..mogu doći zbog Pere perića iz protivničkog kluba a vidjeti Dinu Špehara..ma čim se jedan skaut najavio da dolazi nebitno zbog koga, mali je morao igrati...morao!
možete li to shvatiti? naravno da ne..znam da je uzaludno što vo pišem, znam da sam idiot što se živciram zbog tuđe gluposti ali morao sam napisati..iako znam da 99,9% ljudi ovo ne može shvatiti..sve što vide je "otac predsjednik, sin igra"..i tu je priči kraj..hvala Bogu i meni..napisao sam što sam imao za napisati i tu je priči kraj..neki možda za nekoliko godina ipak shvate što sam pisao i to kad smeće Mamić proda malog Špehara za 20 puta veće novce nego ga je platio..i u sebi zahvali osječkim navijačima što su mu ga isporučili...

Mrky007
Ukupno postova: 490
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 26.08.2011. 11:35 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la:
pratim ovu antišpeharovsku histeriju po forumima i ne vjerujem da ima toliko zlobnih i jalnih ljudi...ne vjerujem..zapravo vjerujem..kad pogledam kako se osječka publika odnosila prema malom Špeharu sve mi je jasno..i onda se netko čudi što je Robert Špehar uzeo sina za ruku i odveo ga u Dinamo...

Osječki JAL..te 2 riječi si mogao napisati i sve bi rekao..nažalost to je naša surova stvarnost Sad

PreacheR

Ukupno postova: 1076
Post Postano: 26.08.2011. 13:08 
Naslov:  Re: NK Osijek: Kerže: „Pomirili smo se s činjenicom da smo drugorazredan klub!“

Osječanin je napisao/la :
moram dodati još neke stvari..

Pretjeruješ prijatelju, malo previše pretjeruješ...
Kao prvo, moraš poznavati osječku publiku (tu prvenstveno mislim na Istok). Istok nikada nije volio beskičmenjake, folirante, likove koji bi u duel ušli kao tetkice i čuvali noge. S druge strane, borbeni igrači, igrači koji su trčali kao psi i svi oni koji su na svakoj tekmi davali sve od sebe redovito su bili ljubimci publike, bez obzira na možda i skromnije nogometno znanje. Takvim igračima se nisu zamjerale ni pogreške. Primjer takvih igrača su ti bili Ergović, Beljan, malo stariji navijači se sjećaju legendarnog dr. Miće (Milenka Miličevića), Ivana Šmudle, Gorana Popovića...Danas u tu kategoriju može ući jedino Smoje (koji je najstariji igrač??!)! Sjećam se da je još tamo negdje 1996 Luka Bonačić (tadašnji trener Osijeka) izjavio da je obišao sve stadione u Hrvatskoj ali da je osječka publika daleko najobjektivnija od svih i da odlično poznaje nogomet...
Eto, mali Špehar, na našu žalost spada u onu prvu skupinu beskičmenjaka i metiljavaca, a što nije manje važno, on publiku nije uspio osvojiti niti sa svojim talentom i potezima jer je zapravo ponudio vrlo malo toga, gotovo ništa.
Godinama su iz Osijeka odlazili veliki talenti pa i formirani igrači i uvijek mi je bilo manje ili više žao. Ne znam zašto, ali zbog odlaska malog Špehara ne osjećam ni promil tuge.
P.S. Bez obzira na sve, želim mu sve najbolje, bio bih presretan da se razvije u vrhunskog igrača.

ČOBANAC
Ukupno postova: 38
Post Postano: 26.08.2011. 14:25 
Naslov:  

Bravo............ PreacheR...... svaka ti je na mjestu

Osječanin
Post Postano: 26.08.2011. 15:08 
Naslov:  

sorry Preacher ali malo si se zajebo sa osječkom publikom..znam ja vrlo dobro istok koji mi je drugi dom 26 godina a bit će do smrti..brzo si zaboravio na slučaj Pranjić koji te demantira ama baš u svemu što si napisao..i ne moramo se vraćati do Ivana Šmudle Wink tu je, još svjež...jel on folirant, beskičmenjak, tip koji se boji duela??? nije! naprotiv! jel on pravio greške? je! jel ga osječka publika uzela u rotor? O DA! isto kao i malog Špehara! ista mržnja, ista priča, sve isto..na kraju je nestao iz prvog tima a poslije iz kluba..a ti si opisujući igrača kojem bi osječka publika "oprostila" slabije nogometno znanje ako nije "tetkica" upravo opisao Pranjića..čovjek je išao glavom tamo gdje drugi ne bi nogom, nije se skrivao po terenu ko neki..trebam li te podsjećati s kakvom se mržnjom osječka publika obrušila na njega? tak da sve ovo što si napisao nema veze s vezom..sve je upravo suprotno...

Zadnja promjena: Osječanin; 26.08.2011. 15:26; ukupno mijenjano 1 put.

audiworld

Ukupno postova: 2078
Post Postano: 26.08.2011. 15:20 
Naslov:  

get a life

Ukupno postova: 202
Post Postano: 26.08.2011. 15:40 
Naslov:  

ovo je sve jadno..do juče su se mnogi "znalci" zanosili snagom Osijeka..a šta sad?? ..sve je trulo da to nije normalno...treba pola te bagre i nadristručnjaka oterat u tri kurca..a o malom Špeharu,,nemojte mu bit dušebrižnici..činite mu medvjeđu uslugu time.

Osječanin
Post Postano: 26.08.2011. 16:01 
Naslov:  

Brick Top

Ukupno postova: 708
Post Postano: 26.08.2011. 16:29 
Naslov:  

http://www.hrsport.net/kolumne/423393/nogomet-1-hnl/drugorazredni-klub-iz-gradskog-vrta

Da, sad si fino linkao tekst koji se u biti popišao na ova tvoja branjenja Špehara. Dakle, što se zadnje tvoje litanije od posta tiče, ne znam odakle uopće početi odgovarati ti, jer ima toliko nelogičnosti, preklapanja teza, preuveličavanja, ovog-onog da boli glava.
Tako da ću ti samo napomenuti da nisi odgovorio na moja pitanja koja sam ti uputio, nekoliko postova prije (mislim, nije da moraš odgovorit, ali očito da imaš viška energije i vremena kad onakve "odvjetničke" postove sklapaš).

audiworld

Ukupno postova: 2078
Post Postano: 26.08.2011. 16:34 
Naslov:  

ajd da i mene Brick nasmije:P

Post Postano: 26.08.2011. 16:41 
Naslov:  

Brick Top je napisao/la :
http://www.hrsport.net/kolumne/423393/nogomet-1-hnl/drugorazredni-klub-iz-gradskog-vrta

Da, sad si fino linkao tekst koji se u biti popišao na ova tvoja branjenja Špehara. Dakle, što se zadnje tvoje litanije od posta tiče, ne znam odakle uopće početi odgovarati ti, jer ima toliko nelogičnosti, preklapanja teza, preuveličavanja, ovog-onog da boli glava.
Tako da ću ti samo napomenuti da nisi odgovorio na moja pitanja koja sam ti uputio, nekoliko postova prije (mislim, nije da moraš odgovorit, ali očito da imaš viška energije i vremena kad onakve "odvjetničke" postove sklapaš).

moram legos, tata Špehar plaća..sad je napunio đepove, valjda će i u moj nešto kapnuti.. osijek031.com smile
eh da..napisao sam stoput što bi..stečaj i u 5. ligu.. Put

PreacheR

Ukupno postova: 1076
Post Postano: 26.08.2011. 17:04 
Naslov:  

sorry Preacher ali malo si se zajebo sa osječkom publikom..znam ja vrlo dobro istok koji mi je drugi dom 26 godina a bit će do smrti..brzo si zaboravio na slučaj Pranjić koji te demantira ama baš u svemu što si napisao..i ne moramo se vraćati do Ivana Šmudle Wink tu je, još svjež...jel on folirant, beskičmenjak, tip koji se boji duela??? nije! naprotiv! jel on pravio greške? je! jel ga osječka publika uzela u rotor? O DA! isto kao i malog Špehara! ista mržnja, ista priča, sve isto..na kraju je nestao iz prvog tima a poslije iz kluba..a ti si opisujući igrača kojem bi osječka publika "oprostila" slabije nogometno znanje ako nije "tetkica" upravo opisao Pranjića..čovjek je išao glavom tamo gdje drugi ne bi nogom, nije se skrivao po terenu ko neki..trebam li te podsjećati s kakvom se mržnjom osječka publika obrušila na njega? tak da sve ovo što si napisao nema veze s vezom..sve je upravo suprotno...

Gdje si sada Pranjića iskopao? Pranjić jest bio borben, ali ništa pretjerano, a što se tiče nogometnog znanja... Rolling Eyes

Pranjić je jedno vrijeme igrao toliko slabo i početnički da se od vrijeđanja ne bi spasio taman i da je poginuo na terenu. Sve je kulminiralo imbecilnim autogolom protiv Hajduka par minuta prije kraja kada smo prokockali dobivenu tekmu. Pranjić zbog manjka kvalitete ni tada objektivno nije imao mjesta u ekipi i već onda je trebalo forsirati druge (mlađe) braniče. Publika je dakako to prepoznala.
Malo stariji navijači će se prisjetiti da Antuna Labaka Istok nikada nije pretjerano volio jer unatoč izvjesnom nogometnom znanju nije imao osobnost, bio je nekako hladan, nezainteresiran... Kasnije je napravio više nego solidnu karijeru u Njemačkoj.
Tako ti je to, netko ti sjedne a netko ne. Mali Špehar nije sjeo publici i kraj priče.

Osječanin
Post Postano: 26.08.2011. 18:19 
Naslov:  

daj nemoj izmišljati za Pranjića da nije bio nešto pretjerano borben..ili smo mi utakmice NK Osijeka očito gledali u paralelnom svemiru..da, imao je krupnih grešaka, davao autogolove, radio penale, dobio crveni i šta ja znam..u jednoj sezoni..to ne znači da bi u svakoj sezoni bilo isto..i drugi su to isto radili(Gavrić,Pelaić,Vida, Jugović.dakle davali autogolove, radili penale, promašivali penale, bili isključeni ali njih nitko nije za to pljuvao, jebao im majku, jer naravno, imali su Pranjića, svaršenu metu za svoje frustracije))ali isto tako nikada ali nikada nije igrao kalkulantski, sakrivao se od duela,od odgovornosti itd.za njega sam i pisao da se mora s njim posebno radit,ukazat mu na greške, treningom ispravljati..al ne, lakše je pljuvati i mrziti.

Skoči u forum: