| Autor |
Poruka |
|
70rupies Ukupno postova: 68 Spol:  Nebitno
|
@!nnovation
Na vodi i vodi  |
|
|
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
U mojoj generaciji se nitko nije ubio zbog Unreal Tournamenta ili Duke Nukema  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Dobro,ja sam ozljedio nozni palac u hot-seat partiji mortal kombata (prvog,naravno).  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
 |
|
!nnovation Ukupno postova: 304 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
nisam nista ozljedio ali sam prestao sa gejmingom kad sam poceo lean-at na svakom cosku u rl  |
|
|
|
|
|
 |
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol:  Muško
|
ahhhhahahahahaha  kikirikiji na putu.... |
|
|
|
 |
|
Coca Cola
Ukupno postova: 394 Lokacija: n'djamena Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
evo i od mene
imah sličan problem sa max payne-om pa sam i ja skontao da je dosta  |
|
|
|
|
|
 |
|
tanja031 Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
ljudi kako možete biti tako plitki da u ovome vidite samo pogrešku roditelja.nitko nije upućen u taj slučaj da bi imao ikakvo pravo pametovati i suditi roditeljima.puno veća katastrofa je kako je jedna liječnica,specijalizantica psihijatrije,mogla novinarki dati uvid u povijest bolesti da bi ova to bezobzirno objavila!!ne znam jeste li svjesni koliko se u ovom slučaju etičkih i moralnih kodeksa prekršilo i gdje je ta doktorica bila kad se polagala hipokratova prisega!ovo je vrlo glupo i nezrelo od nje,a novinari ionako ne zaslužuju nikakav komentar!ovo je čisti primjer odaje liječničke tajne i pripazite se ovakvih kvazi-liječnika!sramota za liječničku profesiju i sve one časne liječnike! |
|
|
|
|
|
 |
|
bazooka_joe
|
Članak je napisan po principu rekla-kazala; doktorica je ovdje samo kao "riječ stručnjaka", nigdje se ne spominje da je upravo ona ta koja ga liječi, niti žena to tvrdi.
Što se mene tiče, slučaj je možda čak i izmišljen (produkt fikcije novinara kao zaplet za članak), što me i ne bi toliko čudilo, a i ne razlikuje se previše od onoga "priča se po kuloarima" principa "istraživačkog novinarstva" u hrvatskoj.
No jedno je jasno - prava pacijenta (ukoliko postoji) nisu povrijeđena. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
 |
|
tanja031 Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
ej joe, gospođa novinar je napisala skoro sve detalje osim, imena i adrese! a pošto Osijek nije velik grad, niti ima puno takvih slučajeva, ne trebaš biti sherlock da skontaš o kome se radi!
navedene činjenice u članku suzuju broj mogućih kandidata na koliko?... 5-10 osoba?
tako da u ovom slučaju su povrjeđenja prava pacijenta! |
|
|
|
|
|
 |
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
WRONG, ima ih oko 100tinjak... ne govore svi o tome... |
|
|
 |
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
"Klin se klinom izbija"
nek dijete igra dok mu ne dosadi, a dosadit će mu kad dosegne sve što može u igrici i onda......nije kraj  ....onda mu treba kupiti još jači komp i pustiti ga neka igra pa da razvali igricu do kraja. Kada dosegne sve što može više mu neće biti zanimljivo i odustati će sam . Provjereno! |
|
|
|
|
|
 |
|
bazooka_joe
|
Što i ne bi bila loša logika da Blizzard (ljudi kori rade WoW) ne izbacuje proširenja za igru u redovitim intervalima. |
|
|
|
|
 |
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
Što i ne bi bila loša logika da Blizzard (ljudi kori rade WoW) ne izbacuje proširenja za igru u redovitim intervalima.
|
Znam, ali vjeruj i to postane s vremenom besmisleno....tada uslijedi komad depresije ali onda treba uskočiti i više se brinuti o djetetu -šetnja,zajedničke akcije,kopanje vrta, preuređenje sobe,podruma bilo čega...uglavnom zrak i kretanje. |
|
|
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
PEGY, ti baš i nemaš previše pojma o World of Warcraftu, jel da? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
 |
|
|