Autor |
Poruka |
Caleb
Ukupno postova: 238 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Zalosno! Deset osoba je na listi koji su u strankama osobno ih znam i to je 100% sigurno.. od tih deset ljudi znam dvoje koji su mi osobno rekli da ce upasti bez problema i da naravno vjerujem bilo je i onih koji su upali bez ikakve veze ali to je opet vjerujem mali postotak.. zivjela rvacka! |
|
_________________ Ako si bogat zavide ti, ako si siromašan smiju ti se; zato budi nevidljiv!  |
|
|
 |
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
jja sam u sdssu i dobio sam posao preko veze inace mi je pupovaC stric ahhaha
volim ove provokatore dignu forum na vislju razinu:))))
al naravno da ima riba koje uvijek zagrizu:D
zast ne bi bili somovi haha |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
ja bi sad najradije svoje mjesto prepustio nekom iz neke stranke da vam ne kvarim vašu teoriju zavjere. ajd da probamo demistificirati i taj test; znači minimum je bio 70% (tako je bilo u vukovaru gdje su čak objavili postotak svake primljene osobe). jeste li svi dobro promotrili onaj obrazac na vrhu testa? pokušali što sličnije napisati sva slova i brojeve? osobno vjerujem da je puno više ljudi bilo preko 70% nego što ih je u konačnici primljeno. valjda su onda uzimali i neke druge kriterije. struku, prijašnje iskustvo, razlog zbog kojeg ste se prijavili...
@francika, žalosno je uopće živjeti u državi u kojoj se toliko veselim jednomjesečnom poslu za 3.500 kuna, a osoba sam s diplomom. no to je sad već tema za neku drugu raspravu. naravno da niti tebi, niti ikom drugom želim zlo, već jednostavno ne želim da me se dovodi u kontekst nekih političkih stranaka jer se ježim od toga. a s ovim tvojim "samo politički podobni" si upravo to napravio.
|
Slažem se s tobom! Ja sam također osoba s diplomom u godinama i nezaposlen. Nažalost to nam je stvarnost u državi kojoj živimo i s korumpiranim, naivnim i maloumnim političarima koji nam vode gospodarstvo. Mi smo jedno veliko selo u kojem profitiraju samo oni koji lopovima drže ljestve (ne mislim tu na HDSSB samo već na sve stranke, jer su oni u Osijeku čak i iznad prosjeka po humanosti).
Čestitam ti što si uspio vjerovatno imati skoro 100% prepoznatljiv rukopis pa si upao i dobio mjesec dana posla sa diplomom za 3.500 kn, ali ja nisam bio ni te sreće. Da sam bio u stranci, crkvi što je isto što i stranka, dijete nekog na funkciji ili barem prijatelj od takvih prošao bih i da sam bio na putu za vrijeme testiranja i da je netko popunjavao test za mene, pa makar bio i zaposlen jer bi dobio godišnji da mogu pokupiti još love od države. Ovako sam išao na testiranje sa vrlo visokim koeficijentom klađenja i naravno imao sam previše kikseva a Žderića ne poznajem da mogu i sa kiksevima imati dobitni listić. Ne krivim ja političare jer su jadni. Pomogli bi svima ali ne znaju pa pomažu samo onima koji im dupe ližu.
Test sam dosta dobro ispunio i normalno da ako se jedno slovo ne može prepoznati u obrascu da se iz konteksta može zaključiti o čemu se radi, i da su kriteriji trebali prije svega biti nezaposlenost. Ako im se testiranje inteligencije zasniva samo na kopiranju oblika slova onda su stvarno dobili inteligentne ljude za popis, ali očito im to nije bitno jer ionako će optički očitane podatke ispravljati inteligentni ljudi.
Mladjo, drago mi je zbog tebe što si dobio Green Card, ali to je ipak šansa 1 :10. Preporučujem ti da se počneš kladiti jer u ovoj usranoj državi možeš samo prati usrane gaće kako bi imao što raditi. |
|
|
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Posao su dobili ljudi koji su prošli test na optičkom čitaću ili kako god se to zvalo. Gdje si morao ispunjavati točno kako ti objasne i točno određenim pismom (koje je u biti bilo tehničko) i nije bilo prema stranačkom opredjeljenju. |
|
|
|
|
 |
francika
|
Joj mali_ivica što si ti pametan.
Sjedi 5 |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Što god tko rekao, uvjeren sam da se kriteriji odabira popisivača uopće nisu ispoštovali. Prvenstvo odabira su trebali imati nezaposleni branitelji, a poslije njih dogotrajno nezaposlene osobe. Sudeći po godištima odabranih kandidata, usudio bih se reći da baš i nema previše branitelja.
Moj lega je nezaposlen 7 godina, zadovoljava sve tražene kriterije (ima i lijep rukopis između ostaloga), pa nije uspio proću među čak 475 odabranih kandidata.
Jasno je k'o dan da se jedan dio kandidata odabirao preko štela, a ostale su uzeli po principu eci peci pec. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
 |
ivanajana Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
ja želim da kažem da sam izabrana za popisivača,a nisam imala nikakvu vezu,niti ikoga,nisam niti u kakvoj stranci.Ne kažem da nije bilo onih koji su upali preko veze,stranačke štele ili tako,ali oni su sigurno dobili bolja mjesta kontrolora ili instruktora.Dugo sam nezaposlena,tako da će mi ovo dobro doći.  Tako da ipak nije sve tako crno u ovoj državi  |
|
|
|
|
 |
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol:  Nebitno
|
Hoces moci raditi oba posla,ako hoces daj meni jedan?? Posto ti je tako krenulo  |
|
|
|
|
 |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Istina. I ja znam studente koju su upali preko veze. |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas!  |
|
|
 |
francika
|
Jedno se priča a drugo se radi! Da je mene Bog bar tako kaznio. |
|
|
|
 |
Yoanna35 Ukupno postova: 350 Spol:  Nebitno
|
Ovako na dan kad je objavljeno u Glasu Slavonije da će u petak biti objavljen datum i mjesto gdje će se popisivači u Osijeku moći javiti bila sam svjedok situacije " znam ljude koji su već upisani" Nakon toga mene se pitalo jesam li se upisla a bilo je to prije datuma 26.2. rekla sam da nisam , te da čekam tu subotu. Nakon toga su me ponovno pitali jesam li primljena puno prije 18.3.. Nisam primljena, neki koji su primljeni imaju vjerojatno lijepši rukopis. |
|
|
|
|
 |
francika
|
Jao Yoanna, naivna si ko sobarica. |
|
|
|
 |
Yoanna35 Ukupno postova: 350 Spol:  Nebitno
|
joooj nisi li osjetio sarkazam na kraju zadnje rečenice...HDSSB -ovci su brinuli  o tome jesam li se upisala.. |
|
|
|
|
 |
francika
|
joooj nisi li osjetio sarkazam na kraju zadnje rečenice...HDSSB -ovci su brinuli  o tome jesam li se upisala..
|
Pa naravno da jesam, ali ti nisi osjetila moj. Htio sam ostati pristojan, ali pročitaj moj prvi post pa će ti biti jasnije, ako baš hočeš.  I oprosti na egocentričnosti! |
|
|
|
|
 |
 |
|