Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Tečaj priprave za brak

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Gemi

Ukupno postova: 2963
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.05.2006. 14:39 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Alana Bates je napisao/la:
Uh, uh, uh... I like this, tu imam štošta za reći.
Gemi je napisao/la:
da...kad te napuste ideali

Men ti ministrice to uopče nije isto mislim ako se šrdaš ćisto šprdnje radi a ne kao da si cinićan ili štatijaznamnešto onda je to okej onda si zabavan lik i štatijaznam. al grozno je kad se neki ko cinićari il nešto šprdaju na nešto skroznaskroz neprimijereno.

Smile Smile Jel mi ide, jel mi ide? Jel smijem na grupu?

Kasnim, kasnim...al sam na leniji...
Ofkors, da mi moje ministarsko mjesto dozvoljava da te primim pod okrilje ;-) Well samo dodji, rado te preko veze i poznanstva uguramo u neku novoizmišljenu fotelju....et baš neki dan smo išli gledat neku debilanu od Messeršmesserwhatever grupu gdje je bilo iznimno nezanimljivo, ali možeš i pitat Flera kak smo se dobro zahebavali. Plakala sam od smijeha. Katastrofa. Very Happy

Ukupno postova: 2963
Post Postano: 12.05.2006. 14:43 
Naslov:  

Gemi je napisao/la:
U braku se ipak radi prvo o kompromisu. Nema bas odmah sutanja ak ti nesto nije pravo, pa hajd dalje...
Nekad se i ne moras osjecati dobro pa hebiga - zrtvujes nesto (ponos, ego, naviku) ali znas za koga i za sto i da je ta osoba toga vrijedna. (Naravno interakcija je nuzna u "kompromisiranju" i naravno ovisi o zadanoj situaciji).

Citat:
ni jedan brak nije idealan i neka se spreme na kompromis....

Circa je napisao/la:
Sve je stvar kompromisa, a neki ljudi su vrijedni povremenih kompromisa, dok neki nisu. Kada nadjes nekog zbog koga si spreman na kompromis i tu i tamo ne reci sve sto ti pada na pameti nasao si partnera/icu. Ako i druga strana dijeli isto misljenje ne pustaj ju...

Nije li ovo već nekoliko puta rečeno?
Čini se da se na Osijek031 upravo rađa PRAVILO!! Treba ići na tečaj za kompromisna djelovanja!

Ukupno postova: 2910
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.05.2006. 15:10 
Naslov:  

kompromis je početak kraja demokracije.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Alana Bates

Ukupno postova: 1359
Post Postano: 12.05.2006. 15:10 
Naslov:  

Gemi je napisao/la:
Alana Bates je napisao/la:
Uh, uh, uh... I like this, tu imam štošta za reći.
Gemi je napisao/la:
da...kad te napuste ideali

Men ti ministrice to uopče nije isto mislim ako se šrdaš ćisto šprdnje radi a ne kao da si cinićan ili štatijaznamnešto onda je to okej onda si zabavan lik i štatijaznam. al grozno je kad se neki ko cinićari il nešto šprdaju na nešto skroznaskroz neprimijereno.

Smile Smile Jel mi ide, jel mi ide? Jel smijem na grupu?

Kasnim, kasnim...al sam na leniji...
Ofkors, da mi moje ministarsko mjesto dozvoljava da te primim pod okrilje ;-) Well samo dodji, rado te preko veze i poznanstva uguramo u neku novoizmišljenu fotelju....et baš neki dan smo išli gledat neku debilanu od Messeršmesserwhatever grupu gdje je bilo iznimno nezanimljivo, ali možeš i pitat Flera kak smo se dobro zahebavali. Plakala sam od smijeha. Katastrofa. Very Happy

Znam sve o meseršniti, te sam čitala na grupi (lurkerska pičkica, šta ćeš!), te me je Fler i osobno uputio u događanja. Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Circa

Ukupno postova: 3149
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 12.05.2006. 16:12 
Naslov:  

Gemi je napisao/la:

Circa je napisao/la:
Sve je stvar kompromisa, a neki ljudi su vrijedni povremenih kompromisa, dok neki nisu. Kada nadjes nekog zbog koga si spreman na kompromis i tu i tamo ne reci sve sto ti pada na pameti nasao si partnera/icu. Ako i druga strana dijeli isto misljenje ne pustaj ju...

Nije li ovo već nekoliko puta rečeno?
Čini se da se na Osijek031 upravo rađa PRAVILO!! Treba ići na tečaj za kompromisna djelovanja!

Pa što ako je više puta rečeno? Ponavljanje je, ionako, majka znanja...

Skoči u forum: