Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Početak kraja - zatvoreno kino Europa

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 25.10.2010. 8:55 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ako je generaciji moje mame kultno mjesto okupljanja bilo kino, tad je bilo šanse da se razvije mentalitet kulture odlaska u kino. On je i postojao, sve do pojave video-klubova koji su ga ozbiljno ugrozili, ali ipak nisu i ubili. Totalno urušavanje se dogodilo od devedesetih, nekako paralelno s nestankom gospodarstva na ovim prostorima. Ne tvrdim da je veza direktna, ali postoji.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ante_os

Ukupno postova: 42
Spol: Muško Muško
Post Postano: 25.10.2010. 10:46 
Naslov:  

wild child je napisao/la :
ja sam i za Star wars maraton, uz LOTR..Very Happy

I ja Very Happy

zlatko031
Ukupno postova: 19
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.10.2010. 11:04 
Naslov:  Re: Početak kraja - zatvoreno kino Europa

Moje mišljenje je da najveća krivica leži na čelnicima kina koji nisu sposobni napraviti dobar program sa strarim ili manje novijim filmovima. Uglavnom s ovi novi holivudski filmovi uglavnom smeče (čast izuzecima), a toliko je dooobrih starijih filmova. Zašto recimo ne puste filmove brače Coen, Paytonovce, LOTR ili kumove. Svi smo gledali te filmove, i ja ih uvijek ponovno pogledam kad budu na Tv-u. Naravno da bi ih pogledao i u kinu sa 200 istomišljenika koji bi se smijali na svaku poznatu, nekoliko puta pogledanu scenu u filmu, ili uživali kada brando daje ponudu koju nitko neće odbiti...

http://www.youtube.com/watch?v=Ch8uCOPbH7I

exHOP3on

Ukupno postova: 4356
Spol: Muško Muško
Post Postano: 25.10.2010. 11:23 
Naslov:  

ante_os je napisao/la:
wild child je napisao/la :
ja sam i za Star wars maraton, uz LOTR..Very Happy

I ja Very Happy

evo LOTR

Ukupno postova: 878
Post Postano: 25.10.2010. 11:27 
Naslov:  

zlatko031 je napisao/la:
Moje mišljenje je da najveća krivica leži na čelnicima kina koji nisu sposobni napraviti dobar program sa strarim ili manje novijim filmovima. Uglavnom s ovi novi holivudski filmovi uglavnom smeče (čast izuzecima), a toliko je dooobrih starijih filmova.

holivudsko smeće puni blaganu, pa je za očekivati da će toga biti više nego art/kult/starih filmova. profil gledatelja je takav da će prije ići pogledati rasturanje zemlje ili nekog grada, nego neku dobru dramu.

po meni bi bila dobra spika da se kina okrenu totalno na retro štih, i nabave kultne i druge filmove iz '70-tih,'80-tih pa na ovamo... ima čari i u ne tako savršenom zvuku i slici, bar meni.

e sad, koliko je teško nabaviti takve filmove, vjerojatno teže nego nove.

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 25.10.2010. 19:38 
Naslov:  

kino Urania je , barem meni, x puta bolji prostor za gledat film od bilo kojeg cinestara u zg ili po moru... cinestar je sterilan da ne može biti sterilnije, nema tu duše...

Skoči u forum: