zanima me,ima li u osijeku mjesta gdje se pusta rock,metal,punk,ili jazz,blues
???
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Mother EarthMini Teatar je tvoje odredište
Mystiquepa ja volim hladne,mracne i (ne)prazne podrume
![]()
a valjda
Kodrann
ja većinu puta kad sam u excaliburu bio bilo prazno..
Kodrannnajjače mi jednom bilo kad su u kutu lik i butra sjedili i sakrivali se
FunkyLadyi slušati live svirke Jimmya i Livia
Mystiquemene vise zanima ak mi mozes sto nabavit za pusit?
Sir Williamima na svakoj njivi po jedna
Mystique
za koji dan dolazim u osijek,studirat.nacula sam da je osijek vecinom grad narodne glazbe,i cajki...![]()
???
simo031
Mystique
za koji dan dolazim u osijek,studirat.nacula sam da je osijek vecinom grad narodne glazbe,i cajki...![]()
???
Iako je ovo gore zvučalo kao teška provokacija, želim ti ugodan boravak u Osijeku.![]()
Mystique
???
nake_rado
simo031
Mystique
???
Iako je ovo gore zvučalo kao teška provokacija, želim ti ugodan boravak u Osijeku.![]()
Pa da, koji je tu dio čudan![]()
Mini Teatar je za tebe onda, u tvrđi kod bastiona.
PsychoSoldier@kodrann cura nije ni dosla jos u os, a skoro si ju zbario
![]()
kapa dole, 100 kikirikija od hakikija
Monstrum
pdi u mariJo tamo je super
Mystique
a di je taj MariJo??
pavijanZadnji put kad sam tamo prolazio falili su prozori, vrata, pod, sank, struja, voda, ......tak da ne vidim šta fali tamo izlaziti...
SkakavacTop, big ben, excalibur, cadillac, tufna, teatar- mjuza super, stalno neka događanja i cuga je po ok cjenama
i sve to je u tvrđi ili u blizini.
Ovo za cajke što si čula je napuhano jako, od večih mjesta s cajkama koliko ja znam samo su Q club i coctail
Dobro došla bit če ti super tu.
pavijan
eto ja i kolega Monstrum smo tamo zalazili, pa ostali živi (i donekle zdravi) i još k tome fakultetski obrazovani, tak da ne vidim šta fali tamo izlaziti...
Leteci mungospavijanZadnji put kad sam tamo prolazio falili su prozori, vrata, pod, sank, struja, voda, ......tak da ne vidim šta fali tamo izlaziti...

Monstrum
Leteci mungospavijanZadnji put kad sam tamo prolazio falili su prozori, vrata, pod, sank, struja, voda, ......tak da ne vidim šta fali tamo izlaziti...
a tad je još radilo jelda![]()
....ko nije izlazio u mariJo taj ko da vojsku nije služio Mystique
???
willyDrugi puta, dođi poslije 20, tada se otvara
tražim valeriju od petka 26.11.iz cadillac-a...izgubio broj(konj)..bio tamo po dogovoru next day al bilo zatvorito u 19.30..pozdrav..willy
cwrckaMystique
???
big ben