Esseker centar: David Morales - Galerija 031

Osijek

Esseker centar: David Morales - Galerija 031

U četvrtak, 07. listopada 2010. godine, (petak neradni dan), u Esseker centru, nastupit će David Morales. Cijena ulaznice iznosi ‎60/90/120 kuna. Esseker centar svoja vrata otvoriti će u 22 sata.

Galerija 031: Esseker centar: David Morales
[Foto: Igor Košćak][07.10.2010. Esseker centar]

Od 17.09. do 25.09. - 60 kuna
Od 25.09. do 07.10. - 90 kuna
Na ulazu - 120 kuna
VIP - 200 kuna

Nagradna igra - drugi krug

Osijek031.com poklanja 2x1 ulaznicu za nastup David Morales, a sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac ispod i kliknuti na "Like" ispod naslova ove najave:

Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Ivana Ujlakoš
Ivana Ivanković

Ulaznice možete kupiti od petka 17. rujna 2010. godine, na prodajnim mjestima:
Osijek- Woodoo shop
Kavana Esseker centar
Caffe bar Zanzibar
Caffe bar Matrix
Caffe bar Davos
Night bar Pandur
CD Shop Dancing Bear
(pothodnik)

Vinkovci - cafe bar Marabu
Vukovar - Cafe bar Tao
Našice - The Bricks Pub
Požega - Saloon
Darda - Caffe Svik
Valpovo - Massai
Sl. Brod - Club Alfa

Main Floor
David Morales
Marc Times
Indigo Soul
Houseshakers
Demien

United DJ Floor
DJ Ostrom
DJ Alek
Bad System
Dee Dee
DJ Roce

*Vip Floor
*Plesačice
*Hostese

Nagradna igra - prvi krug

Osijek031.com poklanja 5x1 ulaznicu za nastup David Morales, a sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac ispod i kliknuti na "Like" ispod naslova ove najave:

Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Dalija Stanimirović
Astrid Getto
Dalibor Živanović
Doris Babić
Monika Kovač

Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju ulaznice. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnicima želimo odličan provod, a ostalima više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

Nisam bila prošli put kad je bio, mogla bi sada. Očito mu se sviđa osječka publika.
ma idemo svi :D nema da nema :D
svake godine u isto vrijeme?
always ready

Nisam bila prošli put kad je bio, mogla bi sada. Očito mu se sviđa osječka publika.

Ti si ovo namjerno napisala ili slucajno?

Jedino sto se njemu sviđa su pare koje ne zasluzuje. ;)
Čemu Morales opet da mi je znati. Ima toliko drugih imena...
avantgarde

always ready

Ti si ovo namjerno napisala ili slucajno?

Jedino sto se njemu sviđa su pare koje ne zasluzuje. ;)

Da nema odaziva osječke publike, ne bi došao ponovno. (!)
Kad kupis blok 5, probat cu ti nacrtati. Ovako ne ide... :/

Re: Esseker centar: David Morales

na najave nede urkaden,merlina,harija i sličnih, komentari:

"joj fuj", "koja smo mi rupa" , "užas", "dajte nešto moderno,urbano!!!"

na najavu moralesa:

"pa zašto morales?" , "pa ima i boljih" , "opet on!"

LOL dečeci dečeci,tko bi vama što organizirao...
Pa kad bude moderno i urbano vjerojatno ce i komentari biti drugaciji. ;)

maniche

na najave nede urkaden,merlina,harija i sličnih, komentari:

"joj fuj", "koja smo mi rupa" , "užas", "dajte nešto moderno,urbano!!!"

na najavu moralesa:

"pa zašto morales?" , "pa ima i boljih" , "opet on!"

LOL dečeci dečeci,tko bi vama što organizirao...

ne vrijedi se obazirati na provokatore

ma dino nek si ti meni rekao :D

@avangardo, zašto se ta tolika vojska standardnih nezadovoljnika ne udruži u nekakvu udrugu poput wlm-a i fino dovodite izvođaće za koje mislite da su pogodak?
ja sam siguran da pola tih boljih dj-a ne želi uopće doći tu.
također, da vam se dovede netko bolji, onda bi vrištali jel je karta 150-200 kn i to bi propalo.
Pogodak? LOL

Mi na tulume idemo negdje van ove vukojebine. ;)
Btw to nisu nezadovoljnici, nego ljudi sa trunkom soli u glavi. Zivio!

Osim toga, meni potpuno svejedno tko ce i gdje ici, koga dovoditi... Malkice mi smijesno, ali nista vise. :)
touche! :D
mogli su barem sliku za plakat promjeniti u odnosu na prošlu godinu
dali ima jedan koncert,festival,organizacija....koja kad se najavi da će se dogoditi u Osijeku....Osiječani neseru o tome?
pa puni novčanike iako je ocvao još od 98... očito se scena srozala do dna.. tako da nema to veze sa urbanom kulturom i scenom već sa novčanikom--punim ili praznim...
vjerovatno će event uspjeti kao što je uspio i zadnji sretno...
avantgarde

A što je to za tebe moderno i urbano? Nemam blok 5, al probat ću skužit tvoje objašnjenje :lol:
U svakom slučaju, pohvalno je što se u Osijeku opet nešto događa i u tako atraktivnom prostoru.

Iako pohodim gotovo svaki party/festival koji bude u Osijeku, ne mogu se ne pitati: pa zašto Morales?
Radi se o dj-u koji je bio aktualan prije ____ godina (na praznoj liniji sami zamislite broj).
Čovjek stvarno rijetko gdje prolazi osim u Hrvatskoj. Čak štoviše, nastupa više u Hr od nekih domaćih dj-eva lol. Totalno precjenjen.

Ako se već organizira house event, za koji u Osijeku pretpostavljam postoji interes, onda treba dovesti neko aktualno ime. A takvih ima. I nisu skupi. Vjerojatno su jeftiniji od Moralesa.
Recimo: Arno Cost, Dirty South...Ima ih još masa. Iako ne slušam takav house otišao bih na takav party.
Ovo sada me podsjeća na razdoblje kada su Umek i Kanzyani bili gotovo svaki vikend u Os.

Ne radi se ovdje o nezahvalnosti. Jednostavno EDM scena je toliko razgranata i velika s toliko zanimljivih imena, i onda od toga svega mi dobijemo Moralesa - opet. Bit će da organizator igra na sigurno. Šteta.

Re: Esseker centar: David Morales - nagradna igra!

dajte vi nama domacih ljudi,ja sam totalno zaluden s nasom DJ iness,cura napravi atmosferu,urbano je i tak to,neznam sta vam to znaci al ok.....jest da je cura neka house komercijala,al bolje i to neg slusat nest sto se vrti svake godine.....i istina je,morales treba dobit hrvatsko drzavljanstvo koliko se fura ovdje....moralesa u reprezentaciju,a ne sammira :D
chosen

dali ima jedan koncert,festival,organizacija....koja kad se najavi da će se dogoditi u Osijeku....Osiječani neseru o tome?

Slažem se, Osiječani su šljam svjetskog stanovništva i ništa se ne može učiniti da oni više neseru po svakom događaju koji se organizira u gradu.

Ali garantiram ti da su Osječani jako dragi i otvoreni ljudi za sve. Čak i za folk paradu imaju razumijevanja. :D
nadam se da nece biti loš kao prošle godine
ovaj.....moze li mi netko objasniti kako oni misle tamo napraviti 2 floora?
ma ok..al u essekeru??wtf?
Ma post nije namijenjen direktno tebi. Vezan je uz pokoji post iznad. A na tvoje pitanje se i ja ceskam po glavi. :)
mislim ono...esseker nije bas naj mjesto za 2 floora..
avantgarde

Pogodak? LOL

Mi na tulume idemo negdje van ove vukojebine. ;)
Btw to nisu nezadovoljnici, nego ljudi sa trunkom soli u glavi. Zivio!

Osim toga, meni potpuno svejedno tko ce i gdje ici, koga dovoditi... Malkice mi smijesno, ali nista vise. :)

u moje vrijeme izlazaka rat je palio i žario a kad smo dolazili s položaja iako svaki 10 kafić je radio provodili smo se ko nikad ako smatraš osijek vukojebinom bolje razmisli o društvu s kojim izlaziš jer ako je društvo dobro čak i na livadi češ se izvrsno provesti stoga.........!!!!!!!!!?????????
ko je pisao ovo?
Od 17.09. do 25.09. - 60 kuna
Od 25.09. do 07.10. - 90 kuna

ne valja kategorizacija datuma!!!!!aaaaaaaaaaaaaaa :D :D
napravit ce se vjerovatno tako 2 floora da će jedan biti gore, a jedan dolje...a u sredini dobiješ satarash iliti od svega po malo ili skoro ništa :D
A gdje ce tamo biti dopusteno pusenje? Kako je bilo na prijasnjim partyjima?
'oće biti tramvaj party ? i ako će biti jel' mogu ja dobiti ulaznicu ;) ?
opet on, koja teska komercijala, ima i puuuno boljih nego sto je on!
esseker još radi??? trebalo bi zatvoriti ili prenamjeniti taj promašaj od građevine. pompozno najavljivani ekskluzivni trgovački centar je postao mjesto za partije ocvalih DJ-eva
najjaca je reklama (banner) pise david morales ČETVRTAK 07.10.2010. (PETAK NERADNI DAN) hahahhh
nidzo

najjaca je reklama (banner) pise david morales ČETVRTAK 07.10.2010. (PETAK NERADNI DAN) hahahhh

jeeebeno :D
Hej poZZ!!

Ako nekome treba karta za moralesa, neka mi se javi!!

Re: Esseker centar: David Morales - nagradna igra je završena!

Jel taj lik možda igra u Dinamu :-)
besprizorni

esseker još radi??? trebalo bi zatvoriti ili prenamjeniti taj promašaj od građevine. pompozno najavljivani ekskluzivni trgovački centar je postao mjesto za partije ocvalih DJ-eva

pa vidiš da su prenamjenili esseker centar...na plakatu piše discotheque Esseker :) :) :) to je valjd sad disko :)
avantgarde

[/quote Presmijesni nafurani liku jedan

stipe_5

Jel taj lik možda igra u Dinamu :-)

:worship: :worship: :worship:
morao je nositi majicu s svojim imenom da ga se ne zamjeni LOL
uuuuuuuuuu bilo odlicno!!!!!!!!!!!!
attack

uuuuuuuuuu bilo odlicno!!!!!!!!!!!!

je bilo je odlicno....pogotovo nakon što popiješ jedno 20 piva....onda je bilo cak izvrsno....

Tagovi