Putnici koji zaudaraju ili su goli do pasa više neće moći ući u vozilo GPP-a

Osijek

Putnici koji zaudaraju ili su goli do pasa više neće moći ući u vozilo GPP-a

Neugodnim mirisima u tramvajima i autobusima uobičajenima tijekom ljetnih mjeseci GPP će uskoro stati na kraj novim pravilnikom! Uz to, regulirat će se i kodeks odijevanja putnika, što se, prema riječima Josipa Nađa, zamjenika direktora GPP-a, za sada tolerira.

- “Puštamo i putnike koji se voze bez majica, ali i sve ostale koji imaju urednu mjesečnu ili pojedinačnu voznu kartu. Isto je i s ljudima koji zaudaraju, a koje ne možemo izbaciti ako su kupili kartu. Sad će vrijediti druga pravila pa će tako putnik već pri ulasku biti upozoren da ne može ući u vozilo. Znam da je to neugodna situacija, ali vozač će mu reći da ne može ući”, objašnjava Nađ.

A kad su u pitanju osobe koje zbog svoga posla u vozila javnoga prijevoza ne ulaze čisti, primjerice, dimnjačari i djelatnici Unikoma, Nađ naglašava da je njima ulaz dozvoljen. Dodaje i da se oni vrlo korektno ponašaju te znaju da moraju biti izdvojeni od ostalih putnika i ne smiju zaprljati vozilo. Štoviše, dimnjačarima ili djelatnicima Unikoma GPP je omogućio da u slučaju potrebe za izlaz koriste ulazna vrata, odnosno da ne moraju ući na prednja vrata ako je gužva. Vrlo česta situacija ulaska u vozilo s hranom, odnosno s pićem, također će se postrožiti. Nađ kaže da ulaz sa sladoledom nije dozvoljen, ali se ulaz putnika koji jedu pecivo, bar za sada - tolerira!

- “Sladoled nije dozvoljen jer u slučaju kočenja može zaprljati vozilo, što s pecivom nije slučaj. Inače, znamo da putnici nerijetko ulaze i sa sokovima raznim drugim pićima. Ubuduće će biti zamoljeni da iziđu”, naglašava Nađ.

Osim kodeksa odijevanja novi će pravilnik, o kojem će naposljetku odluku donijeti Grad, riješiti i ostala pitanja. Tako će biti uređeno pitanje čišćenja tramvajskih, odnosno autobusnih postaja od snijega, pitanje opremanja stajališta i okretišta, mobilijara i sl.

- “Novim komunalnim redom regulirat će se i ovlaštenje kontrolora te općenito ponašanje putnika. Inače, imamo ikustva zagrebačkoga ZET-a, koji je takve probleme riješio pravilnikom i čim ga izradimo, dajemo ga Gradu na usvajanje”, rekao je Nađ.

Autor: Marija Mihelić/Glas-Slavonije.hr
Foto: Daniel Antunović/ foto-arhiv 031
Znači vozač će na vratima dočekivati putnike i njuškati ih .Vrlo domišljato nema šta.Kad čitam ovaj tekst pitam se jel to neka sprdnja ili misle ozbiljno.Smrdljivih je uvijek bilo i biti će ih, njih ništa nemože pokolebati u njihovom smradu. :lol:
istina da se dugo nisam vozio tramvajem.,...pa ako griješim slobodno me ispravite....
dakle..
koliko sam ja skužio sad u ovim novim odnosno starim obnovljenim tramvajima....prostor za vozaca je totalno zatvoren i odvojen od prostora za putnike
dakle vozac ima ona vrata koja zatvarju kabinu...a samo onaj mali prozorcic je dio koji služi da bi mogao prodati kartu

e sad s obzirom da je to tako
na koji nacin ce vozac moci utvrditi da li se neko osjeti više od ostalih puitnika :)
a što se tice da putnici se ne mogu voziti bez majica...to je oduvijek bilo da se ne smije voziti...
ne znam od kad su to poceli tolerirati :)
Jel ovo stvarno neka zajebancija?
a šta je s babama koje se ne peru i idu s pijace s KESAMA pune luka i inih povrća...to ne smrdi a? :)

Re: Putnici koji zaudaraju ili su goli do pasa više neće moći ući u vozilo GPP-a

Konacnooo
primitivizam na djelu - opet :((((

osim ako su mislili na upisane alkose koji se znaju provozati u zadnjem dijelu tranvaja jer spavaju na stolicama :(((( - cest prizor

sto se golaca tice, pa ne znam da bas neko hoda gol po tranvajima, osim klincadije kad ide sa kupanja, kopike i slicno... a koliko to moze smetati (ako su naravno kulturni) ne znam...
rori 1

Znači vozač će na vratima dočekivati putnike i njuškati ih .Vrlo domišljato nema šta.Kad čitam ovaj tekst pitam se jel to neka sprdnja ili misle ozbiljno.Smrdljivih je uvijek bilo i biti će ih, njih ništa nemože pokolebati u njihovom smradu. :lol:

ma nece ni jednog penzionera pustiti u tramvaj i rijesen problem
pop-ap-teta

osim ako su mislili na upisane alkose koji se znaju provozati u zadnjem dijelu tranvaja jer spavaju na stolicama :(((( - cest prizor

sto se golaca tice, pa ne znam da bas neko hoda gol po tranvajima, osim klincadije kad ide sa kupanja, kopike i slicno... a koliko to moze smetati (ako su naravno kulturni) ne znam...

cekaj ti se zelis vozit pored smrdljivih pijanaca i sakupljaca boca i sl.?
dino_bno

pop-ap-teta

Cekaj ti mislis da si bolja osoba od sakupljaca boca?
tux

dino_bno

pop-ap-teta

cek ko tu spominje koje kakva osoba? ti sto smrde u 99% slucajeva nemaju kartu tako da nemaju sta radit u tramvaju ili busu
dino_bno

tux

dino_bno

pop-ap-teta

cek ko tu spominje koje kakva osoba? ti sto smrde u 99% slucajeva nemaju kartu tako da nemaju sta radit u tramvaju ili busu

Pa ti si rekao da se ne zelis voziti pokraj takvih,znaci nisu dovoljno dobri da se voze u tramvaju a ti jesi,a i pusti ti konduktere neka oni utvrde i pronadu tih 99 posto bez karte.
tux

dino_bno

tux

dino_bno

pop-ap-teta

Pa ti si rekao da se ne zelis voziti pokraj takvih,znaci nisu dovoljno dobri da se voze u tramvaju a ti jesi,a i pusti ti konduktere neka oni utvrde i pronadu tih 99 posto bez karte.

molimte nemoj pametovat, rekao sam da se ne zelim vozit s njima jer smrde i nemaju kartu, udu na zadnja i sjede negdje pri kraju a znaju i uc na prva dok vozaca nema unutri dakle, nemaju kartu, znam sto vidim nemoras mi pametovat
NHF
Pa udem i ja na zadnja vrata a imam kartu,jesam li zato pijanac ili sakupljac boca? Poanta je u tome da ako ima kartu treba mu dozvoliti da se vozi,ako kartu nema to ce rijesiti kondukter. Vjerojatno covjek nije kriv sto mora sakupljati boce kako bi prezivio.
tux

Pa udem i ja na zadnja vrata a imam kartu,jesam li zato pijanac ili sakupljac boca? Poanta je u tome da ako ima kartu treba mu dozvoliti da se vozi,ako kartu nema to ce rijesiti kondukter. Vjerojatno covjek nije kriv sto mora sakupljati boce kako bi prezivio.

joj sad ces me uzet na zub jer sam sakupljace naveo kao primjer -.-
i opet mi okreces rijeci, nisam rekao da ako udes na zadnja da si pijanac ili sakupljac boca nego da takvi(vidi se po njima) ulaze na zadnja. ugl i te osobe sto zaudaraju, jel njima nije neugodno uci u tram/bus?
dino_bno

tux

joj sad ces me uzet na zub jer sam sakupljace naveo kao primjer -.-
i opet mi okreces rijeci, nisam rekao da ako udes na zadnja da si pijanac ili sakupljac boca nego da takvi(vidi se po njima) ulaze na zadnja. ugl i te osobe sto zaudaraju, jel njima nije neugodno uci u tram/bus?

Pa mozda im je neugodno,mozda im i nije neugodno al mislim da,kad bi imali priliku "ne smrdit",ne bi smrdili.
jedan zanimjiv topic o tome samo je mijesto radnje Zagreb http://www.zeljeznice.net/forum/viewtopic.php?t=5518

Re: Putnici koji zaudaraju ili su goli do pasa više neće moći ući u vozilo GPP-a

Šta je slijedeće?
romi će morati ustupiti mjesto bjelcima?

Normalna stvar da nitko ne voli provesti svoju vožnju uz nekog tko vonja...ali pobogu, za nečiji vonj ima 100 razloga, nisu to uvijek sakupljači boca ili pijanci..
ljudi bili na tržnici, obavljali nešto po gradu..znači nahodali se,uznojili...znam ljude koji se brzo znoje i taj znoj ima specifičan vonj..pa nisu prljavci..i sad će im se zabraniti ulaz u bus?

kao prvo,sramota.
kao drugo, totalno idiotska odluka gpp-a.
kao treće, ponovno zajebavanje vozača...koji po novom osim što voze moraju i njuškati...

Nadam se da će netko ukinuti ovu idiotariju.
de me nemojte zajebavat. :shock:
Cemu cudjenje?!

Pravilo o smradu se vjerojatno ne odnosi na one koji nisu oprali zube, vec postoji da bi postojalo uporiste po kojem bi se iz vozila moglo izbaciti zapisane pijance i slicne.

Nekad je bilo uobicajeno da se u bus/tramvaj nije moglo uci bez majice, nekad je bilo izrazito nepristojno jesti u tramvaju/busu ili na ulici. Nekad je bilo nezamislivo da u tramvaj udje osoba s bocom cuge u ruci. Zadnjih godina nije bila rijetkost vidjeti nadobudne picopevce kako u tramvaju ne samo piju, nego i puse.

Gdje je nestao bonton? Nije valjda umro zajedno s "mracnim, crnim dobom olovnog komunizma u kojem posteni i trezveni junaci nisu smjeli pjevati hrvatske pjesme"?!

Kako su svi željni senzacije (a fakat je ljeto i ponestaje tema) i ovaj članak je napisan u tom tonu, i zasigurno su pojedini njegovi dijelovi nastali krivim tumačenjem riječi odgovornih osoba u GPP-u ili izvlačenjem pojedinih dijelova razgovora iz konteksta. A možda je samo u pitanju nespretnost ili nesposobnost dotične novinarke (ništa osobno). Ne vjerujem da je moguća situacija da putnik dođe u vozilo sa mjesečnom ili bilo kojom drugom ispravnom kartom, i da ga zbog toga što smrdi po znoju (ili nekoj drugoj tjelesnoj izlučevini) netko (odgovorna osoba) ne pusti u vozilo. Čini mi se da to niti sa moralne niti sa ekonomske a bogami ni pravne strane ne bi bilo opravdano.

"Kada majka dođe s posla i nađe svoje djetešce prljavo od glave do pete, ona mu se slatko nasmije i, ne obazirući se na njegovu prljavštinu, radosno ga zagrli i poljubi. Onda čedo svoje brižno očisti i dade mu od srca prsa, vesela što je njezino dijete uz nju. Tako činite i vi, moji sluge, s bijednim grješnicima. Nemojte se zgražati nad njima, već ih iz ljubavi prema meni očistite u moje ime, da u krilu vašem odahne bijedna duša."

"Ne gledajte lijepe haljine i kapute,
i neka vas ne zanose mirisi po odjeći ljudi.
Pogledajte duše njihove kako izgledaju,
pa vas neće osvajati laskanje ljudi
koji su slatki u svojim riječima,
ali im u dušama paklene zmije mirno spavaju.
Vrata svojih kuća i usta širom vam otvaraju,
ali su srca njihova zatvorena,
i duše paklenim pečatom zapečaćene."

Šta je slijedeće?
romi će morati ustupiti mjesto bjelcima?

""Normalna stvar da nitko ne voli provesti svoju vožnju uz nekog tko vonja...ali pobogu, za nečiji vonj ima 100 razloga, nisu to uvijek sakupljači boca ili pijanci..
ljudi bili na tržnici, obavljali nešto po gradu..znači nahodali se,uznojili...znam ljude koji se brzo znoje i taj znoj ima specifičan vonj..pa nisu prljavci..i sad će im se zabraniti ulaz u bus?

kao prvo,sramota.
kao drugo, totalno idiotska odluka gpp-a.
kao treće, ponovno zajebavanje vozača...koji po novom osim što voze moraju i njuškati...

Nadam se da će netko ukinuti ovu idiotariju. "
Kako bi se odmah ogradila ne znam nikoga tko radi u GPP-u. Prvo i osnovno mi živimo u trećem tisućljeću 2010. je godina i stvarno se jako glede higijene razlikujemo od ostatka zapadne Evorpe. Higijena bar danas nikome nije nedostupna, ljudi koji se ne peru su jednostavno smrdljivci kojima nije stalo do njih samih, da ne govorim o higijeni zuba, pa da padneš u nesvest kad netko stane kraj tebe. Znam nebrojeno puno ljudi koji su bili presretni prelaskom na osobi prijevoz-automobile baš iz istih razloga. Vani čovjek koji je vozač tramvaja izgleda kao apotekar, nema šansee da nije friško obrijan, da ima otvoreno dugme na košulji, da ima flekavo odijelo i da nema kravatu. Nebrojeno puta sam se morala ustati i otići u drugi dio tramvaja jer nisam mogla izdržati smrad..o temi smrada i izvoru nećemo ovaj put, moram paziti kad idem tramvajem navečer van kako ću se obući, da ne bi pokupila neku novu fleku. Javni prijevoz koristim iz financijskih razloga, malo je glupo kad si nezaposlen i nemaš prihoda posuđivati lovu da bi vozio automobil jer si to nemožeš priuštiti, pa je on u garaži bez registracije do boljih vremena. No da se vratim na temu , vozači će imati senzor, na taj način će se izbjeći neugodnosti s onima koji se voze i smrde. Drugo ne mislite li da je raditi u takoj smrdljivoj atmosferi oblik mobinga i da ti jadni vozači nisu zaslužili da to moraju trpiti, pod tri niste li nekada imali radnog kolegu koji smrdi i poludjeli od toga..ja jesam i poludim pri samoj pomisli na ženu koja se ne pere, ne od justros nego par dana. Vani je oblik javnog prijevoza prihvatljiviji na kratke relacije pa se njime voze i menađeri i doktori i studenti i nemojte me krivo shvatiti kad sam vidjela tu čistoću bilo me je stid zemlje odakle potičem.
....još kada bi se#smrad# mogao koristiti u ovom slučaju kao moralna karakteristika, mnogi friško otuširani, podaprani, tek napirlitani, skupo upakovani, divni građani ovog grada , sigurno bi pjehe višnjevac-z polje........

Yoanna35

.

Voziš se javnim prijevozom pa tako moraš trpit ljude oko sebe.
Nitko te ne traži da toleriraš smrdljivu pijanduru ali ipak malo, ajde budi normalna.

Uglavnom, postoje ljudi koji se jednostavno osjete..stavi 10 rexona i štatijaznam, nema pomoći.
Čim se uznoje, osjete se.

ja ne pričam tu o smrdljivim pijancima, nego o takvim ljudima.
Zašto jednostavno nisu stavili da zabranjuju ulaz alkoholiziranim osobama i onima koje vonjaju pa makar to bilo i dvije rakijice?

Sada će se sve babe raspametiti i čim se netko bude osjetio, počet će solit pamet vozaču i čovjeka dovesti u neugodnu situaciju.

Ovo je čista diskriminacija i idiotizam.

@mungos, poznato je koliko voliš medića, zato i tvoj komentar.

kad smo kod njega, lijepo se prisjetiti što je taj sposobnjaković napravio u Gpp-u.
Otkazi,smanjenje linija i svakih par mjeseci ovakvi idiotizmi..čisto da ih se spomene.
od tih velikih najavljivanih projekata ni p..ispravi me ako se varam.

simo031

...ni pravne strane ne bi bilo opravdano.

Upravo tako, ako netko ima valjanu kartu, čisto sumnjam da mu se može zabraniti vožnja, tj. korištenje usluge GPP-a, zbog recimo smrada. Uza sve to, jednostavno se nemoguće čini njuškanje svakog ponaosob putnika prilikom ulaska u vozilo (da ne govorim o stvaranju gužvi, nervozi itd.) tako da ovaj članak (kojeg su danas prenijeli gotovo svi portali) za mene nema smisla :-)
No, na kraju krajeva, hvala bogu, više ne koristim usluge GPP-a.
više se oznojiš i usmrdiš u samm vozilima nego što takav uđeš.mogli su se dosjetiti i u vozila staviti bolju ventilaciju da pokupi mirise.polugola djeca koja idu sa kupanja teško da nakon kupanja vonjaju.šta se sve vozi po metroima europskih prijestolnica mi smo još odlični!
gradsko poglavarstvo doista nema pametnija posla nego se baviti ovakvim umobolnostima.šta ako nekog joggera ulovi kiša prilikom trčanja i sad bi on morao biti vani na kiši a ima plaćenu mjesečnu? debilno!
Brick Top

simo031

...ni pravne strane ne bi bilo opravdano.

Upravo tako, ako netko ima valjanu kartu, čisto sumnjam da mu se može zabraniti vožnja, tj. korištenje usluge GPP-a, zbog recimo smrada. Uza sve to, jednostavno se nemoguće čini njuškanje svakog ponaosob putnika prilikom ulaska u vozilo (da ne govorim o stvaranju gužvi, nervozi itd.) tako da ovaj članak (kojeg su danas prenijeli gotovo svi portali) za mene nema smisla :-)
No, na kraju krajeva, hvala bogu, više ne koristim usluge GPP-a.

Zamislimo sljedeću situaciju. Vozač nije pustio nekoga sa ispravnom kartom jer smrdi . Ovaj se pobrine za svjedoke (kako se to kod nas već radi) i tuži GPP-e i vozača. Oštećeni, (nazovimo ga od milja „smrdljivko“) ima xy svjedoka da nije smrdio nego da ga je vozač izbacio po nekoj drugoj osnovi (recimo nacionalna ili neka druga netrpeljivost). Kako vozač i GPP-e ne mogu dokazati da je „smrdljivko“ doista smrdio, jer su svjedoci na strani smrdljivka, na vidiku je sudski proces koji će „smrdljivko“ zasigurno dobiti i uredno podijeliti „pravednu naknadu za pretrpljenu sramotu “ sa svjedocima.

mali stipa
....još kada bi se#smrad# mogao koristiti u ovom slučaju kao moralna karakteristika, mnogi friško otuširani, podaprani, tek napirlitani, skupo upakovani, divni građani ovog grada , sigurno bi pjehe višnjevac-z polje........

slažem se da skupo upakovano zna imati kvaran karakter ali mi smo u 2010. higijena je stvar osobne kulture..možda si u pravu ako povežemu nekulturu i nehigijenu..ova županija ima 60% stanovništva sa osnovnom školom..možda tu leži problem...

maniche

normalna sam..samo naj dio posta oko ljudi koji se osjete kad se oznoje unatoč desodoransima..miris tjela čovjeka je stvar prehrane..koja opet ima veze sa inaformacijama..kulturom življenja..pa bi se opet mogla vratiti na obrazovane..ali neću , nego da ne šiljimo postoje ljudi koji se ne peru po tjedan dana.
Yoanna35

mali stipa

slažem se da skupo upakovano zna imati kvaran karakter ali mi smo u 2010. higijena je stvar osobne kulture..možda si u pravu ako povežemu nekulturu i nehigijenu..ova županija ima 60% stanovništva sa osnovnom školom..možda tu leži problem...

Možda si ti @Yoanna35 svoja prva saznanja o osobnoj higijeni stekla u osnovnoj školi :D , međutim osnove osobne higijene se uče u roditeljskoj kući između druge i recimo sedme godine . Kultura također potiče većim djelom iz roditeljske kuće, tako da tvoja teorija jednostavno „ne drži vodu“.
Yoanna35

maniche

normalna sam..samo naj dio posta oko ljudi koji se osjete kad se oznoje unatoč desodoransima..miris tjela čovjeka je stvar prehrane..koja opet ima veze sa inaformacijama..kulturom življenja..pa bi se opet mogla vratiti na obrazovane..ali neću , nego da ne šiljimo postoje ljudi koji se ne peru po tjedan dana.

Tako je, postoje ljudi koji se peru i oni koji to baš ne rade redovno, a razlozi su sasvim druga priča.
Yoanna35

Javni prijevoz koristim iz financijskih razloga, malo je glupo kad si nezaposlen i nemaš prihoda posuđivati lovu da bi vozio automobil jer si to nemožeš priuštiti, pa je on u garaži bez registracije do boljih vremena.

Oprosti morao sam ovo prokomentirati.
Takoder nezaposlen ali situacija je obrnuta...bas koristim auto iz financijskih razloga jer GPP je preskup.
Koliko god bilo smijesno kudikamo mi se vise isplati sjest u auto nego placati preskupe karte i jos se dobrano moram nasetati do odredista i cekati:(
Iskreno ni neznam koliko je trenutno karta ali mislim da je preko 10kn ako se nevaram...smijesna cijena i definitivno preskupa.

E sad da se vratimo temi:)
Iako novi pravilnik pomalo izaziva smijh fakat ima ljudi koji smrde na ogromnu udaljenost.
Vjerojatno je zbog takvih taj prijedlog i usvojen.

Iako gradskim prijevozom se godinama nevozim imam vrlo cesto priliku po trgovacim centrima "osjetiti" takve ljude.
Ne da se zapitam da li se prosli tjedan okupao nego doslovno se zapitam da li se prosli mjesec okupao :S

Ovo odluka/prijedlog je neprovediva. Naime, zabraniti nekom prijevoz javnim prijevozom zbog tijelesnih mirisa je protivno ustavu i podlozno tuzbi za naknadu stete. Ukoliko se GPP odluci na ovaj potez bojim se da ce u stecaj u rekordnom roku.

Ne bi ovo bio osijek031 da nema dezurnih pljuvaca
Autor: Marija Mihelić/Glas-Slavonije.hr
Foto: Daniel Antunović/ foto-arhiv 031

Tko je autor i čije su novine nije ni čudo kakve gluposti objavljuju.
steta za ove gole do pasa..a bilo je tako dobrih torza
rockeros

rori 1

ma nece ni jednog penzionera pustiti u tramvaj i rijesen problem

Oni se ionako voze đaba... ni ne treba ih pustit !

2Oprosti morao sam ovo prokomentirati.
Takoder nezaposlen ali situacija je obrnuta...bas koristim auto iz financijskih razloga jer GPP je preskup.
Koliko god bilo smijesno kudikamo mi se vise isplati sjest u auto nego placati preskupe karte i jos se dobrano moram nasetati do odredista i cekati:(
Iskreno ni neznam koliko je trenutno karta ali mislim da je preko 10kn ako se nevaram...smijesna cijena i definitivno preskupa. "

HELO kako može biti jeftinije...mjesečno bar moraš natočiti 300-400 kn minimum, da ne pričamo o registraciji i ostalo, a mjesečna karta za nezaposlene u prvoj zoni je samo 50 kn...INFORMACIJE
BlaCKaNgeL

Oprosti morao sam ovo prokomentirati.
Iskreno ni neznam koliko je trenutno karta ali mislim da je preko 10kn ako se nevaram...smijesna cijena i definitivno preskupa.

Hm...pa ti prijatelju imaš neku "gadnu" matematiku u glavi! Daj nas molim te prosvijetli i objasni kako za manje od 60 kn (toliko naime košta mjesečna karta za nezaposlene za II zonu - uključuje bezbroj vožnji tramvajima i autobusima na području grada) uspiješ točiti gorivo, platiti registraciju, osiguranje i servis, a možda i ratu kredita (za prosječni automobil mjesečno registracija, osiguranje i servis kada se podijeli na 12 mjeseci ispadne oko cca 350 kn), te neki eventualni kvar!? Ovo stvarno spada u sferu naučne fantastike i predlažem da te ove godine Hrvatska predloži za Nobelovu nagradu u području istraživanja, a u najmanju ruku da budeš stavljen u nadzorne odbore Hep-a, HŽ-a i sličnih poduzeća jer svojim razmišljanjem i računanjem možeš donijeti ozbiljne uštede na nivou države. Svaka čast!
nije da se miješam i nešto pametujem, ali očito je čovjek mislio na radničku mjesečnu koja košta 230 kn (ak se ne varam) što je 28 litara goriva iliti 300-400 prijeđenih kilometara... na 22 radna dana je to za grad solidna svota kilometara samo za posao... međutim, kako si i sam rekao, pri tome nisu uračunati servisi, cijena, registracija i osiguranje, tako da je računica nepotpuna i netočna...
Yoanna35

maniche

ima isto ljudi koji imaju poremećaj znojnih žlijezda , znači neka vrsta bolesti, koji se redovito peru, špricaju dezodoransima svakih pola sata, ali i dalje vonjaju, jer jednostavno na to ne mogu uticati...nisam jedan od tih sva sreća. :)

e sad ne dopustiti nekom vožnju javnim gradskim prijevozom zbog bolesti je notorna glupost.

znači, ima smrdljivaca, a ima i smrdljivaca. jedan od glupljih brainstorminga u zadnje vrijeme.
Nista od ovoga..zajeb :)
Meni se cini kao da su ovo pustili u javnost da na fini nacin ljudima kazu da bi se mogli malo tusirati i namirisati kad idu u javnost.
Vidim gpp je na portalima ,drzavnim medijima..bolje marketnisko pozicioniranje :))

Yoanna35

..ova županija ima 60% stanovništva sa osnovnom školom..možda tu leži problem...

Nije 60% nego 40% - izvor ->link

Prije 4 godine, 60% zaposlenih u Hrvatskoj imalo je završenu srednju školu - izvor -> link
Kad eto ono ništa od toga :D

Ma daj, Medić opet izjavio ortodoksnu idiotariju? Ma nije moguće XDXD - a dobro za godinu dana možemo očekivati od ove gradske vlast da će početi i selektirati i obilježavati sve ostale građane. Vjerojatno na one koji imaju njihovu iskaznicu i na sve ostale.

A onda će one koji imaju njihovu iskaznicu djeliti na one koji su bili manje od 5 puta na seminaru u Drinovcima i na one koji su bili više. Pa onda na one koji su mu tamo i kopali bazen i na one koje nisu. Pa tako dalje i dalje i dalje...
......a što raditi sa smrdljivim, masnim, krezubim,.......tramvajcem.....vannnnnnnn
muvifrik

Yoanna35

maniche

ima isto ljudi koji imaju poremećaj znojnih žlijezda , znači neka vrsta bolesti, koji se redovito peru, špricaju dezodoransima svakih pola sata, ali i dalje vonjaju, jer jednostavno na to ne mogu uticati...nisam jedan od tih sva sreća. :)

ma napisala je toliko gluposti da ju uopće nisam htio komentirati...obrazovanje je povezala sa mirisom znoja, majko mila...

Nisam ni ja jedan od tih, na svu sreću.
imam prijatelja koji ima te probleme i znam koliko mu je zbog toga bed, još da ga izbace iz tramvaja...pa ono, dno dna društva.
Evo vam i ispravka odgovornih osoba uz dodatno pojašnjenje... Kliknite na zvučnik i poslušajte...

Povijesni medij
FunkyLady

Evo vam i ispravka odgovornih osoba uz dodatno pojašnjenje... Kliknite na zvučnik i poslušajte...

http://www.hrt.hr/index.php?id=475&tx_ttnews[tt_news]=83144&tx_ttnews[backPid]=474&cHash=328ca79771

ma mogu se oni sad ispravljati i izvlaciti koliko hoce...zasrali su i šefa i stanicu sa ovime :)
ma mogu se oni sad ispravljati i izvlaciti koliko hoce...zasrali su i šefa i stanicu sa ovime :)
....i oni ce pjede,,,kad su posrani....
mali stipa

......a što raditi sa smrdljivim, masnim, krezubim,.......tramvajcem.....vannnnnnnn

Onaj brko je vječno pijan i vonja na alkohol, ima masnu odurnu kosu i one divlje brčine i taj da tjera smrdljivce van... užas!!!
trauma_os

mali stipa

Onaj brko je vječno pijan i vonja na alkohol, ima masnu odurnu kosu i one divlje brčine i taj da tjera smrdljivce van... užas!!!

nit je pijan nit smrdi :lol:
nit je pijan nit smrdi :lol:,,,,al je premali,stalno će mu nos biti u nečijem rasporku ili što bi na hrvatski bilo u šlicu.....a tu su i brkovi,,,,zagarantirano pražnjenje do iduće stanice...navalite narode....

Tagovi